TYRSKYRAPORTTI 2020 – KIERTOTIEN LOPPU

Kirjoittanut Solara (solara-surf-report.com)
7.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Katsaus taaksepäin vuoteen 2019

2019 oli vuosi, jolloin tulimme enemmän aidoksi itseksemme kuin koskaan ennen. Joillakin meistä matka aidon itsemme takaisinsaamiseen vaikutti vievän kauemmas aitoudestamme, mutta todellisuudessa sen tarkoitus oli puhdistaa olemuksestamme vanhentuneet käyttäytymistavat ja uskomukset. Se oli kuin olemuksemme jousipyssyn nuolen vetämistä taaksepäin. Vuoden loppuun mennessä meistä tuntui, että meidät oli asetettu takaisin olemuksemme aitoon ytimeen – tullen todellisemmaksi, kaunistelemattomammaksi ja rehellisemmäksi.

Vuodessa oli voimakas painotus terveyteen – henkilökohtaiseen, läheistemme ja planeetan terveyteen. Jotkut rakkaistamme – ihmisistä ja eläimistä – lähtivät planeetalta, ja vaikka tiesimme, että he oli ok, heidän menehtymisensä kolhaisi pois jäljellä olevat kovettumat sydämemme ympäriltä – jättäen meidät vereslihalle, alastomaksi ja täysin avoimeksi.

2019 suunnitteli meidät uudelleen ytimeen saakka, hajotti pelkokuplan ja toi pintaan kaiken, mikä täytyi tasapainottaa. Olemme luoneet lopun vanhan nahkamme ja antaneet sen mennä transformaatiotuliin, tehden tilaa täysin uudelle alulle.

2019 oli täynnä haasteita monilla tasoilla. Lukuisat epäoikeudenmukaisuudet ympäri maailmaa katalysoivat meidät toimintaan enemmän kuin koskaan. Ihmiset ympäri maailmaa alkoivat uhmata hallitustaan kaikista niistä tasapainottomuuksista, joita tapahtuu. Kaikki ympäristö- ja talouskriisit joita olemme kokeneet, herättävät ihmiset siihen, että meidän on kansana otettava vastuu maailmasta, jossa elämme, tai pian ei ole maailmaa, jossa elää. On itse asiassa hyvin rohkaisevaa nähdä kaikki ne ihmiset, jotka lähtevät kaduille maailman eri osissa. He lähettävät voimakasta viestiä: "Nyt riittää!" Yksi aito olentomme heräsi henkiin enemmän kuin koskaan.

Maaliskuusta lokakuuhun oli 11 äärimmäisen voimakasta EL*AN*RA-seremoniaa, jotka poistivat ne neulat, jotka olivat pitäneet meidät kauan kaksinaisuusmallissa. Vanhan aikajanan purkautuminen jatkui, kun vanhanaikainen kaksinaisuusmalli jatkoi hajoamistaan.

Oli kollektiivisen vuoroveden vaihtumisen aika …

KIERTOTIEN LOPPU

Tässä on osa uutta karttaa siitä, missä olemme ja minne olemme menossa …

Ennen ajan alkua, kun olimme täysin harmoniassa alkuperäisen evoluutiosuunnitelmamme kanssa, olimme valmiita ja innokkaita menemään suureen tuntemattomaan. Tiesimme, että matkamme tarkoitus oli ankkuroida ikuiset ja ajattomat aidot maailmat tiheyden syvimpiin ulottuvuuksiin. Sitä emme tienneet silloin, että matkassamme tapahtuisi pian täysin odottamaton käänne. Sen sijaan että se olisi jatkanut eteenpäin suoraa polkua, yhtäkkiä ei-aika särkyi pikkuruisiksi ja keinotekoisiksi osiksi ja aika alkoi …

Vaikka laajemmalla asteikolla aikaa ei oikeasti ole olemassa, tämä sysäsi meidät odottamattomalle kiertotielle, jossa suurin osa todellista alkuperäämme koskevista muistoista poistettiin. Tämä kiertotie työnsi meidät kaksinaisuusmallin illuusiomaailmaan, jossa kaikki hahmotetaan nurinkurisesti erillisenä ykseydestä. Siihen mitä koimme, viitataan nyt "laskeutumisena aineeseen". Kaksinaisuus laitettiin ajattomuuden päälle ja kiinnitettiin paikoilleen kolmella tähdellä Orionin vyössä – EL*AN*RA.

