ET OLE YHTÄ KUIN ONGELMASI

Kirjoittanut Jim Self (masteringalchemy.com)
2.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Me kaikki elämme ongelmissamme aivan liian usein. Miten usein olet valittanut, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa, olet sairas, masentunut, väsynyt, surullinen tai muuten ei-okei? Totuus on, ettet sinä ole koskaan ollut ei-okei. On mahdotonta olla ei-okei. Useimmat eivät kuitenkaan koskaan ole edes harkinneet tätä ajatusta. Sinulla on ollut flunssa, sinä olet ollut masentunut ja sinulla on ollut rahaongelmia, mutta sinä olet aina okei.

Silloin kun alat erottaa ja tunnistaa eron siinä, että olet okei tai että sinulla sattuu olemaan ongelma rahan, tunteiden tai kehon kanssa, sinulla on voima muuttaa ja järjestää uudelleen olosuhteitasi. Kun samaistut ongelmaan, sovitat itsesi yhteen sen kanssa, voimistat sitä, olet huolissasi siitä ja annat se kulkea kehosi läpi, niin sinä ja ongelma olette samassa epämukavassa tilassa. Et voi koskaan ratkaista ongelmaa ollessasi sen keskellä. Sinulla ei ole voimaa korjata olosuhdettasi, kun olet kiihtynyt siitä, kun se on nielaissut ja pakahduttanut sinut. Sitten kun ymmärrät, ettet voi koskaan olla ei-okei, et ole enää tilanteen uhri. Tästä uudesta tietoisuudesta käsin ongelmastasi tule olosuhde, ja sinulla on tarvittavaa tilaa harkita uusia ja erilaisia ratkaisumahdollisuuksia. Olet okei JA sinua ympäröi sotku. Sinä et ole tuo sotku.

Silloin kun löydät itsesi hyvin kiihkeästä draamasta, on aika onnitella itseäsi, ei soimata. Useimmat ihmiset elävät elämäänsä koskaan huomaamatta, miten melu ja draama vaikuttavat heihin, heidän ympäristöönsä ja muihin. Oman melunsa huomaaminen on iso juttu, ja se on rikas hetki hyödynnettäväksi, ja voit tarkkailla sekä reaktiotasi että energiaasi. Hyvin harva meistä pystyy helposti lähtemään pois tunnelatautuneesta mielialasta jumittaessaan sen keskellä. Mutta kun sinusta tulee tietoinen ajatuksista, tavoista ja tunteista, jotka on ankkuroituna tiedostamattomuuteesi, muutos tiedostamattomuudesta tiedostamiseen tapahtuu nopeammin. Tässä on muutama asia, jotka voit tehdä, jos huomaat olevasi jonkin pakahduttavan tilanteen keskellä:

* Irrottaudu. Pidä tauko, ota torkut tai lähde kävelylle. Poistu fyysisesti tuosta tilanteesta, kunnes saat takaisin tasapainosi ja harmoniasi. Jos on hankalaa lähteä pois tuosta paikasta, voit saada takaisin tasapainosi menemällä istumaan vessaan. Tai työnnä tuolisi pois työpöydän äärestä ja käännä sitä niin, että saat vähän etäisyyttä itsesi ja tilanteen väliin.

* Sulje silmäsi. Tarkista maadoittumisnuorasi. Katkaise se ja laita uusi. Käske sitä magneettisesti vetämään puoleensa kaikki tasapainottomat energiat tai asenteet, joita on kokemuksessasi nyt.

* Pane merkille tunteet ja aistimukset, joita sykkii mielessäsi ja kehossasi. Nappaa mielikuvituskädellä vähän siitä, mitä rientää ohi, ja heitä se maadoittumisnuoraasi.

* Käytä Ruusutyökalua erotaksesi kaikista muista, jotka ovat osallisina.

* Tarkoituksella ajattele tai muista jotain, mikä tuntuu paremmalta. Valitse jotain, millä ei ole kerrassaan mitään tekemistä ajankohtaisen ahdingon kanssa. Kun muutat ajatteluasi, mielialasi, energiasi ja tilanteesi muuttuvat myös.

* Muistuta itsellesi, että olet aina okei, vaikka sinulle tapahtuisi "hupsis!" aina silloin tällöin. Sinä et ole tämä ongelma.

* Sitten kun löydät taas tasapainosi, voit käyttää erottelukykyä tunnistaaksesi, mille tämän ongelman osalle voit tehdä jotain ja mikä ei ole sinun hoidettavissasi.

Työkaluilla joita sinulle on annettu tässä kirjassa, sinulla on kyky järjestää uudelleen olosuhteesi ja myös muistaa, voimaannttaa ja harmonisoida itsesi. Voit kokea tämän hullun siirtymän viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen helposti ja huvittuneena.

Tämä on ote Jim Selfin ja Roxane Burnettin kirjasta "What Do You Mean the Third Dimension Is Going Away?"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.