USKOLLISUUS SILLE, MIKÄ ON TOTTA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote joulukuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi Standing Rockin monista oppitunneista on rukouksessa elämisen merkitys. Vaikka alkuperäiskansat ympäri maailmaa ovat kunnioittaneet Maata elämällä rukouksessa, monille ihmisille tämä on uusi rukousmuoto. Se ei ole passiivista, vaan aktiivista. Se ei ole Jumalan kutsumista apuun pienenä ja heikkona, vaan todellinen rukouksemme tulee luonnollisesta auktoriteetistamme voimaantuneina ja aitoina Maa-tähtiolentoina, uuden todellisuuden kanssaluojina.

Todellinen rukous näkee pyhyyttä kaikkialla ympärillämme ja tunnustaa sen. Se elää jatkuvasti rukoustilassa ja on jatkuvassa kommunikoinnissa ja ykseydessä koko luomakunnan kanssa. Se kohtelee toisia ja kaikkia eläviä olentoja rakkaudella ja kunnioittaen. Se on tietämistä, että Maa on äitimme, Aurinko isämme ja tähdet perhettämme. Kyse ei ole siitä, että meillä on henkiset hetkemme, kun meditoimme tai joogaamme ja sitten pienennämme itsemme, jotta voimme alentua jokapäiväisiin toimiimme, ikään kuin olisimme "normaaleja". Sen sijaan teemme kaiken tietäen, että kaikki on pyhää.

Kun poistamme olemuksemme langat kaksinaisuuskudelmasta ja kudomme ne ykseyskudelmaan, se antaa meille äärettömästi laajemman perspektiivin kuin ennen. Se tekee mahdolliseksi katsoa laajemmalle ja nähdä sellaista, mikä oli aiemmin näkymätöntä.

Kun maailmojen välisten verhojen häviäminen jatkuu, kaksinaisuuteen perustuva maailma paljastuu painajaisvääristymäksi, joka on syvemmälle juurtunut, kuin olisimme voineet aiemmin kuvitella. Ja kuitenkin kummallista kyllä, tämä kaksinaisuuden painajaismaailma tuntuu aina vain epärealistisemmalta. Tämä johtuu siitä, ettemme elä siellä enää. Useammat ja useammat ihmiset päättävät olla ruokkimatta kaksinaisuutta eivätkä enää usko, että se on hallitseva todellisuutemme. Tämä ihmisten massaherääminen uuteen todellisuuteen alkaa nyt tuntua voimakkaammin kuin kaksinaisuus. Lopultakin! Tätä olemme odottaneet. Tämän saavuttamiseksi olemme tehneet kovasti töitä.

Nähdäksemme uuden todellisuuden emme voi etsiä vanhoista paikoista niitä asioita, joita oikeasti haluamme, koska emme löydä niitä sieltä. Emme löydä uutta todellisuutta pitäen kiinni vanhoista ja rajoittavista uskomuksistamme. Emme löydä aitoa kumppaniamme lainkaan etsimällä häntä. Emme voi tehdä viisivuotissuunnitelmaa ja odottaa minkään siitä tapahtuvan.

Meidän ei täydy katsoa ainoastaan laajemmalta, vaan meistä täytyy myös tulla laajempi! Jos et löydä rakkautta ja ymmärrystä perinteisestä perheestäsi, niin katso laajemmalle ja löydät todellisen perheesi, joka näkee sinut täysin, rakastaa sinua ja kunnioittaa sinua. Jos et löydä todellista tarkoitustasi, niin älä juokse takaisin kouluun, vaan päästä irti ainutlaatuinen luovuutesi.

Joulukuu tuo meille paljon väärää informaatiota ja meidän tehtävämme on erottaa, mikä on totta ja todenmukaista. Hyvä esimerkki tästä tapahtui 4.12., kun Standing Rockissa julistettiin voitto. Ongelma on, että haluamme kaikki voittoa kovasti. Haluamme kaikki toimintatapamuutoksen nyt. Vanhasta kaksinaisuusmaailmasta on tullut aina vain sietämättömämpi. Vaikka ennenaikaiset juhlat saavat olomme tuntumaan hyvältä muutaman minuutin, ne kuitenkin heikentävät vain meitä ja fokustamme. Meidän täytyy oikeasti oppia olla lankeamatta tähän valheelliseen informaatioon. Emme voi sallia itseämme manipuloitavan vain siksi, että se saa olomme tuntumaan paremmalta. Meidän täytyy seistä yhdessä yhtenä aitona olentona koko voimassamme, kunnes käännekohta saavutetaan! Oikeasti!

Joulukuu tuo meille massamuuton valheellisuudesta, korruptiosta ja manipuloinnista totuudenmukaisuuteen, myötätuntoon ja puhtaaseen aitoon rakkauteen. Lisääntyvä määrä ihmisiä ympäri maailmaa tekee nyt exoduksensa kaksinaisuudesta ja on nyt valmis lähtemään pois epäaidosta ja epätodesta. Kun teemme tämän, paljon heitetään pois viime hetkellä, kun oivallamme, että on monia elementtejä, joita emme voi tai halua ottaa mukaamme.

Kun astumme kaksinaisuudesta suurempaan aitouteemme, tunnettu maisemamme järjestetään kovasti uudelleen. Joillakin vanhasta maisemasta tulee tunnistamaton 2017. Tämä joulukuu ei ole ainoastaan vuoden 2016 loppuunsaattamista, vaan tämä kerta on erilainen, sillä se merkitsee aikakauden loppua. Se mikä saadaan loppuun, on niin suurta, että se vaikuttaa elämäämme kaikilla tasoilla. Nyt fokuksemme ei ole vain normaalissa elämässä – olemustamme pyydetään harmonisoitumaan täysin todellisen tarkoituksemme kanssa. Kun teemme tämän, elämämme muuttuu syvällisillä ja ihmeellisillä tavoilla.

Joulukuu on intensiivinen muutostsunamikuukausi, kun vanhaa lakaistaan lisääntyvässä määrin pois. Koko kuukauden energiat auttavat meitä harmonisoitumaan lisää aitoon ydinolemukseemme ja sitten tuomaan rehellistä aitoutta ulkoiseen elämäämme. Tehdään syviä ydintason valintoja. Meidän on aika puolustaa sitä, minkä tiedämme todeksi, tai jäädä sivuun, mahdollisesti jatkuvan kaksinaisuusvuoroveden poispyyhkäisemäksi.

Marraskuun tyrskyraportissa kirjoitin siitä, miten luomme käännekohdan asettumalla kristallinuolen kärjenpäähän. Tämä nuolenpää kiilautuu kaksinaisuuskallion halkeamaan ja luo railon maailmojen välille, mikä hajottaa kaksinaisuuden. On oleellista, että voimme asettua tietoisesti kärjenpäähän, jotta se voi tulla vahvemmaksi ja suuremmaksi joka päivä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.