TUONPUOLEISEEN KULKEMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote maaliskuun 2019 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu on kohtalon ratkaiseva kuukausi, jossa alamme nähdä selvästi valheellisen ja todellisen eron. Se on voimallinen kuukausi täynnä yllätyksiä sekä odottamattomia ja kenties järkyttäviä tapahtumia, joissa meidät haastetaan suuresti tuomaan esiin olemuksemme uusia puolia ja tulemaan aidommaksi ja totuudenmukaisemmaksi kuin koskaan ennen.

Vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana tapahtui paljon pinnan alla. Nyt nämä pinnanalaiset aallot törmäävät pintaan valtavalla voimalla. Ne tönäisevät meidät pois vanhasta paikastamme ja sinkoavat yllättäviin suuntiin. Toisinaan ne aiheuttavat äärimmäisen myrskyäviä aallokkoalueita. Tämä myrskyävä aallokko pakottaa meidät nopeasti heittämään pois monia kaksinaisuuspohjaisia käyttäytymistapojamme ja uskomuksiamme – kun lopultakin näemme, että palvelemisen sijasta ne pitävät meidät vain kurjana ja voimattomana.

Useita kuukausia monet meistä ovat tunteneet superväsymystä. Mikään määrä unta tai lepoa ei tee meistä vähemmän väsynyttä. Joillakin tämä ilmenee syvänä uupumuksena, kuin olisi hyvin väsynyt koko elämien mittaisesta matkastamme tällä planeetalla. Saatamme tehdä jotain yksinkertaista, normaalia asiaa, jonka olemme tehneet monta kertaa aiemmin – kuten ruuan ostaminen lähikaupasta – ja sitten palaamme kotiin totaalisen väsyneenä, ja pystymme vain lysähtämään alas.

Osan tästä aiheuttavat ne intensiiviset ja hyvin sekalaiset energiat, joita olemme kokeneet. Näihin sisältyy myllerrys, pelko ja ahdistus, jota tulee kollektiivista; kaksinaisuuden aina vain epätoivoisemmat yritykset ylläpitää kontrollinsa meistä nyt, kun hyvin monet meistä vapautuvat; Äiti Maan avunhuuto kun tuhovoimat lisäävät kierroksia luontomme hävittämisessä; kaaosenergia joka edeltää uutta syntymää; ja ultraintensiiviset transformaatioenergiat jotka työntävät meitä vanhasta matriisistamme uuteen todellisuuteen. Ei mikään ihme, että olemme aina väsynyt!

Olemme todellisuudessa väsynyt kaksinaisuuden tiheyteen. Olemme väsynyt elämään illuusiomaailmassa. Olemme väsynyt elämään ilman aitoutta, joka ruokkii koko olemustamme. Meidän täytyy löytää uusi aito olemistapa, joka täyttää meidät innostuksella ja raikkaudella – ja saa meidät aamulla nousemaan innokkaana ylös sängystä.

Tällä hetkellä tekemättömyysajat ovat aivan yhtä tärkeitä kuin toiminta-ajat. Meidän täytyy luoda hetkiä, jolloin voimme olla kuin vuori – olemme superpaikallaan ja ruumiillistamme puhdasta energiaa toimettomuustilassa. Tämä väsymys auttaa meitä siirtymään täysin uuteen rytmiin, jossa meidän täytyy tehdä kaikki eri tavalla kuin ennen. Kun astumme täysin uudelle olemistasolle ja uppoudumme syvemmälle uuteen todellisuuteen, väsymyksemme vähenee.

Uuden todellisuuden maisema syvenee ja laajenee jatkuvasti. Uusia syvyyksiä paljastuu koko ajan. Monet vanhat sillat menneisyyteen palavat takanamme, samaan aikaan kun lisätään uusia kerroksia, jotka muotoilevat ja luovat uusia näkyviä tiloja tähän uuteen todellisuuteen. Tästä syystä nolla-alueita luodaan tunnettuun maisemaamme erilaisten tapahtumien avulla. Meidät käytännössä revitään tai siirretään pois vanhasta olemuksesta, vanhasta elämästä, vanhoista unelmista ja vanhoista asioiden tekemistavoista.

