SAAPUMINEN HUIPULLE

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote toukokuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

AN-valotornin aktivointi!

Meillä oli monta vuotta tilaisuus irrottautua kaksinaisuudesta, muttemme tehneet sitä. Jos olisimme tehneet tämän aiemmin, maailmantila ei olisi yhtä vakava kuin nyt. Jos olisimme lakanneet aiemmin ruokkimasta kaksinaisuutta, asiat eivät olisi päässeet tähän kriisipisteeseen.

Pidimme aineellisista mukavuuksistamme. Pidimme viihteestä ja ajanvietteestä. Pidimme siitä harhakuvasta, että kaikki oli ok. Pidimme sen teeskentelemisestä, että kaikki oli normaalia ja hitaasti paranemassa. Nyt olemme tässä valtavassa sotkussa, missä kaikesta on tullut niin dramaattista, ettei sitä voi sivuuttaa. Missä maailmanjohtajamme ovat tietämättömiä ja myötätunnottomia. Missä raha, öljy ja valta hallitsevat.

Nyt kaikki on ehdottomasti vaarassa.

Toukokuussa monet meistä saavuttavat sen korkean vuorenhuipun, jolle olemme kiivenneet muutaman vuoden. Kuukauden loppuun mennessä paljastuu uusi laajempi näkymä. Se on samanlaista kuin kiipeäminen vuorelle, jossa korkea huippu estää näkymän toiselle puolelle. Vasta sitten kuin lopulta saavutamme vuorenhuipun, voimme viimein nähdä koko 360 asteen näkymän, joka on ollut pitkään piilossa meiltä.

Sitten kun tämä valtavan laaja todellisuus paljastuu, se muuttaa kaiken. Laajemmilla havainnoillamme voimme tehdä uusia valintoja elämässämme. Monet merkittävät palaset, jotka ovat puuttuneet, paljastuvat nyt. Olemme peruuttamattomasti transformoituneet, kun astumme käsittämättömästi suurempaan kokonaisuuteen.

AN-valotornin aktivointi.

"AN-valotorni sijaitsee maailman toisella puolella, kuparipintaisilla vuorilla, jotka tunnetaan nimellä Antes." –egyptiläinen Kuolleiden kirja

Toukokuun 23. päivä on kauan odotettu AN-valotornin aktivointi AN-sydämessä Perussa 22 ihmisen avulla. Kun aktivoimme AN-valotornin, Maahan lisätään uudentyyppinen pyörre, joka palvelee uuden AN-todellisuuden lähettimenä ja vastaanottimena. Tämän pyörteen voi jo nähdä ja tuntea täällä AN-sydämessä, mutta sitä ei ole vielä ankkuroitu ja aktivoitu. Sitten kun on, se on kuin kääntäisi katkaisimesta ja uuden AN-todellisuuden värähtely voimistuu kovasti, jotta se voidaan tuntea ympäri maailmaa.

Mielenkiintoisesti Afrikan Kalaharin erämaan san-bushmannit tekevät 24.5. pyhän tanssin nimeltään "sytytä yhden sydämen tuli" Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa 22 ihmisen joukolla. Kalaharin Khomani-san sytyttää jälleen universumin muinaisimman tulen, yhden sydämen tulen. "Sanit ymmärtävät kosmisen roolinsa niiden muinaisimpien koodien säilyttäjinä, jotka ovat kehittäneet kollektiivisen ihmispuumme siihen, missä olemme tänä päivänä. He sisältävät kosmisen elämänpuun muinaiset juuret. Suuren kärsimyksen kautta he ovat pitäneet muiston totuudenmukaisena. Tämä kaikki on osa jumalaista suunnitelmaa, joka muuttaa maailmamme elämään rauhanomaisesti kollektiivitasolla."

Toukokuu on syvästi transformoiva kuukausi, jossa ilmestymme esiin muutaman kuluneen kuukauden myllerryksestä, ja monet asiat kantavat lopultakin hedelmää. Se tuo meille upeita tilaisuuksia irrottautua kaksinaisuudesta ja ankkuroida olemuksemme uuteen todellisuuteen. Kaikki asiat ovat mahdollisia!

Tämä kuukausi tuo meille voimakkaan lisäyksen uutta AN-todellisuutta. Tämä avaa uuden toimintamallin tulvaportit. Sitten kun AN-valotorni on aktivoitu, se avaa pääsymme aiemmin näkymättömiin maailmoihin. Tämä laukaisee meganollauksen, joka vaikuttaa elämämme kaikkiin puoliin. Tuolloin monet meistä alkavat ilmestyä esiin matriisista …

Toukokuu tuo meille paljon liikettä ja läpimurtoja. Nämä ovat paljon yli sen, mitä olemme kokeneet tähän mennessä. Olemme aitoja sieluja, jotka synnyttävät uuden todellisuuden. Luomme ja vahvistamme tätä uutta todellisuutta ja rakennamme sen pohjalle. Ykseys on luontainen olemuksemme, ja on aika tunnistaa tämä ja tuntea se olemuksemme joka osassa, kaikessa mitä teemme. Tuolloin kaksinaisuuspainajainen paljastuu ontoksi harhakuvaksi, joka se on aina ollut.

Toukokuussa on aika harmonisoitua aitouteemme enemmän kuin koskaan! Kesäkuussa monet meistä astuvat täysin henkilökohtaiseen paikkaansa ykseysmallissa – siinä joka on odottanut meitä aioneita. Alamme elää harmoniassa uuden todellisuuden piirustuksen kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.