PYSY AITONA – VAIKKA MIKÄ OLISI!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote heinäkuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Astumme nyt tämän hurjan, hurjan vuoden toiseen puoliskoon, jolloin pultteja jotka pitävät kaksinaisuutta paikoillaan, putkahtelee kaikkialle. Tällöin ihmisten ruuvit joko kiristyvät entisestään ja menetämme lisää vapauksiamme tai päätämme irrottaa ne ja höllentää kaksinaisuuden otteen. Lopputulos riippuu meistä …

Heinäkuu tuo nopeutunutta muutosta, haastavia tilanteita ja vielä järkyttävämpiä tapahtumia monien töyssyjen ja tarkistusten kera. Se antaa meille myös lukuisia tilaisuuksia oppia paljon – mitä tehdä tai olla tekemättä.

Heinäkuu ja elokuu kulkevat yhdessä parina. Jotain suurta tapahtuu heinäkuussa ja jotain vielä suurempaa elokuussa, mikä lähettää shokkiaaltoja ympäri planeettaa. Vuoden toinen puolisko on kvanttihyppyjä pois kartalta, kun valitsemme oikeasti sen todellisuuden, jossa haluamme elää. Kaksinaisuuden romahtaminen jatkuu, ja se tuntuu aina vain etäisemmältä ja surrealistisemmalta.

Heinäkuu ei ole lineaarinen kuukausi, jossa asiat tapahtuvat loogisesti ja lineaarisesti. Se on ahdettu täyteen pyöriviä ja kiertyviä energiaympyröitä, jotka on ladattu odottamattomalla. Jos piirtäisin kuvan heinäkuusta, täyttäisin paperin monilla sotkuisilla ja kaikenkokoisilla ja -värisillä ympyröillä. Nämä ympyrät eivät olisi missään järjestyksessä – niitä olisi kaikkialla ja ne limittyisivät toistensa kanssa ylenpalttisessa kaaoksessa. Saattaisimme välittömästi miettiä: "Miten ihmeessä navigoin tästä läpi?"

Jos yritämme liikkua lineaarisen ajan mukaan, kaikesta tulee kaoottista ja uuvuttavaa, mutta jos yhdistymme uuden todellisuuden vihreisiin valoihin ja pikaraiteeseen, emme yllättäen tunne kovin paljon painetta ja ahdistusta. Jos teemme kaiken rakkauden ja aitouden kera, se harmonisoi meidät johonkin paljon suurempaan.

Heinäkuu on täynnä massiivisia muutoksia, joissa on paljon ylä- ja alamäkiä, kaaostaskuja ja lisääntyvää pelkoa. Tämän vuoksi on elintärkeää, että astumme ajattomiin aitoihin maailmoihin ja asetumme laajentuneen tässä-ja-nyt-hetken keskukseen, joka on myllerryksen yläpuolella. Siinä emme ole ainoastaan turvassa, vaan voimme myös palvella tehokkaimmin.

Ajattomien aitojen maailmojen yhteensulautuminen uuden todellisuuden kanssa, mikä alkoi AN-valotornin aktivoinnin aikana, oli täysin odottamatonta, mutta elintärkeää, sillä asumme ajattomissa aidoissa maailmoissa alkuperäisessä aidossa olotilassamme. Ne ovat uuden todellisuuden oleellinen komponentti, sillä meidän täytyy palata aitoon luontaiseen olotilaan voidaksemme asua täysin AN:ssa.

Kun astumme ajattomiin aitoihin maailmoihin, aika laajenee ei-ajaksi. Kehomme alkaa liikkua hitaammin ja tietoisemmin. Viritymme kaikkien asioiden syvään pyhyyteen. Meistä tulee yhtä kaiken kanssa, mitä on ympärillämme. Kuuntelemme. Katselemme tarkkaavaisena. Tunnemme syvää rauhaa. Olemme täynnä rakkautta ja kiitollisuutta. Ajatuksemme siirtyvät luonnostaan uudelle laajentuneelle tasolle. Tunnemme punoutuneemme yhteen. Meistä saattaa tuntua aidolta kuninkaalta tai aidolta kuningattarelta, joka tarkastelee valtakuntaansa keskittyen rauhan ja hyvinvoinnin säilyttämiseen kaikilla, jotka asuvat siellä. Aito kuningas tai aito kuningatar joka toimii harmoniassa muiden aitojen kuninkaiden ja aitojen kuningattarien kanssa, joita on ympäri maailmaa.

Heinäkuussa teemme ja toteutamme päätöksiä, jotka vaikuttavat kovasti tulevaan suuntaamme. Emme enää pelkää tehdä näitä päätöksiä, koska ne on tehty sydämemme aidon tietämisen perusteella. Koska aidot päätöksemme ovat täynnä voimakasta oikeuden tunnetta, meillä on tarvittavaa rohkeutta siirtyä eteenpäin – ilman näkyvän turvaverkon tarvetta. Nämä aidot päätökset tuovat tullessaan läpimurtoja läpimurtojen perään. Ne sinkoavat meidät syvemmälle aitoon suuntaamme uudessa todellisuudessa.

Olemme lopultakin valmis ottamaan täyden vastuun sen elämän luomisesta, jota oikeasti haluamme, sekä olemaan selkeä siinä, millaista elämää emme halua. Sitten otamme vaadittavat askeleet sen toteuttamiseksi ja laitamme rakkautemme ja aitoutemme kaikkeen, mitä teemme.

Yksi AN-valotornin toukokuun aktivoinnin jälkivaikutus on, että se työnsi monia aiemmin kätkettyjä elementtejä pintaan. Tämä mahdollistaa sen, että alamme havaita itsemme eri tavalla. Voimme päästää irti monista itseämme koskevista harhakäsityksistä, joita olemme kantaneet mukanamme pitkään. On hyvä aika katsoa taas selkeästi, kuka olemme nyt.

On tunne kasvamisesta uuteen todellisuuteen yhdessä, yhdistyneenä värähtelykenttänä, syvän ja rehellisen rakkauden taajuutena. Hyvin monet meistä heräävät ja siirtyvät eteenpäin, auttaen muita heräämään, joten monet ovat tukena. Tämä uusi ultratodellinen versio siitä, kuka oikeasti olemme, sallii meidän mennä yli kaikesta, mikä yrittää pysäyttää meidät tai hidastaa etenemistämme. Tiedämme, että yhdessä yhtenä aitona olentona voimme mennä läpi mistä tahansa haasteesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.