Siitä lähtien olemme kulkeneet pitkittyneen vääristymäkaistaleen läpi, äärimmäisen epäaidossa ja aina vain surrealistisemmassa kaksinaisuusmallissa. Olimme uppoutuneena niin syvälle kaksinaisuuteen, että unohdimme, että muita avarampia ja totuudenmukaisempia todellisuuksia oli olemassa. Tyhjiön täyttämiseksi loimme lukuisia uskontoja ja hierarkioita, jotka kaikki kuuluivat kaksinaisuusmalliin. Unohdimme, että suurin osa olemuksestamme asuu ikuisissa ja ajattomissa aidoissa maailmoissa. Unohdimme, että tulimme tähdistä. Olimme tällä kiertotiellä kaksinaisuudessa niin pitkään, että aloimme uskoa, että kaksinaisuus oli totta. Ja kun tämä oli tapahtunut, virheellisestä uskostamme kaksinaisuuteen tuli kaksinaisuuden ravintolähde, mikä sai sen vaikuttamaan vielä todellisemmalta.

Lopulta aloitimme pitkän heräämismatkan ja aloimme muistaa, kuka oikeasti olemme. Oivalsimme, että kaksinaisuuden illuusiomaailman ulkopuolella on äärettömästi avarampia todellisuuksia. Kun useammat ja useammat meistä heräsivät, aloimme vetää olemuslankojamme pois kaksinaisuuskudelmasta, kunnes kaksinaisuus oli niin heikentynyt, että se alkoi purkautua. Vanhat järjestelmät alkoivat romahtaa, kunnes lopulta alkoi murentua suuria kimpaleita niistä vakailta näyttävistä perustoista, jotka olivat pitkään pitäneet kaksinaisuuden paikoillaan.

Nyt olemme siinä, mikä tunnetaan "kaksinaisuuden viime päiviksi". Silloin kaksinaisuusvoimat taistelevat epätoivoisesti säilyäkseen hallitsevana todellisuutenamme. Ne tekevät parhaansa säilyttääkseen kontrollin yrittämällä työntää meidät pelolla ja manipuloinnilla takaisin kaksinaisuuteen. Ulkoiset tapahtumat ympäri maailmaa saavuttavat kiihtyvän kaaoshuipun. Useimmat asiat joita luulimme todeksi tai joiden opetettiin olevan totta, alkavat paljastua nyt valheiksi. Uskomusjärjestelmämme menevät rikki ja kääntyvät nurinpäin, kun suuremmat totuudet korvaavat ne. Kaksinaisuuden maailma on saavuttamassa sovitun päätöksensä.

Pitkin vuotta 2019 pieni ja omistautunut ryhmämme teki 11 EL*AN*RA-seremoniaa Perussa kolmella pyhällä järvellä, jotka vastaavat noita Orionin vyön kolmea tähteä. Näiden ennenkuulumattomien seremonioiden tarkoitus oli hävittää ne neulat, jotka olivat kauan pitäneet kaksinaisuutta paikoillaan. Nämä 11 seremoniaa tehtiin puhtaan ja aidon energian tasolla. Niitä ei ollut tehty koskaan aiemmin eikä niitä tehdä koskaan enää. Siitä lähtien kun EL*AN*RA-seremoniat saatiin tehtyä loppuun viime lokakuussa, mikään ei ole pitänyt kaksinaisuutta paikoillaan – paitsi se viipyilevä uskomuksemme, että se on totta.

:: PALAAMINEN ALKUPERÄISEEN EVOLUUTIOSUUNNITELMAAMME ::

Nyt kun olemme astumassa monumentaaliseen vuoteen 2020, meillä kaikilla on ennenkuulumaton tilaisuus poistua pitkältä kiertotieltämme kaksinaisuuteen ja palata paikkaan, jossa astuimme pois alkuperäisestä evoluutiosuunnitelmastamme. Tämä on aivan ensimmäinen kerta, kun meillä on ollut mahdollisuus päästä pois kiertotieltämme kaksinaisuuteen.

