TYRSKYRAPORTTI VUODELLE 2017 – SISÄÄN ASTUMINEN JA AITONA ELÄMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

4.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Katsaus vuoteen 2016

2016 oli ehdottomasti tuliapinan vuosi! Se toi paljon asioita pintaan. Suuri ihmisaalto lähti planeetalta, myös joitain rakkaita ihmisiä jotka esittivät avainroolia heräämisprosessissamme. Monet meistä kokivat syvällisen uudelleenasetuksen/nollauksen aitouteen. Ja vaikka emme ehkä näe sitä täysin vielä, on tapahtunut merkittävä muutos!

2016 oli äärimmäisen intensiivinen vuosi, jossa voimakkaat samanaikaiset todellisuudet kilpailivat huomiostamme. Tämä synnytti ennenkuulumattoman kaaostilan, kun kaksinaisuus jatkoi taistelua olemisestaan hallitseva todellisuutemme. Paradoksaalisesti kaaos kuitenkin itse asiasiassa katalysoi ja nopeutti aitouden siementen kasvua sisällämme. Koimme merkittävää myötätuntomme, rakkautemme ja ykseystunteemme syvenemistä.

Maailmojen väliset verhot tulivat aina vain ohuemmiksi ja läpinäkyvimmiksi, mikä salli meidän nähdä paremmin kuin koskaan ennen, mitä oikeasti tapahtui. Syvään juurtuneita harhakuvia paljastui kerros toisensa jälkeen, sekä kätkettyjä agendoja ja todellisia motiiveja niiden takaa, jotka kontrolloivat kaksinaisuustasolla. Pystyimme nyt näkemään tavallisen kansan jatkuvan manipuloinnin pysymään heikkona ja ympäristön mielivaltaisen tuhoamisen. Kaksinaisuus oli hajoamassa ja se teki kaiken voitavansa meidän pitämiseksi kontrollissaan.

Joillekin 2016 toi aidon viattomuuden menettämisen, kun heidän pitkäaikaisten uskomustensa kudelma revittiin rikki. Tämä oli uskomattoman tuskallista toisinaan. Kuitenkaan 2016 ei ollut kamala vuosi niille, jotka ymmärsivät, mitä tapahtui ulkoisen vaikutelman alla. Koska hyvin monet havaintomme pyörähtivät ympäri, kääntyivät nurinpäin ja laajenivat kovasti, meistä tuli vapaampia. Emme enää uskoneet, mitä meidät oli ohjelmoitu uskomaan. Oivalsimme, että sydämen tietäminen johtaa meitä aina oikein.

Tämän vuoden aikana oli lukuisia ulkoisia tapahtumia, sekä luonnon että ihmisen aikaansaamisia, jotka palvelivat tehokkaina muutoskatalyytteinä. Vaikka jotkut näistä tapahtumista olivat järkyttäviä tai traumaattisia, ne herättivät meitä. Jos asiat olisivat tapahtuneet enemmän mielemme mukaisesti, kenties monet meistä olisivat vaipuneet takaisin omahyväiseen uneen.

Koska emme olleet tyytyväisiä siihen, mitä ulkoisessa maailmassa tapahtui, nämä järkyttävät tapahtumat auttoivat sinkoamaan meidät pois tiedostamattomasta sukelluksestamme kaksinaisuuteen. Ne pirstoivat monia harhakuvia ja venyttivät tietoisuuttamme, kunnes aloimme nähdä, että sen huijausvuoden keskellä joka nyt paljastui, kaksinaisuus oli kaikkien huijausten ja harhakuvien äiti!

Kun laajensimme tietoisuutemme pois tunnetun alueen kartalta nähdäksemme, mitä oikeasti on, mikä on totta ja aitoa, koimme ennenkuulumattoman suuren heräämisen. Tuolloin aloimme lopultakin tulla esiin aitona ja väärentämättömänä olentona. Meistä tuli valpas ja ultratietoinen siitä jatkuvasta kriisistä, joka oli romahtavassa kaksinaisuusmaailmassa. Ja havaitsimme, ettei meidän tarvinnut enää asua kaksinaisuudessa. Sen sijaan voimme elää uuden AN-todellisuuden ihastuttavissa energioissa.

Tuolloin monet meistä päättivät, että oli aika tosissaan irrottautua kaksinaisuudesta. Aloimme tietoisesti poistaa olemuksemme lankoja kaksinaisuuskudelmasta ja kutoa niitä uuteen ykseyskudelmaan. Joka kerta kun tämä tehtiin, kaksinaisuuskudelmasta tuli heikompi ja siihen tuli lisää reikiä. Samaan aikaan uuden todellisuuden värähtelystä tuli jatkuvasti voimakkaampi ja näkyvämpi. Pitkään odotettu toimintatapamuutos tuli jatkuvasti lähemmäs.

Tämä olemuksemme uudelleenkutominen kaksinaisuuskudelmasta ykseyskudelmaan jatkuu, kunnes kaksinaisuus ei enää kykene pitämään itseään kasassa toimintakykyisenä todellisuusjärjestelmänä. Kunnes kaikki ne jotka vahvistavat tätä harhaa, joko heräävät ja transformoituvat tai poistetaan planeetalta. Kunnes Äiti Maatamme, Pachamamaa, viimeinkin kunnioitetaan. Kunnes loistava uusi maailma joka on ankkuroitu uuteen AN-todellisuuteen, on ilmentynyt täysin.

