EL*AN*RA -KOODIEN MUUTTAMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote heinäkuun 2019 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kolme tähteä Orionin vyössä pitävät tämän universaalin ulottuvuuden kaksinaisuusmallissa. Perinteisessä astronomiassa ne tunnetaan nimillä Mintaka, Al Nilam ja Al Nitak ja laajemmissa ulottuvuuksissa nimellä EL*AN*RA. Maaliskuusta lähtien olemme tehneet seitsemän seremoniaa Orionin vyön pulttien irrottamiseksi. Pultit ovat jo hyvin irrallaan, ja tuntuu siltä, että ne voisivat ponnahtaa ulos koska tahansa. Kuitenkin tänä vuonna tehdään vielä neljä seremoniaa, ja sen jälkeen seremonioita on tehty yhteensä 11.

Osittain nämä seremoniat ovat painottuneet EL*AN*RA -koodien muuttamiseen, ja kaikki me jotka olimme läsnä, tunsimme sen tapahtuvan. Koodit täytyy muuttaa, jotta ne sallivat kaksinaisuuden kääntyä oikeinpäin. Yhdessä ja yhtenä menimme tunnetulta kartalta ajattomien aitojen maailmojen laajentuneisiin ulottuvuuksiin, joissa pääsimme käsiksi tämän universaalin ulottuvuuden sisäisiin ohjauspöytiin.

Vaikka tämä pulttien irrottaminen ja koodien muuttaminen olisi voitu kenties saavuttaa yhdessä tehokkaassa seremoniassa, meidän täytyi ottaa huomioon muita asioita. Jos se tapahtuisi äkkiä, se olisi liian rankkaa meille ja planeetalle. Maailma olisi saattanut sukeltaa kaaokseen, tasaisen todellisuusjärjestelmävaihdoksen sijasta. Se miten tämä todellisuusjärjestelmämuutos tapahtuu, riippuu meistä.

Kun ennen tulimme vanhan maailman loppuun ja uuden alkuun, alkuperäis- ja luonnonkansat pitivät kaiken tasapainossa maailman vaihtumisen ajan. Mutta monia näistä muinaisheimoryhmistä ei enää ole ja jäljellä olevista monet ovat hajonneet valloittamisen tai sisäisen epäharmonian ja taistelun vuoksi. Tämä merkitsee, että tällä kertaa meidän täytyy palvella uuden todellisuuden ankkuripisteinä.

Kun kaksinaisuus pyörähtää ympäri, meidän täytyy olla asemissa, jotta voimme palvella uuden todellisuuden vakautusrattaina. Ilman näitä ankkuripisteitä maailma saattaisi romahtaa kaaokseen. Olemme ainoita, jotka voivat tehdä tämän. On oleellista, että valmistaudumme nyt tekemään tämän tulemalla uuden todellisuuden ruumiillistumiksi.

Heinäkuussa on tunne, että monet elementit on heitetty ilmaan – ilma on täynnä niitä. Kaikki irtoaa vanhasta paikastaan, ja tätä tapahtuu monilla tasoilla. Toisinaan tuntuu ehkä siltä, että useampia elementtejä lentelee ilmassa, kuin on laskeutunut aitoon paikkaansa. Voi tuntua siltä, että aika poimuttuu ja häviää kaikkialla ympärillämme. Tämän vuoksi menneisyydestämme paljastuu yllättäviä yhteyksiä. Saatamme yhtäkkiä havaita, että ihmiset nykyisyydessämme olivat myös menneisyydessämme, vaikkemme tiedostaneet sitä silloin.

Ällistyttävää synkronismia tapahtuu kaikkialla ympärillämme. Kaikki tämä merkitsee kalvojen häviämistä maailmojen väliltä niissä maailmoissa, joita parhaillaan koemme. Itse asiassa kyse on paremminkin ikuisen ajattomuuden aitojen maailmojen ja "tässä ja nyt" -hetken yhteensulautumisesta.