Vuosi 2020 vaatii, että päätämme astua pois kaksinaisuuskiertotieltämme ja palata alkuperäisen evoluutiosuunnitelmamme paikkaan, jotta voimme aloittaa uudestaan siitä. On ratkaisevaa, että teemme tämän, sillä jos emme tee, saatamme hyvinkin sotkeutua kuolevan kaksinaisuusmaailman kaaospyörteeseen.

Vanhalta kiertotieltämme poistuminen ja palaaminen alkuperäiseen aitoon suunnitelmaamme on kaikkien meidän ulottuvilla tänä vuonna, vaikka on todennäköistä, että vain jotkut tekevät sen. Mutta jos tarpeeksi meitä tekee sen, pystymme palauttamaan alkuperäisen evoluutiosuunnitelman sekä maaplaneetan ja maailmat maailmojen sisällä takaisin alkuperäiseen suunnitelmaan.

NELÄNNEN PISTEEN SYNTYMÄ

:: KOLME PISTETTÄ LUO NELJÄNNEN PISTEEN, JOKA SISÄLTÄÄ KAIKKI ::

Viimeisissä EL*AN*RA-seremonioissamme lokakuussa ruumiillistimme nuo kolme Orionin vyön tähteä, seitsemän ihmisen ruumiillistaessa kutakin tähteä. Jokainen tähtipiiri teki myös samanaikaisesti oman tähtensä mudraa. Tietyssä kohtaa kolme meistä – yksi kustakin tähdestä – pyöri pois ja muodosti uuden neljännen pisteen. Jokaisen tähtimudrakierroksen jälkeen kolme uutta ihmistä lähti tähdestään ja liittyi neljänteen pisteeseen. Lopuksi kolme EL*AN'*RA-tähteä oli kokonaan hävinnyt, ja ne kaikki olivat yhdistyneet neljänteen pisteeseen.

Neljäs piste on uuden todellisuuden fyysinen ilmentymä. Se on ikuisten ja ajattomien aitojen maailmojen ankkurointikohta fyysisyyteen. Ajattomat aidot maailmat ovat turvapaikka ja todellinen koti aidoille sieluille. Siellä yhdistymme taas alkuperäisiin koodeihimme, joita kannamme sisällämme ja jotka ovat kauan olleet upotettuna solumuistipankkeihimme. Ja neljäs piste on poistumiskohtamme kiertotieltä kaksinaisuuteen.

:: TAWAN ESIINTULEMINEN ::

Neljännen pisteen nimi on TAWA. Se on 11-11:n ja ANin yhtymiskohta. TAWA on henkilökohtaisen ja universaalin yhteensulautuminen – planeettapalvelun ja henkilökohtaisen täyttymyksen risteyskohta. Tämän laajentuneen TAWA-tason ovat paljastaneet meille 44 aslania (valtavaa siivekästä leijonaa), jotka ovat aina olleet sen vartijoita. TAWA-energia on ollut planeetalla pitkän aikaa, mutta sen todellinen merkitys nähdään täysin ensimmäistä kertaa 2020.

Inkojen quechua-kielessä jota puhutaan edelleen laajasti, TAWA on numero neljä. Inkavaltakunta tunnettiin Tawantinsuyu'na tai neljän tahon valtakuntana. TAWA on hopi-sana auringolle ja tiibetin sana kuulle. (NIMA on hopi-sana kuulle ja tiibetin sana auringolle.) TAWA on Tiibetin buddhalaisuuden Kargyu-sukulinjan gurujen valkoinen linja. Ja mustassa kruunussa jota Karmapa (Kargyu-sukulinjan pää) käyttää erikoisseremonioissa, on aurinko ja kuu sekä tupladorje/vajra (yksi TAWA-symboli). Vuosina 1973–1984 minulla oli jopa TAWA-nimisiä kauppoja Bostonissa ja Taosissa, New Mexicossa.

