KAKSINAISUUDEN PULTTIEN LÖYSTYMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote lokakuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lokakuu on intensiivinen, täysin kartan ulkopuolisten energioiden kuukausi, joka transformoi meitä. Tämä kuukausi on täynnä lukuisia odottamattomia tapahtumia, jotka harmonisoivat meidät aidon ja todellisen itsemme kanssa. Lokakuu on myös täynnä monia haasteita ja henkilökohtaisia testejä, sekä on myös vähän huolestuttava luettelo kiireellisesti hoidettavia asioita. Mutta olemme haasteen tasalla!

Voimakasta uudelleenasettamista/nollausta tapahtuu monilla rintamilla. Lokakuu on yhdentymiskuukausi monilla tasoilla, kun aidot sielut ilmestyvät esiin – ei vain puhumaan totuuttaan, vaan palvelemaan uuden todellisuuden elävinä ruumiillistumina ja ankkuripisteinä. Tätä tapahtuu ympäri maailmaa. Yhdistymme, jotta voimme vahvistaa uuden todellisuuden värähtelyä ja kääntää vanhan kaksinaisuusmaailman nurinpäin.

Epäharmoniset muukalaisvoimat jotka ovat pitkään kontrolloineet tätä planeettaa ja jotka ovat yrittäneet pitää meidät yksinkertaisena, turtana ja robottimaisen alistuvana, oivaltavat nyt, että ihmiskunta käy läpi massaheräämistä ja he ovat menettämässä kontrollin meistä. Tämä saa heidät ryhtymään epätoivoisiin toimenpiteisiin.

Joka päivä voimme tuntea ja nähdä vanhan, äärimmäisen myrkyllisen ja vanhentuneen kaksinaisuustoimintamallin hajoavan. Liiketoiminnan ja hallituksen korkeimmilla tasoilla paljastuu julkean pöyhkeilevää korruptiota päivittäin, ja sitten se kiistetään puolihuolimattomasti samalla, kun useimmat ihmiset eivät edes huomaa tai välitä. Näiden yritysten ja hallitusten keulakuvajohtajat latelevat tyhjänpäiväisiä korulauseita humanitaarisista huolista ympäri planeettaa ja samalla jatkavat luonnon turmelemista ja väestön terveyden heikentämistä koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Jatkuvasti luodaan tekemällä tehtyjä "terroristitapahtumia" pitämään tavallinen kansa pelon kahleissa hätääntyneen epätoivon kera. Mutta tämä ei enää toimi meillä.

Jos katsomme pinnalta sitä, mitä tapahtuu, kaikki voi vaikuttaa toivottomalta. Monet asiat ovat jo ohittaneet "ei paluuta" –kohdan. Ja monet siitä ihmisjoukosta jotka heräävät lopultakin näkemään, mitä oikeasti tapahtuu, hierovat vielä hiekkaa silmistään ja ravistavat pois nukkumiselämiään. Miten voimme saavuttaa lähes mahdottoman? Miten voimme kääntää nurinpäin tämän kamalan ja vääristyneen scifi-draaman, jota esitetään nyt kaksinaisuuskentässä?

Tiedämme, ettemme voi kukistaa kaksinaisuutta käyttämällä kaksinaisuuden menetelmiä. Meidän täytyy tehdä jotain, mikä on kokonaan tunnetun kartan ulkopuolella. Meidän täytyy ankkuroida olemuksemme ja maadoittaa tekomme laajemmalle tasolle, joka on kaukana kaksinaisuuden rajojen ulkopuolella. Tämä on AN:n uusi todellisuus. Silloinkin saatamme miettiä, onko kaksinaisuus liian tiukasti juurtunut, jotta ponnistelumme ovat tehokkaita. Toisinaan se vaikuttaa mahdottomalta …

Tällöin muistan Berliinin muurin kaatumisen 9.11.1989. Se oli vuonna 1961 rakennettu vaikuttava aita Itä- ja Länsi-Saksan välille. Noiden 28 vuoden aikana jolloin se oli paikoillaan, perheitä oli kahtia jaettuna, yli 5000 ihmistä yritti paeta idästä lähteen muurin yli ja 200 ammuttiin kuoliaaksi pakenemisen aikana.

Kun Berliinin muuri lopulta avattiin marraskuussa 1989, se oli täysin odottamatonta. Ei ollut mitään ennakkovaroitusta eikä kukaan ollut valmistautunut siihen. Se tapahtui melkein ponnistelematta, ilman kamppailua. Noin monien eristämisvuosien jälkeen erillisyysmuuri joka ei enää näyttänyt kovin vankalta ja huomattavalta, avattiin!

Berliinin muuri on hyvä esimerkki siitä, miten monumentaalinen muutos voi tapahtua silmänräpäyksessä. Se voi tapahtua ilman taistelua, ilman pitkää kamppailua – pelkällä ympäripyörähdyksellä, jossa pitkään jumissa ollut tilanne käännetään nurinpäin. Ja juuri tämä täytyy tapahtua nyt.

Olemme nopeasti lähestymässä kaikkien käännekohtien äitiä, joka pyöräyttää kaiken ympäri ja kääntää kaksinaisuuden nurinpäin. Tämä asettaa ja järjestää elämämme täysin uudelleen. On suuri mahdollisuus, että tämä käänne saattaa hyvinkin tapahtua lokakuussa.

Lokakuu on aikaa, jolloin huomaamme tekevämme täysin uusia asioita uudella tavalla, uudessa paikassa ja oikeiden ihmistemme kanssa. Tarvitsemme sisua pysyäksemme aitona kaikista ulkoisista häiriötekijöistä huolimatta. Jos käännekohta tulee ja kaksinaisuus kääntyy nurinpäin, saattaa olla kaaos- ja hämmennysaika. Jos on, meidän täytyy palvella pyhinä pagodoina ympärillämme oleville. Se tuntuu kuin paluulta alkuun, suureen MUA:aan, jossa kaikki siirtyy pykälän ylöspäin evoluutiospiraalissa, ja kaikki mikä ei ollut tarpeellista, on syrjäytetty. Saatamme tuntea, että siirrymme tuntemattomaan, ja sitten havaitsemme, että suoraan edessämme on selkeä polku!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.