ERIKOISVIESTI 12-12-2020

St. Germainia kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
12.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei luultavasti ole sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.

Tämän session koko energian kokemiseksi on suositeltavaa, että kuuntelet audionauhoituksen lukeissasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä.

LINDA: Tervetuloa tähän erikoisviestiin St. Germanilta. Hän on täällä kanssamme jakamassa tämän hyvin erityislaatuisen viestin 12-12-2020. On ollut melkoinen vuosi. Luulen, että olemme kaikki hyvin valmiita tähän viestiin.

Siis tämän myötä, aloitetaanpa tuolla tietoisella hengittämisellä.

Olemme tässä. Vedetään vain kunnolla syvään henkeä, todella tuntien ja sallien, avautuen.

Vedä kunnolla syvään henkeä ja tunne energiat ympärilläsi. Voit tuntea tämän trooppisen ympäristön kauneuden – se tukee hyvin tällaista viestiä.

Vedä kunnolla syvään henkeä ja hengitä sisään St. Germainin energioita. Viesti on siinä, sen energiat. Hengitä vain sitä. Hengitä "minä olen tässä, minä olen olemassa". Se on tuota elämän hengittämistä kunnolla syvään, kunnioittaen olemassaoloasi täällä, tänä hyvin uskomattomana aikana planeetalla.

Vedä kunnolla syvään henkeä. Hengitä se sisään. Tunne se. Hengitä se.

Hengitä, kun aloitamme.

ST. GERMAIN: Minä olen mitä olen, rakastettu St. Germain.

On ilo tulla shaumbrojen luokse Adamuksena, St. Germainina, Adamus Saint-Germainina. Se on tietoisuuden näytös. Adamus on kollektiivi kaikista shaumbroista, Cauldresta, Lindasta ja kaikista, jotka ovat mukana tässä tekemässämme työssä. Minä, rakastettu St. Germain, loin sen, jotta voisin tuoda teille hyvin personoituja viestejä ja ettei niitä sekoitettaisi muihin kanavointeihin, joita olen tehnyt aiemmin.

Siis Adamuksesta on tullut hyvin, hyvin ainutlaatuinen hahmo. Se olet sinä, se olen minä, se olemme me kaikki. Ja aina silloin tällöin päätän tulla luoksenne rakastettuna St. Germainina, joka todellisuudessa olen. Kun on tällaisia aikoja, jotka vaativat hieman vähemmän tietoisuusnäytöstä ja enemmän suoraa yhteyttä ja energiakommunikointia, tulen mieluummin luoksenne St. Germainina, ja sen tämä hetki tuo. Kutsun sitä "12-12-2020-viestiksi".

Sinä olet tässä

Mutta ennen kuin menen siihen, haluan osoittaa sinulle muutaman asian henkilökohtaisesti. Olet tullut tähän aikaan nyt, aikaan jolloin olet päättänyt olla täällä. Olet käynyt läpi paljon prosessointia ja valtavan määrän irtipäästämistä. Olet todellakin transformoinut itsesi matkallaan olevasta ihmisestä mestariksi ja ottanut oikeutetun paikkasi tällä planeetalla tänä aikana.

Tuo transformoituminen oli vähintäänkin haastavaa. Jos olisin Adamus-persoona tällä hetkellä, luultavasti sanoisin, että valitsit sen. Juuri sitä halusit. Halusit noita haasteita. Mutta minä en sano niin, koska tiedän, miten vaikeaa se on ollut hyvin monille teistä – hyvin, hyvin vaikeaa. Tiedän teidän toivovan, että kenenkään muun joka tulee teidän jälkeenne, ei tarvitse käydä läpi tuollaisia todella kuolemaa uhmaavia haasteita, joita teillä on ollut tässä elämässä.

Se ei ollut helppoa. Ei ollut helppoa tehdä kaikkea tätä hyvin lyhyessä ajassa. Ei ollut helppoa menettää asioita, jotka olivat kallisarvoisimpia teille. Se ei ollut helppoa ihmisosalle – tietämättä, että se oli turvassa. Eikä ollut helppoa olla yksin. Vaikka ympärillä olisi ollut muita, tunsitte kuitenkin usein olevanne yksin.

Ylistän jokaista teitä kestämisestä, pysymisestä uskollisena itsellenne, pysymisestä uskollisena lupauksellenne jäädä tälle planeetalle kaikista haasteista huolimatta, joistain niistä hyvin, hyvin vaikeista päivistä ja öistä huolimatta, joita kävitte läpi. Mutta nyt olette tässä, ja tiedän, että jotkut teistä edelleen käyvät läpi noita viimeisiä jäänteitä, mennen heräämisestä mestaruuteen ja Oivaltamiseen, mutta te olette tässä.

Teidän ei tarvitse fokusoitua tai ajatella tai tehdä mitään näille viimeisille ongelmille. Ne häviävät pois. Itse asiassa, mitä vähemmän yritätte työstää niin, sen parempi. Ne häviävät, koska todellinen mestari sisällä ymmärtää, että ne olivat vain tilapäisiä. Ne olivat vain kokemuksia, ja nyt olette tulleet tämän elämän todelliseen intohimoon tällä planeetalla. Pitkän odotuksen jälkeen, monien vaikeuksien ja kyynelien jälkeen, olette nyt tässä todellisen intohimonne paikassa, miksi olette täällä, ja se on olla ruumiillistunut mestari tällä planeetalla, transformoivimpana aikana jonka tämä planeetta on koskaan kokenut.

Teen joitain toteamuksia tämän päivän puheeni aikana. Mikään siitä ei ole liioiteltua. Mitään siitä ei ole suunniteltu aiheuttamaan draamaa tai järkytystä tai mitään vastaavaa. Toteamukset joita teen, tulevat totuuden ja tasapainon paikasta. Olen punninnut jokaista toteamusta varmistaakseni, että ne ovat täsmällinen arvio siitä, mitä tapahtuu teillä tai planeetalla.

Ennen kuin aloitamme, vedetäänpä syvään henkeä teidän matkaanne täällä, siihen mitä olette käyneet läpi tässä elämässä. Voitte kirjoittaa kirjoja ja näytelmiä ja lauluja, mutta se ei alkuunkaan kuvaisi sitä tunteiden, emootioiden ja kokemusten syvyyttä, jonka olette käyneet läpi.

Pyydän teitä vetämään syvään henkeä ja omistamaan sen, koska siinä on suurta kauneutta. Ja alatte nähdä, jos olette valmis, ettei matkalla ollut mitään virheitä. Ihminen on saattanut ajatella tai olettaa, että jotkut asiat olivat virheitä, mutta koko ajan tapahtui kurssikorjausta. Vaikka olisitte menneet tähän suuntaan tai tuohon suuntaan, koko ajan mestari ja "minä olen" -olemus opastivat teidät takaisin siihen, että olisitte oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mikä on juuri nyt.

Vedetään syvään henkeä kaikelle sille, mitä olette tehneet.

Teitä ei ehkä näy sanomalehdissä tai teitä ei kutsuta keskusteluohjelmiin tai te ette pidä esityksiä ryhmien edessä. Saatatte tehdä sen, mutta te ette ehkä tee, ja tiedän, että te ette tulleet sitä varten tänne. Se ei liittynyt mitenkään hyvään tai huonoon maineeseen. Mutta tulee aika, jolloin saatte tunnustusta, jolloin teitä todella arvostetaan ja kunnioitetaan sen vuoksi, mitä teitte tällä planeetalla. Kyse on vain pienestä ryhmästä, ja tiedän, että joskus teistä tuntuu jopa merkityksettömältä. Mutta alatte oivaltaa, mikä vaikutus valollanne oli. Alatte oivaltaa, että te ette käsitelleet ainoastaan omia ongelmianne, vaan käsittelitte myös ihmiskunnan ongelmia. Vaikka selvititte asioita sisällänne, vaikka taistelut tapahtuivat teidän sisällänne, siinä ei oikeasti ollut kyse vain teistä. Se oli hyvin monien asioiden selvittämistä ihmiskunnan puolesta.