Jos haluat lukea enemmän kaksinaisuus- ja ykseyskudelmasta, katso vuoden 2016 tyrskyraportti "Todellisuutemme uudelleenkutominen".

Vuodet 2016 ja 2017 muodostavat yksikön, vaikka ne ovat hyvin erilaisia. 2016 saatoimme monia vanhoja tilanteita loppuun. Päästimme irti monista vanhan elämämme ja olemistapamme aspekteista. Näimme selvästi, mikä maailmassa oli pielessä, ja heräsimme nopeasti. Havaitsimme, että loppuunsaattamiset ovat alkuja.

2017 keskitymme uuden todellisuuden elämiseen ja laajentamiseen ja sellaisen aidon elämän luomiseen, jota olemme aina halunneet.

YHTENÄISENÄ SEISOMME, JAKAUTUNEENA KAADUMME

"Meidän täytyy ensin erota voidaksemme yhdistyä." I Ching tai kiinalainen muutosten kirja

Olemme selvästi superpolarisoitumisen ajassa. Suuri jakautuminen on täydessä vauhdissa. Se ilmentyy ystävä-, perhe-, bisneskollega- ja tuttavapiirissämme. Paradoksaalisesti haluamme kaikki samaa asiaa loppujen lopuksi, mutta ristiriitaa on niissä teissä, joita valitsemme päästäksemme siihen. On vaarana joutua vedetyksi takaisin "hyvät vastaan pahat" –kaksinaisuussyndroomaan – "Me vastaan he". Jos meidät vedetään takaisin, jäämme jumiin nappuloiksi vanhaan valon ja pimeyden shakkipeliin.

Kun astumme vuoteen 2017, näemme selvästi, että suurin osa vanhojen patriarkaalisten keisareiden vaatteista on hävinnyt ja heidät riisutaan alasti! Eikä se ole kaunis näky.

Mitä tehdä? Nyt on selvää, ettemme voi luottaa "demokraattisen" äänestysprosessin olevan oikeudenmukainen tai oikaisevan vääryydet. Emme voi luottaa massamedian kertovan meille, mikä on totta. Emme voi luottaa poliisin tai sotakoneiston suojelevan meitä. Emme voi luottaa hallitusten, suuryritysten, koulutusjärjestelmien ja terveydenhuoltolaitoksen tekevän, mikä on oikein kansalle tai maapallolle. Emme voi luottaa ruokaan, mitä syömme, veteen jota juomme tai ilmaan jota hengitämme.

Miten poistumme kaksinaisuuspelistä? Emme voi aloittaa väkivaltaista vallankumousta niiden suistamiseksi vallasta, jotka käyttävät törkeästi väärin valtaansa. Näin on, koska emme voi kukistaa kaksinaisuutta taistelemalla sitä vastaan kaksinaisuustasolla – sillä silloin meistä tulee samanlainen. Ja niin kauan kun vielä uskomme kaksinaisuuteen, jatkamme sen syöttämistä. Kuitenkin tiedämme, että meidän täytyy löytää tapa pyöräyttää kaikki ympäri ja kääntää kaksinaisuus nurinpäin, jotta voimme ottaa takaisin planeettamme ja elää uudessa ykseyden toimintamallissa.

Voimme aloittaa päästämällä irti kaikista vanhoista määritelmistämme ja kriteereistämme, kuka on herännyt tai valaistunut, ja oivaltamalla, että on tärkeämpää olla todellinen ja aito. Meidän täytyy antaa kaikille mahdollisuus muuttua. Kaikenlaiset ihmiset ympäri maailmaa heräävät enemmän kuin koskaan ennen ja meidän täytyy nopeuttaa yhden aidon olemuksemme nukkuvaa jättiläistä. Meidän on aika todeta: "Nyt riittää!" Ja sitten havainnollistaa kollektiivimme luontainen valtava voima – kansanvalta. Mutta meidän täytyy tehdä tämä kaksinaisuuden ylittävällä tasolla.

Pitkin vuotta kohtaamme odottamattomia liittolaisia ja muodostamme ennennäkemättömiä liittoutumia. Välillämme on lisääntynyt määrä kommunikointia ja organisoimme verkostoja palvelemaan yhteistä tarkoitusta. Yksi suurimmista liittolaisistamme on Pachamama.

Meidän kaikkien täytyy luoda ensiapuryhmä. Me kaikki tarvitsemme tukiryhmäämme, sekä paikallisesti että levittäytyneenä ympäri planeettaa. Etsi aitoja sieluja lähiympäristöstäsi ja yhdistä voimat heidän kanssaan. Etsi aitoja sieluja ympäri maailmaa ja tue heitä kaikin tavoin, joilla voit.

Tällä erää meidän täytyy olla suuressa hiljaisuudessa ja sulkea kaikki kollektiivikaaoksen kakofonia. Meidän täytyy sulkea joksikin aikaa syöteylikuorma, jolla meitä jatkuvasti pommitetaan. Meidän täytyy olla kuin tiikereitä, jotka makaavat syvässä hiljaisuudessa ja katselevat kaikkea toinen silmä avoimena. Superhiljaa ja ultravalppaana. Valmiina hyppäämään tulirenkaan läpi yhdellä loikalla.

Olemme valmiita!

