PUNAINEN VALO – NOLLAUS – UUDESTISYNTYMÄ!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote syyskuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elokuun äärimmäisen voimakas täydellinen auringonpimennys toi voimakasta nopeutumista. Monet meistä kokivat puhtaan aidon rakkauden ja ykseyden voimakkaan lisäyksen, ja samaan aikaan uuden todellisuuden koodaukset aktivoitiin, mikä avasi oven valtavaan uuteen maailmaan, jota emme koskaan tienneet olevankaan.

Kun aurinko ja kuu asettuivat linjaan, AN-energiat voimistuivat ja meitä laajennettiin ja meidät konfiguroitiin uudelleen. Ne pultit jotka olivat kauan pitäneet meidät kiinni kaksinaisuudessa, poksahtelivat irti yksi kerrallaan, kunnes meillä oli uusi laajentuneen eheyden tunne. Tämä vapautuksen myötä tuli syvempi herääminen.

Elokuun pimennysten jälkeen toivoimme oikeasti, että syyskuu olisi hiljainen, kovasti kaivattu integrointikuukausi. Sen sijaan monet meistä kohtasivat sarjan voimakkaita punaisia valoja elämämme eri alueilla. Nämä punaiset valot toivat meille täydellisen ja totaalisen odottamattoman pysähdyksen.

Kokemamme punaiset valot eivät ole esteitä. Ne sallivat meidän mallintaa itsemme perinpohjin uudelleen ja reitittää elämme aidoimmalle mahdolliselle polulle. Vaikka punaiset valot pysäyttävät meidät, meistä saattaa tuntua, että ne sijaitsevat jossain välitilassa, joka ei ole täällä eikä tuolla. Tämä saa olomme tuntumaan hyvin laajentuneelta ja muodottomalta. Tunnemme olevamme kuin kala kuivalla maalla, ja epävarma, missä olemme tai miten hengitämme tässä vieraassa ympäristössä. Tietyt elämämme alueet jotka osaisimme hyvin, saattavat yhtäkkiä hävitä. Ne asiat joihin normaalisti luotamme, eivät enää toimi.

Joitain meistä testataan ja haastetaan kovasti. Aivan kuten hurrikaaneja, tulvia, maanjäristyksiä ja maastopaloja on ylenpalttisesti ympäri maailmaa, me saatamme olla täydellisen megamyrskyn keskellä. Punaisia valoja ei ole siksi, että teemme jotain väärin. Ne eivät ole epäonnea. Usein saattaa tuntua siltä, että kuljemme loputonta esterataa, mutta jostain syystä se ei tunnu toivottomalta. Se on vain osa sitä massiivista nollausta, jota koemme. Tästä syystä meidän täytyy vain hyväksyä, että tarvitsemme juuri näitä punaisia valoja, ja olla vastustamatta.

Onneksi kaikki eivät koe punaisia valoja tänä aikana. Täytyy aina olla niitä, jotka pitävät valoa niille, jotka käyvät läpi haasteita. Syvää kiitollisuutta niitä kohtaan, jotka tekevät tätä paljon kaivattua palvelua!

Nyt tapahtuu keinotekoisten kattojemme ja itse luomiemme rajoitusten hajottamista. Keinotekoisia kattoja ovat luoneet rajoittuneet uskomukset, asiat joiden meille kerrottiin olevan totta ja jotka osoittautuvat valheellisiksi, "faktat" tai historia jonka opimme koulussa, tai virheellinen informaatio jota massamedia esittää meille. Keinotekoiset katot antavat meille rajoittuneen ja valheellisen näkemyksen siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Ne pitävät meidät pieninä ja kiinni kaksinaisuudessa.

