LUISTELUA TYHJÄLLÄ MAALAUSKANKAALLA

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote tammikuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuu alkoi voimakkaalla täysikuulla ja loppuu toisella voimakkaalla täysikuulla, joka on myös sininen kuu. Nämä täysikuut palvelevat koko kuukauden "kirjatukina" ja tuovat voimakasta muutosenergiaa. Ne muodostavat tämän kuukauden kummallekin puolelle energiaportaaleja, joiden läpi meidän täytyy mennä avoimuuden, rehellisyyden ja aitouden kera. Ja näiden portaalien jälkeen alkaa todellinen vuosi 2018 …

Aivan alusta saakka tammikuu tuntuu ehdottomasti erilaiselta. On tunne saapumisesta uudelle rannalle kera ihmetyksen, että selvisimme näin pitkälle. Uuden vuoden alkaessa meille annetaan aina uusi kangas. Tällöin on parempi tunnustella huolellisesti asioita, kuin rynnätä toimintaan. Tunnemme, missä olemme nyt, ja samaan aikaan olemme edelleen keskellä jokseenkin epäselvää sekamelskaa, jossa on jäämiä vanhoista, kaksinaisuuteen perustuvista tavoistamme sekoitettuna siihen, kuka oikeasti olemme – esiin tuleva aito itsemme.

Syvällistä muutosta tapahtuu planeetan verihiutaleissa. Se on samanlaista kuin jääkielekkeiden liikkuminen, kun ne murtautuvat vapaaksi vanhasta paikastaan ja siirtyvät uuteen paikkaan. Kun tätä tapahtuu, on monia asioita, joita emme voi nähdä vielä. Siksi meidän täytyy odottaa, että enemmän elementtejä siirtyy aitoon paikkaansa. Vasta sitten pystymme näkemään uuden maisemamme riittävän selvästi, jotta voimme siirtyä syvemmälle siihen.

Tämä tammikuu on kuin luistelua tyhjällä kankaalla. Liu'umme sulavasti ja itsevarmasti, ja sitten yhtäkkiä osumme rosoiseen jäähän ja menetämme tasapainon. Emme koskaan tiedä, milloin luiskahdamme tai liukastumme tai törmäämme kovalla voimalla jäähän. Tasapaino on tärkeämpää kuin koskaan. Tai edessämme saattaa odottamatta olla erittäin sileä jää ja kiidämme eteenpäin silloin, kun vähiten odotamme sitä.

Jään alla tunnemme kirkkaanvärisiä kuvioita. Voimme melkein nähdä ne, mutta vaikkeivät ne ole vielä aivan näkyviä, tiedämme, että niitä on. Niitä alkaa ilmestyä tammikuun puolivälissä, ja tämä tuo meille uutta selkeyttä siitä, mihin olemme menossa ja mitä meidän täytyy tehdä seuraavaksi. Kun näitä uusia värikkäitä kuvioita ilmestyy, aidoista osistamme tulee jatkuvasti näkyvämpiä.

Kun kuljemme tammikuun kahden täysikuuportaalin läpi, olisi täydellistä aikaa päästää irti tunteesta, että tarvitsemme jatkuvaa parantumista. Parantuminen on yllättävän addiktoivaa. Se on kuin jatkuvaa etsintää – lisää loppututkintoja, lisää uusia vaatteita, lisää rahaa, lisää valtuutuksia, lisää kursseja. Vasta nyt etsimme jatkuvasti lisää parannusta, kun meistä tuntuu, ettemme ole koskaan saaneet sitä riittävästi. Tarvitsemme lisää kasvilääkintäsessioita, seremonioita, Reikiä, hierontoja, Tantraa, shamanismia ja parannusmenetelmiä. Tällöin parantumisesta voi tulla nautinnonhaluinen häiriötekijä.

Milloin julistamme itsemme parantuneeksi? Jos nämä parantamismuodot ovat niin tehokkaita, miksi tarvitsemme vielä lisää? Miksemme ole jo parantunut? Milloin parantumisprosessimme loppuu ja milloin voimme kääntää huomiomme johonkin paljon suurempaan ja tärkeämpään?

Kyllä, meillä kaikilla on ollut sydänsuruja, syviä haavoja ja pettymyksiä. Olemme kaikki pirstoutuneet ja hajonneet. Mutta milloin oivallamme, että tämä kaikki on tapahtunut vain pienelle osalla siitä, kuka olemme nyt? Milloin käännämme huomiomme pienestä itsestä valtavaan aitoon olemukseemme ja alamme palvella planeettaa? Kun teemme tämän, saatamme huomata, että juuri omalla mestaruudellamme palveleminen parantaa meidät.

En puhu aidosta parantumisesta, joka on hyvin tarpeellista tänä aikana. Aito parantuminen on hyvin erilaista kuin se loputon etsiminen ja itsemme jatkuva parantaminen monien tekniikkojen avulla. Aitoa parantumista tapahtuu, kun elämme aitoa elämää aitona sieluna. Tämä tuo aidon parantumisen koko planeetalle ja sitä tarvitaan kovasti.

Meitä ympäröivät energiat ovat nyt kuin jättimäisiä aaltoja. Nämä valtavat aallot kulkevat pitkiä matkoja. Ne kulkevat aika-avaruuden ulkopuolella. Ne kietoutuvat ympärillemme ja syleilevät meitä. Ja ne tuovat meille monia uusia elementtejä, joita olemme odottaneet kauan.

Tammikuun aikana olemuksemme joitain kadonneita osia "taitellaan" takaisin meihin. Meidän ei tarvitse etsiä niitä, sillä ne tulevat luonnostaan luoksemme. Jotkut näistä kadonneista osista tulevat ihmisistä ja paikoista, joihin meillä on ollut syvä yhteys, kun taas toiset ovat peräisin tuonpuoleisen tuolta puolen. Nämä valtavat aallot tuovat meille myös ihmisiä menneisyydestämme sekä tulevaisuudestamme. Näihin aaltoihin on upotettuna uutta informaatiota, joka mahdollistaa harmonisoitumisemme syvemmin aitoon suuntaamme.

Tammikuu on aikaa sitoutua kaikin mahdollisin tavoin elämään mestaruuttamme uudessa todellisuudessa. Tämä pyhä tauko antaa meille tilaa vapautua sisäisistä esteistämme, päästää irti siteistämme rajoittaviin uskomuksiin ja tekosyihin ja lakata yrittämästä ylittää raivoavaa virtaa jalat eri veneissä! Meidän täytyy laittaa kumpikin jalka maahan ja ottaa täysi vastuu toimintamallin muuttamisesta.

Valmistaudutaanpa merkitykselliseen vuoteen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.