POISTA NAAMIOSI

"Poista naamiosi, näytä tähtikirkkaat silmäsi …" –Omashar

Siinä on paljon enemmän, kuka oikeasti olemme, kuin uskallamme ilmaista, mutta koska nämä ajat ovat niin valtavan haastavia, monet ihmiset puristavat itsensä siihen, mikä on tuttua. Jotkut ovat vetäytymässä takaisin vanhaan persoonaansa tällä hetkellä ja kietoutumassa vanhaan, kiiltävään egopeittoonsa. Jotkut naiset laittavat ensisijaisen fokuksensa yritykseen olla keinotekoisen seksikäs ja viettelevä, ikään kuin meikki ja dekoltee vetäisivät puoleensa heidän aidon kumppaninsa sen sijaan, että he olisivat pelkästään aitosydäminen. (Tietysti jos teet näin, koska se tekee sinusta onnellisen, etkä yritä vastata kaksinaisuuden kriteereitä, se on täysin ok.) Jotkut yrittävät vaikuttaa normaalilta häviämällä ihmisjoukkoon esim. urheilutapahtumissa, jottei heidän tarvitse puolustaa sitä, minkä he tietävät aidoksi. Kaikki tämä pidättelee meitä.

Kuten vanhassa kantrilaulussa, olemme "etsineet rakkautta kaikista vääristä paikoista". Emme tarvitse temppuja enää. Meidän ei tarvitse yrittää näyttää nuoremmalta tai viettelevämmältä kaksinaisuuskriteerien mukaisesti, löytääksemme aidon kumppanimme. Meillä ei tarvitse olla ylempää yliopistotutkintoa osoittaaksemme yhteiskunnalle, että olemme fiksu. Onko meillä niin huono itsetunto, että luulemme, ettei aitoutemme riitä? Kaksinaisuuden ei tarvitse antaa meille vahvistusta, jotta tiedämme oman arvomme. Kauneimpia ihmisiä ovat aina ne, jotka ovat riisuttuja ja aitoja.

Mitä tässä maailmassa tarvitaan nyt eniten? Aitoja sieluja. Katsokaa sellaisia ihmisiä kuin Leonard Cohen, jonka viehätys oli hänen äänensä raaka aitous ja lyriikkojensa syvyys. Tai Bernie Sanders ja Uruguayn entinen presidentti José Mujica, vanhempia miehiä joilla on suuri sydän, joka säteilee kuin rosoinen timantti sen läpi, että heiltä puuttuu sliipattu asianmukaisuus. Nämä ihmiset eivät yritä vastata kaksinaisuutta – he ovat vain oma itsensä ja tämä on enemmän kuin tarpeeksi! He ovat ehdottomasti upeita.

Jos haluamme olla kaunis, meidän täytyy vain elää aitoutemme ja ruumiillistaa rakkautemme. Olla aito ihminen jolla on aito sydän, on enemmän kuin riittävästi. Sillä ei ole merkitystä, olemmeko pitkä, lyhyt, lihava, laiha, nuori vai vanha. Voimme sallia itsemme olla inhimillinen ja aito. Voimme olla vihainen ja surullinen, kun meistä rehellisesti tuntuu siltä. Voimme olla hauras ja haavoittuva. Voimme olla vahva ja voimakas. Aidot ihmiset joilla on aito sydän, ovat suurenmoisia. Emme tarvitse kaksinaisuusperustaisen yhteiskunnan hyväksyntää vahvistamaan, kuka olemme. Päästetään irti siitä syvään juurtuneesta epäluottamuksestamme, ettemme ole riittävän hyvä. Tullaan aidoksi. Ollaan aito. Sallitaan aitoutemme kaunistelemattoman kauneuden säteillä!

KOLMIO

Kolmio on avain kaksinaisuudesta vapaaksi astumiseen.

Kaksinaisuuden perusluonne on lineaarisuus. Piste A ja piste Ö ovat asteikon vastapäissä. Nämä kaksi pistettä muodostavat aina polariteetin. Toista puolta pidetään "hyvänä" ja vastapäätä pidetään "huonona". Kaksinaisuuden täytyy säilyttää tämä lineaarinen dynamiikka voidakseen pysyä hengissä.

Kirjassani " EL•AN•RA: The Healing of Orion" kerrotaan, että tätä lineaarista kaksinaisuuspolariteettia edustivat Orionin tähtijärjestelmässä valon herrat, jotka olivat keskittyneet Betelgeuse-tähdelle, ja pimeyden herrat joiden päämaja oli Rigel-tähdellä tähtijärjestelmän vastapäässä. Nämä valon ja pimeyden herrat säilyttivät jatkuvan kaksinaisuustasapainon kuin keinulauta. Toinen pää menisi ylös, kun toinen pää menisi alas, ja sitten tilanne kääntyisi toisinpäin. Ei koskaan käyty ratkaisevaa taistelua, jossa toinen puoli häviäisi kokonaan, sillä tätä ei tapahdu koskaan kaksinaisuudessa.

Tämä valtatasapainon säilyttäminen lineaarisessa kaksinaisuusmallissa toimii tänäkin päivänä. Näemme sen kaikissa "me vastaan he" –tilanteissa ja näemme sen poliittisissa puolueissamme. Sitä tapahtuu kaksinaisuuspohjaisissa uskonnoissa, jotka edistävät erillisyyttä yhtenäisyyden sijasta, sekä 1%:n rikkaudessa vastaan kaikkien muiden köyhyys. Lineaarinen kaksinaisuusdynamiikka ei oikeasti anna meille paljon vaihtoehtoja, koska se edustaa saman kolikon kumpaakin puolta.

