TYÖNTÖ HUIPULLE

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote huhtikuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuun loppuun mennessä joko saimme loppuun projektit, joita olimme työstäneet, tai meidän täytyi siirtää ne sivuun. Tuntui siltä, että paljon siitä mitä olimme työstäneet, hävisi melkein yhdessä yössä ja uusi aalto täysin erilaisia luovia projekteja otti välittömästi sen paikan. Nyt vaihdamme uudelle vaihteelle.

Huhtikuu edustaa viimeistä työntöä sille huipulle, jonka saavutamme toukokuussa. Se on kuin kiipeämistä korkealle vuorelle, kuten Mount Everest. Lähdemme nyt leireistämme vuoren juurella. Työntö huipulle vaatii massiivista ponnistusta ja koko fokuksemme. Meidän täytyy hyödyntää vanhoja taitojamme, joita olemme oppineet monien elämien aikana, ja tuoda esiin uusia taitoja, joita emme tienneet sisällämme olevan.

Tehdessämme viimeistä nousua huipulle, meidän täytyy joskus heittää pois vanha vaihde (tyhjät happi- ja vesipullot), vanhat havaintotavat ja vanhentuneet käyttäytymistavat. Kriittinen osa tätä huipulle työntämistä on itsemme poistaminen kaksinaisuuden vanhasta lineaarisesta ohjelmoinnista, sillä jos emme tee sitä, emme pysty hengittämään ohutta ilmaa vuorenhuipulla.

Heti kun aloitamme työntymisemme huipulle, kaikki siirtyy pikaraiteelle. Tulee lukuisia tilanteita, jotka kutsuvat esiin todellista mestaruuttamme. Tämä voi olla matkamme haastavin osa, sillä jos yritämme päästä huipulle tekemällä asioita vanhoilla tavoilla vanhojen asteiden kera, emme pääse sinne. Meidän täyty tehdä jokaisesta askeleesta mahdollisimman aito, koska silloin emme horju.

Kun olemme saapuneet vuorenhuipulle, pystymme näkemään monia asioita, jotka eivät olleet näkyviä aiemmin. Laajentunut, uusi näkymä on paljon yli sen, mitä pystymme tällä hetkellä kuvittelemaan, ja se täyttää meidät uudella selkeydellä. Tuolloin tiedämme olemuksemme joka solussa, että emme ole enää osa vanhaa todellisuutta ja olemme täällä maan päällä, koska päätimme mennä sen vanhan toimintamallin yli, joka on hyvin kaukaiselta ajalta.

Huhtikuu on superintensiivinen kuukausi, joka tuo meille muutosta ja lisää muutosta monilla tasoilla. On aika siirtyä pois siitä, että kaksinaisuudesta tapahtuvat asiat järkyttävät, raivostuttavat tai surettavat meitä, jotta voimme ennakoida. Jos reagoimme jatkuvasti kaikkiin maailman vääryyksiin, olemme kuin pelinappuloita, joita heitellään tuulessa sinne tänne. Mutta kun ankkuroimme olemuksemme kaksinaisuuden yläpuolelle, voimme synnyttää maailmassa niitä muutoksia, joita tarvitaan eniten.

Ilmentääksemme ne muutokset joita haluamme eniten elämäämme, meidän täytyy tehdä ne ensin itsessämme. Jos haluamme uusia, rakastavampia ja aidompia energioita maailmaan, meidän täytyy tulla uudeksi, rakastavammaksi ja aidommaksi. Tärkein asia jonka voimme tehdä, on irrottautua kaksinaisuuden lineaarisesta ohjelmoinnista ja ankkuroitua kolmanteen pisteeseen kaksinaisuuden yläpuolella. Tässä paikassa haluttuja muutoksia tulee varmasti!

Vastaustemme uudelleenmallinnus ja poistuminen kaksinaisuuden lineaarisesta mallinnuksesta on avaintekijämme tällä hetkellä, ja on elintärkeää, että otamme sen käyttöön, kunnes siitä tulee uusi normaalimme.

Järkyttävät tapahtumat ovat osa kaksinaisuuden romahtamista ja niitä tapahtuu koko vuoden, joten voisimme valmistautua myös olemaan joutumatta epätasapainoon niistä. Meidän täytyy kouluttaa itsemme olemaan menemättä reagointimoodiin joka kerta, kun jotain kamalaa tapahtuu.

Emme ole piittaamatta siitä, mikä on laukaissut tunteemme. Emme teeskentele, ettei sitä tapahtunut. Emme reagoi kaksinaisuuspohjaisella, lineaarisella "me vastaan he" -tasolla. Emme anna sen heikentää meitä. Emme ala pelätä. Emme romahda suruun. Emme juokse piiloon. Emme turru. Emme hyökkää. Emme etsi häiriötekijöitä. Emme ota loputtomasti selfieitä itsestämme vakuuttamaan, että olemme arvokas.

Laajennamme rakkautemme ja aitoutemme kolmanteen pisteeseen ja syleilemme kaikkea tästä uudesta aidon vahvuuden paikasta. Näin teemme kaksinaisuudesta kolmion! Ja juuri tätä tarvitaan eniten tällä hetkellä.

Kun asumme lisääntyvässä määrin tässä uudessa kolmannessa pisteessä, joka on kaksinaisuuden yläpuolella, saamme uuden käyttöjärjestelmän, joka on harmoniassa uuden todellisuuden kanssa. Kun tämä tapahtuu, tiedämme varmasti, että onnistumme kaksinaisuudesta vapautumisessa. Ensin se ei toimi täysillä, koska meiltä vie jonkin aikaa tottua siihen.

Huhtikuun aikana harmonisoidumme syvemmälle uuden todellisuuspiirustuksen keskipisteeseen. Kun teemme tämän, samankeskisissä ympyröissämme tulee lisää siemeniä näkyviin ja ne itävät silmiemme edessä. Tästä pystymme vahvistamaan ja tukevoittamaan uuden todellisuuden ydintä, kun se laajenee vielä lisää ja ulottuu koko planeetan pimeimpiin nurkkiin ja kaukaisimpiin sopukoihin ja pitkälle sen yli.

Toisinaan meistä saattaa tuntua hyvin väsyneeltä. Paljon tapahtuu niin monilla tasoilla, että meidän on todella tärkeää saada aikaa, jolloin olemme täysin hiljaa paikoillamme. Tällöin voimme työskennellä puhtaalla energiatasolla ja rakentaa asioita, jotka ylittävät kovasti näkyvän. Ja vaikkemme voi nähdä tarkkaan, mitä teemme silloin, kun emme ole "täällä" – koska se on niin laajamittaista – tämä ei merkitse, ettei se ole merkittävää. Usein nämä ovat tärkeimpiä asioita, joita teemme!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.