Monet meistä tuntevat jatkuvaa uupumusta. Tämä ei ole väsymystä, joka tulee unenpuutteesta tai liian paljosta tekemisestä, vaan se on syvää uupumusta kaikesta siitä, mitä tapahtuu planeetalla myriadeilla tasoilla. Meihin vaikuttaa jatkuvasti kollektiivin myllerrys. Tämä uupumus ei lopu – se pysyy koko ajan. Joskus voimme tehdä asioita ulkoisessa maailmassa, ja joskus voimme olla vain hiljaa.

Kaksinaisuuden perustaa ravistellaan hurjasti, ja tämä jatkuu, kunnes se lopulta romahtaa. Meidän täytyy vain hyväksyä tämä, aivan kuten uupumuksemme. Asiat joita on kauan piiloteltu, paljastuvat nyt. Katsellaan julkisesti, kun sydän kadotetaan. Tämä oivaltaminen ravistelee meitä joskus ytimeen saakka. Emme edes koskaan ajatelleet, että kokisimme tässä maailmassa tällaisen sydämen ja myötätunnon kadottamisen.

Kaikki tämä on osa suurta jakautumista, joka on tapahtumassa. Koska luontainen taipumuksemme on tuoda harmoniaa ja ykseyttä, tämä kasvava jakautuminen ihmisten keskuudessa on äärimmäisen häiritsevää ja sattuu sydämeemme. Kuitenkaan tämä suuri jakautuminen ei yhtäkkiä vain haihdu ilmaan – se vain voimistuu. Näin juuri on tarkoitus tapahtua tällä hetkellä. Muistan kirjoittaneeni tästä yli 20 vuotta sitten kirjassani "11:11" – miten olisi kasvava kuilu heränneiden ja niiden välillä, jotka ovat päättäneet olla heräämättä tänä aikana. Kirjoitin, että näistä ihmisryhmistä tulisi aina vain näkyvämpiä toisilleen, kun he jakautuvat kahteen hyvin erilaiseen todellisuusjärjestelmään.

Suuri jakautuminen tapahtuu, emmekä voi pysäyttää sitä. Sen sijaan voimme kääntää huomion siihen, että siirrymme syvemmälle valitsemaamme todellisuuteen. Jos haluamme elää uudessa todellisuudessa, meidän täytyy alkaa tehdä sitä nyt ja laittaa koko fokuksemme siihen. Kun teemme tämän, se vahvistaa uuden todellisuuden värähtelyä kaikilla. Ei ole enää aika yrittää olla jalka kummassakin maailmassa.

Monet meistä seisovat tällä hetkellä merkittävässä risteyksessä. Meidän täytyy tehdä tietoinen päätös omasta suunnastamme. Jatkammeko pieniä, vanhoja askelia ja teemme, mitä olemme aina tehneet? Vai teemmekö rohkean päätöksen astua aitoon suuntaamme – siihen joka antaa meille onnellisuutta ja täyttymystä, siihen joka on räätälöity meille?

Jos päätämme jatkaa vanhaa polkuamme, sillä palaa keltaiset valot. Voimme liikkua eteenpäin, mutta aina varoen. Toisiaan meistä ehkä tuntuu, että vajoamme lentohiekkaan. Kuitenkin voimme muuttaa elämämme kurssia koska tahansa pelkästään valitsemalla niitä asioita, jotka tuovat meille aitoa iloa, ja tekemällä pieniä tekoja, jotka selvittävät polkua hurjimpien unelmiemme suuntaan. Kun teemme tämän, polusta tulee selvempi ja avoimempi.

Ja jos seuraamme rohkeasti sydämemme tietämisen polkua, havaitsemme, että sitä valaisee jatkuva vihreä aalto. Polku on täysin avoin!

Koko kuukauden asiat liikkuvat erittäin nopeasti. On melkein mahdoton määrä asioita tehtävänä. Paljon energiaa liikkuu ympärillämme. Kokonaan uusi todellisuus avautuu, ja nyt meidän täytyy maadoittaa uusi visio täysin uudelleenjärjestettyyn uuteen perustaan. Suuri muutos on jo tapahtumassa. Osallistutaanpa siihen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.