INTUITIIVINEN ASTROLOGIA: JOULUKUUN TÄYSIKUU 2016

Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulukuun 13./14. päivän täysikuu osuu Kaksosten ilmamerkkiin ja kulminoi tapahtumia, tunteita ja tuntemuksia, joita oli Jousimiehen uusikuussa marraskuussa.

Joulukuun täysikuu on toinen superkuu osana sarjaa, joka keskittyy valaistuksen tuomiseen maailmaan.

Se mitä on ollut kätkettynä pinnan alle elämässäsi, on luultavimmin kärjistynyt muutamana kuluneena kuukautena, ja tämä viimeinen superkuu tuo vuoden 2016 valaisemisfinaalin.

Tämä on äärimmäisen voimakasta energiaa, joka auttaa sinua puhdistamaan kaiken, josta sinun täytyy päästää irti, jotta voit toivottaa tervetulleeksi vuoden 2017 uuden energian avosylin ja tuoreen perspektiivin kera.

Joulukuun täysikuu aktivoi myös "mystisen suorakaiteen", kuten astrologit sitä kutsuvat. Kuten nimi vihjaa, mystiset suorakaiteet ovat taianomaisia ja mystisiä ja superlataavat paljon energiaa.

Intuitiivisesta näkökulmasta tämä mystinen suorakaide avaa portaalin uuteen ulottuvuuteen. Tähän maailmaan pääsevät ne, jotka toivottavat tämän energian tervetulleeksi, ja monin tavoin sinne pääseminen on kuin "pikapassi" vuoden 2017 energiaan.

2016 on ollut loppumisten ja irtipäästämisten raskas vuosi, kun taas 2017 on täynnä uusia alkuja ja startteja.

Tämä joulukuun täysikuu on yksi viimeisistä arviointikohdistasi, jolloin pystyt tarkastelemaan, mitä olet oppinut ja mitä aiot ottaa mukaasi uuteen sykliin.

Jos on energiaa, jota edelleen prosessoit, jos on ongelmia, joita edelleen ilmestyy eteesi, ne tulevat mukaasi uuteen vuoteen, ellet ponnistele tietoisesti ja nouse niiden yläpuolelle nyt.

On edelleen aikaa päästää irti asioista, joita et halua tuoda mukanasi uuteen vuoteen. Itse asiassa sinulla on maaliskuuhun 2017 aikaa päästää irti, kuitenkin tämän täysikuun jälkeen irtipäästämisenergia heikkenee ja heikkenee.

Jos tunnet oikeasti olevasi valmis pääsemään eroon, jos tunnet oikeasti halua päästää irti, jos tunnet oikeasti halua transformoitua ehdottomasti täysimpään potentiaalisiisi – jos olet valmis tähän – universumi antaa sinulle kutsun.

Tämän joulukuun täysikuun aikana, mystisen suorakaiteen voiman alaisuudessa, avautuu portaali, joka antaa sinulle pikaraiteen. Tämä pikaraide sallii sinun karistaa asioita nopeammin ja vapautua asioista nopeasti, jotta voit kiihdyttää siihen, mitä vuodella 2017 on varastossa sinulle.

Sinun täytyy olla virittynyt tähän portaaliin, ja se on melkein kuin oikopolku, jolle voit mennä kiitämään irtipäästämisprosessin läpi.

Tästä portaalista pääsevät vain ne, jotka ovat valmiita siihen ja jotka ovat valmiita muuttamaan värähtelyään ja avaamaan täysin tietoisuutensa.

Tähän portaaliin astuminen tuntuu kuin äkilliseltä ja nopeatahtiselta puhdistumiselta. Tämä puhdistuminen voi olla hyvin intensiivistä, mutta kun pääset siitä läpi, sinusta tuntuu uudestisyntyneeltä.

Monet teistä ovat jo tunteneet tämän puhdistavan energian jossain määrin, mutta tämän täysikuun aikaan avautuva portaali nopeuttaa ja auttaa puhdistamaan todella sen energian, mitä viet vuoteen 2017.

Voidaksesi päästä tähän portaaliin, kiinnitä huomiota, mitä sinulla tulee esiin tämän täyden kuun paikkeilla. Oppitunteja tai teemoja joiden kanssa olet työskennellyt viime vuoden, nousevat luultavimmin täysin tietoisuuteen, ja olemalla tietoinen ja valmis päästämään irti pystyt pääsemään käsiksi tähän energiaan.

Joulukuun täysikuu on kiireinen ja täynnä energiaa. Ne jotka ovat herkkiä kuunkierrolle, tuntevat ehdottomasti tämän.

Ole lempeä itsellesi tänä aikana ja anna itsellesi tilaa pohtia ja päästää irti. Työstä itsesi ravitsemista tämän täysikuun aikana ja nauti sen tuomasta hämmästyttävän valaisevasta energiasta.

Tämä täysikuu on myös täydellistä aikaa tehdä jokin irtipäästämisrituaali.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.