AITOJA YHTEYKSIÄ!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote toukokuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuussa rattaat rattaiden sisällä transformoituvat jättimoottoriksi, joka sinkoaa meidät syvemmälle ultrasuurempaan todellisuuteen. Tämä vastaluotu moottori ei kuitenkaan anna meille normaalia työntövoimaa – siinä on ainutlaatuinen kokoonpano, jollaista täsmälleen tarvitaan viemään meidät uuden todellisuuden ydinolemukseen. Kun tämä tapahtuu, meille annetaan suurempi, selkeämpi ja yksityiskohtaisempi kuva paikastamme uudessa todellisuudessa.

Kun rattaat rattaiden sisällä siirtyvät uuteen rytmiinsä toukokuussa, tämä laittaa liikkeelle yhteenkuuluvien tekijöiden yhdistämisen. Uusia aitoja yhteyksiä muodostuu ja olemassa olevat aidot yhteydet vahvistuvat. Kun aitojen yhteyksien värähtely voimistuu ja laajenee, lukemattomilla tasoilla magnetisoidaan uusia yhteyksiä tulemaan sisään.

Useita kuukausia meillä on ollut intuitiivinen tieto, että lisätään vauhtia monumentaalista muutosta kohti. Tämä muutos tapahtuu toukokuussa. Aitojen yhteyksien alueella tapahtuu monia läpimurtoja. Tämän tärkein osa on jälleenyhdistyminen aitoon ja väärentämättömään Itseemme. Perun Q'eros-kansa sanoo, että olemme Pachacuti-ajassa, jolloin palaamme itsemme – aitoon ja väärentämättömään itseemme. Kun tämä tapahtuu, se mahdollistaa meillä täydellisemmän harmonian uuden todellisuuden kanssa.

Toukokuu on kuukausi, jota olemme odottaneet. Monet meistä ilmestyvät transformoituneena esiin siirtymäalueelta, jossa olemme olleet tämän vuoden alusta saakka tehdessämme eri tasojen muutoksia, jotta voisimme yhdistyä läheisemmin uuteen todellisuuteen. Otamme ensimmäisiä askeliamme täysin uudelle alueelle. Uuden todellisuuden energia osoittaa meille, miten se tehdään. Otamme jokaisen askeleen suurella varmuudella tarkoituksesta. Jokainen askel on täysin harmoniassa sydämemme tietämisen kanssa, ja tämä tuntuu erittäin hyvältä!

Toukokuu on monille meistä yksi noista elämää muuttavista kuukausista, jolloin voimme todella sanoa, ettei mikään ole enää koskaan entisellään. Toukokuussa moni tekijä pyörähtää ympäri. Tämä mahdollistaa meille sen näkemisen aina vain selkeämmin, mikä on totta ja mikä valetta. Monet meistä huomaavat yhdistyvänsä uuteen todellisuuteen enemmän kuin ennen. Tämä tuo meille syvän ja hyvin lohduttavan tunteen paluusta kotiin aitoon itseemme.

Toukokuussa tuntuu siltä, että olemme saavuttaneet mukavasti kauniin tasanteen pitkän ja jyrkän kiipeämisen jälkeen. Tämä tapahtuu myös lokakuussa. Nämä kuukaudet ovat kuin maamerkkejä, joilla on valtava vaikutus siihen, mitä koemme tänä vuonna. Kaikki siirtyy selvästi uuteen paikkaan ja tapahtuu merkittävä uuden todellisuuden vakiintuminen sekä itsessämme että ympäröivässä maailmassa, mikä mahdollistaa meille olemisen siinä koko ajan.

Koko kuukauden oivallamme, että panokset näyttävät korkeammilta ja tosipeli on käynnissä. Valinnat joita teemme nyt, määrittelevät lisääntyvässä määrin todellisuutemme. Kaunistelematon totuus tule esiin – se on täällä riippumatta siitä, ajattelemmeko olevamme valmis vai emme.

Tiedämme, ettei meillä ole muuta vaihtoehtoa, kuin harmonisoitua sen kanssa, joka on totta ja aitoa. Ja että meidän täytyy tukea hyvää ja totta kaikella, mitä olemme, kaikella mitä meillä on ja kaikella mitä teemme. Heräämme vanhoista painajaisistamme ja löydämme itsemme uudesta todellisuudesta, joka säkenöi ihmettä. Silloin tiedämme ilman epäilyksen häivääkään, että tämä on ainoa paikka, jossa voimme olla. Se on ainoa todellisuus, jossa voimme asua.

Ultrasuurempaan todellisuuteen on koodattu uusi mandala, joka ei ole vielä täysin näkyvä, mutta joka lisätään toukokuussa. Kun tämä tapahtuu, meidätkin koodataan uudella mandalalla. Kannamme sitä mukanamme kaikkialle, minne menemme. Tämä auttaa meitä siirtymään aitoon paikkaamme. Kun tämä tapahtuu, kaikki mitä olemme odottaneet, alkaa virrata meille. Olemme kiitollisia, että tämä aika on tullut!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.