EL•AN•RA:ssa vangittu enkeli Kurala teki jotain, mitä ei ole koskaan ennen tehty. Hän (naispuolinen) alkoi kukistaa planeettoja huvin vuoksi, ja sitten loi kolmannen voiman, jota hän kutsui "Universaalien kansojen armeijaksi (allianssiksi)" eli UNA, mikä merkitsee myös yhtä. Tämä teko oli hyvin häiritsevä kaikille, jotka pelasivat kaksinaisuusdynamiikassa, sillä se rikkoi herrasmiessopimuksen säilyttää kaksinaisuuden tasapaino ja loi kolmannen pisteen, joka ei ollut osa kaksinaisuutta. Tämä kolmas piste oli tunnetun lineaarimallinnuskartan ulkopuolella. Ja Kuralan tietämättä tämän kolmannen pisteen luominen kaksinaisuuden ulkopuolelle uhkasi kaksinaisuuden olemassaoloa. Nimittäin kaksinaisuuden laajentuessa ennalta määrättyjen lineaarisen malliensa ulkopuolelle, se ei voi enää olla olemassa!

Juuri tätä tarvitaan nyt. Meidän täytyy tehdä kaksinaisuudesta kolmio luomalla kolmas piste, joka on kaksinaisuuden ulkopuolella. Tämä kolmas piste sijaitsee näkymättömässä ja on AN:n uusi todellisuus. Kolmas piste edustaa aitoa luonnettamme. Se on ykseys. Se on ultrasuurempi todellisuus. Se on puhdas sydänrakkaus ja aitous.

Sitten meidän kaikkien täytyy astua ulos kaksinaisuudesta ja asettaa olemuksemme uuteen todellisuuteen. AN:n uusi todellisuus koostuu lukuisista samankeskisistä ympyröistä. Ympyröitä ympyröiden sisällä. AH on ensimmäisen hengenvedon ääni, AN on uuden todellisuuden ensimmäisen hengenvedon ilmentyminen fyysisyyteen.

Kun tämä uusi kolmas piste on muodostettu, tapahtuu voimakas aktivointi ja kaksinaisuusnapojen ja uuden kolmannen pisteen väille muodostuu kolmio, mikä venyttää kaksinaisuuden lineaaristen parametriensa yli, uuteen ja valtavasti laajentuneeseen asetelmaan. Tämä nopeuttaa ja aktivoi yhtä aitoa olemustamme. Suuremman rakkauden uudesta kolmiosta tulee kärki, joka lävistää kaksinaisuuden ytimeen saakka. Kun tämä tapahtuu, kaksinaisuus halkeaa ja kääntyy oikea puoli ulospäin!

Tämän kolmannen pisteen luominen uuteen todellisuuteen on tehokkain tuntemani vaihtoehto, joka kaataa kaksinaisuuden.

(EL•AN•RA on villi rakkaustarina tähtikomentajan ja vangitun enkelin välillä , ja se tapahtuu galaktisten sotien aikana. Se on kiivastahtinen ja usein hassu. Kuitenkin kirjan lopussa oivallat, että sinut on transformoitu ja kaksinaisuus käännetty nurinpäin. Se on täydellinen tarina tähän aikaan ja siitä tulisi mahtava elokuva! Jos olet kiinnostunut lukemaan EL•AN•RA:n, klikkaa tästä ja tilaa se.)

OLEMME KAIKKI STANDING ROCK

Hullulla Hevosella oli näky, jonka hän jakoi Istuvan Härän kanssa piippuseremonian aikana neljä tuntia aiemmin, kun hänet murhattiin.

"Kärsittyään kärsimisen jälkeen punainen kansa nousee taas ja se on siunaus sairaalle maailmalle.

Maailmalle joka on täynnä rikottuja lupauksia, itsekkyyttä ja erillisyyttä.

Maailmalle joka kaipaa taas valoa.

Näen seitsemän sukupolven ajan, ja silloin kaikki ihmiskunnan värit kerääntyvät pyhän elämänpuun alle ja koko maasta tulee taas yksi piiri."

"Osoitan kunniaa valolle sinun silmissäsi, joissa koko universumi elää.

Sillä kun sinä olet omassa keskuksessasi ja minä olen tuossa paikassa sisälläni, olemme yhtä."

Hullu Hevonen kuoli 1877. Jos käytämme 20 vuotta edustamaan yhtä sukupolvea, voimme päätellä, että 2017 on vuosi, jolloin aidot ihmiset kerääntyisivät.

****

Yksi suurista liikkeistä joka alkoi viime vuonna, oli Standing Rock. Vaikka se alkoi rauhanomaisena protestina öljyputkea vastaan North Dakotassa, USA:ssa, se kosketti monien sydäntä ja levisi nopeasti ympäri maailmaa. Standing Rock oli maailmanlaajuinen herätyssoitto ja massiivinen katalyytti, joka näytti meille pitkään unohdetun olemistavan. Se oli meille kutsu nousta ylös ja päättää ottaa takaisin planeettamme ja suojella sitä, ennen kuin on liian myöhäistä.

