KANSI IRTOAA!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote elokuun 2019 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elokuu on kuukausi, jolloin kansi irtoaa. Tämä on suora tulos jatkuvasta vanhan aikajanan sortumisesta. Tämä kansi on pitänyt meidät rajoittuneissa tilanteissa ja varjostanut havaintojamme siitä, mikä on totta, ja se on pitänyt meidät jatkuvasti pienempinä, kuin todellisuudessa olemme. Kansi on estänyt myös tiettyjä asioita tapahtumasta. Kansi on peittänyt harhakuvat, ja nyt se irtoaa ja kaikki harhakerrokset tulevat pintaan nähtäväksi kokonaisuudessaan, ennen kuin ne haihtuvat. Kun kansi irtoaa, pato murtuu ja energia jota on pidätelty kauan, murtautuu vapaaksi ja leviää.

Samaan aikaan suodattimemme häviävät. Nämä suodattimet ovat pitkään estäneet meitä puhumasta omaa totuuttamme, rakastamasta koko olemuksellamme ja elämästä aitoa elämää. Ilman kantta tai suodattimia meidän on pakko olla ultra-aitoja – haluamme sitä tai emme. Kaunistelemattoman totuuden sanoja vain putkahtelee suustamme varoittamatta – joskus kiusallisella hetkellä, jolloin odotamme sitä vähiten. Saatamme huomata tekevämme jonkin dramaattisen suunnanmuutoksen. Ilman kantta tai suodattimia ehdottomasti mitä tahansa voi tapahtua joka tasolla. Tämä tekee elokuusta yhden "ole valmiina kaikkeen" -kuukausista!

Tapahtuu paljon asioita, joita ei ole koskaan ennen tapahtunut. Sekä planeetalla että henkilökohtaisessa elämässämme. Teemme asioita, joita emme koskaan ajatelleet tekevämme, ja olemme lakanneet tekemästä asioita, joita luulimme tekevämme aina. Menemme kauas todennäköisten todellisuuksiemme yli.

Joillekin meistä elokuu tuntuu siltä, kuin olisimme yhtäkkiä luiskahtaneet suureen vajoamaan, josta yritämme edelleen päästä ylös. Vajoamaan putoaminen toi masennuspuuskia, toivottomuudentunnetta, superväsymystä ja monimutkaisia terveyshaasteita. Nämä terveysongelmat eivät ole tavallisesti vakavia, mutta ne vaativat useita askelia parantuakseen. Ne tuovat huomion siihen tosiasiaan, että meidän täytyy pitää parempaa huolta fyysisestä kehostamme, jota pommitetaan monilta tasoilta tulevilla taajuuksilla.

Vajoamia tulee aina odottamatta, ilman mitään varoitusta. Hetkessä vanhan maisemamme kauan sitten vakiintuneet elementit häviävät täysin, eikä niitä voi saada mitenkään takaisin. Kuitenkin vajoamat ovat positiivinen asia. Ei aluksi shokkivaiheen aikana, mutta jälkeenpäin kun alamme oivaltaa, että meistä on yhtäkkiä tullut paljon vapaampi kuin ennen. Merkittäviä osia vanhoista kapea-alaisista uskomuksista ja vanhentuneesta tunnetaakasta on äkkiä poissa. Monet jäljellä olevat pelkomme ovat hävinneet. Vanha maisemamme on kirkastunut – joko fyysisesti tai energeettisesti tai kumpaakin – mikä tekee mahdolliseksi nähdä asioita, joita emme nähneet aiemmin. Se tekee mahdolliseksi tehdä asioita, joita emme uskaltaneet tehdä aiemmin. Elokuu on täynnä vajoamia – muodossa tai toisessa – mikä auttaa irrottamaan lisää kansia.

Suuri jakautuminen lisääntyy jatkuvasti. Kuilu levenee koko ajan niiden välillä, jotka ovat heränneet ja jotka ovat siirtymässä vääristyneeseen rinnakkaistodellisuuteen – tämä on tuntemamme maailman sivuhaarahologrammi, jossa kaksinaisuus hallitsee edelleen. Näiden kahden ryhmän välissä on suuri ihmismassa, joka yrittää vain selviytyä aina vain vihamielisemmässä ja haastavammassa maailmassa.