Koneiden aika

Olemme syvällä Koneiden ajassa. Olen puhunut siitä – kirjasta jonka kirjoitin viimeisessä elämässäni, muutaman viimeisen vuoteni aikana. Kirjan perustui todellisiin matkoihin, joita tein tähän aikaan nyt.

Projisoiduin paikkaan, jota kutsuisitte tulevaisuudeksi, mutta tietäkää, että kaikki tapahtuu samanaikaisesti. Tiedän, että se on hämmentävää mielelle, mutta kaikki tapahtuu yhdessä. Alatte oivaltaa, ettei oikeasti ole menneisyyttä tai tulevaisuutta. On vain ikuisesti. Ikuisesti. Kaikki tapahtuu yhdessä, ja voitaisiin sanoa, että asiat tapahtuvat peräkkäin/järjestyksessä, mutta ne ovat ajattomia. Ne eivät ole lineaarisia. Kaikki tapahtuu nyt. Yhtenä päivänä ihmiskunta saattaa alkaa ymmärtää tuon asian, ja tämä muuttaa sen luonnetta, miten ihmiset tekevät asioita. Mutta tällä hetkellä ollaan vielä tavallaan tuolla lineaarisella polulla.

Olemme syvällä Koneiden ajassa. Näin sen, kun tulin tänne projisoituna elämästäni 1790-luvun lopulla – aikaan jolloin teknologia oli normi planeetalla, jolloin melkein kaikki planeetalla käyttivät sitä. Tässä kohtaa on arvioilta noin kuusi miljardia ihmistä, joilla on mahdollisuus käyttää teknologiaa. Se on normi eikä poikkeus.

Teknologia jota tällä planeetalla on, ei muuta vain tämän Maa-planeetan luonnetta, vaan myös koko universumia, fyysistä universumia tulevina aikoina. Teknologiaa tarvittiin tuomaan ihmiset täysin uuteen aikakauteen – pois homo sapiensin aikakaudesta, yhteisön ja ryhmien aikakaudesta, kuten nyt tiedätte, vanhan biologisen kehon alueelta. Teknologia on hyvin tärkeää siinä ja tosiasiassa tuomaan pois vanhasta ajattelutavasta.

Teknologia jossa olette nyt tässä Koneiden ajassa, muuttaa tämän planeetan luonnetta. Se on jo muuttanut, mutta se jatkuu hyvin nopealla ja dynaamisella tavalla.

2020 oli ratkaiseva vuosi kaikessa tässä. Kaikki on johtanut tähän. Kaikki on johtanut toisesta maailmansodasta lähtien ja siitä ajasta lähtien, jonka monet teistä kokivat ja jota kutsuttiin 60-luvuksi, teknologian syntymään, ja sitten lopulta teknologian räjähdysmäiseen kasvuun tällä planeetalla.

2020 – ei 2012, ei 2000, vaan 2020 – oli ratkaiseva vuosi kaikkien todellisten muutosten tapahtumiselle, ja niitä on tapahtunut.

Se tapahtui tämän ns. koronaviruksen avulla, josta puhun vähän. Tuo virus on oikeastaan tavallaan merkityksetön. Se ei ole se asia, jossa on fokus. Se pelkästään auttoi synnyttämään sen, mutta se ei ollut näiden muutosten varsinainen syy.

Tietoisuus ja virus

Syy muutoksiin planeetalla ja se asia, joka toi koronaviruksen, joka tuo teknologiaa, on tietoisuus. Sitä voidaan kutsua valoksi, tietoisuudeksi, tiedostamiseksi, mutta tietoisuus on synnyttänyt kaiken tämän. Ilman tietoisuutta ei olisi ollut mitään teknologiavallankumousta. Ilman tietoisuutta toinen maailmasota olisi voinut olla loppu maailmalle. Ilman tietoisuutta ei olisi unelmia ja pyrkimyksiä ihmiskunnan edistymiseen. Ilman tietoisuutta ei olisi uusi Maita. Ei olisi Theosia tai mitään sellaista.

Siis tietoisuus synnytti kaiken tämän tässä Koneiden ajassa. Jotkut saattaisivat ajatella, että ensin tuli teknologia ja nyt meidän täytyy laittaa siihen tietoisuus, mutta tilanne on todellisuudessa päinvastoin. Tietoisuus, teidän valonne ja muiden kaltaistenne, tälle planeetalle tulleiden valo, rakkaus tätä planeettaa kohtaan ja myös ihmiskuntaa kohtaan on synnyttänyt sen, ja siksi planeetta oli valmis tähän vuoteen 2020, tähän ratkaisevaan vuoteen, hyvin monien asioiden yhtymisvuoteen.

Tämän vuoden vaikutukset eivät koske ainoastaan tätä planeettaa. Ne ulottuvat pitkälle kosmokseen. Meillä oli Arkkiveljeskunnan loppuminen. Tuota portaalia ei enää tarvittu niitä varten, jotka tulevat Maahan ensimmäistä kertaa, tai Arkkiveljeskunnan sulkemisen myötä ei tarvittu enää portaalia myöskään ulottuvuuksienvälisten matkustajien tulemiseen tänne. Heidän ei tarvitse mennä tuon tiukan puristuskammion läpi ollakseen täällä. Eikä se tarkoita, että on paljon ufoja, kun puhun ulottuvuuksienvälisistä matkustajista. Ei ole mitään pieniä metallisia avaruusaluksia. Heidän ei tarvitse käyttää niitä päästäkseen tänne.

Mutta tietoisuus synnytti kaikki nämä muutokset. Tietoisuus alkoi todenteolla avautua tällä planeetalla 1950-luvuola, mutta alku oli hidas. Sitä vastaan työnnettiin paljon, monet ihmiset halusivat jäädä vanhoihin aikoihin – Jumalan pelkäämisen aikoihin, katuvien syntisten aikoihin – mutta tietoisuus murtautui läpi.

Hyvin monet teistä aloittivat ns. etsintänsä, mutta ei ollut mitään etsintää. Ei ole mitään etsittävää, kun kaikki on jo siinä. Se mitä kutsuitte etsimiseksi – monet teistä aloittivat sen 1980- ja 1990-luvulla, jotkut kenties vähän myöhemmin – toi itsessään tietoisuutta, lisää tietoisuutta tälle planeetalle, ja se mahdollisti teknologian kasvamisen vielä nopeammalla tahdilla kuin koskaan aiemmin. Ja nyt olemme vuoden 2020 lopussa.

Teillä on tämä nk. koronavirus, joka tuli vuoden alussa, no, itse asiassa edellisvuoden lopussa, mutta sillä oli todellisia vaikutuksia planeettaan vuoden alussa.

Missä tahansa viruksessa, fyysisessä tai ei-fyysisessä, on kyse asioiden laittamisesta takaisin tasapainoon. Toisinaan viruksessa – kuten seksuaalienergiavirus tai tässä tapauksessa koronavirus – on kyse vain asioiden tuomisesta tasapainoon, jotta asiat voivat mennä eteenpäin uudella tavalla, puhdistaen joitain jumiutuneita energioita, haavoja ja kyyneleitä menneisyydestä. Virus ei välitä kuolleitten määrästä. Virus ei välitä siitä, miten se vaikuttaa ihmisten elämään. Se on synnyttämässä vain uuden tasapainon, ja sen koronavirus teki.

Se järkytti maailmaa vuoden alussa. Monet eivät edes uskoneet sitä olevan. Monet luulivat sitä salaliittoteoriaksi, joka se ei ollut, kuten jo tiedätte. Se tuli vaikuttamaan maailmaan. Se sai ihmiset pysymään sisällä, olemaan menemättä vakityöpaikkaansa, olemaan syömättä ravintoloissa, olemaan lähtemättä lomalle, olemaan vain itsensä kanssa. Voi, ja kohtaamaan perheensä, tavallisesti karmallisen esi-isäperheensä. Mutta se sai heidät muuttamaan koko lähestymistapaansa jokapäiväiseen elämään. Se oli tietysti epämukavaa, koska aina kun on muutosta, voi olla hyvin epämukavaa.