Standing Rock on yksi elämämme merkittävimmistä tapahtumista tähän mennessä, lopputuloksesta riippumatta. Se on elintärkeän profetian toteutuminen, jota olemme odottaneet. Ihmiset kaikkialla katselevat ja osallistuvat tapahtumiin siellä, eikä kyse ole vain ihmisistä, jotka asuvat tällä hetkellä planeetalla, vaan myös esi-isämme osallistuvat. Olemme siis kaikki eläviä olentoja, kuten myös Pachamama. Putken vastustaminen ja rauhanomaisten vedensuojelijoiden asenne on ehdottomasti kosminen, moniulotteinen tapahtuma. Se herättää tehokkaasti yhden aidon olentomme nukkuvan jättiläisen.

Standing Rock on palvellut myös mallina rukouksessa elämisen voimasta. Tämä ei ole vanhaa ja passiivista rukoilua kutsuen itsestämme erillistä Jumalaa apuun. Kyse ei ole ihmisistä, jotka vaativat haikeasti rauhaa rikkinäisistä sydämistään, jotka ovat täynnä surua ja pelkoa. Sen sijaan kyse on puuttumisesta asiaan ja itsemme harmonisoimisesta pyhän ykseyden voimakkaaseen värähtelyyn, joka on aina läsnä, kera oivalluksen, että kaikki elämä on pyhää ja kaikki on kudottu yhteen. Tämä on aito rukous, joka on kaksinaisuuden ulkopuolella.

Toinen Standing Rockin oppi on se tapa, jolla kaikki toimivat yhdessä kunnioittaen vanhimpien opastusta. Se on kaunis esimerkki osaavasta palvelusta yhtenä olentona toiminnassa. ("Osaava palvelu" on sen tekemistä, mitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan.) Planeettamme vanhimmilla, ensimmäisellä aallolla, on paljon jaettavaa tällä hetkellä ja on tärkeää, että jotkut meistä käyttävät tämän tilaisuuden oppia heiltä. Tätä ensimmäistä aaltoa löytyy ympäri maailmaa eivätkä he rajoitu alkuperäiskansoihin.

Standing Rock on alkua voimakkaalle, kuitenkin rauhanomaiselle, planeettamme hoitovastuun takaisinottamiselle, mikä käynnistyy ympäri maailmaa tänä vuonna. Nyt jo muodostuu uusia ryhmiä eri paikkoihin pysäyttämään rauhanomaisesti ympäristömme turmeleminen.

Marraskuussa tuhannet ihmiset kokoontuivat Standing Rockiin. Miljoonat muut lähettivät tavaraa ja taloudellista tukea tai harmonisoituivat energeettisesti jatkuvien rukousten kanssa. Standing Rockista tuli kristallinuolenpää, kärjenpää joka palveli kiilana luomaan halkeaman maailmojen välille kaksinaisuuskalliossa. Sitten kun tämä kivi olisi halkaistu, saavutettaisiin käännekohta ja kaksinaisuus kääntyisi nurinpäin.

Olimme hyvin lähellä tämän tapahtumista. Ja sitten Standing Rock koki nolla-alueen, jonka saivat aikaan erimielisyyttä aiheuttavat voimat, jotka kilpailevat kontrollista. Ihmisegot tulivat mukaan ja vankka yhtenäisyys joka oli oleellinen siellä, hajosi. Kyllä, olemme nähneet tämän tarinan tapahtuvan uudestaan ja uudestaan tämän planeetan pitkän historian aikana, että olemme päässeet hyvin lähelle massiivista läpimurtoa ja sitten on nolla-alue. Mutta jotenkin tällä kertaa lopputulos oli erilainen.

Standing Rockin tarina ei loppunut, kun nolla-alue syntyi. Sen sijaan hajoamishetkellä kristallinuolenpään sirpaleet lensivät ympäri maailmaa. Niitä kannetaan nyt sydämissämme. Olemme kaikki Standing Rock. Olemme kaikki kristallinuolenpää. Olemme kaikki vedensuojelijoita. Olemme kaikki Pachamaman vartijoita.

Monilla tasoilla voimme nähdä, että tässä maailmassa on paljon vääryyttä, joka täytyy oikaista. Emme voi jättää tätä vanhimmille tai nuorille. Meidän täytyy tehdä se kaikki yhdessä yhtenä. Meidän täytyy puolustaa sitä, minkä tiedämme todeksi. Meidän täytyy olla valmis hyppäämään toimintaan oikealla hetkellä ja tehdä oikeita asioita oikeiden ihmisten kanssa.

Standing Rock on antanut meille avaimen, jota tarvitsemme. Olemme kaikki kärjenpää! Nyt meidän tehtävämme on saada aikaan käännekohta, joka hajottaa kaksinaisuuskallion. Tullaanpa yhteen yhdeksi olennoksi toiminnassa ja tehdään se!

TYÖKALUPAKKI VUODELLE 2017

Koska on uusi haastava vuosi, olen kasannut uuden todellisuuden työkalupakin, joka auttaa meitä säilyttämään tasapainon ja aitouden surffatessamme äärimmäisen myrskyisässä aallokossa ja muutostsunameissa. Jotkut näistä työkaluista saattavat näyttää itsestään selviltä, mutta silti ne toimivat!

* Kommunikoi luonnon kanssa

Pachamama on ylin mestariparantaja. Ei ole klisee halata puuta, kulkea paljasjaloin, maata maassa, paistatella auringonpaisteessa, tehdä pitkiä kävelyjä, uida, työskennellä puutarhassa. Se auttaa oikeasti meitä harmonisoitumaan sen kanssa, mikä on totta. Ja pysymään maadoittuneena!