Olen onnellisesti järkyttynyt, että neljäs piste on paljastunut TAWAn uudeksi ilmentymäksi. Ja miten täydellistä, että tämän pitäisi tapahtua Inkojen maalla. TAWA-energiaspiraali palaa planeetalle, mutta paljon laajempana ja äärettömästi syvemmällä tasolla kuin aiemmin. Tiedän, että TAWA-energian paluu on vasta alkanut ja TAWA ja AN ovat läheisesti yhteydessä. TAWAlla on myös yhteys kruunun jalokiviin. 2020 on vuosi, jolloin TAWA ilmestyy esiin …

NELJÄNNEN AALLON LUOMINEN

Kun astumme kaksinaisuuden kiertotieltä alkuperäisen evoluutiosuunnitelmamme paikkaan, meidät vapautetaan aiemmista nimityksistämme – ensimmäinen aalto, ensimmäisen aallon sillat, toisen aallon sillat, toinen aalto ja kolmas aalto. Teille joille nämä aallot eivät ole tuttuja: niistä on pitkä luku kirjani "The Star-Borne" uusimmassa painoksessa.

Lyhyesti sanottuna, ensimmäinen aalto ovat ne, jotka ovat olleet tällä planeetalla hyvin pitkän aikaa. Heillä on paljon tietoa, viisautta ja kokemusta, vaikka monet heistä ovat hyvin kyllästyneitä nähtyään ja koettuaan aivan liian paljon lukemattomien elämien aikana. Ensimmäisen aallon sillat palvelevat yhtymäkohta ensimmäisen aallon ja maailman välillä. Toisen aallon sillat ovat yhtymäkohta toisen aallon ja maailman välillä. Toinen aalto on tällä rakentamassa uutta. He odottavat kärsimättömänä aloittaakseen uudet luomuksensa. He ovat niitä, jotka keksivät uusia tapoja puhdistaa vettä ja "biohajottaa" muovia. Kolmas aalto on selkeä ja aito ja sillä on syvää viisautta. Vaikka he ovat iältään nuoria, he muistuttavat eniten ensimmäistä aaltoa. Heillä on paljon tietoa ja viisautta, vaikkei ensimmäisen aallon elämien kokemusta.

Kun astumme pois kaksinaisuuden kiertotieltä, palaamme olemaan aidoin itsemme – tähtiolento ihmiskehossa, aito maatähtiolento – joka asuu samanaikaisesti sekä fyysisessä ulottuvuudessa että laajemmissa ulottuvuuksissa. Silloin kun palaamme alkuperäiseen evoluutiosuunnitelmaamme, aiemmat elämänpolkumme eri aaltoina häviävät ja meistä tulee uusi neljäs aalto. Neljäs aalto ovat ne aidot sielut, jotka elävät parannetussa "ylinormaalissa" todellisuudessa laajentuneen tietoisuuden kera, ollen samalla edelleen fyysisessä muodossa. Tiibetin buddhalaisuudessa Og-Min kutsuu neljättä aaltoa ANNUTARAksi. ANNUTARA edustaa korkeinta tietoisuustasoa, joka voi vielä inkarnoitua fyysisyyteen. He ovat myös ANin vanhimpia.

Neljäs aalto ovat ne, jotka pystyvät nyt palvelemaan täysin uusilla, ennen näkemättömillä tasoilla. Kun meistä tulee neljäs aalto, viimeinen sinetöidyistä määräyksistämme räjähtää auki ja solumuistipankkimme aktivoidaan täysin. Kaikki latentit supervoimat joita olemme kantaneet sisällämme, paljastetaan ja vapautetaan. Voimme sammuttaa maastopaloja tekemällä sadetta yhdellä kädellä. Voimme pitää aurinkoa ja kuuta ojennetuissa käsissämme. Voimme palauttaa alkuperäisen evoluutiosuunnitelman kaikkiin maailmoihin maailmojen sisällä. Palveleminen tällä tasolla voi katalysoida melkein välittömän parantumisen ja uudistumisen kaikessa.

PALAAMISEN MUDRA

On uusi voimakas mudra, joka tuli minulle lokakuun EL*AN*RA-seremonoiden jälkeen. Tämä on palaamisen mudra. Jos alamme tehdä sitä nyt, se vahvistaa yhteyttämme neljänteen pisteeseen ja auttaa meitä siirtymään kaksinaisuuden kiertotieltä paikkaamme alkuperäisessä evoluutiosuunnitelmassa. Ja sitten kun olemme siellä, tämä auttaa meitä ylittämään neljän tähden sillan uudestaan ja uudestaan pitkin vuotta.

