MAAILMOJEN VÄLISESSÄ HALKEAMASSA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote syyskuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syyskuu on superintensiivinen kuukausi täynnä kaikentyyppistä energiaa. Koko kuukauden surffaamme kvanttityrskyllä, joten meidän on parempi ottaa esiin suurimmat surffilaudat, jotka löydämme. Voimme joko antaa muutostuulien heitellä itseämme tai avata purjeemme ja käyttää hyödyksemme voimistunut tuuli tehdäksemme kvanttihypyn aitoon elämäämme. Voimme päättää keskittyä ensisijaisesti olemuslankojemme vetämiseen pois kaksinaisuuskudelmasta ja niiden tietoiseen kutomiseen ykseyskudelmaan. Tämä on tärkeää, koska se missä olemuslankamme sijaitsee, määrittää suuressa määrin sen, mitä koemme.

Syyskuu esittelee meille avoimen oven uusien mahdollisuuksien ja suurten tilaisuuksien maailmaan, mutta kaiken mitä päätämme tehdä, täytyy olla tietoisesti valittua, koska päätöksemme määräävät, mihin harmonisoidumme. Aitoon tarkoitukseemme harmonisoitumisen pitäisi olla ensisijalla, jotta kaikki valinnat ja päätökset joita teemme tänä aikana, auttavat ankkuroimaan uutta todellisuutta fyysisyyteen.

Syyskuussa saatamme loppuun monia vanhan elämämme osia, jotka täytyy viimeistellä, ennen kuin voimme ottaa päättäväisiä askelia aitoon elämäämme. Tämä menneisyydestä irtipäästäminen luo tilan, joka mahdollistaa meille uuden todellisuuden täydellisemmän ankkuroimisen jokapäiväiseen elämäämme. Näemme myös laajentuneiden havaintojemme ilmentyvän fyysisyyteen ulkoisessa elämässämme, ja tämä saa olomme tuntumaan paljon mukavammalta.

Elokuussa ja jatkuen syyskuussa, joillakin meistä on ollut suuria ja odottamattomia terveyshaasteita, jollaisia meillä ei ole ennen ollut. Nämä terveyskriisit saapuivat yhtäkkiä ilman mitään varoitusta ja toivat meidät elämän ja kuoleman rajalle – paikkaan jossa maailmojen väliset verhot ovat niin ohuita, ettei niitä melkein ole lainkaan.

Vaikka joillakin meistä oli sairauden fyysisiä oireita, oikeasti tapahtui paljon enemmän. Meidät on työnnetty maailmojen väliseen halkeamaan, joka on mittaamattoman syvä. Ollessamme tuossa halkeamassa, se on täysin eri maailma, jossa verhot maailmojen väillä ovat ohuet ja läpinäkyvät. Se on hyvin riisuttua ja todellista. Kaikki on kovasti vaarassa.

Muutaman seuraavan kuukauden aikana monet meistä työnnetään maailmojen väliseen halkeamaan tavalla tai toisella. Minkään sairauden ei ehdottomasti tarvitse laukaista sitä. Jokaisella meistä on ainutlaatuinen kokemus siinä, mutta meidät viedään korostuneen syvään tiedostamiseen. Jotkut menevät maailmojen väliseen halkeamaan jättääkseen planeetan, kun taas toiset löytävät uuden tilaisuuden halkeaman kätketyistä syvyyksistä ja ilmestyvät tähän maailmaan täynnä uutta tietoisuutta.

Se mitä koemme maailmojen välisessä halkeamassa, on hyvin syvä, ydintason transformaatio, joka muuttaa meitä mittaamattomasti. Tunnemme niin suurta syvyyttä, ettemme melkein pysty vetämään itseämme pois siitä. Kun tämä tapahtuu, voimme nähdä ajan alusta lähtien tähän saakka. On tunne paluusta lähteeseen, ja tämä tapahtuu, kun havaitsemme, että saatamme olla lähellä kuolemaa. Se on paluu todellisen ykseyden ytimeen. Uudistuminen, uudelleenkalibrointi, uudelleenasettaminen ja uudelleenkoodaus. Tästä syntyy ihmisten aito yhteentuleminen sydänyhteyden kera, mistä tulee vielä selvempää lokakuussa.

Suuri irtoaminen tapahtuu tänä aikana. Neuloja jotka ovat kauan pitäneet meidät tiukasti kiinni vanhassa elämässä, vanhoissa uskomuksissa, rajoittuneissa havainnoissa ja kaksinaisuuteen perustuvissa tavoissa tehdä asioita, ponnahtelee irti kaikkialla. Tämä tapahtuu hyvin luonnostaan, ilman mitään erityistä ponnistusta meiltä. Tunnemme syvää irtoamista tällä hetkellä, mutta monet meistä eivät ole vielä täysin laskeutuneet uusiin tilanteisiimme. Olemme jossain paikassa vanhan ja uuden elämämme välissä. Olemme siirtymäalueella vanhan ja uuden todellisuuden välillä.

Sitten kun olemme riittävästi irronneet kaksinaisuudesta, alkaa tapahtua kokonainen sarja kvanttihyppyjä – yksi toisensa jälkeen. Nämä kvanttihypyt sinkoavat meitä aitoon suuntaamme, kun monia uusia ovia ja odottamattomia tilaisuuksia avautuu edessämme. Muutostuulet nostavat meidät ylös ja kantavat uusiin tilaisuuksiin, uusiin paikkoihin, uusiin työpaikkoihin ja uusien ihmisten luo.

Syyskuu on voimallinen kuukausi, joka on täyttä liikettä ja päättäväistä toimintaa. Se tuo meille monia vanhan elämämme ja vanhan olemistapamme loppuunsaattamisia. Aidon suuntamme kutsu ei ole ollut koskaan voimakkaampaa. Nyt tuntuu siltä, että meidän TÄYTYY tehdä tarpeellisia muutoksia, eikä vain pohtia niitä. SE AIKA ON NYT!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.