Emme syntyneet näiden keinotekoisten kattojen kera, vaan ne kehitettiin kasvaessamme kaksinaisuuspohjaisessa todellisuudessa. Huumeet ja alkoholi ovat hyvin tehokkaita luoman kehotekoisia kattoja sinne, missä niitä ei ennen ollut. Joka kerta kun otamme huumetta tai juomme alkoholia, se vie meidät vain tiettyyn pisteeseen saakka ja sitten palaamme takaisin sinne, mistä aloitimme. Toistuvan käytön jälkeen keinotekoisesta katosta tulee voimakkaampi ja se vaikutta todellisemmalta. Luulemme, että pystymme menemään vain niin pitkälle, muttei niin ole. Sama asia tapahtuu joka kerta, kun meille kerrotaan, että emme osaa tehdä jotain tai emme ole hyvä ihminen tai jonkin saavuttaminen on mahdotonta. Näistä valheellisista rajoista tulee voimakkaampia.

Se on upeaa tällä hetkellä, että ne keinotekoiset rajat pirstoutuvat ja hajoavat, jotka ovat estäneet meitä olemasta vapaa aito olento, jolla on rajaton potentiaali. Usein tämä ei vaadi meiltä mitään ponnistelua – ne vain häviävät, koska aitouden värähtelystä on tullut niin voimakasta. Tämä on valtava vapautuminen meille, kun oivallamme yhtäkkiä, etteivät valheelliset rajoitukset enää sido meitä. Olemme voimakkaita olentoja, ja kun yhdistymme yhteen aitoon olentoomme, olemme vielä voimakkaampia. Kaikki asiat ovat mahdollisia!

Useammat ja useammat ihmiset oivaltavat, että yhdessä aidossa olennossamme on valtava voima. Kun yhdistymme yhdeksi puhtaassa aidossa rakkaudessa, mitä tahansa voidaan saavuttaa. Meillä on yhteys, joka on enemmän kuin telepaattinen – se menee suoraan yhden/ykseyden ydinolemukseen ja kaikki tuntevat sen. Tällä tasolla meidän täytyy toimia tulevina aikoina.

Syyskuu tuntuu siltä, kuin pyörisimme mustan aukon läpi, hyvin monien vanhojen osiemme linkoutuessa pois. Tuntuu itse asiassa hyvin vapauttavalta sinkoutua mustan aukon läpi, ilman mielen suunnitelmaa, mitä meidän pitäisi tehdä seuraavaksi, tai ilman kiireisiä aikarajoja. Tämä olotila maailmojen välillä antaa meille aikaa jatkaa integroitumista, jotta olemme valmis menemään evoluutiomatkamme seuraavalle tasolle. Jotkut meistä ovat jo odotushuoneessa kassit pakattuna, lippu kädessä ja odottavat uuden pikajunamme saapumista.

Todellisuusjärjestelmän viimeiset päivät eivät ole koskaan helppoa aikaa. Ne ovat kaoottisia, sotkuisia ja usein ei-hauskoja. Ne haastavat meidät ytimeen saakka, uudestaan ja uudestaan. Kuitenkin tästä syystä olemme täällä. Emme ole täällä, jotta meitä viihdytetään tai huomiomme viedään toisaalle. Emme ole täällä ansaitsemassa paljon rahaa ja tekemässä menestyksekästä uraa. Emme ole täällä kamppailemassa loputtomasti selviytyäksemme. Emme ole täällä vain toteuttamassa henkilökohtaisia oikkujamme ja hetkellisiä halujamme.

Olemme täällä astumassa vapaaksi kaikesta harhasta ja muistamassa, kuka oikeasti olemme. Olemme täällä ankkuroimassa uudelleen aitouden. Olemme täällä ruumiillistamassa rakkauden ja myötätunnon. Olemme täällä kääntämässä kaksinaisuuden ylösalaisin ja synnyttämässä uuden todellisuuden! Ja niin kauan kuin jatkamme fokusoitumista tähän, eikä romahtavan todellisuusjärjestelmän myrskyävään kaaokseen, meillä on kaikki ok.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.