TRANSFORMAATIOTULISSA MUOKATTU

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote elokuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elokuu on yksi vuoden transformatiivisista avainkuukausista, joka siirtää monet meistä pois mukavuusalueeltamme ja saattaa meidät loppuun monilla tasoilla. On "odota odottamatonta" -kuukausi, joka tuo valtavaa muutosta. Elokuu on täynnä villikortteja, joissa voi tapahtua mitä tahansa. Emmekä tällä hetkellä tiedä, mitä villikortteja meille jaetaan.

Koemme korostunutta polariteettia, kun ihmiskunta jakautuu osiin. On kasvavaa jakautumista kaksinaisuus- ja ykseystodellisuusjärjestelmään kuuluvien välillä. On selviä jakoja uskontojen, rotujen, poliittisten uskomusten sekä rikkaiden ja köyhien välillä. Tapahtuu jakautumista jakojen sisällä.

Tulee aina vain selvemmäksi, että elämme nyt maailmassa, jossa useimmat maailman hallitukset laittavat suuryritykset ja henkilökohtaisen ahneuden kansan hyvinvoinnin ja luonnonsuojelun edelle. Tämä tekee välttämättömäksi, että vahvistamme ja virkistämme nyt yhtä aitoa olentoamme.

Jos oikeasti haluamme astua yhteen aitoon olentoomme, meidän kaikkien täytyy löytää aito paikkamme siinä. Yhdistymme kuin palapeli, pala palalta oikeisiin paikkoihinsa. Jotkut palat asettuvat palapeliin aivan alussa, kuten kulmat ja reunat, kun taas toiset myöhemmin, kun niiden aito paikka lopulta paljastuu. Emme kaikki yritä tunkea itseämme oikeaan yläkulmaan. Emmekä odota, että mikään paloista on samanlainen tai toteuta identtistä funktiota. Se ei yksinkertaisesti toimi.

Monilla meistä on voimakas halu työntää viimeisen kerran ja muuttaa elämämme täysin astumalla ulos vanhentuneista uskomuksista, ajatusmalleista ja vanhoista tavoista elää ja tehdä asioita, jotta voimme elää aidompaa ja tyydyttävämpää elämää. Elokuussa tämän tekemisen mahdollisuus moninkertaistuu kovasti.

Tässä kuussa on kaksi pimennystä – osittainen kuunpimennys täysikuun aikana 7.8. ja täydellinen auringonpimennys uuden kuun aikana 21.8. Jokainen pimennys on eräänlainen villikortti, mutta nämä kaksi on erityisen voimakkaita. Elokuun pimennykset käynnistävät laukaisinsarjan monilla tasoilla, kuin massiivinen ilotulitus. On lukuisia läpimurtoja ja romahduksia. Kaksinaisuuden leikkikentillä ei ehdottomasti ole hiljaista. Mutta samaan aikaan monet työnnetään syvemmälle uuteen todellisuuteen kokiessaan kvanttiläpimurtoja.

Tämä on aikaa, jolloin voi tapahtua ehdottomasti mitä tahansa – hyvää, pahaa, mahdotonta, taianomaista ja kaikkea siltä väliltä. Tapahtuu täysin odottamattomia energialisäyksiä "tunnetun kartan ulkopuolelta". Verhoja nostetaan, yksi toisensa jälkeen. Naamio-, veruke-, salaliitto-, korruptio- ja manipulointikerroksia tulee esiin ja selvästi näkyville. Unohda kaikki nuo ennakkokäsitykset, joita meillä on ollut siitä, millaista saattaisi olla ja miten asiat päättyvät. Totuus paljastuu lopultakin.

Vaikka energiat paiskovatkin meitä toisinaan, tiedä, että kaikki tapahtuu vanhojen ja mätien järjestelmien purkamiseksi. Vääristyneiden peilien sali täytyy rikkoa täysin! Kaikki syöttöjärjestelmän putket täytyy hajottaa. Juuri tämän täytyy tapahtua, jotta voimme synnyttää uuden toimintamallin, joka on ankkuroitunut täysin uuteen todellisuuteen.

Elokuun pimennykset vaikuttavat meihin koko kuukauden. Tämä pimennysjakso tuntuu erityisen voimakkaalta ja ennustaa aikaa, jolloin kaikki mikä täytyy rakentaa uudelleen, harmonisoida, kalibroida uudelleen, nollata ja vapauttaa, käy läpi merkittävän transformaatiotulen. Aurinko polttaa pois kaiken, mikä on epäaitoa ja keinotekoista.

Koska tämä on tulikukon vuosi, se tekee näistä pimennyksistä paljon voimakkaampia. Elokuussa tulikukkoa muokataan transformaatiotulissa ja se ilmestyy esiin uudestisyntyneenä feenix-lintuna. Tämä merkitsee suunnatonta käännekohtaa meille kaikille. Tämä tulikukon vuoden huipentuma tuo niin polttavaa intensiivisyyttä, että paljon vanhasta ja tarpeettomasta tunnepainolastistamme vapautuu. Kaavamme rikotaan eikä niitä korjata enää koskaan. Vanhentuneet tarinamme poltetaan tuhkaksi, kun hyppäämme täysin uudelle ja äärettömästi aidommalle aikajanalle.

Koko kuukauden asioita tapahtuu eri tavalla, mitä odotamme. Tämä saattaa tuntua väliaikaisesti horjuttavalta tai järkyttävältä, mutta loppujen lopuksi näemme, että kaikki on ok. Jos kaksinaisuus ei heitä meitä ympäri, elokuussa on paljon synkronismia. Oikean ajan ja oikean paikan tilassa on runsaasti noita taianomaisia paikalleen loksahtamishetkiä. On myös onnekkaita sattumia, joita saapuu odottamatta tuomaan meille läpimurtoja ja meloneja silloin, kun vähiten odotamme niitä.

Monet meistä ovat valmiita vapautumaan menneisyydestämme. Syntymään uudesti transformaatiotulissa. Olemme valmiita nousemaan kuin uudestisyntynyt feenix-lintu vanhan maailman tuhkasta, valmiita vastaanottamaan aidon elämämme valtikan, valmiita ottamaan vastuun uuden todellisuuden synnyttämisestä kaikille.

Elokuu on merkityksellinen kuukausi, jossa meitä muokataan transformaatiotulissa. Mikään ei tapahdu niin, kuin kuvittelemme, ja odottamatonta on runsaasti. Kuitenkin kaikki tapahtuu niin, kuin sen tarvitsee tapahtua – silloinkin kun siltä ei tunnu. Kaksi pimennystä laukaisee uuden suuren heräämisaallon ja uuden meganollauksen. Kun kaksinaisuusroska poltetaan transformaatiotulissa, monia tekijöitä loksahtelee aidoille paikoilleen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.