JOS SE TAPAHTUU YHDELLE MEISTÄ, SE TAPAHTUU MEILLE KAIKILLE!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote lokakuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lokakuu tuo meille myrskyisämpää muutosta ja sen karistamista, mikä ei enää palvele meitä. Suuren osan tästä laukaisevat järkyttävät tapahtumat ja täydelliset myrskyt, joihin meidän ehkä pitäisi jo tottua, mutta emme ehdottomasti totu. Moniin meistä osuu kovaa, uudestaan ja uudestaan. Tähän eivät sisälly ainoastaan ne, jotka ovat suoraan näiden täydellisten myrskyjen reitillä, vaan myös ne jotka ovat hyvin virittyneitä kollektiiviin.

Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat kohdanneet tilanteita, joissa he menettävät kaiken. Toiset ovat olleet vähällä menettää kaiken. Joka kerta kun tätä tapahtuu, elämämme tärkeysjärjestys muuttuu dramaattisesti. Meistä tulee riisutumpi ja aidompi. Tämä tapahtuu hetkessä.

Kun koemme jonkin merkittävän kriisin, meistä tulee osa jotain eeppistä – jotain mikä on paljon yli yksilöllisen itsemme tai elämän, jota elimme aiemmin. Kriisin aikana on hyödyllistä olla hiljainen katselija ja pitää kaikkea aitoudessa. Voimme työntää sivuun pelkomme ja todeta täydessä tietämisessämme, että tämä ei ole hyväksyttävä todellisuus. Voimme päästä kosketukseen tulen kanssa tai mikä tahansa kriisi onkin käsillä. Puhumme sille. Annamme sille rakkautta. Meistä tulee yhtä sen kanssa. Tämä ydinyhteys tulen tai muun kriisin kanssa vie meidät suoraan ajattomiin, aitoihin maailmoihin. Kun tämä tapahtuu, emme palaa siitä muuttumattomana.

Kun kriisi on ohi, on vaikea muistaa, mikä oli tärkeää ennen sitä. Tärkeysjärjestyksemme on muuttunut välittömästi. Kaikki on palanut pois transformaatiotulissa. Jos muistamme jonkin, mitä teimme aiemmin, kaikki motivaatio sen tekemiseen on poissa.

Kun kuukausi alkoi, monet meistä tunsivat taisteluväsymystä. Olemme kuin hyvin kyllästetty maa, joka ei pysty sisältämään enää yhtään vesipisaraa. Tarvitsemme oikeasti suurta lepoa, mutta tiedämme, ettei sitä luultavasti tule. Todellisuudessa emme halua kokea enää lisää draamaa tai täydellisiä myrskyjä. Emme halua tulla työnnetyksi toimintaan tai käsittelemään uutta kriisiä.

Saavuimme 1992 kohtaan, jossa suurempi rakkaus oli niin voimakasta ja valtavaa, että henkilökohtainen sydänchakramme ei riittänyt sen käsittelemiseen. Silloin meidän täytyi siirtyä henkilökohtaisesta sydänchakrastamme yhteen sydämeemme, joka on ykseyden sydän. Tämä on äärettömästi voimakkaampi ja laajempi tunnekeho.

Nyt on tultu kohtaan, jossa meidän täytyy tehdä uusi valtava muutos. Tällä kertaa kyse on siirtymisestä henkilökohtaisesta itsestämme yhteen aitoon olentoomme. Fyysinen kehomme on täydellinen kartta yhdestä aidosta olennostamme. Se koostuu yksittäisistä ja ainutlaatuisista keho-osista, jotka yhdessä, yhtenä muodostavat täysin toimivan kehon. Jos jokin vaikuttaa osaan kehostamme, se vaikuttaa kokonaisuuteen. Esimerkiksi, jos meillä on hammassärkyä, muusta kehostamme ei tunnu hyvältä. Hampaamme kipu vaikuttaa kaikkeen, mitä koemme. Kun lopulta viemme hampaamme hammaslääkäriin, emme voi lähettää vain suuta – koko kehon on mentävä.

