OIKEIDEN KOORDINAATTIEMME ASETTAMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote kesäkuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme kesäkuuhun, levitymme hyvin erityyppisten kokemusten kirjoon. Saatamme kokea samanaikaisesti yhden tai useamman tyyppisiä kokemuksia. Uuden todellisuuden lisäykset toukokuussa ovat muuttaneet meitä peruuttamattomasti. Nyt koemme kaikki juuri sitä, mitä tarvitaan eniten. Olemme kaikki omalla ainutlaatuisella tavallamme rakenteilla, samalla kun puhdistamme vanhan elämämme kanavia, jotta uuden todellisuuden uutta ja raikasta vettä voi virrata niiden läpi esteettä.

Tämän täydellisen levittymisen jälkeen yhdistymme jälleen. Ne jotka ovat päästäneet irti menneisyyttä, hyppäävät oikeaan elämäänsä innolla ja muutospelon estämättä. Ne jotka ovat purkaneet olemustaan/olemistaan, tuovat mukanaan korostuneen tietoisuuden uudesta todellisuudesta, joka voidaan jakaa kaikkien kanssa. Ne jotka ratsastavat massiivisella luomisaallolla, synnyttävät paljon kaunista, joka inspiroi meitä kaikkia.

Toukokuu tuntui vuoden todelliselta alulta. Silloin sisäinen kompassimme muutti yhtäkkiä suuntaa. Nyt kesäkuussa asetamme olemuksemme/olemisemme aitoon suuntaamme. Sijoitamme uudelleen ja muutamme, kunnes kaikki tuntuu oikealta. Kesäkuusta tulee hyvin mielenkiintoinen kuukausi, kun se selkeyttää sitä, mihin olemme menossa tästä. Se paljastaa uusia polkuja, uutta informaatiota ja uusia ihmisiä, kun jatkamme olemisemme laajentamista uuteen todellisuuteen. Kesäkuussa voi tapahtua mitä vaan.

Kesäkuussa yhdistämme toukokuun uuden todellisuuden lisäykset päivittäiseen elämäämme. Tapahtuu uuden todellisuuden merkittävää vakiintumista sekä itsessämme että ulkoisessa ympäristössämme. Meitä kutsutaan tekemään lukuisia muutoksia elämäämme, jotta asua syvemmällä uudessa todellisuudessa. Monia tekijöitä kalibroidaan, asennetaan ja reititetään uudelleen. Päästämme lisää irti elämämme aspekteista ja siirrämme jäljelle jäävät tekijä uudelle tasolle. Kun teemme tämän, näemme, että vihreiden valojen polku loistaa suoraan edessämme!

Kesäkuu tuo meille lisää aitoja yhteyksiä, jotkut niistä ihmisiin kaukaisesta menneisyydestämme. Tämä johtuu siitä, että menneisyys kietoutuu nykyisyyteen ennenkuulumattomasti. Ihmisiä menneisyydestämme tulee taas elämäämme, jotta voimme joko saattaa asiat loppuun heidän kanssaan tai saada täysin uuden alun täysin uudella tasolla. On tärkeää, että kohdatessamme toisemme uudestaan yhdistymme sellaisena, kuka olemme nyt. Tämä antaa meille tilaisuuden muodostaa sellaisia ystävyyssuhteita, joita olemme aina halunneet heidän kanssaan, ilman menneisyyden "päällysteitä". Se mahdollistaa vuorovaikutuksen heidän kanssaan täysin uudella tasolla.

Monta vuotta olemme parantaneet lukuisten elämiemme särkyneitä sydämiä. Tämä henkilökohtainen parantumismatka oli naamioitu kollektiivityöksi, koska vain siten voimme päästä käsiksi syvimpiin loukkaantumisiin sisällämme. Tämän tekemiseksi meidän täytyi muistaa rakastaa toisia ja nähdä ja ymmärtää heidän haavansa myötätuntoisesti. Lopultakin kaikkien näiden vuosien jälkeen meistä tuntuu vapaalta ja valmiilta – kantamatta hartioillamme vastuuta maailmasta.

Ajasta on tullut nyt niin joustavaa, että vanha ymmärryksemme ajasta on käytännössä vanhentunut. Aika on niin nopeutunut, ettei sitä käytännössä ole. Kaikki tuntuu kiihtyneen ja silloinkin kun on näkyviä taukoja, liikumme aina eteenpäin pikaraidetta. Ajan joustavuus antaa meille vapauden luoda suhteemme siihen uudestaan. Emme ole enää lukittuna tiukkaan aikatauluun, jossa meidän pitäisi tehdä asioita, ja voimme nyt siirtyä suurempaan ajattomuusvirtaan. Kun toimimme aitoudesta käsin, astumme täydellisen ajoituksen ulottuvuuteen. Saattaisimme lähteä myöhässä johonkin tapaamiseen ja sitten huomata, että kaikki jotka tapaamme, ovat myös myöhässä. Jos olisimme rientäneet paikalle ajoissa, olisimme joutuneet vain odottamaan. Tämä luo uuden täydellisen ajoituksen.

Kun teemme kriittisiä kurssikorjauksia kesäkuussa, olemme valmiita asettamaan sisäiset ja ulkoiset koordinaattimme oikeimpaan suuntaamme, ja tämä tuntuu erittäin hyvältä! Tämä tuo meidät merkittäviin risteyksiin, joissa kaikki on mahdollista. Vihreitä valoja loistaa kirkkaana edessämme. Olemme täynnä helpotusta ja kiitollisuutta siitä, että olemme lopultakin päässeet näin pitkälle aitouteen. Uusi todellisuus valaa meihin jatkuvasti hyvin lohduttavaa tunnetta paluusta aitoon kotiimme. Olemme inspiroitunut ja täynnä iloa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.