AIDON UUDEN TODELLISUUDEN LAAJENTUMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote kesäkuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime kuukausi toi meille voimallisen lisäyksen uutta AN-todellisuutta. Tämä on avannut uuden AN-todellisuuden tulvaportit. AN-valotorinin aktivointi toukokuun lopussa avasi meille pääsyn aiemmin näkymättömiin maailmoihin maailmojen sisällä. Tämä on laukaissut merkittävän nollauksen, joka harmonisoi meidät täydemmin uuden todellisuuspiirustuksen kanssa.

Monet meistä astuivat kesäkuuhun tuntien itsensä Hulkiksi. Olimme juuri kokeneet olemuksemme niin hämmästyttävän laajentumisen, että vanhojen vaatteidemme saumat olivat revenneet ja ne putosivat päältämme. Emme voi enää peittää sitä, kuka oikeasti olemme. Ja olemme kasvaneet liian suureksi sopiaksemme vanhaan havaintotapaamme, vanhoihin rajoituksiimme, vanhoihin toimintoihimme, vanhoihin työpaikkoihimme, kaksinaisuuspohjaisiin suhteisiimme ja vanhaan elämäämme.

Monet ihmiset ajattelevat, että "ultrasuurempi todellisuus" ja "uusi todellisuus" tarkoittavat samaa, mutta ne eivät ole lainkaan sama asia. Uutta todellisuutta ei voi synnyttää suoraan kaksinaisuuteen. Ensin meidän täytyi tuoda Maa ultrasuuremman todellisuuden taajuuteen – supranormaaliin todellisuuteen kaksinaisuuden ulkopuolella.

11:11-aktivointien päätarkoitus 1992–2012 oli luoda päällekkäinen alue kahden täysin erilaisen evoluutiospiraalin, kaksinaisuuden ja ykseyden, välille. Jokaisen 11:11-aktivoinnin myötä ultrasuuremman todellisuuden energia tuli voimakkaammaksi. Lopulta 2015 ultrasuurempi todellisuus oli riittävän vahva, jotta voimme alkaa ilmentää uutta todellisuutta fyysisyyteen AN-sydämessä Perussa.

Uusi todellisuus on täysin uusi – sitä ei ole ollut aiemmin planeetalla. Se on täynnä mittaamatonta rakkautta, rajatonta luovuutta, ehdotonta aitoutta, suurta kauneutta ja se sisältää sen henkilökohtaisen täyttymyksen kauan kaivatut elementit, jossa hurjimmat unelmamme voivat lopultakin ilmentyä fyysisyyteen.

Ultrasuurempi todellisuus on ollut täällä vuodesta 1992, ja se on paljon neutraalimpi kuin uusi todellisuus. Ultrasuurempi todellisuus on edelleen täällä – nyt sitä vain täytetään uudella AN-todellisuudella. Tämän uuden todellisuuden lisääminen mahdollistaa sen, että lisääntyvä määrä meitä voi irrottautua kaksinaisuudesta ja punoutua aitona sieluna aitoon elämäämme.

Kesäkuussa on taas aika katsoa tarkkaan elämäämme. Mitä teemme nyt? Palaammeko vanhentuneihin ja kaksinaisuuspohjaisiin reaktioihimme ja toimiimme? Vaikeroimmeko jatkuvasti pahenevaa maailmantilaa surun tai turtuneisuuden tilassa? Olemmeko pysyvässä reagointitilassa kuin sätkynukke, jonka naruja vedellään jatkuvasti? Vai fokusoidummeko nyt täysin olemaan avoimesti aito itsemme ja elämään aitoa elämäämme? Kysymyksen ydin on: ruokimmeko kaksinaisuutta vai ankkuroimmeko uutta todellisuutta?

Jos ruokimme edelleen kaksinaisuutta, on aika katkaista johdot – kaikki johdot, myös mukavimmat, kuluneimmat, kiiltävimmät ja hohdokkaimmat. Kaksinaisuuden laskuvesi on vetäytymässä, emmekä halua sen pyyhkäisevän meitä mukanaan.

Jos roikumme edelleen kiinni tutussa, mukavaksi mielletyssä, vanhassa elämässämme kaksinaisuudessa, niin saatamme oivaltaa, ettei ole ehdottomasti mitään mukavampaa tai mikään ei sovi meille paremmin, kuin eläminen aitoudessamme uudessa AN-todellisuudessa.

Asiat tulevat aina vain huonommiksi ulkoisessa maailmassa, kunnes me sekä yksilöinä että kollektiivisesti päätämme: "Riittää jo!" ja vedämme kaksinaisuudesta töpselin irti. Se käynnistää suuren muutoksen, jota olemme odottaneet, ja siksi kaksinaisuus on vielä maisemissa. Kun riittävä määrä meitä on valmis poistamaan olemuslankamme kaksinaisuuskudelmasta, se ei enää pysy kasassa. Ja kun riittävä määrä meitä kutoo olemuslankansa uuden aidon todellisuuden kudelmaan, siitä tulee hallitseva todellisuutemme maaplaneetalla.