Ja kuten sanoin, kyse ei ole vain tästä planeetasta. Kaiken sen myötä mitä tapahtui – Arkkiveljeskunnan sulkeminen – oli myös kaikkien enkeliolentojen kutsuminen kotiin, kaikkien 144.000 enkeliperheen, ja se tapahtui. He kaikki palasivat kotiin. Ja sitten kerrottiin uutinen, että enkeliperheet hajoaisivat, ja sitten lopulta ne jotka olivat ennen olleet näissä enkeliperheissä, menivät kosmokseen, ja monet heistä menivät yhteen noista monista, monista uusista Maista, jotka ovat nyt käytettävissä.

Täällä Maassa ihmiset alkoivat katsoa sisäänpäin, ja uskaltaisin sanoa, että sitä ihmiset eivät olleet tehneet melkein koskaan. Heidät pakotettiin katsomaan sisäänpäin, ja se sai monet arvioimaan uudelleen elämäänsä, mikä oli tärkeää ja mikä ei. Eivät kaikki tehneet sitä, mutta tarpeeksi moni teki jatkamaan sitä muutosvauhtia, joka tällä planeetalla on Koneiden ajassa.

Hyvin monet sanovat: "En koskaan enää palaa tuohon työhön. En koskaan enää palaa ainakaan toimistolle, kenties teen töitä kotoa käsin."

Monet sanovat: "En halua enää asua ruuhkaisissa ja meluisissa kaupungeissa. Haluan olla luonnossa."

Siis monet sanoivat itselleen: "Miksi olen täällä tänä aikana? Miksi olen täällä? Mistä elämässäni on kyse?" ja sitten ottavat rohkeita askelia tavoitellakseen sitä, löytääkseen sen, sen sijaan että palaisivat vain takaisin päivittäiseen puurtamiseen ja turruttaisivat itsensä taas. He ovat päättäneet nyt seurata sydäntään, tehdä jotain erilaista.

Valtava evoluutio – vallankumous – tapahtui planeetalla, ettekä te ole nähneet vielä sen kaikkia vaikutuksia. Voi, olette nähneet vain pienen, pienen määrän sen vaikutuksia.

Tämän koronaviruksen aikana valtava määrä resursseja – rahaa, aikaa, lahjakkuutta, älykkyyttä – panostettiin lääketieteeseen ja yritykseen löytää ratkaisu tähän, jotta ihmiset voisivat jälleen palata normaaliin elämään, mitä ei todellisuudessa tapahdu. Valtava määrä resursseja, laajinta lääketieteellisen teknologian kehittämistä ikinä tällä planeetalla. Laajinta tutkimusta ikinä, kun yritettiin löytää vastaus, parannus tähän koronavirukseen rokotteilla ja muilla hoidoilla, joita paljastuu pian.

Mutta tässä on tärkeää se, että samalla kun he tutkivat koronavirusta, heidän täytyi tutkia uusia kulmia sellaisiin asioihin kuin DNA, solujenvälinen kommunikointi, ja luulen, että se oli luultavasti kaikkein tärkein asia. He kompastuivat vahingossa asioihin, joita he eivät olleet tienneet aiemmin, asioihin jotka ovat edelleen laboratorioissa ja valmiina tulemaan julki, sitten kun koronavirusrokote on valmis, kun on enemmän ymmärrystä, miten sitä kontrolloidaan. On tehty valtavia löytöjä solujenvälisestä kommunikoinnista.

Olemme puhuneet siitä tämän ns. anayatronin myötä. Olemme puhuneet siitä, että energia on vain kommunikointia. Ja nyt muu maailma on pääsemässä ajan tasalle, erityisesti lääketieteen näkökulmasta.

On ollut uusia löytöjä – tai ainakin hyvin täsmällisiä teorioita – DNA:sta, miten se toimii, mitä DNA:ssa saadaan aikaan. Ensin yritettiin löytää, liittyikö tämä flunssa jotenkin DNA:han – oliko tietty DNA vastustuskykyisempi, oliko flunssasta merkkejä DNA:ssa – mutta DNA:sta löydettiin kokonaan uusi magnetismi- ja energiamaailma. Voi viedä useita vuosia, kenties vielä kauemmin, ennen kuin suuri osa tästä toisarvoisesta tutkimuksesta tulee esiin, mutta se oli yksi valtavista hyödyistä, koko tässä koronavirukseen liittyvässä kokemuksessa tällä planeetalla.

Mutta sitä ei ollut vain lääketieteessä. Sitä oli fysiikassa. Kaikki tämä syväsukeltaminen siihen, miten asiat toimivat – loppujen lopuksi miten energia toimii, mutta sitä ei kutsuta vielä niin. Oli tämä syväsukellus siihen, miten asiat toimivat. Uusi fysiikka joka yhdistää uudentyyppistä matematiikkaa, tulee käyttöön muutaman seuraavan vuoden kuluessa tuloksena tästä koronaviruksesta, mutta se on oikeasti tulosta tietoisuudesta. Tulosta tietoisuudesta tällä planeetalla. Se raivaa tiensä, ilmestyy esiin, materialisoituu ja ilmenee lääketieteellisten löytöjen kaltaisina asioina, mutta se tapahtuu tietoisuuden vuoksi.

Eikä sitä ollut vain fysiikassa. Sitä oli koko teknologiamaailmassa – uusia teknologioita kehitettiin auttamaan koronaviruksen ymmärtämisessä. Valtava määrä resursseja meni teknologiaan, mutta myös liiketoimintaan ja rahoitukseen. Liiketoiminnan täytyi muuttaa tapaansa toimia. Liiketoiminnan täytyi yrittää löytää tapa jatkaa bisnestä siitä huolimatta, että ihmisten täytyi jäädä kotiin ja henkilökunta väheni 20, 30, 40 prosenttia koronavirukseen sairastumisten vuoksi.

On ollut valtavaa kehitystä siinä, miten tuetaan liiketoimintaa teknologia-aikakaudella, eikä sitä olisi koskaan tapahtunut, jos ei olisi ollut koronavirusta pitämässä kaikki kotona.

Rahoitus on alue, joka on yksi näkyvimmistä muutosalueista planeetalla muutamana seuraavana vuotena. Rahoitusjärjestelmät ovat olleet olemassa hyvin pitkän aikaa. Ne ovat suhteellisen vakaita, mutta myös rahoitusjärjestelmässä on muutoksen aika. En puhu nyt vain filosofisesti siitä, kenellä on ja kenellä ei, vaan miten energiaa vaihdetaan ihmisten kesken. Teillä on dollarin seteli kädessänne, annatte sen kassalle kaupassa, saatte ehkä vaihtorahaa ja lähdette ulos juuri ostamanne tuotteen kanssa. Sekin alkaa muuttua, ja on täysin uutta ymmärrystä energiavaihdosta ja -kommunikoinnista. Sitä se vain on. Joka kerta kun maksatte jostain, se on energiakommunikointia. Siis se muuttuu tietoisuuden ja koronaviruksen tuloksena.

Jokseenkin elämän jokainen alue muuttui jossain määrin tänä vuonna tällä planeetalla, oli kyse sitten politiikasta, valmistuksesta. Valmistuksen täytyi etsiä uusia ja tehokkaita tapoja. Valmistuspuoli oivalsi, että se oli hyvin riippuvainen työvoimasta, joka voisi sairastua, ja nyt se siirtyy robotiikkaa kohti, mikä ei ole huono asia. Se ei ole huono asia. Ei ole kovin hyvä asia, että ihmisten täytyy tehdä tehtaissa ja laitoksissa vähäpätöisiä tehtäviä, erityisesti jos olosuhteet ovat vaaralliset. Ei. Robotit voisivat yhtä lailla tehdä ne ja vapauttaa ihmiset tavoittelemaan unelmiaan, tavoitteitaan, pyrkimyksiään, samaan aikaan kun robotit ja teknologia tekee vähäpätöisen työn.