Samaan aikaan uusi palaamisen mudra tuo maaplaneetan ja kaikki maailmat maailmojen sisällä takaisin harmoniaan alkuperäisen aidon suunnitelmansa tai evoluutiosuunnitelmansa kanssa.

Tässä on kaksi videota palaamisen mudrasta: toinen on pidempi versio selityksineen ja toinen lyhyt versio, jossa voimme tehdä tätä mudraa yhdessä hiljaisuudessa.

NELJÄN TÄHDEN SILTA

:: AN TAWA CH'ASKA CHAKA ::

Vuoden 2020 aikana neljän tähden silta tulee näkyväksi aivan ensimmäistä kertaa. Tämän sillan todellinen nimi on AN TAWA CH'ASKA CHAKA, joka karkeasti käännettynä merkitsee "neljän tähden silta". * AN = uusi todellisuus * TAWA = neljä * CH'ASKA = tähti * CHAKA = silta *

Tämä on enemmän kuin pelkkä silta – se on portaali ikuisiin ajattomiin ja aitoihin maailmoihin, suurenmoiseen uuteen todellisuuteen joka on ankkuroitu ehdottomaan aitouteen, joka on kaukana nykymielikuvituksemme ulkopuolella. AN TAWA CH'ASKA CHAKA voi tulla täysin näkyväksi vasta, kun olemme pois kaksinaisuuden kiertotieltä ja palanneet alkuperäiseen evoluutiosuunnitelmaamme – paikkaan josta aloitimme kiertomatkamme kaksinaisuuteen.

Neljän tähden sillan, AN TAWA CH'ASKA CHAKAn, ylittäminen vie meidät yli siitä, missä olimme aiemmin – aidoimpaan aidoista poluistamme. Se vie meidät laajentuneen tietoisuuden ulottuvuuksiin, jotka olivat aiemmin käsittämättömiä.

Kun ylitämme neljän tähden sillan 2020, siirrämme olemuksemme äärettömästi laajemmalle kartalle. Se on kuin olisi talossa ja päättäisi mennä toiseen huoneeseen, mutta mennessämme havaitsemme, että olemme yhtäkkiä valtavassa tilassa, jossa ei ole seiniä, lattiaa ja kattoa! Siellä pystymme näkemään uuden ykseysmallin paljon suuremman suunnitelman/piirustuksen tai tähtimandalan. Tämän uuden piirustuksen monia osia paljastetaan tällä hetkellä, ja niistä tulee aina vain näkyvämpiä pitkin vuotta.

Sitten kun olemme ylittäneet tämän mystisen neljän tähden sillan, se on "ei alaspäin – ei paluuta" siinä tavassa, miten asiat olivat ennen. Pysymme fyysisessä muodossamme, mutta emme enää elä kaksinaisuusmallissa.

Ensimmäisessä AN TAWA CH'ASKA CHAKAssa joka ilmestyy tänä vuonna, on neljä tähteä rivissä. Jokainen niistä on ainutlaatuinen, kuten mekin olemme. Tämä on ensimmäinen silta, jonka ylitämme 2020. Kun vuosi etenee, AN TAWA CH'ASKA CHAKAn uusia asetelmia saattaa hyvinkin ilmestyä. Jos näin on, jokainen neljän tähden uusi asetelma on erityistarkoitusta varten.

Tammikuun aikana aiomme rakentaa fyysisesti ensimmäisen neljän tähden sillan ANin sydämeen Perussa ja toivomme, että tämä on ensimmäinen monista, joita luodaan ympäri planeettaa. Myöhemmin tänä vuonna saatamme pitää erikoistapahtuman ANin sydämessä ja tehdä erikoisseremonioita aktivoimaan lisää neljän tähden siltoja – AN TAWA CH'ASKA CHAKA.

