HARMONISOITUMINEN AIDON SUUNTAMME KANSSA

 

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote marraskuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Marraskuu on nollaus- ja uudestisyntymäkuukausi, jolloin monet meistä tekevät monilla tasoilla kvanttihyppyjä, mikä mahdollistaa vapautumisemme kaksinaisuuspyydyksestä enemmän kuin koskaan. Jotkut meistä menevät syvälle sisäiseen ohjauspaneeliinsa purkamaan lopultakin pelkomekanisminsa. On erittäin tärkeää, ettemme enää kanna näitä vanhoja pelkoja mukanamme. Nollaamme myös koko suhteemme rahaan voidaksemme virittyä suurempaan yltäkylläisyyteen.

 

Kumpikin hallitseva todellisuusjärjestelmä vaatii huomiotamme äänekkäästi. Kaksinaisuuden kaaos korvataan hitaasti aidon ykseyden energioilla. Uuden AN-todellisuuden energioita virtaa planeetalle ja tämä voimistuu joka päivä. Uudistumisen tunne peittää kaksinaisuusmaailman ilmiselvän rappeutumisen.

 

Tämä on erityisen selvää silloin, kun emme lankea reagointimoodiin ja polarisoidu kaikesta siitä epäoikeudenmukaisuudesta, jota maailmassa tapahtuu. Kun kiinnitämme sen sijaan huomiomme rakkaus- ja aitousvalokeilan pitämiseen, meistä tulee osa ratkaisua vahvistamalla aitousvärähtelyä, kunnes lisääntyvä määrä ihmisiä tuntee sen.

 

Uuteen todellisuuteen siirtyminen vaatii fokusoitunutta ponnistelua. Meidän täytyy päättää irrottautua televisiosta ja lakata etsimästä häiriötekijöitä, jottei meidän tarvitse katsoa, mitä tapahtuu. Kaksinaisuuden draamoihin vedetyksi tulemisen sijasta voimme päättää laajentaa olemustamme, jotta voimme nähdä paljon laajemmasta näkökulmasta, mitä oikeasti tapahtuu. Meidän on aika alkaa elää, kuin olisimme jo aidossa elämässämme. Meidän on aika ruumiillistaa suurempi rakkaus ja aitous riippumatta siitä, ymmärrämmekö sen täysin jo vai emme. Uusi todellisuus on täällä – sekä odottavassa tyhjyydessä että kaikkialla ympärillämme. Kun päätämme elää sen, teemme siitä toimintakykyisemmän ja aidomman.

 

Monet osamme ovat palaneet pois transformaatiotulissa. Nyt olemme sen keskellä, mitä on jäänyt jäljelle. Kun ravistamme varovasti pois kärventyneet sulkamme, saatamme huomata, että uusia sulkia on ilmestynyt ja ne ovat huomattavasti pidempiä ja vahvempia kuin vanhat. Niissä on uusia värejä, joita ei ollut ennen. Siipivälimme on pidentynyt myös. Meiltä voi viedä tovin tottua tähän ja lentäminen voi olla kömpelöä ensin. Emme ehkä tiedä, mitä vaatteita käyttää tai mitä ruokaa syödä. Vanhat aktiviteettimme eivät ehkä enää kiinnosta meitä. Nyt parantuminen on alkanut. Kaikki nämä kokemukset työntävät meitä vakaasti aidolle polullemme.

 

Meille annetaan jatkuvasti monia esimerkkejä siitä, miten laajentaa tietoisuuttamme, jotta voimme asua täydemmin uudessa AN-todellisuudessa. Havaitsemme, että asiat joita pidimme alun perin viivytyksinä tai virheinä, ovat pelkästään kiertotietilaisuuksia saada meidät parempaan oikean ajan ja oikean toiminnan tilaan. Niitä tulee auttamaan meitä, ei estämään.