Oli vuosi, joka ylitti kaiken, mitä olen koskaan nähnyt, ja olen elänyt monta elämää. Se mitä tänä vuonna tapahtui, ylitti kaiken, mitä tapahtui edes sen tuloksena, kun Jeshua kulki tällä planeetalla, monien teidän ollessa silloin siellä, mutta sen kehittyminen kesti vuosisatoja ja vuosisatoja ja vuosisatoja.

Se mitä tapahtui tänä vuonna, ylitti jotkut tuoreemmat asiat, jotka muuttivat tätä planeettaa – ensimmäinen maailmansota, toinen maailmansota. Kummassakin sodassa nähtiin tuhoutumista ja väestön kuolemaa, aina 2,5–3 prosenttiin saakka tuon ajankohdan väkimäärästä. Ja vaikka koronavirus on vaatinut veronsa, ei olla lähelläkään niitä määriä, joita teillä oli ensimmäisessä tai toisessa maailmansodassa.

Muutoksia planeetalla tapahtui nopeasti. Niitä tuli hyvin, hyvin nopeasti. Virus on nyt aloittamassa matkansa ulos. Vaikka suuri osa planeetasta on toisessa aallossa ja tulee vielä osittainen, lyhytaikainen kolmas aalto, virus on matkallaan ulos, ja se lähtee pois tietoisuuden vuoksi. Se lähtee pois, koska sen työ on tehty. Sen ei tarvitse enää tasapainottaa. Sen ei tarvitse enää puhdistaa. Sen ei tarvitse enää avata energioita, jotka ovat olleet jumissa pitkän, pitkän aikaa. Se on tehnyt tehtävänsä.

Olemme nyt suoraan ytimessä, suoraan Koneiden ajan syvyyksissä, suoraan tässä teknologia-ajassa, joka muuttaa planeetan luonnetta.

Vedetään kunnolla syvään henkeä tämän myötä, kaikkien niiden muutosten myötä, joita tapahtuu.

Koronavirus – en halua mennä pitkästi siihen, koska sillä ei ole merkitystä, oliko se virus vai tulipalo vai sota vai jokin muu. Koronavirus oli lyhyen aikaa täällä synnyttämässä muutoksen. Se ei ollut juoni. Se ei ollut salaliitto, ja auta armias niitä, jotka jäävät kiinni salaliittoihin. Se ei ollut mikään salaliitto, yhtään sen enempää kuin seksuaalienergiavirus on salaliitto. Se oli jotain, mitä tuli planeetalle oikeaan aikaan, ja sitten sillä oli seuraamuksia ympäri kosmosta.

Mitä seuraavaksi?

Siis olemme nyt tässä Koneiden ajassa, jolloin kaikkeen planeetalla on vaikutettu, ja mitä tulee seuraavaksi? Mitä tulee seuraavaksi?

No, ensinnäkin virus lähtee pois. No, sanoisin, että joskus vuoden alusta vuoden puoliväliin – jälleen kerran ajoituksella ei ole oikeasti merkitystä. Se tekee vain tehtävänsä. Virus lähtee pois, ei välttämättä rokotteen tai jonkin muun hoidon vuoksi, vaan tietoisuuden vuoksi.

Virus alkaa yhtäkkiä vain hävitä. Se lähtee pois. On pienempiä ja pienempiä lukumääriä, pienempiä ja pienempiä alueita, joilla sitä on, ja sitten se vain näyttää lähtevän pois. Kunnia annetaan rokotteelle, mikä saattaa olla jossain määrin totta. Mutta ei, todellisuudessa virus on tehnyt työnsä. Se vain häviää planeetalta. Kyllä, muita flunssia, muita asioita tulee, mutta mikään ei ole yhtä laajalle levinnyttä, yhtä laajamittaista kuin koronavirus.

Seuraavaksi planeetta menee eräänlaiseen uudelleenarviointiin. Yritetään päästä takaisin siihen, mitä ennen tehtiin, mutta monet huomaavat, ettei se vain toimi. On kyse sitten yksilöstä, yrityksistä tai hallituksista, urheilusta – hyvin monista asioista – yritetään mennä takaisin, eikä se vain toimi. Asiat ovat muuttuneet.

Ihmisten tietoisuus ja halut ovat muuttuneet. He haluavat jotain vähän erilaista tai kenties paljon erilaista tällä planeetalla. He vaativat enemmän. He eivät välttämättä palaa takaisin vanhoihin työpaikkoihin tai vanhoihin suhteisiin tai vanhaan esi-isäkarmaan, vanhoihin kuolemistapoihin, vanhoihin lääketieteen tapoihin tällä planeetalla. Ihmiset vaativat jotain erilaista nyt. He vaativat muutosta, ja tulevina vuosina – tarkoitan, että ei pitkän, pitkän ajan kuluttua, vaan tulevina vuosina – on teknologiaa mahdollistamassa kaiken tämän.

On voimia, on ihmisiä ja ryhmiä, jotka haluavat palata takaisin – eikä vain vuoden taakse, vaan pitkän ajan taakse – jotka vastustavat tulevaisuuteen menemistä ja laajentumista. Niitä jotka haluavat palata takaisin kaukaisiin aikoihin, oli se sitten Lemuria tai Atlantis tai raamatun ajat, eikä se vain toimi. He painostavat kovasti, he aiheuttavat paljon epäjärjestystä ja ennen kaikkea, he saavat aikaan paljon pelkoa. Älkää kuunnelko sitä. Älkää jääkö kiinni siihen. Planeetta on menossa eteenpäin. On se aika, ja juuri siksi olette täällä.

Se juttu jota planeetta ja ihmiset todella haluavat tällä hetkellä – he eivät osaa artikuloida sitä – on siirtyminen humanismiin, samaan aikaan kun tapahtuu teknologialiikettä. Humanismi, yksilön oikeudet, yksilön tunnustaminen, yksilöstä huolehtiminen.

Atlantis oli aikaa, jolloin kaikki tapahtui ryhmissä. Ei voinut ajatellakaan kävelevänsä jonnekin yksin. Kaikki tehtiin ryhmissä. Lapset kasvatettiin ryhmissä, ei yksittäisissä perheissä. Ruuanlaitto tehtiin ryhmissä. Vessassakin käytiin ryhmissä. Kaikki tehtiin ryhmissä. Tietoisuudessa ei edes ollut jonkin tekeminen yksin. Oli hyvin yhteisöllistä, ja se toimi pitkän aikaa Atlantiksella.

Ihmisillä on ollut tähän saakka taipumusta ns. laumamentaliteettiin. Mutta nyt kun hyvin monet ovat pysyneet kotona, heillä on ollut aikaa itselleen ja he ovat oivaltaneet, että on asioita, joista he pitivät itsessään – ja muita asioita, joista he eivät pitäneet, mutta joiden yli he voivat mennä – näette kokonaisen liikkeen humanismia/ihmistä kohti.

Sanoisin, että viimeisimmässä kolmessa tai neljässä vuosisadassa planeetalla on ollut kyse ryhmistä. Uskonnollisista ryhmistä. On ollut sellaisia asioita, kuin nationalismi, nurkkapatriotismi, paikalliskaupungit, ryhmät liittyen rotuihin, ryhmät liittyen siihen, onko mies vai nainen. Ihmiset laittoivat itsensä ryhmiin ja he taistelivat noiden ryhmien puolesta, puolustivat, suojelivat ja yrittävät parantaa noita ryhmiä, ja se oli tarkoituksenmukaista tuolloin. Mutta nyt siirrymme humanismiin, jolloin kyse on todella yksilöstä.