11-11-SISÄÄNKÄYNNIN SULKEUTUMINEN

Hiljattain oivalsin, että 11-11-sisäänkäynti sulkeutuu tämän uuden vuosikymmenen aikana. En vielä tiedä, milloin se tapahtuu. Se voisi olla 2022 tai se voisi olla myöhemmin. Se saattaa tapahtua myös aiemmin, jos on hätätilanne. Tämä merkitsee, että kaksinaisuuden ja ykseyden evoluutiospiraalit jotka ovat olleet kytkettynä yhteen 11.–12.1.1992 asti, eroavat lopultakin.

Meillä on edelleen vähän aikaa valita, kummassa evoluutiospiraalissa haluamme asua.

Niin paljon kuin haluaisimmekin, emme pysty tuomaan planeetalla kaikkia ykseyteen tänä aikana. Emme voi pakottaa ihmisiä vaihtamaan spiraalia. Sen sijaan ihmiskunta jakautuu syvemmin kahteen osaan: niihin jotka resonoivat raskaan kaksinaisuusvärähtelyn kanssa, ja niihin jotka resonoivat uuden ja raikkaan todellisuuden kanssa. Emme voi pakottaa niitä, jotka ovat juurtuneet kaksinaisuuteen, tulemaan meidän mukaamme, eivätkä he voi pakottaa meitä jäämään kanssaan. Meidän kaikkien täytyy seurata aidointa polkuamme. Tietysti on myös niitä, jotka häilyvät kahden todellisuusjärjestelmän välillä. He haluavat astua uuteen todellisuuteen, mutta pelkäävät tehdä tuon hypyn. Nämä ovat niitä, joita voimme auttaa eniten.

Vuonna 1992 kirjoitin kirjassani "11:11 – Inside the Doorway" seuraavaa:

"NÄKYMÄTÖN TEMPPELI NRO 11

Niistä jotka ovat punoutuneet ykseyskudelmaan, tulee vähitellen näkymättömiä niille, jotka ovat päättäneet jäädä kaksinaisuuteen. He vaikuttavat lisääntyvässä määrin näkymättömiltä niille, jotka päättävät asua kaksinaisuudessa.

Kun 11-11-sisäänkäynti valmistautuu sulkeutumaan – sitten kun tulee lopullisen eroamisen hetki – tunnetaan mahtavan lohikäärmetuulen nousevan. Tämän tuulen saa aikaan ilman lohikäärmeiden, veden lohikäärmeiden, tulen lohikäärmeiden ja maan lohikäärmeiden yhteisläsnäolo. Niiden elementit ovat sulautuneet yhteen pyhässä alkemialiitossa muodostamaan yhden suurenmoisen, mylläävän ja pullistuvan tuulen, jollaista ei ole koskaan ennen tunnettu. Elementtien lohikäärmeet pyörivät ympäri taivasta mittaamattoman voiman ja armon kera, kunnes mihinkään tässä aurinkokunnassa ei jää koskematta.

Kaikki mikä ei ole kudottu yhteen uuden todellisuuden kudelman kanssa, lentää pois, kuljetetaan pois alkamaan alusta. Tämä jakautuminen on nopeaa, vankkumatonta ja niin valtavan tehokasta, että se tapahtuu kivuttomasti hetkessä.

NÄKYMÄTÖN TEMPPELI NRO 12

Näin näkyvä häviää hitaasti niiden näkyvistä, jotka päättävät nähdä. Näin ollen valtikka ojennetaan näkyvältä näkymättömälle. Se paljastuu, mikä on ollut aiemmin verhottuna, kun taas aiemman todellisuutemme perustaa ei voi enää nähdä.

Nämä kaksi mallia siirtyy erilleen toisistaan ja lopulliseen jakautumiseensa. Se on peruttamaton teiden eroaminen – kumpikin siirtyy vaivattomasti uuteen asemaansa. Suuri mysteeri paljastuu täydellisen yksinkertaisessa tarkoituksessaan. Osa kokonaisuudestamme eroaa, kokonaisuuden transformoitumiseksi vielä suuremmaksi ykseydeksi. Kaksinaisuusmalli saavuttaa sovitun päätöksensä kääntymällä nurinpäin."