Niillä joita kieputetaan pois, ei ole enää silmiä nähdä tai korvia kuulla. He elävät hyvin erilaisessa taajuudessa kuin me ja ovat jo hyvin matkalla rinnakkaistodellisuuteensa. Tämä rinnakkaistodellisuus on manipuloitu illuusiotodellisuus, joka ei ole totta ja joka on täynnä vääristymiä. Melkein kuin jokin menisi yhtäkkiä näihin ihmisiin ja valo sammuu heidän sisällään. He eivät voi enää nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Heidän sydämensä sulkeutuu ja he kadottavat myötätuntonsa. Valitettavasti tämä muistuttaa minua elokuvasta "The Night of the Living Dead" (= elävien kuolleiden yö). Tuntuu siltä, että heistä on tullut hyvin etäisiä ja zombimaisia.

Se on mielenkiintoista, että hyvin monet poliitikot, maailmanjohtajat, terveydenhoitoammattilaiset ja yritysjohtajat sekä tuo ultra-ahne 1 % ovat luiskahtaneet tälle vääristyneelle taajuuskaistalle. Tämän tekemällä he ovat rikkoneet vanhan pelin. Ei ole enää vallitsevaa tilaa. Ei ole enää häivähdystäkään ihmisten palvelemisesta. Heidän naamionsa putoavat pois ja heidän groteskit ja itseä palvelevat manipulointinsa ovat täysin näkyvissä. Harvemmat ja harvemmat meistä lankeavat enää heidän vanhaan peliinsä. Se kunnioitus jota meillä ennen oli näissä asemissa olevia ihmisiä kohtaan, on peruuttamattomasti loppunut.

Heidän uudeksi pelikseen oli tullut: "Ota kaikki, mitä voit, niin nopeasti kuin voit!" polkien samalla mutaisia ja verisiä jalanjälkiä kaikkein haavoittuvimpien päälle. Ja tätä tehdessään he ovat vetäneet töpselin ihmiskunnan ja planeetan selviytymiseltä. Se kaikki syöksyy nyt viemäristä alas, ja tämä jatkuu, kunnes toimintakykyinen elämä loppuu maan päältä tai todellisuusjärjestelmä vaihtuu. Ei enää eläimiä, ei enää hyönteisiä, ei enää luonnollista ruokaa, ei enää puhdasta vettä, ei enää ihmisiä, ei enää puita, ellemme pysty kääntämään todellisuusjärjestelmää ympäri hyvin, hyvin pian!

Tärkein asia jonka voimme tehdä tällä hetkellä, on fokusoitua täysin aidon polkumme seuraamiseen. Ole aito sielu ja vahvista jatkuvasti uuden todellisuuden värähtelyä. Auta niitä, jotka ovat jääneet keskelle – niitä jotka eivät ole vielä heränneet, mutta jotka ovat edelleen aitoja ihmisiä ja joilla on edelleen toimiva sydän. He ovat viattomia, ja he tarvitsevat meidän apuamme voidakseen navigoida näiden haastavien aikojen läpi. Heillä kaikilla on kyky herätä ja tulla kanssamme uuteen todellisuuteen. Meidän pitäisi auttaa heitä kaikilla tavoilla, joihin pystymme.

Meidän kaikkien täytyy olla valmiita radikaaleihin muutoksiin elämässämme. Elokuun energia on voimakasta, ja mitä tahansa voi tapahtua. Olemme kaikki astumassa kartoittamattomalle alueelle elokuussa – haluamme sitä tai emme. Jos meihin vaikuttavat vielä pelko-, rajoittuneisuus- ja puute-energiat ja jos pidämme itsemme vielä pienenä, niin ne radikaalit muutokset joita elokuu tuo, repäisevät meidät vapaaksi joiltain alueilta, joilla olemme olleet kauan jumissa. Tänä aikana kaikkeen on punottuna voimakas tunne "nyt tai ei koskaan".

Tämä on haastavaa aikaa herkille sieluille, erityisesti mestaripalvelijoille jotka ovat tehneet hyvin paljon ja näkevät nyt sen laajuuden, mitä vielä täytyy tehdä. Maailma vaikuttaa olevan niin kamalassa tilassa, että selviytymisemme on vaarassa. Viimeiset hiekat valuvat kaksinaisuuden tiimalasissa, ja on enää muutama jyvänen jäljellä. Niin vähän aikaa … Kuitenkin se, että kaikki tulee joka päivä aina vain pahemmaksi, näyttää meille, että lähestymme kaksinaisuuden viime päivien loppua. Pian sen täytyy muuttua.

Elokuu tuntuu kuin mahtavan siivekkään leijonan ensimmäiseltä suurelta karjaisulta …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.