Vuoden alussa sanoin Adamuksena, että on aika luopua ryhmistä. Luopua ryhmistä. Se merkitsee esi-isäperheestä, kenties myös nykyisestä biologisesta perheestä, kaikenlaisesta ryhmä- tai laumamentaliteetista luopumista. Kyllä, luopumista myös shaumbra-ryhmässä jumittamiseen. Shaumbra on itse asiassa enemmän hengenheimolaisuutta, koska ei ole jäsenyyttä, ei ole sääntöjä tai mitään muuta, mutta joskus ihmisillä on taipumusta "ryhmäytyä" myös shaumbroihin. Nyt on tämän humanismin tai individualismin aika.

Monet kutsuvat tätä itsekkääksi. He huutavat epäitsekkyydestä, asioiden tekemisestä edelleen muiden, ei itsen hyväksi, tarpeesta huolehtia kaikista muista, itsestään huolehtimisen sijasta. Mutta tämä uusi liike on vallitseva, ja ihmiset alkavat ymmärtää, että jos he eivät ole eheitä, jos he eivät ole terveitä ja onnellisia, mitä hyötyä on yrittää vaikuttaa yhteisöön tai jonkin tyyppiseen ryhmään, johon he kuuluvat? Mitä hyötyä on yrittää auttaa muita, kun ei auta edes itseään?

Tämä humanismiliike lisää myös niitä ihmisiä, jotka alkavat nyt hyväksyä yltäkylläisyyden elämäänsä. Pitäisi sanoa "energian", mutta se johtaa myös yltäkylläisyyteen. Hitaasti, hitaasti ihmiset ympäri planeettaa oivaltavat, että he ansaitsevat energiaa. He eivät käsitä, mitä se oikeasti on – eivät niin kuin te. He eivät käsitä, että se kaikki on heidän, mutta he alkavat oivaltaa, että he ovat energian arvoisia ja sen vuoksi rahan, aineellisten hyödykkeiden, onnellisuuden jne. arvoisia. He alkavat oivaltaa sen.

He hylkäävät vakiintuneet organisaatiot. He hylkäävät suuryritykset. Suuryrityksien täytyy muokata itsensä uudelleen seuraavien neljä tai viiden vuoden aikana ja mukautua tähän liikkeeseen humanismia kohti. Tavallaan monet suuryritykset ovat yrittäneet aiemmin muokata ja muovata omia työntekijöitään, yrittäneet suunnitella yhden standardin käyttäytymiselle ja yrityksen tavoille, ja nyt ihmiset eivät suvaitse sitä. He ymmärtävät yhteisponnistusten merkityksen ihmisten kesken, mutta he vaativat oman individualisminsa.

Tämä on eeppistä. Tämä on monumentaalista tällä planeetalla. Siellä ei ole koskaan nähty mitään tämänkaltaista. Verrattuna Atlantiksen aikaan, joka on täysin, täysin erilainen, ja siinä kaikessa on kyse ryhmästä, ja nyt on kyse yksilöstä. Mutta te tiedätte, mistä siinä on kyse, koska sitä te olette tehneet.

Olette käyneet läpi itsekkyystunteita siitä, että te ette pidä huolta kaikista muista, että kenties on sopimatonta laittaa kaikki huomio itseensä. Mutta tullessanne läpi oman kehonne, mielenne ja sielunne parantamisesta, oivalsitte, että se oli oleellista. Se täytyi tehdä. Teidän täytyi pitää huolta itsestänne, ja pitämällä huolta itsestänne pystyitte sitten olemaan täällä planeetalla tällä hetkellä säteilemässä valoanne. Se ei merkitse, että te pidätte huolta muista. Te ette huolehdi heistä. Säteilette vain valoa heidän elämässään paikkoihin, jotka olivat muuten pimeitä ja joita he eivät voineet nähdä.

Siis meillä on planeetalla tämä liike humanismiin, ja voisitte katsoa vuosien päästä taaksepäin sanoen: "Kyllä, se todella alkoi tästä Koneiden ajasta koronavuotena. Se alkoi 2020, ja minä olin silloin planeetalla. Olin siellä sallimassa Oivaltamiseni. Olin siellä muiden urheiden sielujen rinnalla ja sallin itseni jäädä sinne ruumiillistuneena, jäädä tälle planeetalle oivaltaneena mestarina."

Vuosien päästä katsotte taaksepäin ja nauratte koko asialle, toivottavasti, kenties kirjoitatte kirjoja tai näytelmiä tai lauluja. Mutta katsotte taaksepäin ja oivallatte, että Oivaltaminen ei ole tapahtuma. Se ei ole sattumus. Tiedän, että silloin kun käytte sitä läpi ja olette tulossa siihen, se tuntuu kuin tapahtumalta tai sattumukselta. Se ei ole. Se ei ole. Se on aina siinä. Se on aina ollut siinä. Se on Oivaltamista, ei tapahtuma.

Se olisi, kuin yhtäkkiä oivaltaisi oman hengityksensä, että te hengitätte. Eikä vain oivalla sitä mentaalisesti, vaan tuntee sen nyt kehossaan enemmän kuin koskaan. Tuntee hengityksen tulevan täyttämään kehon energialla – ei vain hapella, vaan energialla – tuovan elämänvoimaa tähän orgaaniseen kehoon, joka teillä on, ja oivaltaa tuon hengityksen ensimmäistä kertaa aistillisesti. Ja sitten nauratte ja sanotte: "Mutta minä olen hengittänyt aina. En ole vain koskaan oivaltanut sitä." Toisin sanoen, se on automaattista. Se on tiedostamatonta – "En ollut tietoinen siitä." Ja nyt se on yhtäkkiä siinä, ja olette tietoinen jokaisesta hengenvedostanne. Ei niin, että se häiritsee teitä minkään muun tekemisessä, mutta nyt olette tietoinen hengityksestä. Oivaltaminen on sellaista.

Oivaltaminen ei ole tapahtuma. Se on aina ollut siinä. Kyse on vain sen oivaltamisesta. Se on kuin vetäisi ensimmäisen kerran oivaltaen henkeä ja sanoisi: "Se on aina ollut siinä. Miksi Adamus ei kertonut meille tätä?" minkä olen tietysti tehnyt. "Se on aina ollut siinä. Minun täytyi vain hyväksyä se, sallia se ja tuntea se." Sitä se vain on.

Siis tällä planeetalla on riittävästi oivaltaneita olentoja ja pian erittäin oivaltaneita olentoja. Älkää olko huolissanne tuosta ajankohdasta, päivämäärästä, lukumäärästä tai mistään sellaisesta. Se tapahtuu. Olen kertonut jokaiselle teistä aivan alusta saakka: "Se tapahtuu." Se on luonnollinen ilmiö. Se on luonnollinen tulema.

Siis vetäkää syvään henkeä tässä kohtaa ja vain sallikaa. Älkää olko huolissanne. Älkää panikoiko. Se ei mene ohitsenne. Se ei unohda teitä. Te olette listalla Oivaltamiseen tässä elämässä – ja tiedän tämän koko totuudessani, te olette listalla.

Siis nyt meillä on tämä humanismin alku planeetalla, yhdistettynä valtavaan teknologiaan, joka ulottuu elämän joka osaan. Teknologiassa ei ole kyse vain nopeammasta ja paremmasta tietokoneesta. Teknologia koskettaa kaikkea.

Ja pysähdyn tässä kiittämään Crimson Circleä siitä, että he ottivat onkeensa minun sanani – sanat jotka puhuin useita vuosia sitten Cauldrelle, joka välitti ne Lindalle ja Crimson Circlen tiimille: "Valmistautukaa. Pankaa talonne järjestykseen. Tehkää kaikesta tehokasta. Parantakaa teknologiaa. Pankaa rahoitus, teknologia, arkistointi, tuotanto, kaikki mitä teette, kuntoon, koska seuraava aalto tulee ja se on suuri. Tuo aalto on jotain, minkä ette halua vyöryvän ylitsenne."