Jotkut meistä muistavat sen, mitä kutsuin "aikaisemmaksi oveksi". Tämä sisäänkäynti oli samanlainen kuin 11-11 siinä mielessä, että meille annettiin tilaisuus jäädä siihen, missä olimme, tai mennä muihin ulottuvuuksiin. Olin yksi niistä, jotka päättivät jäädä tänne tuolloin. Jotkut meistä jäivät, koska emme tienneet muusta ja päätimme pysyä mukavasti tunnetussa. Toiset jäivät, koska he pelkäsivät irrottautua vanhasta todellisuudestaan. Vielä toiset päättivät jäädä palvelemaan tietäen, että heidän viisauttaan ja kokemustaan tarvittaisiin kovasti, kun seuraava sisäänkäynti ilmaantui. Olin yksi niistä, joka olisivat voineet lähteä, mutta päätin jäädä.

Kaksinaisuuteen jääminen tänä aikana ei ole epäonnistumista, sillä ne jotka päättävät jäädä tietoisesti, palvelevat siellä suuresti vähemmän tietoisia sieluja. Aikanaan tulee uusi tilaisuus mennä transformaatio-oven läpi …

Vuoden 2020 yleiskatsaus

Kun menemme monumentaaliseen vuoteen 2020, tuntuu sitä, että astumme täysin uuteen maailmaan, eikä vain uuteen vuoteen tai edes uuteen vuosikymmeneen. 2020 eli 22 on uuden rakentamisen mestariluku. 22 on yhtä kuin 4, TAWAn numero. Voimme tuntea uutta ja taianomaista energiaa tulevan Maahan, mikä siirtää meidät uuteen virtaan. Massaherääminen on käynnissä. Pienenä olemiselle ei ole enää aikaa jäljellä.

Tämän uuden vuoden alussa tuntuu siltä, että kaikki muuttuu uuteen selkeyteen, jotta voimme nähdä selkeällä 20/20-tarkkuudella (suom. huom. 20/20 merkitsee tarkkaa näkökykyä USA:ssa). Se on kuin näkötesti, jossa linssejä vaihdetaan, kunnes saavutetaan täydellinen näkö. Voin nähdä tätä jo tapahtuvan kaikkialla ympärilläni. Kaikki näyttää hämmästyttävän kauniilta, mutta se kaikki näkyy ikään kuin kaukaa, ei läheltä. Tunnen olevani astumassa hämmästyttävän ihastuttavaan ja aitoon maisemaan, mutta se ei ole aivan tässä vielä.

Jotkut meistä astuvat tähän vuoteen tuntien olevansa riisuttu ja vereslihalla. Joulukuu oli äärimmäisen intensiivinen ja vaikea kuukausi joillekin. Tämä on aikaa, jolloin arvostetaan lisääntyvässä määrin intensiivisten ryöppyjen välistä tilaa. Meistä saattaa tuntua, että olemme kuin hakattuja nyrkkeilijöitä ja tauoistamme, jolloin istumme kulmassa pökerryksissä, tulee hyvin arvokkaita. Nämä harvinaiset hengähdystauot antavat meille vahvuutta jatkaa.

****

Meidän on nyt aika nousta kapinaan – puolustautua epäoikeudenmukaisuuksia vastaan, jakaa sen, mitä olemme alkaneet ymmärtää, ja auttaa muita siirtymään uuteen todellisuuteen. Käsitämme, ettei enää ole kyse siitä, että on "kiva/kiltti" – on aika olla aito ja totuudenmukainen! On elintärkeää, ettemme salli itsemme jäädä kiinni kaksinaisuuspohjaisiin tulkintoihin ulkoisista tapahtumista. Kaikki vanhat sillat menneisyyteen palavat takanamme, ja olemme nyt astumassa poimunopeudella täysin uuteen todellisuuteen. Näemme vanhojen ja vanhentuneiden järjestelmien ja menettelytapojen läpi uudella 20/20-näöllämme, ja sitten päästämme niistä irti, jotta voimme tuoda sisään sen harmonisen ja iloisen maailman, jota me kaikki haluamme kovasti. Valtikoita siirretään, kun monet vanhimpamme lähtevät planeetalta. Tämä vaatii meitä astumaan esiin synnyttämään aitoa maailmaa, joka on ankkuroitu uuteen todellisuuteen. On aika astua aidoista poluistamme aidoimmalle ja valmistautua elämämme seikkailuun.