* Katsele tähtiä

Tähtiperhe on aito perheemme. He ovat aina kanssamme ja lähettävät valtavasti rakkautta ja tukea. Yhdistymällä heihin muistamme myös todellisen suunnattoman kokomme ja ettemme ole yksin.

* Elä pyhässä rukouksessa

Kaikki on pyhää. Joka hetki sisältää elämän tilaisuuden. Jos kuljemme todella elämän läpi pyhällä tavalla, kaikki ympärillämme transformoituu.

* Kotitöiden parantava voima

Muista vanha sanonta: "Buddha löytyy kantamalla puita ja hakemalla vettä." Se on niin totta. Kun asioista tulee intensiivisiä, siivoa kotisi, siirtele tavaroita, maalaa seinä, hankkiudu eroon vanhasta roskasta ja uudelleenkalibroi kaikki energiat. Kaikki tuntuu paljon paremmalta. Ja niin myös sinusta!

* Tee 11:11- ja AN-mudria

11:11- ja AN-murdat ovat pyhiä liikkeitä, jotka tuovat uuden todellisuuden fyysiseen kehoomme. Niiden tekeminen ankkuroi valtavuutemme fyysiseen kehoon ja vie meidät ajatustemme tai tunteidemme tuolle puolen. Mudrat ovat äärimmäisen tehokkaita tranformaatiotyökaluja.

Tässä on linkit 11:11- ja AN-mudriin:

- selitysten kera

- jatkuvana virtana

* Tee mandaloita

Mandaloiden tekeminen on upea meditointimuoto. Kun luomme mandalaa, teemme karttaa laajentuneeseen "tässä ja nyt". Pelkkä prosessi siirtää meidät uuden todellisuuden puhtaisiin ja abstrakteihin energioihin. Älä ajattele sen lopputulosta, mitä luot – pidät siitä tai et. Ole spontaani. Etene vain askel askeleelta ja tee aina seuraava asia, jonka näet mahdalassasi. Ja pian se on tehty! Se on ehdottomasti täydellinen ja yllättävän kaunis!

* Kohtele jokaista päivää kuin olisi sekä ensimmäinen että viimeinen

Tämä on todella tärkeää. Jos kohtelemme jokaista päivää, kuin se olisi ensimmäinen päivämme maan päällä, emme ole sidottu vanhoihin mieltymyksiimme eivätkä entiset kokemuksemme vaikuta meihin. Meillä ei ole vanhaa tunnejäämää. Kaikki on uutta ja raikasta. Ja jos kohtelemme jokaista päivää, kuin se olisi viimeinen päivämme maan päällä, voimme nauttia elämän kallisarvoisuudesta. Voimme kohdella läheisiä ja rakkaitamme ekstrahellästi ja ekstrarakkaudella. Ei ole tarvetta katsoa tulevaisuuteen, vaan voimme keskittyä pelkästään elämiseen täysillä laajentuneessa "tässä ja nyt".

* Istu hiljaisena tarkkailijana

Hiljaiset tarkkailijat ovat valtavia olentoja, jotka ovat pitäneet maailmoja maailmojen sisällä tasapainossa ajan alusta saakka. Jokainen meistä on hiljainen tarkkailija. Kun istumme tietoisesti hiljaisena tarkkailijana, se ottaa meidät pois ihmiselämämme myllerryksestä ja antaa meille äärettömästi laajemman perspektiivin. Hiljaisena tarkkailijana voimme ruumiillistaa tehokkaasti puhtaan sydämen aidon rakkauden, kutsua esiin aitoja sieluja ja säteillä vakuutusta, että kaikki on hyvin.

Tässä on Hiljainen tarkkailija -video

* AN-kortit

Tein AN-kortit erityisesti tätä merkityksellistä aikaa varten, jolloin tarvitsemme eniten selkeyttä. Toisin kuin useimmat oraakkelityyppiset kortit, AN-kortit toimivat ultrasuuremman todellisuuden tasolla. Ne tuovat vahvistuksen sydämemme tietämiselle ja osoittavat meille aina aidomman suuntamme. AN-kortit ovat elävä ja vuorovaikutteinen työkalu, jotka ovat hämmästyttävän tarkkoja ja suuri apu pitämään meidät harmoniassa ja aitona.

* Tilaa tyrskyraportit!

(Ei mikään vitsi!) Tyrskyraporttien kirjoittaminen on suuri työ, mutta teen sitä, koska ne ovat niin hyödyllisiä sen ymmärtämisessä, miten surffata ajankohtaisia energioita maailmassa. Kun tiedämme, mitä oikeasti tapahtuu, on paljon helpompaa selviytyä siitä.

VUODEN 2017 YLEISKATSAUS

2017 on voimallinen vuosi, joka on täynnä kauaskantoisia, seismisiä muutoksia. Se on jatkuvasti kasvavan läpinäkyvyyden vuosi, jolloin paljon jäljellä olevasta harhajäämästä putoaa täysin pois. Valtavirtainstituutioiden heikentyminen ja romahtaminen jatkuu. Koemme paljon mullistusta ja hankalia tilanteita 2017, kun myriadit skenaariot yrittävät tapahtua kerralla yhtenä vuotena. Kaksinaisuus tekee viimeisen yrityksensä tulla hyväksytyksi todellisena.