Ja Crimson Circlen kunniaksi on sanottava, että he tekivät sen. He eivät olleet huolissaan, mistä raha tulisi. He eivät olleet huolissaan, miten paljon kovaa työtä heidän edessään oli. He eivät olleet huolissaan, kuulivatko he tuon viestin oikein. He ryhtyivät toimeen ja tekivät sen, ja nyt he ovat valmiina käsittelemään seuraavan aallon. Siksi seuraava aalto voi alkaa tulla sisään.

Olette nähneet vain vähän siitä muutamina uusina tulokkaina viimeisen vuoden tai parin aikana, ja nyt alatte nähdä paljon enemmän. En halua – Cauldre kysyy minulta päivämäärää. Ei, siinä ei ole kyse päivämäärästä, mutta alatte nähdä sitä enemmän, ja olette valmiita käsittelemään sen.

Teille joille nämä monet muutokset eivät ole kovin tuttuja – kenties Cauldre ja Linda puhuvat niistä jossain tulevassa tapahtumassa. Mutta olette käyneet läpi valtavia muutoksia valmistautuaksenne, ollaksenne valmiina siihen, mitä tulee seuraavaksi.

Muutoksia ihmiskunnalle

Puhutaanpa nyt vähän lisää ihmiskunnasta – mitä tulee seuraavaksi, mitä minä tunnen siitä.

Seuraava suuri asia on se, mitä on kutsuttu singulaarisuudeksi. Periaatteessa singulaarisuus on sitä, kun asiat menevät käyrien ulkopuolelle. Niitä ei voi enää kuvata tai määritellä. Kun asiat muuttuvat niin paljon, ettei mitään menneisyydessä voi verrata siihen. Sitä kutsutaan myös tavallaan "jääkiekkomailamuutokseksi". Asiat kulkevat näin … no, menen toista kautta. Asia kulkevat näin, ja sitten ne kiihtyvät yhtäkkiä (piirtäen ilmaan kuin jääkiekkomailan lavan, jonka jälkeen varsi nousee äkkijyrkästi). Tuossa kohtaa asiat ovat tällä hetkellä, jääkiekkomailan yläpäässä. Ja sitten ne muuttuvat niin nopeasti, ettei olla enää edes asteikolla. Mennään asteikon ulkopuolelle. Mennään paljon yli sen, mitä sanoja käyttämällä voisi kuvata.

Se tulee seuraavaksi, ja se tulee seuraavien 30 vuoden kuluessa – 30 vuoden kuluessa – tälle planeetalle. Se tulee teknologian vuoksi, joka muuttaa ihmisbiologiaa. Se muuttaa ihmistapaa lähestyä jokaista päivää. Se muuttaa kommunikointia planeetalla, ja kenties se on tärkeintä oivaltaa.

Internet on jo muuttanut kommunikointia hyvin monin tavoin, mutta uudet teknologiat muuttavat uskomattomassa määrin kommunikointia ja sitä tapaa, jolla energiaa toimitetaan. En puhu tässä vain perustavanlaatuisista asioista, kuten itseohjautuvat autot ja kirurgiaa tekevät robotit. Puhun globaalista kommunikoinnista, on kyse sitten rahoituksesta tai valmistuksesta tai mistä tahansa muusta.

Kuten tiedätte, kommunikointi on vain … No, energia on vain kommunikointia. Siis tavallaan planeetta löytää uusia energialähteitä. Olen puhunut siitä pitkän aikaa: "Energiaa on yltäkyllin. Sitä on kaikkialla." Tässä kupissa, mitä ikinä hän juokin, on riittävästi energiaa pyörittämään 100.000 asukkaan kaupunkia ainakin vuoden. Ja tulee uusia löytöjä energiaan liittyen. Muistakaa koko ajan, kun tämä tapahtuu, mistä olemme puhuneet jo useita vuosia: energia on kommunikointia. Sitä se vain on. Kommunikointi on sielun laulua.

Planeetta on tulossa singulaarisuuteen. Se muuttaa ihmisbiologiaa. Se synnyttää uuden ihmislajin. Se muuttaa kaiken, kaiken, kaiken tällä planeetalla.

Monet lähtevät. Monet lähtevät, koska he ovat sijoittaneet niin kovasti vanhaan tapaan tehdä asioita, etteivät he pysty mitenkään käsittämään uutta tapaa, tulematta takaisin uudestisyntymän kautta. Jotkut kapinoivat sitä vastaan. Jotkut puhuvat syntisyydestä ja pahuudesta ja paholaisesta kaikissa näissä asioissa. Se ei yksinkertaisesti ole totta – kyse on ihmiskunnan evoluutiosta. Ja ei vain ihmiskunnan, vaan se vaikuttaa myös kaikkiin muihin ulottuvuuksiin, koska se mitä tapahtuu tällä Maa-planeetalla, vaikuttaa koko muuhun elävään luomakuntaan – on vaikuttanut jo pitkään. Se tapahtuu täällä ensin. Siis se ei vaikuta ainoastaan Maahan, vaan myös muihin maailmoihin.

Kyllä, ajatus singulaarisuudesta ja teknologiasta voi olla pelottava, ja noita liekkejä lietsovat sellaiset asiat, että puhutaan salaliitoista, kuka on kaiken takana, puhutaan, että Maan vaikutusvaltaiset suvut kontrolloivat kaikkea tai avaruusolennot tulevat kontrolloimaan tai mitä se sattuukin olemaan. Älkää eksykö salaliittoihin sen oivaltamisen kustannuksella, mitä planeetalla oikeasti tapahtuu. Se on evoluutiota, vaikeaa toisinaan, mutta perimmiltään johtaa uuteen ihmislajiin, tietoiseen lajiin tällä planeetalla.

Tulee aika, singulaarisuudessa ja sen ympärillä, jolloin tiedostamattomilla ei ole enää paikkaa. He menevät johonkin omaan paikkaansa kosmoksessa, ja he luovat uudelleen paikan, jossa on rajoittunut tietoisuus, jatkuvia sotia ja taisteluja ja josta puuttuu todellinen ymmärrys siitä, mitä energia on.

Todellakin, energia on syy hyvin moniin planeetan konflikteihin. En puhu vain öljystä, vaan energiasta rahana, valtana, ihmisoikeuksina. On niitä, jotka eivät yksinkertaisesti voi suvaita menemistä singulaarisuuteen, koska he ovat hyvin kiinni vanhoissa tavoissa, vanhoissa ongelmissaan. Loppujen lopuksi kaikki sieluolennot tulevat Oivaltamiseen, mutta älkää huolestuko, jos suuri määrä ihmisiä lähtee planeetalta. Ei välittömästi, mutta ajan kuluessa.

Monet pelästyvät teknologiaa, ja varovaisuuteen on syytä, koska ilman oikeaa tietoisuustasapainoa tällä planeetalla se menisi pieleen, ja se voisi johtaa planeetan tuhoutumiseen. Mutta planeetalla on nyt riittävästi, joilla on tietoisuutta ja jotka ovat ilman agendaa ja eivät jää kiinni salaliittoteorioihin. Planeetalla on nyt riittävästi, jotka ovat kokonaisia ja täysivaltaisia itsessään ja jotka alkavat todella ymmärtää, miten energia palvelee heitä. Planeetalla on nyt riittävästi teitä, jotta on tasapaino teknologiassa ja siinä, mitä se tuo ihmiskunnalle.

Tulee lisää, jotka pääsevät tietoisuuteen, lisää jotka seuraavat teidän jalanjäljissänne edessä olevina aikoina, ja sitten se varmistaa, ettei teknologia mene koskaan väärään suuntaan. Sitä käytetään aina palvelemiseen, koska teknologia ei ole mitään muuta kuin energiaa ja energia on täällä aina palvelemassa.

