TAISTELUVÄSYNYT JA INNOSTUNUT!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote huhtikuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme jo melko kauan yrittäneet tasapainotella kahden täysin erilaisen todellisuusjärjestelmän välillä. Alamme tottua surffaamaan monien todellisuuksien, kaaospyörteiden, järkyttävien tapahtumien, luonnonkatastrofien, ulkoisen maailman kamalien tapahtumien, poliittisten vaalien sekä valtavan ja herpaantumattoman intensiivisyyden läpi.

Olemme tehneet tätä olleen samalla hyvin väsynyt, mikä on ollut jatkuva haaste. Toisinaan fyysinen kehomme ei enää pysty käsittelemään enempää intensiivisyyttä ja se romahtaa ja sairastuu. Olemme karistaneet kerros toisensa jälkeen tunnejäämää, päästäessämme irti koko planeettahistoriastamme. Olemme tehneet parhaamme irrottautuaksemme kaksinaisuudesta. Olemme tehneet niin paljon, kuin olemme pystyneet, saattaaksemme loppuun vanhan ja synnyttääksemme uutta.

Kun maailmassa tapahtuu paljon asioita, se aiheuttaa valtavia aaltoja. Aivan liian monia aaltoja ja myrskyävää aallokkoa. Nämä aallot vaikuttavat meihin kovasti. Ne saavat aikaan sisäisiä aaltoja olemuksemme nesteissä. Silloin kun tästä sisäisestä aaltoilusta tulee liian hurjaa, menetämme hiljaisuuden- ja tasapainontunteen.

Tuolloin kaikki tuntuu lähtevän kontrollista. Tämä on erittäin häiritsevä tunne. On jatkuvaa syöteylikuormaa, mikä uuvuttaa meitä koko ajan. On liikaa asioita tehtävänä eikä riittävästi aikaa niiden tekemiseen. Voimme tuntea ajan luhistuvan kaikkialla ympärillämme, mikä purkaa siihen punottuja aika-avaruusverkkoja. Pyörät pyörivät hurjasti, kunnes ne sinkoutuvat irti. Ja kaikki kulkee aivan liian nopeasti.

Eläminen vanhan todellisuuden viime päivinä ei ole helppoa. Tiedämme tämän. Tiesimme tämän jo ennen sitä, kun tulimme tälle planeetalle aivan ensimmäistä kertaa. Mutta tiedämme myös, että olemme täällä nyt tästä syystä. Päätimme olla täällä, jotta voisimme palvella tässä tärkeässä maailmojen vaihtumisessa. Olemme treenanneet ja valmistautuneet elämien ajan juuri tätä aikaa varten.

Vanhan maailman loppuminen selvittää aina tietä uuden maailman syntymiselle. Olemme täällä tämän ihmeellisen uuden todellisuuden, tämän ultrasuuremman todellisuuden vuoksi. Se on elämien aikaisten ponnistelujemme hedelmä. Ja epäilemättä uusi todellisuus tulee joka päivä voimakkaammaksi ja näkyvämmäksi.

Mitä enemmän uppoudumme aitouteen, sitä vahvemmaksi ja todenmukaisemmaksi tulemme. Tämä taajuusalue vetää itse asiassa meitä pois kaksinaisuuden myllerryksestä ja vie meidät paikkaan, jossa voimme ilmentää uuden todellisuuden fyysiselle maapallolle.

Huhtikuu on voimakas siirtymäkuukausi, jossa sekä toteutamme että maadoitamme niitä luomisinspiraatioita, joita alkoi saapua maaliskuussa. Huhtikuu on täynnä uusia jännittäviä vaihtoehtoja ja odottamattomia tilaisuuksia. Monin tavoin se on superhauska kuukausi täynnä ilmentymistä, vaikka energiat jatkuvat intensiivisinä ja venyttävät meitä usein mukavuusalueemme yli.

Kun surffaamme massiivisilla muutosaalloilla huhtikuussa, on hyödyllistä muistaa, että meitä tuetaan täysin tekemään kaikki tarvittavat muutokset elämäämme. Meitä tuetaan täysin muuttamaan itseämme niin, että meistä voi tulla aitoja ja väärentämättömiä olentoja. Meitä tuetaan ilmentämään helposti se, mitä todella tarvitsemme. Universaalit energiat tukevat myös irrottautumistamme kaksinaisuudesta päästämällä irti menneisyydestä ja vapautumalla vanhoista käyttäytymistavoista ja rajoittuneista uskomuksista. Massiivinen luomisaalto tukee meitä lisää, jotta voimme synnyttää uuden todellisuuden tässä ja nyt. Tätä kaikenkattavaa tukea on ollut meille muutaman viime vuoden ja se tulee vielä suuremmaksi jokaisella askeleella, jonka otamme aitoon suuntaamme.

Uuden todellisuuden synnyttäminen on aito tarkoituksemme. Se on avain tämän planeetan transformoimisessa uuteen toimintamalliin. AN:n uusi todellisuus on aidon energian taajuusalue, joka tulee tuonpuoleisen tuolta puolen ja palvelee pelastusköytenämme näinä vaikeina aikoina. Jos voimme tarttua tiukasti tästä köydestä, se vetää meitä lempeästi ja voimakkaasti rantaan ihmeellisessä uudessa todellisuudessa, joka on jo tässä ja nyt. Uuden todellisuuden ankkuroiminen fyysiselle planeetalle on tärkein asia, jonka voimme tehdä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.