KÄRJENPÄÄ

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote marraskuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koko vuoden verhot maailmojen välillä ovat ohentuneet lisää. Nyt ne ovat melkein läpinäkyviä. Tällä verhojen häviämisellä on voimakas vaikutus meihin. Meistä tuntuu, että kehoamme peittävä iho ohenee. Ei ole enää sitä tunnetta, että olemuksemme loppuu ihonpintaan. Emme enää tunne erillisyyttä ihmiskuntaan tai Pachamamaan, Äiti Maahan.

Saattaa tuntua jokseenkin pakahduttavalta, kun tulemme tietoiseksi siitä laajuudesta, jolla pahaenteiset ja näkymättömät voimat ovat kaapanneet elämämme maaplaneetalla ja kontrolloineet ja manipuloineet sitä. Mutta kummallista kyllä, samaan aikaan kun alamme nähdä vankeutemme mittasuhteet, alamme paradoksaalisesti tuntea vapautta! Tämä johtuu siitä, että voidaksemme nähdä tämän, meidän täytyy olla sen yläpuolisella tasolla. Muistamme vihdoinkin, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Olemme saaneet takaisin aidon ja väärentämättömän itsemme. Ja tämä paluu todelliseen aitouteemme on aitoa palaamista kotiin itseemme, mikä on hyvin lohduttavaa.

Saattaa tuntua siltä, että vastakkaisuus lisääntyy planeetalla, mutta tämä johtuu vain siitä, että kaikki epäaito voimistuu kovasti, jotta voimme nähdä sen selvästi. On helppoa menettää toivo, jos keskitymme siihen, mitä kaksinaisuudessa tapahtuu. Mutta vapaudumme, kun oivallamme, että tämä eriskummallinen kaksinaisuuden scifi-skenaario ei ole hallitseva todellisuutemme eikä meidän tarvitse elää tässä todellisuudessa!

Käännekohta tuli lokakuussa täysin odottamattomassa muodossa. Se ilmestyi kärjenpäänä, kuin nuolenkärkenä. Tämä on kristallinuolen, todellisen tarkoituksemme nuolen, kärki. Jos näemme kaksinaisuuden valtavana ja raskaana kivenä, pystymme näkemään ne suunnattomat muutokset, joita on tapahtunut lokakuussa. Kärki toimi "kiilana", joka lävisti kaksinaisuuden kiinteän ja raskaan kiven ja sai aikaan halkeamia paikkoihin, joissa niitä ei aiemmin ollut. Tämän nuolenkärjen saivat aikaan monien ponnistelut. Standing Rock esitti tärkeää roolia tässä, kun lukuisat heimokansat yhdistyivät, mukaan luettuna sateenkaariheimo. Tämä antoi sille muodoksi nuolen.

Seremoniamme AN:n sydämessä Perussa poistivat monia pultteja, jotka olivat pitäneet kaksinaisuutta tiukasti ankkuroituna. Tämä pehmensi kaksinaisuuden kalkkeutumia, mikä oli välttämätöntä halkeaman syntymiseksi. Vahvistimme ja laajensimme myös uuden Maan värähtelyä, jotta se voitiin tuntea maailmanlaajuisesti. Mutta käännekohtaa ei olisi ollut ilman monien osallistumista ympäri maailmaa.

Ympäri maailmaa merkittävä osa ihmiskuntaa on käynyt läpi heräämisen tänä vuonna, joten he näkevät selvästi, mitä oikeasti tapahtuu. Ja yhdessä yhtenä otamme nyt paikkamme kristallinuolenpäästä. Lopultakin vastustamme ja otamme takaisin kontrollin planeetastamme "jo riittää!" –iskulausein.

Useiden seuraavien kuukausien aikana kristallinuolenkärki jatkaa kaksinaisuuskiven lävistämistä. Enemmän ja enemmän meitä asettuu nuolenkärkeen ja harmonisoituu yhdeksi aidoksi olennoksi. Tämä mahdollistaa nuolen tunkeutumisen vielä syvemmälle kaksinaisuuteen. Kun huolenpään paksumpi ja leveämpi osa tulee halkeamaan, halkeamasta tulee jatkuvasti suurempi, kunnes repeämä on niin leveä, että kaksinaisuuskivi alkaa lopultakin haljeta.

Tämä on repeämä maailmojen välillä. Sitten kun kaksinaisuuskivi on rikki, kaksinaisuusmaailma kääntyy nurinpäin. Kaikki mikä ei värähtele aitouden ja rakkauden taajuudessa, poistetaan maaplaneetalta. Maaplaneetta kuorii pois kaksinaisuuden harhanahkansa niin, kuin koira ravistaa kirput.

Tämä synnyttää megauudelleenasetuksen. Aito uusi maailma paljastuu koko luonnollisessa ihmeessään. Se syntyy vanhan maailman jätteestä niin, kuin feenix-lintu nousee tuhkasta. Sitten kun tämä tapahtuu, tapahtuu syvältä transformoiva parantuminen, joka on paljon helpompi, kuin osaamme kuvitella. Ja kaikki kamppailu- ja vastoinkäymiselämämme, joissa olemme heränneet ja transformoineet kaksinaisuuden harhamaailmaa, unohtuvat nopeasti …

Marraskuussa on kyse syvenemisestä. Koko planeetta käy läpi syvällistä transformoitumista. Meistä tulee aina vain tietoisempi niistä tiedostamattomista valinnoista, joita teemme jokapäiväisessä elämässämme, ja siitä mihin laitamme energiamme ja huomiomme.

Lisääntyvä määrä meitä päättää astua aitouden kristallinuoleen ja tulla aktiiviseksi osaksi käännekohtaa. Tässä paikassa oleminen voimaannuttaa meitä kovasti. Kun tämä tapahtuu, saattaa hyvinkin olla suuri mullistus, mikä tuo tilapäisen kaaosajan. Meidän täytyy olla valmistautunut tähän, jotta jos se tapahtuu, voimme pitää pintamme aitoina sieluina eivätkä kaksinaisuuden myrskyaallot huuhdo meitä pois. Vastuunamme on pysyä vakaana ja luotettavana eikä antaa minkäänlaisen mullistuksen tai manipuloinnin vietellä meitä pois aidosta suunnastamme.

Marraskuu kehottaa meitä pitämään uutta todellisuusvärähtelyä ainoana todellisuutena. Laitetaanpa koko fokuksemme siihen, että pannaan todellisuusjärjestelmien muutos tapahtumaan. Mikään vähempi ei ole hyväksyttävää. Seistään yhdessä kärjenpäässä. Jo riittää!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.