ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS – SUHTEET LAITETAAN TESTIIN

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)

8.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, kauniit sielut!

Auringon aktiivisuuden ollessa minimissä, auringonpilkusta AR2699 räjähti epävakaa "magneettikansi" 7.2. (13.27 UT), mikä aiheutti C8-luokan auringonpurkauksen. Äärimmäinen uv-säteilyimpulssi ionisoi Maan ilmakehän yläosan ja katkaisi alle 10 MHz radiolähetykset Atlantin valtameren eteläosan yläpuolella ( spaceweather.com).

Tämä tuo fotonivaloa, tähtihiukkasia ja timanttitaajuuksia olemukseesi, DNA-päivitysten ja latausten kera. Jollakin voi olla oireena ahdistusta näistä kosmisista aurinkoräjähdyksistä. Jos näin on, yritä maadoittua Äiti Maahan. Halaa puuta, jos et pääse paljasjaloin maankamaralle. Tämä energia on voimakasta ja transformoivaa, jos olet harmoniassa sen kanssa etkä taistele sitä vastaan. Se vaikuttaa korkeampaan perspektiiviisi, kruunuchakraasi ja siksi sinulla saattaa olla päänsärkyä, myös migreeniä ja pahoinvointia. Kehosärkyjä voi olla myös, kun tunnemyrkynpoisto alkaa. Mukava hieronta tulee mieleen helpottamaan kehosärkyjä ja auttamaan energian liikkumisessa läpi. Joillain voi olla myös ihottumaa tähtihiukkasten tullessa ilmakehäämme. Taajuuslatausten lisääntymisen jälkeen, jolloin korvat soivat kimeästi, kumpaakin korvaani kutitti kovasti. Kun kurkkuchakran tukokset selviävät, saattaa olla limaista yskää ilman mitään sairautta.

Kaikki chakrat ovat transformoitumassa korkeammiksi chakroiksi – korkeampi sydän, korkeampi itse. Vain tätä kautta verhot voidaan nostaa ja harha nähdä. Korkeamman itsemme perspektiivistä näemme, että olemme valinneet tämän luodun kokemuksen ihmismuodossa. Ymmärrämme, että tämä ylösnousemusprosessi on ainutlaatuinen sitä kokevalle ihmiselle. Tässä hyväksymme kiinnittymättä, ja siirrymme puhdistumisesta ja integroinnista läpi paljon nopeammin kuin koskaan aiemmin. Kun alamme ymmärtää harhamatriisin hologrammiohjelmat, jotka pyörivät jatkuvasti päiviemme aikana, taajuutemme muuttamisesta sopimaan yhteen valitsemamme todellisuusulottuvuuden kanssa tulee toinen luonto. Ja siksi ulottuvuuksien välillä liikkumisesta tulee toinen luonto.

Olemme siirtyneet vaiheeseen, jossa energia nähdään nyt monissa muodoissa korkeammasta itsestämme käsin ja korkeammilta, integroiduilta taajuusleveyksiltä. Saatat nyt havaita energian kasvien, eläinten ja ihmisten ympärillä. Saatat havaita energiaulottuvuuksia ja niissä kussakin olevia muotoja. Tässä kohtaa terävä erottelukyky tulee peliin mukaan. Tässä kohtaa intuitiivinen opastuksesi on ainoa navigointimuoto. Tässä kohtaa nojaat yksinomaan korkeampaan itseesi vastauksissa ja opastuksessa. Olet ainoa, joka pystyy "ylösnostamaan" sinut fyysisessä ihmismuodossa. Olet ainoa, joka pystyy aktivoimaan käyttämättömän DNA:si. Olet se, jonka täytyy ottaa täysi vastuu luomastasi todellisuudesta ja "roolista", jota esität siinä.

Saatat kokea myös vetämistä ja työntämistä suhteissasi – mielien kohtaamattomuutta sinällään, kun taajuudet muuttuvat niin nopeasti, että yksilön ainutlaatuinen taajuus vaihtelee myös. Siksi se mikä oli ennen yhteensopiva taajuus suhteissa, putoaa nyt pois. Täytyy harjoittaa kärsivällisyyttä, kun sitä testataan, koska seurauksena on erimielisyyttä aikajanojen muuttuessa nyt nopeasti. Toisen oma todellisuus ei ole toisen todellisuutta ja toisinpäin. Kommunikointi on avain tässä ja kuunteleminen – reagoimattomuudella pääsee pitkälle vaalittujen suhteiden säilyttämisessä. Laita hyllylle kaikki yhteistyöhankkeet, kunnes tämä energia rauhoittuu ja kommunikointi työtovereiden välillä helpottuu. Tämä energia ei auta mieliä kohtaamaan tai katsomaan silmästä silmään. Kun aikajanat muuttuvat, jokainen jää kiinni omaan todellisuuteensa ja perspektiiviinsä, kunnes tilanne tasoittuu ja yhdistyy.

Puhdistus-/organisointipöpö ei ole lähtenyt päivänseisauksen jälkeen. Auransa ja pyhän tilansa pitäminen puhtaana auttaa energiaa kulkemaan läpi ja pitää meidät fokusoituneena tehtävään, sallien luovuuteemme kukoistaa.

Henkioppaat, enkelit ja unet tuovat paljon valoon asioita opastamaan. Pidä päiväkirjaa tästä, kun on risteäviä tarinajuonia, joihin tehdään lisäyksiä myöhemmin.

Aikajanat vaihtelevat tällä hetkellä … tämä vai tuo? Osa tästä johtuu kollektiivisesta muutospelosta ja astumisesta mukavuusalueiden ulkopuolelle. Monet kiinnittävät liian paljon huomioita valtavirtamediaan ja jäävät kiinni siihen. Meidän tehtävämme on muuttaa tätä ja ohjata asioita uuteen suuntaan harmoniassa 5D:n kanssa. Keskity vain siihen, mitä haluat nähdä – älä siihen, mitä et. Tämän se vain vaatii.

Rakkautta on ilmassa … Romantiikkaa on ilmassa ja ystävällisten ja herttaisten asioiden tekemistä niille, joita rakastamme. Vaikka ystävänpäivä onkin kaupallistunut juhlapäivä, se vahvistaa rakkausenergiaa kollektiivitietoisuudessa. Tunnetko sen? Minä tunnen … se tuntuu ihastuttavalta!

Vaikken normaalisti kiinnitä huomiota politiikkaan, on mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu korruption tulemisessa pintaan FISA-muistion myötä, ja sitten osakemarkkinoiden heilahtelua parina viime päivänä. Tarkkaile sitä vaihtoehtoisista medialähteistä. Lisää tulee pintaan yllätykseksesi. Tämä kaikki tapahtuu jumalaisen oikealla ajoituksella. Ja kaikki siirtyy tasaisesti tapahtumasta toiseen. Kiinnitätkö huomiota QAnonin tviitteihin?

Kuten olette luultavasti huomanneet, en ole ollut sosiaalisessa mediassa paljon kahteen viime viikkoon. Olen tehnyt ammatillista yhteistyötä hyvän ystävän kanssa ja hoitanut sairaita rakkaita. Flunssavirus ja streptokokit ovat iskeneet moniin rajusti. Lähetän paljon rakkautta ja parantavaa energiaa sitä tarvitseville.

Mennään eteenpäin ja ylöspäin! Haluan jakaa tämän upean Amanda Lorencen videon, jossa hän selittää yksityiskohtaisesti tätä lisää teille. Toivon, että nautitte siitä yhtä paljon kuin minä. Klikkaa tästä.

Paljon rakkautta, valoa ja siunauksia teille kaikille.

Tiffany Stiles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.