MUUTOSKAAOS

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote maaliskuun 2016 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu on dynaaminen ja toiminnantäyteinen kuukausi alusta loppuun saakka. Vihreät valot palavat täysillä! Tuliapina pinkoo jo puidenlatvoissa taskut täynnä hurjia temppuja ja se kiihdyttää luovia projekteja ja odottamattomia läpimurtoja. Kaiken sen mitä se tekee tänä vuonna, tarkoituksena on vapauttaa meidät vanhoista malleista ja harmonisoida meidät aidon polkumme kanssa.

Tällä hetkellä kaksinaisuuden maailman romahtaminen aiheuttaa intensiivistä kaaosta ulkoisessa maailmassa. Paljon vanhaa vääristynyttä energiaa hämmennetään esiin ja suuri osa siitä on äärimmäisen likaista, äänekästä ja hullua. Tämä kaaos kylvää pelon, vihan ja hysterian siemeniä. Se on täynnä pahaenteisiä scifi-skenaarioita, aivan liian epärealistisia. Tätä kaaosta aiheuttavat kaikki ne vanhat energiat, joita uusi todellisuus hämmentää esiin ja irrottaa. Nyt näiden mielikuvitusenergioiden täytyy lähteä planeetalta.

Syntymää edeltää aina kaaos. Koska tämä on massiivinen syntymä, on massiivisesti kaaosta. Useimmiten tämä kaaossirkus on läpinäkyvää ja naurettavaa, kun tarkkailemme hiljaa kaikkea aitouden energia-asemasta. Toisinaan meihin vaikuttavat ne vääristymäaallot, jotka pyyhkivät lävitsemme hetken, ja saavat draaman tuntumaan todelta, kunnes muistamme nopeasti uudelleenkalibroitua ja ankkuroitua siihen, mikä on aitoa ja totta.

Ne hammaspyörät jotka pitivät ajanrattaan kauan paikallaan, ovat nyt rikkoutuneet ja ajanratas pyörii kontrolloimattoman hurjasti. Tämän vuoksi tunti ei enää tunnu tunnilta – se tuntuu vanhan ajan 10 minuutilta.

Kaiken tämän keskellä on ylenpalttisesti tehtäviä asioita, jotka kutsuvat huomiotamme. Tämä tuo meille todellisen pulman, koska on paljon tehtävää ja hyvin vähän aikaa sen tekemiseen. Tämän kompensoimiseksi aika on ahdettu asioilla, jotka täytyy tehdä samanaikaisesti, ei lineaarisesti mihin olemme tottuneet. Tämä monien tehtävien keskittyminen pieneen aikajaksoon on jatkuva haaste.

Kaaos tuo monia häiriötekijöitä, jotka yrittävät vetää meidät pois aidolta polultamme. Se saa meistä tuntumaan, että kuljemme pyörivien pölymyrskyjen läpi, jotka ovat täynnä faktoina esiteltävää väärää informaatiota, millä ei ole todellisuusperustaa. Liikaa inputia hyökkää jatkuvasti kimppuumme. On todella vaikea muistaa, mitä teimme eilen, ja viime viikko on jo hävinnyt unohduksen kuiluun. Kuitenkin meidän täytyy jotenkin pysyä niin tiukasti ankkuroituna uuteen todellisuuteen, ettei tämä masenna meitä. Silloin kun näkyvyys on huono, meidän täytyy navigoida sydämemme tietäminen tutkana. Meidän täytyy elää laajentuneessa tässä ja nyt, mikä on aikarajoitusten ulkopuolella.

Olemme saavuttaneet "ei alaspäin, ei paluuta" –portit eikä enää ole vaihtoehtona jäädä kaksinaisuuden maailmaan. Se ei ole enää mukava ja varma paikka, jollaiseksi ennen luulimme sitä. Meidän täytyy päästää nyt irti vanhentuneista malleistamme, tavoistamme ja uskomuksistamme.

Tehokkain tapa tämän tekemiseen on vahvistaa uuden todellisuuden värähtelyä asumalla siinä, mitä jotkut meistä jo tekevät. Uuden todellisuuden täytyy olla äärimmäisen vankka, tällä planeetalla tapahtuvien muutosten ja mullistusten käsittelemiseksi. On erittäin tärkeää pitää toinen jalka tukevasti maadoittuneena uudessa todellisuudessa ja alkaa aktiivisesti osallistua sen värähtelyä vahvistaviin asioihin.

Sammuta televisio. Lakkaa kiinnittämästä huomiota vääristyneisiin mediauutisiin, jotka antavat meille jatkuvasti väärää informaatiota. Älä tule vedetyksi mukaan pelkoihin. Siirry new agesta uuteen todellisuuteen. Vanhassa energiassa eläminen tekee meidät hyvin väsyneeksi. Se pitää meidät voimattomana, epävarmana ja heikkona. Emmekä yksinkertaisesti voi sallia itsemme tehdä tätä enää.

Kun kaksinaisuuden ovi sulkeutuu, paljon suurempi, uusi ovi avautuu. Uuden todellisuuden uudet ja aidot energiat jotka eivät enää ole harvojen nähtävänä näkymättömissä maailmoissa, tulevat nyt täysin näkyviin. On aika vaihtaa epätosi todeksi mahdollisimman nopeasti. Se on nyt tai ei koskaan!

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.