Monet meistä ovat kulkeneet hiuksenhienoa rajaa elämän ja kuoleman välillä. Toisinaan meistä tulee niin läpinäkyvä, että tuskin olemme enää täällä. Kuljemme maailmojen välissä, jossa vain erittäin ohut kalvo erottaa ne. Tämän tunteen kulkemisesta tuonpuoleisessa voivat laukaista terveysongelmat, odottamattomat onnettomuudet, luonnonkatastrofit, kuten tulva tai maastopalo, oleminen jonkun lähellä, jonka elämänlangasta on tullut hauras, tai jonkun meille hyvin rakkaan olennon kuolema.

Nämä tilanteet eivät ole ainoastaan jokapäiväisiä ja pinnallisia häiriötekijöitä. Ne ovat aidon ja alkuvoimaisen elämän lisäämiskohtia. Kun niitä tapahtuu, ei ole ennakkotapaa reagoida. Nämä tilanteet vetävät meidät pois jokapäiväisestä persoonastamme ja sen automaattireaktioista, kiskaisevat meidät pois mukavuusalueeltamme ja pakottavat meidät tulemaan ultra-aidoksi. Meidän täytyy toimia aidosta ydinolemuksestamme, ei mitään vähempää.

Tämä kuukausi sisältää jotain, mitä voidaan kuvata vain epätavallisiksi syöksyaalloiksi (jotka voivat toisiaan tuntua enemmänkin kipinöiviltä oikosuluilta). Niitä tapahtuu aina, kun irrotamme vanhoja uskomuksia ja piintyneitä käyttäytymistapoja vanhalta paikaltaan ja yhdistämme ne aidommin. Tätä tapahtuu meissä ja planeettakollektiivissa. Toisinaan meidän täytyy ehkä käsitellä kumpaakin samanaikaisesti. Irrotamme ikään kuin vanhat sähkökytkennät, uudelleenjohdotamme koko järjestelmän ja laitamme sitten kaikki johdot uudentyyppiseen pistokkeeseen. Todellisuudessa irtikytkemme vanhat aikajanat ja yhdistämme uudet.

Voimakas vapautumistekijä tulee elämäämme tässä kuussa. Vapautuminen menneisyydestä, vanhasta elämästä, vanhoista asioiden tekemistavoista, vanhoista tunnemalleista. Vapaudumme monista tavoista, joilla olemme rajoittaneet itseämme, kuten tuomitseminen, itseluottamuksen puute ja pelko. Kaikki jäljellä oleva kaksinaisuuspohjainen jäämä sisällämme, kaikki paikat meissä joissa olemme edelleen kiinni illuusiossa, kaikki alueet joissa emme ole rehellinen, aito ja selkeä, nousevat pintaan nähtäväksi täysin ja lopultakin transformoitavaksi. Tapahtuu harhakuvien ja epätotuuksien peruuttamatonta murenemista, ei ainoastaan meidän olemuksessamme, vaan myös kaikissa ympärillämme.

Tämä vapautuminen on välttämätöntä, sillä olemme evoluutiosuunnitelmien ja aikajanojen vaihtamisen keskellä. Uudet evoluutiosuunnitelmamme ja aikajanamme ovat harmoniassa uuden AN-todellisuuden kanssa. Suunnitelmien muuttaminen merkitsee, että vanha polku jota kuljimme, ohjataan yhtäkkiä täysin uudelle, aiemmin näkymättömälle ja äärettömästi aidommalle polulle.

Maaliskuu on merkittävä käännekohta. Yksi suurimmista haasteistamme maalisuussa on lisätä luovuutemme tilanteisiin, jotka vaikuttavat mahdottomilta, oletusreagointimoodiin sortumisen sijasta. Meidän täytyy jatkuvasti nähdä sen yli, mitä meille esitellään todellisuutena. Emme voi pidätellä millään tapaa aitona ja todellisena olemisesta. Ei ole enää lomaa aitoudesta!

Maaliskuussa kuljemme "ei alaspäin, ei paluuta" -portaaleista tuonpuoleiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.