Siihen planeetta on menossa. Vuotta 2020 katsotaan taaksepäin ratkaisevana vuotena, (asioiden) yhtymisen vuotena, vuotena jolloin kaikki tuli yhteen.

Päätitte olla täällä tänä aikana. Päätitte käydä läpi ne vaikeudet, joita teillä on ollut – itsenne epäilemisen joka oli yksi pahimpia asioita, jonka kävitte läpi. Nyt voitte päästää irti noista itse-epäilyistä. Se on niin yksinkertaista. Kun tunnette sellaisen tulevan, annatte sen vain leijua suoraan ohi, koska te teette oikeita asioita. Tulitte todellakin tänne oikeaan aikaan ja tapasitte oikeita ihmisiä.

Tulitte tänne ollaksenne valomajakka, mutta en tarkoita sillä, että menette yrittämään muuttaa koko hoitoa – se ei toimi. Olette valomajakka, joka vain säteilee valoa sanoen: "Olen tässä." Säteilee valoa pimeyteen, jotta muut voivat nähdä enemmän, kuin ovat koskaan ennen nähneet. Sitä varten olette täällä. On aika päästää irti vanhoista käsityksistä, jotka koskevat työpaikkaa, työtä, uraa, perhettä, koulutusta, tapaanne elää. On aika päästää irti myös vanhoista käsityksistä, jotka koskevat omaa kehoanne, omia ajatuksianne.

Teette täällä nyt juuri sitä, miksi tulitte planeetalle. Olette täällä intohimoanne varten, ja se on pelkästään säteillä. Säteillä. Teidän ei tarvitse yrittää säteillä. Teillä ei tarvitse olla päiväsuunnitelmaa. Teillä ei tarvitse olla tavoitetta. Teidän ei tarvitse tehdä lainkaan työtä siinä, ja se on haastavaa joillekin teistä. Haluatte siihen jonkin rakenteen, eikä sellaista ole. Se on pelkästään säteilemistä.

Kun säteilette, voitte tehdä asioita, joista nautitte, on se sitten maalaamista, jonkin rakentamista, pitkien kävelylenkkien tekemistä. Voisitte myös katsella vain elokuvia, lukea kirjoja – sillä ei ole merkitystä. Tuntekaa, missä teidän sydämenne on, mitä te haluatte tehdä, mikä antaisi teille eniten iloa – luoda jotain, purkaa jokin osiin – sillä ei oikeasti ole merkitystä. Ei ole mitään, mitä teidän tarvitsee tehdä nyt.

Haluan teidän oivaltavan, ettei teidän tarvitse olla huolissanne myöskään palkasta, rahasta, koska sitä tulee teille, jos sallitte sen. Sitä tulee teille, ja se on joillekin teistä hyvin haasteellista. Jotkut teistä ajattelevat, etten ehkä puhu teille tai että te ette ole vielä valmis. Mutta huomaatte, enemmin kuin myöhemmin, että se on vain siinä, ettekä te voi ajatella tietänne siihen. Ette voi suunnitella tai manipuloida tietänne siihen. Se on vain siinä. Suunnittelitte tällä tavalla. Suunnittelitte niin, jotta voisitte olla ruumiillistuneena mestarina tällä planeetalla tässä Koneiden ajassa, jolloin tietoisuutta tarvitaan, ja nyt tietoisuutta tulee.

Ohut jää

Tässä on vähän ohutta jäätä. Ohutta jäätä. Tiedätte, millaista se on, erityisesti jos asutte kylmässä ilmastossa. Tämä ohut jää on muutama asia teille, teille shaumbroina.

Jääminen kiinni häiriötekijöihin, nyt enemmän kuin koskaan. Jääminen kiinni asioihin, jotka todella häiritsevät teitä siinä syyssä, miksi päätitte olla täällä, on kyse sitten ympäristöstä, politiikasta tai jostain muusta aatteesta. Päästäkää siitä irti. Se ei ole teidän enää. Te ette tulleet sen vuoksi planeetalle. Ette ole täällä enää pitämässä huolta kaikista muista tai kenestäkään muusta, ja joillekin teistä tämä on vaikeaa. Arvioitte arvonne sen mukaan, miten paljon teette toisten hyväksi. Mutta siinä mitä teette toisten hyväksi, on kyse teidän valostanne, teidän tietoisuudestanne. Siinä ei ole kyse siitä, miten paljon annatte rahaa, miten monta tuntia teette vapaaehtoistyötä, mitä aatteita kannatatte. Päästäkää irti kaikista aatteista. Se on ohutta jäätä, ja jotkut teistä haluavat astua sille.

Toinen ohut jää on teidän kehonne, biologianne. Se on kenties vaikein ja haastavin asia, jota täytyy kestää nyt, kun tulette Oivaltamiseen. Kehoon sattuu, sitä särkee ja siinä on kipuja. Pidätte sitä vanhentumisen tai jonkin muun syynä, mutta niin on pelkästään siksi, että tällä hetkellä tapahtuu valtavaa transformoitumista, tuodaan sisään energiakehoa ja operoidaan samanaikaisesti kehon kanssa. Fyysisessä kehossanne on edelleen vastustusta. Sen muistot ja sen energiat vastustavat jossain määrin, mutta se ei voi kestää sitä. Se ei voi jatkaa sitä, minun pitäisi sanoa. Siis keho on ongelma, ja jotkut teistä, kuten Edith, vain lähtevät, koska kehossa on liikaa kipua.

Siihen ei ole mitään taikajuomaa, muuta kuin kommunikointi ja yhdistyminen kehonne kanssa – tuntea sen energiaa ja tuntea ja oivaltaa vapaan energiakehon tullessa sisään, että keho käy läpi myrskyisiä muutoksia tällä hetkellä, ja oivaltaa, että tämä kaikki on osa sitä, mitä varten päätitte olla täällä. Kyllä, tiedän, että kipu on uskomatonta toisiaan. Tehkää sellaisia asioita, kuin kylpeminen – ottakaa kunnon pitkiä kylpyjä suolavedessä. Älkääkä kertoko minulle, että otitte sellaisen kolme kuukautta sitten eikä mitään tapahtunut. Sanon "joka päivä", jos sitä tarvitaan. Ja viettäkää jonkin aikaa tuossa suolakylvyssä, ainakin puoli tuntia. Se auttaa. Se ei poista niitä, mutta se auttaa joissain säryissä ja kivuissa.

Harjoittakaa kevyttä liikuntaa kehollanne. Se tarvitsee liikettä auttamaan elämien ja elämien ja elämien energian poishuuhtomisessa.

Ja oivaltakaa myös, että samalla kun fyysinen kehonne muuttuu ja se saattaa olla tuskallista, kyse ei ole vain tästä fyysisestä temppelistä – kaikki entiset elämänne käyvät myös läpi Oivaltamista. Ne seuraavat perässänne. Ne käyvät läpi Oivaltamista, ja ne käyvät myös läpi kehomuutoksia, joten tunnette senkin vaikutukset.

Kevyttä liikuntaa, suolavettä, hengittäminen tietysti auttaa, ja sitten kuvitelkaa vapaa energiakehonne. Kuvitelkaa se. Tuntekaa sitä. Aistikaa se – se on siinä. Tuntekaa sitä. Se alkaa tuoda, tavallaan totuttaa fyysisen ja vapaan energiakehon yhteen. Se alkaa integroida ne yhteen. Kuvitelkaa se, kun olette kävelyllä tai kun otatte kylvyn. Kyllä, edelleen on joitain kipuja, ja se on edelleen yksi ohuimmista jäistä, joilla kävelette pysyessänne täällä ruumiillistuneena mestareina.