Mitä enemmän elämme aitoutemme ja mitä enemmän laulamme tähtikielellä, kun teemme jokapäiväisiä askareitamme tai kuljemme luonnossa, sitä enemmän ravitsemme pyhyyttä joka hetki, sitä enemmän näemme näkymättömän ja sitä enemmän kaksinaisuuden harhaenergiat häviävät. Ankkuroimme uutta todellisuutta jokaisella hengenvedollamme.

Tätä varten olemme täällä, ja tämä meidän tarvitsee tehdä.

Tarina AN-valotornin aktivoinnista:

Kaksi päivää ennen AN-valotornin aktivointia meillä oli iltapäivä täynnä erilaisia työryhmiä hoitamassa käytännön yksityiskohtia, jotka tarvitsi tehdä ennen seremoniaa. Minun ryhmäni tehtävä oli pestä kristallit ja erikoiskivet, joita ihmiset olivat tuoneet omista maistaan "uhrilahjoiksi" uudelle maalle. Tämän tekemiseksi istuimme ulkona ympyrässä kauniin luonnon keskellä. Meillä jokaisella oli vesiastia edessämme.

Kaikki kristallit ja kivet pestiin erikseen ja yksitellen. Henkilö joka oli tuonut sen, kastoi sen vesiastiaan laulaessaan sille tähtikielellä ja antoi sen sitten seuraavalle henkilölle, joka toisti prosessin. Monia kiviä kierrätettiin tällä tavalla samaan aikaan, joten me kaikki lauloimme, pesimme ja ojensimme kiviä jatkuvasti.

Pian sen jälkeen kun aloimme tehdä tätä, energiat muuttuivat dramaattisesti ja siirryimme puhtaaseen ja ajattomaan maailmaan, jonka olimme kauan sitten unohtaneet, mutta jonka tunsimme välittömästi erittäin hyvin. Tämä oli puhdas ja ajaton maailma, jossa sellaiset toimet, kuin kristallien peseminen laulaen tähtikielellä, olivat normaali tapahtuma. Olimme kaikki täynnä hiljaista ihmetystä löytäessämme itsemme yhtäkkiä tästä puhtaasta ja ajattomasta maailmasta, ollen samalla myös täysin läsnä AN-sydämen tässä ja nyt. Kaikesta tuli ultratodellista …

Koimme kaikki näiden alkuperäisten aitojen maailmojen voimakkaan aktivoinnin solumuistipankeissamme – kauan sitten unohdettujen, kuitenkin hyvin tuttujen. Nämä alkuperäiset aidot maailmat eivät ole aiemmista elämistä tai samanaikaisista rinnakkaismaailmoista – ne ovat luonnollinen olotilamme. Ne ovat niiden muinaismaailmojen perikuva, jotka palvelivat siemeninä tai malleina puhtaan, aidon rakkauden ilmentymisessä fyysiselle tasolle.

Nyt kun kaikki menee suuren aitoussiivilän läpi, kaikki valheelliset vääristymäkerrokset poistetaan, kunnes jäljelle jää vain puhdas, aito ydinolemus. Samaan aikaan uudesta AN-todellisuudesta tulee jatkuvasti näkyvämpi. Useammat ihmiset näkevät ja tuntevat sen ensimmäistä kertaa. Tästä syystä alkuperäiset aidot maailmat ovat nyt alkaneet ilmestyä uuden todellisuuden myötä, kuten oli aina tarkoitus. Tämä tapahtui, kun pesimme kristalleja …

Uuden todellisuuden risteäminen alkuperäisten aitojen maailmojen kanssa mahdollisti meille katkaisimen kääntämisen ja AN-valotornin aktivoimisen. Näiden maailmojen sisäisten maailmojen täytyi alkaa yhdistyä, ennen kuin tämä voi tapahtua. Nyt alkuperäisten aitojen maailmojen siemenet laskeutuvat AN-valotornin keskelle kuin putoavat tähdet ja sieltä rikastunut uusi maailma leviää ulospäin.

Niiden alkuperäisten aitojen maailmojen uudelleenlöytyminen jotka nyt yhdistyvät uuteen todellisuuteen, antaa meille merkittävän avaimen siihen, miten maan päällä eletään aitoudessa. Meissä on ikuinen osa, joka ei ole koskaan lähtenyt näistä maailmoista ja joka asuu edelleen siellä. Tämä on osamme, joka tietää jo, miten eletään uudessa maailmassa. Tämä on todellinen luontomme.

Yhdistymällä alkuperäiseen aitoon luotoomme voimme löytää pyhät luomislaulut, joita emme tienneet kantavamme sisällämme. Näitä luomislauluja voidaan käyttää Maan tuomisessa takaisin luonnolliseen, eheään tilaansa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.