Tämä vuosi on sekä hyvin haastava että äärimmäisen vapauttava. Koko vuoden käymme läpi massiivista uudelleenasettamista/nollausta, joka vaikuttaa meihin syvästi kaikilla tasoilla. Olemuksemme hiili muuttuu timanteiksi. Vuoden loppuun mennessä monet meistä ovat uudella, valtavasti laajentuneella tasolla. Emme enää pysty osallistumaan mihinkään, mikä ei ole aitoa tai totta. Olemme syvällisesti muuttuneita ja aidompia kuin koskaan ennen.

2017 on todellisen toiminnan vuosi, mikä merkitsee harjoittelun, toivomisen ja yrittämisen loppumista. Ei enää odoteta asioiden tapahtuvan, ei enää turruteta itseämme häiriötekijöillä, ei enää etsimistä, ei enää teeskentelyä, että nämä ovat normaaleja aikoja, eikä enää piiloutumista itseltämme. Kaikesta tulee nyt ultratodellista. Tämä on meille vuosi astua uuteen todellisuuteen ja puolustaa sitä, minkä tiedämme todeksi!

Pelillä jota käydään nyt kaksinaisuuskentillä, on korkeimmat mahdolliset panokset – planeetan ja kaiken sen elämän säilyminen. On aika käyttää kaikkia taitojamme, kaikkea tietoamme, kaikkea viisauttamme, kaikkea mestaruuttamme, kaikkea taikaamme ja kaikkea rakkauttamme, korjataksemme ihmisrenkaan ja palvellaksemme planeettamme aitoina hoitajina, ennen kuin on liian myöhäistä.

2017 on uusi vuosi sekä uuden yhdeksän vuoden astrologisen syklin alku. Mutta ennen kaikkea se on loppuelämämme alku. Se on megauuden MU'A-syklin alku. Tämän vuoksi se miten asemoidumme tänä vuonna, on äärimmäisen merkittävää, sillä se määrittää valtavasti kokemuksiamme. Ja saamme sitä lisää, mihin kohdistamme energiamme ja huomiomme.

Jos päätämme jatkaa kaksinaisuudessa elämistä, aloitamme taas yhden luvun hyvin kuluneessa ja tutussa tarinassamme – tällä kertaa vain saattaa olla joitain yllätyksiä, jotka johtavat meidät täysin odottamattomiin kokemuksiin. Meidät saatetaan työntää täysin uuteen suuntaan, joka on sen kartan ulkopuolella, minkä olemme tunteneet aiemmin. Tai yhtäkkiä joitain sivuja menneisyyteemme vanhoista luvuista muuttuu tyhjiksi ja liukuu pois muistipankistamme. Näillä vanhoilla muistoilla ei yksinkertaisesti ole enää merkitystä. Saatamme alkaa kirjoittaa kivaa ja normaalia lukua tästä vuodesta, mutta se ei kestä pitkään. Vuoden 2017 luvullamme on suuri todennäköisyys muuttua eeppiseksi seikkailuksi!

Jos päätämme asua uudessa todellisuudessa, emme enää kirjoita vanhaa kirjaamme. Sen sijaan kirjoitamme nyt uutta todellista tarinaamme. Tässä uudessa tarinassa on taustateemana syvä täyttymys, joka tulee rakkautemme ja aitoutemme täydestä elämisestä. Todellisessa tarinassamme tämä on sadonkorjuuvuosi, jolloin se mikä on todella meidän, tulee meille täydellisellä ajoituksella. Olemme aidossa paikassamme aitojen ihmistemme kanssa ja elämme aitoa elämää toteuttaen aitoa tarkoitustamme. Tämä tuo meille paljon iloa.

Kun astumme merkittävään vuoteen 2017, saattaa tuntua siltä, että kaksi hyvin erilaista rinnakkaisvuotta tapahtuu samaan aikaan kahdessa eri todellisuusjärjestelmässä. Ja monin tavoin tämä on totta. Tämä antaa meille kaksi äärimmäisen erilaista näkemystä vuoteen ja kaksi mahdollista kokemusjoukkoa. Jos katsomme vaikutelmia kaksinaisuusmaailmassa, saatamme lähestyä tätä vuotta suuren kauhun ja pelon kera. Kuitenkin jos kuuntelemme sydämen tietämisen sisäisiä kuiskauksia ja harmonisoidumme uuden todellisuuden energioihin, olemme hyvin innostuneita tästä vuodesta. Aloittakaa!

Kaikesta riippumatta 2017 on ehdottomasti hurjaa vuoristorataa. Tuntuu siltä, että on kaksi maaplaneettaa emmekä voi osallistua molempiin. Emme voi enää seistä hajareisin erilaisten todellisuusjärjestelmien aidalla. Meidän täytyy valita, missä elämme, ja ankkuroitua tiukasti siihen. Meillä ei ole enää aikaa odottaa ketään tai mitään – meidän täytyy harmonisoitua siihen, mikä tuntuu ehdottoman aidolta. Muuten meistä tuntuu jatkuvasti, että olemme täysin pois paikoiltaan, hyvin kaukana siitä, mitä haluamme eniten, ja hyvin kaukana aidosta paikastamme.

