TULILINNUN SULAT

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote tammikuun 2017 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuu laukaisee meidät uuteen vuoteen ja täysin uuteen sykliin. Tammikuun voimakas energia tuntuu olevan kuin upotettuna paperiin, joka on laskostettu. Pinnalta se ei näytä olevan paljon mitään. Ajattelemme itseksemme: "Voi, tämän voi käsitellä helposti!" Sitten laskokset avautuvat ja venyvät kuin haitari, ja näemme koko laajuudessaan, mitä siinä on, ja huudahdamme: "Voi, tämä on melkein mahdoton!"

Kiinalainen uusi vuosi on 28.1., jolloin Tulikukon vuosi alkaa. Tämä tuntuu vuoden 2017 todelliselta alkamiselta. Tuliapinan vuonna, viime vuonna, nähtiin paljon hullua heilumista äärimmäisyydestä toiseen ja paljon maailmanlaajuisia kriisejä. Apinoiden hurjat temput luovat usein kaaosta, erityisesti Tuliapinan, mutta tämä Apinakaaos johtaa aina heräämiseen ja transformoitumiseen. Tästä syystä Apinan vuotta seuraa aina Kukon vuosi. Apina hämmentää kattilaa ja rikkoo vakiintuneet rakenteet, kun taas Kukko huutaa äänekkäästi meitä heräämään. Kukko on uuden aamunkoiton merkki.

Koska tämä on Tulikukon vuosi, voimme odottaa kuulevamme paljon erittäin äänekkäitä herätyksiä. Kukon korkeampi oktaavi on kaunis feenix-lintu, joka on kuninkaallinen aurinkolintu loisteliaassa höyhenpuvussa. Se feenix-linnun aspekti joka tunnetaan "feenix-lintuna joka nousee tuhkasta", on vain Tulikukon vuotena, joka on joka kuudeskymmenes vuosi. Koska siirrymme Tulikukon vuoteen 28.1., tämä vuosi tuo myös feenix-linnun nousemisen tuhkasta. Jotta on tuhkaa, täytyy tietysti olla tuli, ja vuonna 2017 on paljon leimahduksia ja paljon tulia, joista feenix-lintu ilmestyy.

Feenix-lintu assosioituu venäläiseen tulilintuun, jota kuvataan suureksi linnuksi majesteettisessa höyhenpuvussa, joka loistaa kirkkaasti punaista, oranssia ja keltaista valoa kuin rovio. Irrallisena sulat eivät lakkaa hehkumasta, ja yksi sulka voi valaista suuren pimeän huoneen.

Tänä vuonna meidän kaikkien täytyy olla tulilinnun sulkia, jotka valaisevat kaikki pimeät nurkat tällä levottomalla maapallolla!

Monilla ihmisillä on kummallisia fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Jotkut aloittavat vuoden pahassa flunssassa, samanlaisessa kuin minulla oli viime vuonna. Meistä on tulossa tietoisia siitä, että sairastaessamme meillä ei ole mitään tunnettua sairautta, vaan meitä aktivoidaan hyvin uusilla energioilla. Tämäntyyppinen sairaus luo tilaa ydintason uudelleenasettamiselle.

Muutokset jotka kylvettiin viime vuonna, alkavat itää. Uusi todellisuus on ehdottomasti syntymässä, suoraan kuolevan kaksinaisuusmaailman kaaoksen keskelle. Hyvin monet ihmiset ympäri maailmaa tulevat lopultakin kohtaan "nyt riittää!" ja ottavat kantaa. Ja kunhan tämä tehdään ei-kaksinaisella tasolla, se vie meidät kauan odotettuun käännekohtaan.

Monet meistä haluavat irrottautua kaksinaisuudesta, muttemme tiedä, miten se tehdään. On parasta aloittaa pienistä askelista ja edetä siitä. Voimme alkaa käynnistää elämässämme muutoksia, jotka saavat meidät pois automaattireaktioelämästä.

Kaksinaisuudesta irrottautuminen vaatii toimintaa. Meidän täytyy auliisti tehdä muutoksia elämässämme, jotta voimme laajentaa tietoisuuttamme ja kokea näin suoraan uuden todellisuuden energiat. Kyllä, on aina mahdollisuus, että jokin ulkoinen tapahtuma laukaisee meidät yhtäkkiä ja antaa meille vilauksen uudesta todellisuudesta, mutta meidän ei pitäisi odottaa sen tapahtumista.

Meidän täytyy ennakoida ja tehdä itsemme avoimeksi ja valmiiksi toivottamaan tervetulleeksi nämä ihmeelliset uudet energiat elämäämme. Mitä pidempään pysymme kaksinaisuudessa, sitä vaikeampaa se on. Lisäksi eläminen uudessa todellisuudessa tuo meille hyvin paljon kauneutta, luovuutta ja todellista täyttymystä. Tämän pitäisi olla mahtava kannustin irrottautua kaksinaisuudesta mahdollisimman nopeasti.

Tämä on vuosi, jolloin monet kaksinaisuuden elementit lopultakin oivaltavat, että peli on loppu. Kyllä, ne voivat yrittää pitkittää sitä, mutta niiden päivät ovat luetut. Me, kansa, olemme heränneet harhasta ja oivallamme nyt, että kaksinaisuus ei ole enää hyväksyttävä todellisuus. Nyt riittää!

Jokainen meistä on taianomaisen tulilinnun sulka. Sytytetäänpä aidoimman rakkautemme suuret valonsäteet ja annetaan niiden säteillä kirkkaasti ympäri maailmaa!


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.