SISÄÄNKÄYNTIKOHTAMME LÖYTÄMINEN VUOTEEN 2018

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote joulukuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joulukuu alkaa ylenpalttisen elementtimäärän tulemisella elämäämme monesta suunnasta. On liikaa tehtävää – myös monia asioita, joiden tekemistä oikeasti rakastamme. Myös yletön määrä energioita vaikuttaa meihin. Meistä saattaa tuntua, että meitä revitään moneen suuntaan, emmekä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Erilaisia pohjavirtauksia pyörii ympärillämme samanaikaisesti ja laukaisee koko tunnekirjon.

Kun ylitämme joulukuun sillan vuoteen 2018, tulee selväksi, ettemme voi ottaa vanhoja unelmiamme ja vanhoja toiveitamme mukaan, koska se mitä tapahtuu tänä uutena vuotena, on paljon yli sen, mitä voimme tällä hetkellä kuvitella. Vanhojen kaipaustemme ei tarvitse enää rajoittaa tai määritellä meitä. Kunhan olemme täysin laajentuneessa tässä ja nyt, askeleemme ovat aitoja ja kaikki asiat jotka oikeasti kuuluvat meille, ilmestyvät luonnostaan täydellisellä ajoituksellaan.

Jos yritämme ilmentää aidot unelmamme eläessämme edelleen kaksinaisuudessa, sitä ei koskaan tapahdu. Sen sijaan se harhauttaa meidät aidolta polultamme ja estää meitä elämästä aitoa elämää. Jos jatkamme unelmiemme täytymisen etsimistä tutusta ja tunnetusta maailmastamme, emme löydä niitä sieltä. Jos rajoitumme siihen, mitä on todennäköisissä todellisuuksissamme lineaarisessa kaksinaisuusmaailmassa, näemme vain sen jatkuvan, mitä on jo läsnä. Jos katsomme elämäämme kaksinaisuuden rasvaisilla laseilla, emme näe mitään uutta – vain samaa vanhaa. Emme näe niitä ihmeellisiä mahdollisuuksia, joita on kaikkialla ympärillämme.

Tärkeintä on alkaa elää niin, kuin olisimme jo aidossa elämässämme. Vaikkei meillä ole kumppania ja haluamme sellaisen, voimme ilmentää rakkautta koko ajan kaikkien kanssa, joita kohtaamme. Voimme elää aitoa elämää, missä tahansa olemme. Voimme asua uudessa todellisuudessa, vaikka elämme kaksinaisuuden keskellä.

Olemme matkanneet 10 kuukautta kiinalaisessa tulikukon/feenix-linnun vuodessa ja kulkeneet voimakkaiden transformaatiotulien läpi. Kiinalaiseen uuteen vuoteen saakka 16.2.2018 tulkukko/feenix-lintuenergia jatkaa läsnäolonsa tekemistä tunnetuksi vielä voimakkaammilla herätyksillä ihmisille.

Joulukuussa meidän täytyy saada itsemme aidoimpaan mahdolliseen paikkaan, kun valmistaudumme astumaan vuoden 2018 lähtöporteista. Meillä on koko tämä kuukausi aikaa pestä pois tiepöly, parantaa kivut tai vammat, joita saimme matkan varrella, päästää irti vanhentuneista ja vanhoista unelmistamme ja hyväksyä viipyilevä suru tai pettymykset, joita kannamme sydämessämme, jotta meistä voi tulla kirkas ja säteilevä aito sielu.

Sen sijaan, että keskitymme yksinomaan jouluun, lahjoihin ja juhliin, voimme hyödyntää tämän ajan ja harmonisoida itsemme syvemmin aitoon ja ikuiseen itseemme. Tämä on se osa meitä, joka asuu aina ajattomissa aidoissa maailmoissa. Ja tämä on osamme, joka pystyy asumaan täysin uudessa AN-todellisuudessa.

Meidän ei tarvitse odottaa siihen saakka, kunnes vuoden alku alkaa tuoda uuden todellisuuden energioita sisään. Uutta informaatiota ja uusia elementtejä tulee jo, ja ne ovat valmiita yhdistettäväksi jokapäiväiseen elämäämme. Mitä aidompi meistä tulee ennen uuden vuoden alkua, sitä helpompi vuodesta tulee, ja se asettaa sävyn sille, minkä tyyppisiä kokemuksia saamme 2018.