Sama pätee yhteen aitoon olemukseemme. Jos osa yhtä olemustamme kärsii, tunnemme kaikki sen. Jos osa yhdestä olemuksestamme näkee nälkää ja meillä on paljon syötävää, kehitämme näläntunteen olemuksemme toiselle alueelle, kuten rakkauden nälkä tai ymmärretyksi tulemisen nälkä.

Aivan kuten emme sano hampaallemme: "Voi, se on sinun ongelmasi. Huono juttu sinulle. Käsittele se yksin", emme myöskään voi sanoa sitä yhden olemuksemme osille, joiden talon maanjäristykset saavat tulvimaan, palamaan tai romahtamaan. Emme voi olla piittaamatta niistä, jotka kamppailevat selviytyäkseen valtavan haastavina aikoina. Jos se tapahtuu yhdelle meistä, se tapahtuu meille kaikille!

Meidän täytyy nyt laajentaa tietoisuutemme sisältämään aina yhden aidon olentomme. Meidän täytyy jatkuvasti syventää myötätuntoamme syleilläksemme täysin koko ihmiskuntaa, erityisesti niitä jotka käyvät läpi haastavia aikoja. On aika oivaltaa, että olemme yhtenä aitona olentona lähtemättömästi punottu yhteen Pachamamalla ja kaikella luonnolla. On aika pitää kaikkia maailmoja maailmojen sisällä linjassa puhtaan aidon rakkauden kanssa. Ja sitten tuoda kaikki uuden todellisuuden ajattomiin aitoihin maailmoihin.

Ei ole aika irrottautua siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Ei ole aika joutua reagointimoodiin, jossa takoo ja heikentää sen jokainen pieni ja ärsyttävä yksityiskohta, mitä tapahtuu. Ei ole enää sopivaa olla keskittynyt yksinomaan henkilökohtaiseen henkiseen kehitykseen tai henkilökohtaisiin haluihin. Meillä ei ole enää itsekeskeisyyden ylellisyyttä. Ei ole aika etsiä seuraavaa ajanvietettä, pyrkiä ansaitsemaan paljon rahaa tai ostaa viimeisimpiä vekottimia.

Emme voi enää sulkea pois ulkoista maailmaa. Emme voi enää pitää itseämme erillään yhdestä aidosta olennostamme!

Meidän kaikkien täytyy olla pysyvässä ja täydessä valppaustilassa. Olosuhteiden pakosta valokeilan pitämisestä on tullut nyt uusi normaalimme. Ei ole hetkeä, jolloin meidän pitäisi lakata ympäröimästä planeetta rakkaudella, myötätunnolla, suojelulla ja aitoudella. On aika tulla paljon, paljon suuremmaksi! Meidän täytyy laajentaa olemustamme, jotta voimme tuntea koko planeetan, koko ihmiskunnan ja Pachamaman asuvan sisällämme. Ja meidän täytyy tehdä tämä nyt!

Tunnetaan, ravitaan, rakastetaan ja suojellaan yhtä aitoa olentoamme ja kaunista, ahdistettua planeettaamme. Autetaan jollain kykenemällämme tavalla niitä, jotka käyvät läpi vaikeita aikoja. Ylläpidetään uuden todellisuuden energiakenttää toisillemme. Energiat ovat yksinkertaisesti liian intensiivisiä ja liian todellisia yrittääksemme päästä läpi siitä yksin. Juuri tätä meidän täytyy tehdä. Tästä syystä olemme täällä!

Näin vahvistamme uuden todellisuuden värähtelyä joka hetki, jokaisella hengenvedollamme. Meidän täytyy irrottautua aina vain lisää kaksinaisuudesta ja punoutua tietoisesti yhteen. Tämä ei ole mitään myöhemmin tehtävää – meidän täytyy tehdä se juuri nyt! Näin palvelemme ankkuripisteinä tulevalle todellisuusjärjestelmien muutokselle.

Jos se tapahtuu yhdelle meistä, se tapahtuu meille kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.