 

Tunnemme tarvetta muuttaa elämämme luonnollisempaan rytmiin, mikä antaa meille aikaa kuunnella intuitiotamme ja virittyä syvemmin luonnon kanssa. Aikajanamuutoksemme saavat aikaan tämän uuden rytmin. Se harmonisoi meidät paremmin ajattomien aitojen maailmojen kanssa, jotka ovat uuden todellisuuden oleellinen komponentti.

 

Siihen saakka kunnes siirrymme tähän uuteen rytmiin, elämämme monet tekijät saattavat tuntua vanhentuneilta ja elottomilta. Nämä ovat tekijöitä, jotka eivät ole harmoniassa uuden rytmin kanssa. Saatamme huomata, ettemme pysty enää käsittelemään paljon stressiä. Osa olemuksestamme yksinkertaisesti kieltäytyy ryntäilemästä. Silloin kun puskemme ja pakotamme asioita tapahtumaan, haluttua lopputulosta ei ehkä tapahdu. Kun yritämme mennä lujaa, energia saattaakin päihittää meidät ja hidastaa tahtiamme.

 

Olemme ehkä luulleet jo avanneemme kaikki pyhät sinetöidyt ohjeemme. Kuitenkin joitain uusia ohjeita on odottamatta ilmestynyt ja niitä avataan nyt. Nämä sinetöidyt ohjeet sisältävät kauan kaivattua informaatiota aidosta suunnastamme.

 

Kun nämä sinetöidyt ohjeet avautuvat, on kiistaton varmuus siitä, mitä meille näytetään. Tuo informaatio tuntuu täysin oikealta ja se resonoi syvästi oman sydäntietomme kanssa. Kun olemme saaneet tämän uuden informaation aidosta suunnastamme, meidän on pakko tavoitella sitä – kaikella mitä meillä on. Ei ole enää epäröinnin, viivyttelyn tai epäilysten aika.

 

Aina kun ovi avautuu edessämme, meidän täytyy mennä siitä välittömästi. Tavallisesti mukana on oikean ajankohdan tekijä, mikä merkitsee, ettei se ole aina auki. Marraskuu on täynnä vihreitä valoja, mutta ne eivät ole jatkuvat vihreät valot, jotka palavat aina. Niinpä aina kun vihreät valot palavat, jätä kaikki muu ja kiidä niistä mahdollisimman nopeasti.

 

Kun uudet sinetöidyt ohjeemme räjähtävät auki, "kohtilentolaite" aktivoituu. On itsestäänselvyyden, suuren mukavuuden ja selkeyden tunnetta, kun pääsemme lähemmäs aitoa suuntaamme. Yhtäkkiä olemme valmis irtisanoutumaan vanhasta työpaikastamme, jota vihaamme. Olemme valmis elämään aidon perheemme kanssa. Tämä laukaisee uuden muuttokierroksen, kun monet asettuvat lopultakin aitoon kotiinsa, jos eivät ole jo siellä. Tai jos olemme jo aidossa kodissamme, uudelleenkalibroimme sen nyt syvempään harmoniaan uuden AN-todellisuuden kanssa.

 

Marraskuussa tunnemme olevamme taas enemmän keskuksessamme. On lisääntyvää innostusta siitä, mitä on tulossa. Maan kylväminen ajattomilla aidoilla maailmoilla on alkanut. Kaikki on nyt liikkeessä – vaihto kaksinaisuudesta ykseyteen nopeutuu ja laajenee kovasti.

 

Aitoina sieluina meidän täytyy elää nyt aitouttamme rehellisesti ja tinkimättä. Säteilläänpä rakkautta ja myötätuntoa aina kun mahdollista. Ollaan täysin tietoinen vastuustamme kaikille tällä planeetalla, myös itse Maalle, koska tästä syystä olemme täällä. Ainoa tapa olla pyyhkiytymättä pois niiden tapahtumien mukana, joita kaksinaisuuden hajoaminen aiheuttaa, on olla täysin linjassa yhden aidon olentomme kanssa ja ankkuroituneena siihen. Ruumiillistetaanpa se tapa, jollaisia haluamme kaikkien olevan tulevaisuudessa.

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.