****

Yhdistymme aitoihin, samankaltaisiin ihmisiimme kuin sadepisarat ikkunassa ja muodostamme aitoja perheitä, joita arvostetaan suuresti. Vaikka aito perheemme saattaa olla pirstoutuneena ympäri planeettaa, tunnemme olevamme yhdessä koko ajan. Aito perheemme on suuri vahvuuden lähde meille, ja siitä tulee aina vain arvokkaampi kaikkien niiden haasteiden aikana, joita on kaksinaisuuden viime päivinä. Nämä aidot perheet eivät ole suljettuja muilta – jokainen joka on sukulaisvärähtelyä, voidaan toivottaa tervetulleeksi. Vuonna 2020 ylitämme neljän tähden sillat yhdessä aitojen perheidemme kanssa, yhtenä aitona olentona. Ja kun teemme sen, samanmielisen olentojen perheet muodostavat uuden tähtimatriisin ydinmatriisin, joka on uusi evoluutiomallimme.

****

2020 on vuosi, jolloin kaikessa tapahtuu ennenkuulumatonta muutosta. Emme puhu enää vain tietoisuusmuutoksista, vaan muutoksista luomakunnan kaikilla tasoilla, mukaan luettuna syvät fyysiset tasot. Todellisuusjärjestelmien muutosta. Suuresta heräämisestä tulee supertodellista tänä vuonna. 2020 tuo meidät "nollaukseen" kaikessa, mitä luulimme tietävämme. Muutokset ovat niin syvällisiä, että se on melkein kuin asumista uudella planeetalla. Se muuttaa sen, mitä näemme ympärillämme. Se muuttaa sen, mitä tunnemme. Se muuttaa sen, mitä ajattelemme. Se muuttaa sen, miten olemme vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Se muuttaa sen, mitä teemme ja miten teemme. Kaikki muuttuu nopeasti sisällämme. Muutamme maailmaa, kun kuljemme sen pinnalla.

Kun siirrymme nyt näille laajentuneille aitoustasoille, koemme uusia kommunikointitasoja kaiken kanssa. Saavutamme syvempien tasojen ymmärrystä ja myötätuntoa, kun hyväksymme koko luomakunnan aidolla tavalla. Vanha maailma on edelleen olemassa, ja sen viimeisiä konflikteja nähdään vielä, kun se romahtaa enemmän ja enemmän. Meidän fokuksemme siirtyy uuden todellisuuden vahvistamiseen ja ruumiillistamiseen.

:: TOSISSAAN OLEMINEN JA TOTUUDENMUKAISENA PYSYMINEN ::

Tämä vuosi testaa meitä enemmän kuin koskaan. Meidän täytyy elää aitouttamme joka hetki ja osoittaa jatkuvasti mestaruutemme. Vuosi 2020 on ahdettu täyteen järkyttäviä ja odottamattomia tapahtumia, jotka yrittävät kääntää meidät pois aidosta tarkoituksestamme. On valtavia haasteita, jotka voivat vaikuttaa mahtavilta/pelottavilta, mutteivät ole sitä. Oppimis-, valmennus-, harjoittelu- ja valmisteluaikamme on ohi. Nyt olemme valmiita kohtaamaan nämä haasteet uusilla ja aidoilla tasoilla. (En edes yritä ennustaa, mitä tänä vuonna tapahtuu, koska se mitä todellisuudessa tapahtuu, menee pitkälle nykyisten kuvitelmiemme yli.)

Tärkein asia jonka voimme tehdä tänä vuonna, on poistua kaksinaisuuden kiertotieltä ja astua uuteen todellisuuteen mahdollisimman nopeasti. 2020 on täynnä kvanttitilaisuuksia ja megaläpimurtoja harmonisoimaan itsemme ja maailmamme alkuperäiseen aitoon suunnitelmaan. Kun olemme astuneet pois kaksinaisuuden kiertotieltä, ylitämme neljän tähden sillan, AN TAWA CH'ASKA CHAKAn, uuteen todellisuuteen ja luomme aidon maailman.

Onnellista aitoa sinua! Tervetuloa vuoteen 2020!!!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.