Yksi muu ohut jää on pelkästään toisten ihmisten, muun ihmiskunnan raskaus ja paino, sen näkeminen, miten he kohtelevat toisiaan, miten he vihaavat toisiaan, miten meluisia he ovat – ei vain sanoillaan, vaan kaikella. Heidän energiansa on meluisaa, pirstoutunutta, ei kovin eleganttia tai jalostunutta. Sitä roiskitaan joka paikkaan. Se on yksi suurista syistä, miksi hyvin monet menneisyyden mestarit, oivaltaneet mestarit, päättivät lähteä. Se oli vain liikaa. Oli liikaa olla ihmisten keskellä.

Siis jos on tarvetta, olkaa poissa ihmisten luota. Muuttakaa hiljaisempaan paikkaan. Muuttakaa johonkin paikkaan, jossa ei ole niin paljon väkeä. Minä en voisi kuvitella menemistä omaan Oivaltamiseeni ja sitten jäämistä ruumiillistuneena elämään täyteen ahdettuun kaupunkiin. Menkää asumaan metsään, kuten itse tein viimeisessä elämässäni, kaukana kaikesta. Teidän ei tarvitse olla ihmisten lähietäisyydellä, jotta valonne voi säteillä heille. Täytyy vain olla tällä planeetalla, osana massatietoisuutta.

Ohut jää planeetalle tällä hetkellä, ohut jää ihmisille, jotka käyvät läpi muutoksia, joita he eivät ole koskaan kokeneet. He eivät voi assosioida edes mihinkään entiseen elämään. Vaikkeivät he uskoisi entisiin elämiin, niin energiatasolla tapahtuu kuitenkin tuota assosiointia. Entisessä elämässä ei ole mitään, mikä valmistelisi heitä siihen, mitä he käyvät läpi nyt.

Ohut jää on, että monilla on henkistä tasapainottomuutta, ja sen myötä tulee enemmän ja enemmän mielialalääkkeitä, masennuslääkkeitä, ahdistuslääkkeitä – siihen pisteeseen saakka, että helposti 25 prosenttia maailman väestöstä voisi käyttää näitä lääkkeitä. Se estää luonnollisen energian laajentumisprosessin planeetalla. Tämä koko singulaarisuusjuttu tulee joka tapauksessa, mutta siitä tulee yksinkertaisesti vaikeampaa, haastavampaa ja tuskallisempaa niille, jotka käyttävät näitä lääkkeitä. Nämä ovat niitä, joista puhuin ja jotka lähtevät.

He eivät kestä enää, he eivät pysty käsittelemään niitä intensiivisiä, uusia energioita, joita tulee. Intensiivisyys ei ole paha asia. Se on vain uutta energiaa. He eivät voi palata vanhoihin tapoihin tehdä asioita. He eivät voi turvautua toisiin ja olla riippuvaisia toisista niin kuin ennen, joten he päättävät vain lähteä planeetalta. En osaa sanoa nyt miten ja milloin, mutta he eivät yksinkertaisesti kestä, he eivät pysty selviytymään uusista energioista ja uudesta valosta, joita tulee tälle planeetalle.

Ohut jää planeetalle on myös, että ihmiset suuttuvat, järkyttyvät ja taistelevat enemmän kuin koskaan. En puhu välttämättä sodista, vaan pelkästään tappelemisesta toistensa kanssa – on enemmän yhteiskunnallista levottomuutta kuin koskaan. Ihmiset ovat tällä hetkellä valtavan paineen ja ahdistuksen alla. He haluavat palata vanhoihin tapoihin, vaikkakin jos he katsoisivat tarkkaan, nuo vanhat tavat eivät olleet kovin upeita. He eivät tiedä, miten mennään uusiin aikoihin.

Mutta jos planeetalla on riittävä määrä ihmisiä säteilemässä valoaan, riittävästi teidän kaltaisianne ihmisiä, joilla on tietoisuutta ja jotka vain säteilevät valoaan – enkä puhu julistamisesta, oville koputtamisesta yrittäen käännyttää ihmisiä tai mistään sellaisesta, vaan pelkästään valonne jakamisesta – on erittäin hyvä tilaisuus, että he näkevät jotain omassa energiassaan. He näkevät mahdollisuuksia, joita he eivät ole koskaan ennen nähneet ja joita he eivät ole koskaan ennen voineet nähdä ilman tuota valoa, ja sillä on mahdollisuus muuttaa – muuttaa heitä, muuttaa planeettaa ja saattaa meidät tähän uuteen ihmiskunnan aikakauteen. Ei vain tällä planeetalla, vaan myös kosmoksessa ja kaikilla sieluolennoilla enkeliperheiden jälkeisellä aikakaudella siinä, mitä tulee seuraavaksi.

Sitä voi olla vaikea tunnustaa tai oivaltaa tällä hetkellä, mutta planeetalla on ollut hyvin pieni ryhmä, joka on valmistautunut tähän monta, monta elämää. Pieni ja hiljainen ryhmä, joka tuo nämä muutokset tänä Koneiden aikana – kauneimpana, mutta kuitenkin hauraimpana aikana tällä planeetalla.

Pyydän jokaista teitä tuntemaan sydämessänne, tuntemaan, miksi tulitte alun alkaen tänne tänä Koneiden aikana. Menkää pelkän mielen yli – mielen joka arvioisi, miten hyvin olette pärjänneet tai mitä olette tehneet, menkää sen yli – ja tuntekaa, miksi päätitte tulla tänne, miksi olette sallineet itsenne tulla tähän kohtaan nyt.

Kyllä, pieni ryhmä voi vaikuttaa paljon, kun he eivät yritä tuputtaa muutosta, saada muita seuraamaan omaa standardiaan, formaattiaan, vaan pelkästään jakavat tietoisuuttaan ja valoaan täällä. Pieni ryhmä voi vaikuttaa koko planeettaan ja koko universumiin.

Kun tänä iltana menette nukkumaan, pyydän teitä tuntemaan tätä – miksi päätitte tulla tänne, mitä olette käyneet läpi ja mihin menette seuraavaksi.

Pyydän teitä pysähtymään ja antamaan tunnustusta itsellenne ja kunnioittamaan itseänne siitä, mitä teette, niin kuin minä kunnioitan ja arvostan teitä.

Pyydän teitä antamaan itsellenne halauksen ja taputuksen selkään siitä, että ylipäätään olette täällä.

Jos teidän täytyy, vuodattakaa muutama kyynel siitä, mitä olette käyneet läpi päästäksenne tähän, mutta sitten antakaa itsenne hymyillä tietäen, minne menemme seuraavaksi.

Ryhmä on pieni. Monia lisää tulee pian, mutta nyt ryhmä on pieni. Mutta hymyilkää kenties sille, mihin menemme seuraavaksi, koska te tiedätte sydämessänne, yhtä hyvin kuin minä, mihin menemme kaikessa tässä. Tehdäänpä se.

Tämän myötä, todellakin rakastan tuota Adamus-tietoisuusnäytöstä, mutta on aikoja, jolloin on paljon sopivampaa tulla luoksenne rakastettuna St. Germainina.

Kiitos.

LINDA: Ja niin se on.

Jatketaan kunnolla syvään hengittämistä. Salli tämän St. Germainin viestin olla kanssasi, jokainen meistä. Hyvin paljon siitä, missä olemme, missä olemme olleet ja mitä on tulossa meille kaikille. Hengittäkää sitä kunnioittaen itseänne, meitä jokaista.

Vedä kunnolla syvään henkeä. Vedä kunnolla syvään henkeä. Tunne, mitä St. Germain on sanonut siitä, mitä on seuraavaksi, mitä on seuraavaksi.

Vedä kunnolla syvään henkeä ja kunnioita itseäsi, jokainen meistä. On se hetki. Vedä kunnolla syvään henkeä ja todella salli itsellesi, sinulle.

Hengitä elämää. Hengitä sinulle.

Kiitos osallistumisesta tähän St.Germainin 12-12-2020-viestiin, jossa jaettiin paljon. Kiitos.

Kiitos kaikille.

–––––––––––––––

© 2020 Crimson Circle IP, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuutena, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen, Golden, Colorado, täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.