Joulukuu antaa meille selkeän näkökulman siihen, missä olemme nyt. Se antaa meille myös tilaisuuden valtaviin muutoksiin, jos valitsemme niin. Se on monien mahdollisuuksien kuukausi, jolloin kaikki kulminoituu. Tämän myötä tulee tervetullut tilaisuus katsoa kunnolla elämämme kaikkia aspekteja. Kaikki yltyy 2018 – kaaos ja uusi. Kaikki riippuu meistä. Mihin keskitämme tietoisuutemme? Minkä uskomme mahdolliseksi? Mikä on totta? Mitä päätämme kokea? Missä todellisuudessa asumme?

Joulukuu luo sillan, joka harmonisoi meidät sen kanssa, minkä tiedämme aidoksi. Tästä tehdään helpompaa, koska monet sillat menneisyyteemme ovat nyt hävinneet. Emme ole edes samoja ihmisiä, kuin vuoden alussa. Oivallamme, ettemme voi enää löytää vanhoista paikoistaan niitä asioita, joita olemme etsineet. Tämä vaatii meitä laajentamaan näköämme, jotta voimme katsoa uusista paikoista.

Tämä kuukausi on täynnä kvanttiläpimurtoja, jotka sallivat meidän tutkia syvemmältä uutta todellisuutta. Kaikki minkä olemme kasvaneet ja kehittyneet vuoden aikana, heijastuu uuden todellisuuden rakenteeseen, ja kaikki järjestetään taas uudelleen. Samaan aikaan myös meidät mallinnetaan uudelleen. Joka kerta kun spiraali kääntyy ja siirtyy uudelle tasolle, tämän uuden todellisuuden aiemmin näkymättömistä sektoreista tulee näkyviä ja ne ankkuroidaan syvälle fyysiseen planeettaan.

Joulukuu merkitsee sen nollausprosessimme kulminoitumista, jota olemme kokeneet koko vuoden. On aika päästä aidolle polullemme, ennen kuin uusi vuosi alkaa. Tällä nollausenergialla on taipumusta hajottaa kaikki. Elämämme palapelin kaikki palat ikään kuin irrotetaan ja heitetään ilmaan, jossa ne leijuvat ja pyörivät. Kaikki mikä ei ole aitoa ja totta, puretaan, ja vain palat jotka ovat täynnä aitoutta, jäävät. Samaan aikaan tulee tyhjiä tiloja, joihin lisätään uutta. Tämä uusi tyhjyys tuo usein esiin kipeää nostalgiaa – tunnetta jonkin sellaisen kaipaamisesta, mitä ei enää ole. Mutta taaksepäin kääntymisen sijasta päätämme jatkaa eteenpäin aitoihin yhteyksiimme.

Kaksinaisuus on kuin jäävuori, joka on juuri irronnut napajäästä. Se ajelehtii pois ja sulaa kimmeltävän uuden todellisuuden lämpimissä merissä. Koko ajan se yrittää vakuuttaa meille, että se on edelleen toimintakykyinen ja kiinni napajäässä. Kaksinaisuus vaatii jatkuvasti huomiotamme ja pommittaa meitä uhkauksilla ja peloilla, yrittäen pitää meidät tunteellisesti kiinnittyneenä siihen.

Samaan aikaan suuri kuilu levenee … Tässä kohtaa meille esitetään valintatilanne vuoden 2018 tullessa. Voimme jatkaa roikkumista tutussa ja tunnetussa ja yrittää samalla vakuuttaa itsellemme, että kaksinaisuus on totta, tai voimme katsella sen ajelehtivan pois ja hajoavan. Älä anna minkään häiritä meitä. Tehdäänpä ehdoton loppu vanhalle tavalle tutkia vanhoja ja kuluneita polkuja ja teitä ja etsiä sellaista, mitä niiltä ei voi löytää. Uusi todellisuus on läsnä yksinkertaisimmissa asioissa. Se on yllättävän luonnollista ja kiedottu tuoreuteen. Nyt on aika harmonisoitua syvästi sen kanssa, mitä olemme olleet alusta saakka – ikuinen aito itsemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.