2017 meidän täytyy päästää irti kaikesta menneisyyden nostalgiasta ja kohdistettava koko huomiomme uusiin alkuihimme. Tämän uuden vuoden jokainen päivä on uusien alkujen MU'A. Joka päivä on aika tehdä oikeita asioita. Joka päivä meidän täytyy muistaa, kuka oikeasti olemme. Meidän täytyy oppia elämään tässä uudessa todellisuudessa – valita se joka hetki, antamatta kenenkään tai minkään estää meitä ilmentämästä aitoa elämäämme. Emme voi mennä minnekään muualle – ei ole mahdollista mennä takaisin kuolevaan kaksinaisuusmaailmaan, missä kaikki tuntuu olevan poissa paikoiltaan ja missä kaikki tuntuu surkastuneelta ja hajoavalta. Jos emme kuuntele sydämen tunteita ja nouse tekemään, mitä olemme tulleet tekemään tänne, alamme itse siirtyä hajoamisprosessiin – emmekä halua sitä.

Pitkin vuotta on monia aikoja, jolloin meistä tuntuu niin energioiden latistamalta, ettemme pysty toimimaan vanhoilla tavoilla. On myös aikoja, jolloin meidän täytyy tietoisesti kääntyä pois kollektiivin metelöinnistä. Saatamme sairastua ja meidän täytyy lopettaa kaikki, kunnes ilmestymme taas uudelle tasolle. Koska verhot ovat hyvin läpinäkyviä, meillä saattaa olla hetki, jolloin tunnemme, miten hauraaksi ja hataraksi tämä taso on tulossa ja ikään kuin voisimme herätä täysin eri todellisuuteen koska tahansa. Tämä kaikki on täysin ymmärrettävää ja ok. On tärkeää, että annamme itsellemme jatkuvasti paljon hiljaista aikaa integroida ja nollata energiamme.

Löydämme myös alueita, joille mielemme ei mene enää. Tietyt asiat joko hajoavat tai liukuvat pois, kun yritämme käyttää rationaalista ajatteluprosessia niihin. Saatamme yrittää tarttua johonkin ajatukseen tai tunteeseen, oivaltaaksemme vain, että se häviää välittömästi eikä ole mitään, mihin tarttua. Tätä voi tapahtua monenlaisille ajatuksille tai tunteille. Mielemme aloittaa polulla sinne, mutta pysähtyy sitten, kun kohtaa umpikujan. Tätä tapahtuu, koska nämä elementit ovat nyt vanhentuneita tai epärelevantteja.

Melkein kaikki pelinappulat ovat paikoillaan laudalla. On vienyt kauan saada ne sinne. Ihmiskunnalta on vienyt kauan herätä. Ei ole sattumaa, että tietämättömät ja ahneet ovat valta-asemassa samaan aikaan, kun hyvin monet ihmiset heräävät. Tämä katalysoi meitä heräämään hyvin nopeasti!

Ainoa tapa tehdä kaikesta työstä jota olemme tehneet itsemme kanssa ja kaikista elämistä jotka olemme viettäneet planeettapalvelussa, hyödyllistä, on olla peruuttamattomasti sen transformoima. Jos pysymme sellaisena, kuin olimme, niin miten voimme odottaa maailman muuttuvan? Meidän olisi hyvin typerää ajatella, että teimme koko tämän matkan tähän saakka vain kadottaaksemme itsemme moniin kaksinaisuuden häiriötekijöihin ja menettääksemme tilaisuuden tehdä se suuri toimintamallimuutos, jonka päätimme tulla tekemään tänne.

Transformoimaan kaksinaisuus uudeksi todellisuudeksi.

Kyllä, matka on ollut pitkä ja monet meistä ovat hyvin väsyneitä. Mutta luopuminen toivosta ei ole vaihtoehto. Haasteet ovat todellisia ja intensiivisyys suurta. Tällöin meidän täytyy kerätä energiamme vielä kerran ja astua esiin aitoina olentoina. Nämä ovat aikoja, jolloin meitä tarvitaan eniten. Säteile, säteile, säteile! Ole pyhä pagoda, jotta kaikki näkevät, että ulkoisesta vaikutelmasta huolimatta kaikki on hyvin. He tietävät, he näkevät sen kasvoistamme ja rakkaudestamme. He tuntevat turvaa ja he tuntevat rauhamme ja muiston aidosta kodistamme.

Vuoden 2017 ensimmäiset kuukaudet korostavat aidon paikkamme löytämistä ja siihen pääsemistä. Huhtikuun paikkeilla otamme rohkeita askelia aidon elämämme ilmentämiseksi. Myöhemmin vuoden aikana on voimakasta iloa tuloksena siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Voi tuntua siltä, että otamme ensi askeleemme täysin uuteen maailmaan. Kaikki tuntuu hyvin todelta täysin uudella tavalla.

2017 tuo paljon jännitystä. Suuria muutoksia tapahtuu ja siirrymme täysin uuteen paikkaan. Tänä vuonna meidän täytyy asettaa selvä kurssi ja pysyä uskollisena sille. Otamme takaisin oman elämämme ja luomme sen uudestaan aidoksi elämäksi, jota olemme aina kaivanneet. Yhdistymme ja otamme kantaa Äiti Maan puolesta. Tämä on paras tilaisuutemme tähän mennessä muuttaa maailmaa. Tehdään se!

Nyt riittää!

Aloittakaa!

Onnellista aitoa vuotta! Tervetuloa vuoteen 2017!

Aidon sydämen AN-rakkaudella,

Solara

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.