LAAJENTUNUT "TÄSSÄ JA NYT" –PYÖRÄ

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote heinäkuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ollessamme todellisuusjärjestelmien vaihtumisen keskellä, koemme sekä parhainta aikaa että pahinta aikaa. Mullistukset ja järkyttävät tapahtumat heinäkuussa ja elokuussa testaavat jatkuvasti sitoutumistamme olemaan aito sielu, joka ilmentää totuudenmukaisuutta. Kuitenkin näitä kuukausia reunustavat myös ihmeelliset mahdollisuudet kvanttiläpimurtoihin.

Valtavia uuden todellisuuden energialisäyksiä ankkuroidaan jatkuvasti fyysisyyteen. Kun tätä tapahtuu, ne suurentavat kaikkea, mikä ei resonoi totuudenmukaisuuden kanssa, jotta se voidaan joko transformoida tai vapauttaa energiakentästämme. Totuudenmukaisuudessa on suuri tuli, joka polttaa pois kaiken epäpuhtauden ja kuonan, jotta voimme loistaa aitoudesta ja valaista tietä muille.

Uudelle todellisuudelle jota synnytämme, on annettava täysi huomiomme, sillä kaksinaisuutta ei voi transformoida niin pitkään, kun jatkamme sen syöttämistä. Meidän täytyy päättäväisesti vetää olemuksemme säikeet pois vanhasta kaksinaisuuskudelmasta ja kutoa ne uuden todellisuuden kudelmaan. Kun lisääntyvä määrä meitä tekee tämän, kaksinaisuuskudelma hajoaa.

Heinäkuun alussa Emanaku ja minä teimme tulkintoja AN-korteillani ja saimme kumpikin kortin "tässä ja nyt", mitä tapahtuu meille harvoin. Tämän kortin selvä selitys on vetää kaikki pirstoutuneet energiansa tähän ja nyt. Kuitenkin saadessani tuon kortin, jotain täysin odottamatonta tapahtui.

Löysin yhtäkkiä itseni istumasta suuren pyörän keskeltä, jokseenkin samanlaisen kuin vanha kärrynpyörä tai tiibetiläisten buddhalaisten dharma-pyörä. Pyörän pinnoja lähti ulospäin joka suuntaan, ja tämän pyörän keskellä tunsin syvää tyyneyttä.

Kun tämä tapahtui, oivalsin, että kaikki oli muuttunut merkittävästi. Olin jotenkin päätynyt uuden todellisuuden aiemmin löytämättömään sektoriin. Se oli "ei alaspäin, ei paluuta" –hetki. Ajattelin, millainen olin ollut vain muutama hetki aiemmin – ja itse asiassa koko elämäni – ja se oli täysin poissa! Pystyin hädin tuskin muistamaan, miltä tuntui olla laajentuneen "tässä ja nyt" –pyörän ulkopuolella. Se oli ehdottoman erilaista, mitä nyt tunsin.

Oli hämärä muisto irti olemisen tunteesta, kuin laiva joka kelluu ilman ankkuria meressä. Oli muisto elämäni kaikista osista, kaikista asioista joita yritin tehdä, ja kaikista elämäni ihmisistä, tuntien ihmisten kaiken kärsimyksen ja kaiken romahtavan maailman myllerryksen, joka pyöri ilmassa ympärilläni ja usein pakahdutti minut. Nyt kaikki nämä irralliset elementit olivat asettuneet siististi pyörän eri lokeroihin. Kyllä, ne olivat edelleen läsnä ja ne tarvitsivat edelleen huomiotani, mutta ne eivät enää leijuneet ympäri päämäärättä. Ne eivät enää pommittaneet minua. Kaikki oli paljon vähemmän kaoottista kuin ennen.

Kaikki oli rauhallista ja tasapainossa. Olin saavuttanut paikan, joka oli aikarajojen ulkopuolella. Menneisyys, nykyisyys, rinnakkaismaailmat, edelliset ja tulevat elämät olivat kaikki tässä pyörässä – kerroksia kerrosten päällä, maailmoja maailmojen sisällä. Ja istuin hiljaa sen keskellä, mestarina – oman maailmani mestarina.

Tämä paikka laajentuneen "tässä ja nyt" –pyörän keskellä mahdollistaa meille kokonaisuuden näkeminen, pelkkien osien sijasta. Meille annetaan yleiskuva, joka on niin mittaamattoman laaja ja hyvin järjestetty, ettei meidän tarvitse tietää mitään yksityiskohtia. Se antaa meille myös tunteen olemisesta täysin harmoniassa kohtalomme kanssa, ei vain sen kuljetettavana. Istumalla laajentuneen "tässä ja nyt" –pyörän keskipisteessä olemme määrätyssä paikassamme.

Kehotan teitä kaikkia kokeilemaan tätä. Visualisoi itsesi istumassa suuren pyörän keskellä. Tunne elämäsi kaikkien elementtien putoavan kuin leijuvat höyhenet tämän pyörän eri lokeroihin. Kyllä, ympärillä on runsaasti asioita, mutta ne ovat kaikki helposti käsiteltäviä, eivät ylivoimaisia. Tunne syvä rauha keskipisteessäsi. Jatka tämän prosessin toistamista, kunnes voit jäädä koko ajaksi laajentuneeseen "tässä ja nyt" –pyörään. Tämä ei ole vain harjoitus – se on asettumista uuteen todellisuuteen, mikä auttaa meitä suuresti kuolevan kaksinaisuusmaailman pyörimisen käsittelyssä.

Kun olemme asettuneet laajentuneen "tässä ja nyt" –pyörän keskipisteeseen, saamme tyynyn ulkoisia mullistuksia vasten ja meitä suojellaan niiltä. Olemme levollisia riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Kun täydellinen myrsky iskee, pysymme tasapainossa myrskyn hiljaisessa silmässä. Tämä paikka pyörän keskellä on paljon enemmän kuin suojavoimakenttä. Se on paikka uudessa todellisuudessa, joka auttaa meitä kovasti pysymään keskuksessamme kaikkina aikoina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.