ENERGIAMUUTOSRAPORTTI

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)

15.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime yönä tuli merkittäviä latauksia kruunuchakran ja kolmannen silmän kautta "horroslevon" aikana. Minulla ei ollut viime yönä yhtään REM-unta! Miten upeita näkyjä sainkaan! Se saa sydämessä tuntumaan upealta! Ne kaikki pyörivät tähtilasten ympärillä, ja minulle näytettiin, miten ne koskettavat kaikkia tällä planeetalla nyt. Tämä on toinen yö peräkkäin, kun näitä näkyjä uuden Maan lapista on näytetty paljon.

Olen nähnyt aiemmin, että olen näiden tähtilasten metafyysinen opettaja uudessa metafyysisessä koulussa uudella maapallolla, mistä olen puhunut aiemmin. Edellisenä päivänä mieheni oli ollut mielessäni. Kun nukahdin, olin "koulussa" lasten kanssa. En kertonut heille, että olin vähän surullinen kaivatessani mieheni fyysistä läsnäoloa – he tiesivät sen jo. Kun koulupäivä alkoi, jokainen heistä tuli luokseni ja antoi minulle kuvan, jonka oli tehnyt piristämään minua. He katsoivat minua ja sanoivat telepaattisesti: "Rakastan sinua, neiti Tiffany." Näiden lasten huokuma rakkaus on tähtitieteellistä! Näen heidän valonsa. Se parantaa välittömästi kaiken. Tunsin sen meditatiivisessa horrosunessani, ja tunsin jälkeenpäin täysin transformoituneeni, mikä auttoi selviytymään, eikä se ole loppunut.

Monet kokevat nyt eri aikajanojen esittäytyvän parantumista ja romahtamista varten. Tämä puhdistaa välittömästi karman tuossa elämässä tai aikajanalla. Ota vastaan ne, kun niitä tulee, kun lopulta tulet nollapisteeseen niiden sulautuessa yhteen. Olen nyt yhdessä omassani, ja voin kertoa, että se on kaunista!

Keho puhdisti myös samaan aikaan myrkkyjä ja syyllisyysjäämää sakraalicharkasta. Minun täytyi nousta pissalle 12 kertaa viime yönä! Kukaan muu? Keho oli tulessa viime yönä ja hikoili paljon.

Lisäksi monet naiset ovat raportoineet, että heidän pms-oireensa ovat olleet uskomattomia, vaikka heillä ole koskaan ennen oikeastaan ollut niitä. Voimakkaampia tunteita kuplii pintaan vapautettavaksi näiden jaksojen aikana. Monet naiset kertovat myös, että heillä on vaihdevuosioireita, vaikka he ovat jo olleet vaihdevuosien ohi.

Joka kerta kun menin pitkäkseni lepäämään, mieleeni tulvi näkyjä. Tänään energia tuntuu siltä, että merkittävä läpimurto on tapahtunut monilla, mikä työnsi heidät kuuluisan kumpareen yli. Tänään luovuutta on runsaasti, joten luo sydäntilastasi sitä, mikä tuo sinulle iloa, ja sitten jaa se! Saat tänään fantastisen energialisäyksen tehdäksesi jotain, mitä olet lykännyt aiempien integrointien vuoksi. Energia virtaa. Käytä hyödyksi se, mitä sinulle tulee näinä aikoina. Kruunu ja kolmas silmä ovat täysin auki!

(Maan päällä tapahtuu nyt valtavaa puhdistumista. Tiedä, että kaikki osapuolet ovat sopineet tästä ennen inkarnoitumistaan.)

Kuten aina, jakakaa kommenttiosassa, mitä koette. Rakastaisin kuulla kokemuksianne.

Paljon rakkautta, Tiffany

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.