PIMENNYSOVI – TILAISUUS ASTUA ETEENPÄIN

 

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

12.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Näinä hetkinä on mielenkiintoinen ja mahdollisesti hyvin hedelmällinen ovi, josta astua sisään. Oletko ajatellut, mitä tämä merkitsee sinulle, kun lähestymme pimennystä 21.8.? Kun pohdit tätä, tiedä, että tässä pimennysjaksossa on jotain harvinaista ja se tarjoaa kvanttimuutosta ja läpimurtoja, jotka eivät ole olleet mahdollisia aiemmin tänä vuonna. Jatka lukemista ja ymmärrät paremmin tämän ajan merkityksen ja käytännön soveltamisen.

 

Auringonpimennys 21.8.

 

Alkusoittona kuunpimennys 7.8., olemme matkalla auringonpimennystä kohti 21.8. – epätavallinen tapahtuma, joka luo avoimen oven, josta hypätä sisääb. Tämä toinen pimennys on merkittävä useista syistä, mm. sen reitti horjuvan USA:n yli.

 

Kuten mainitsin vuoden 2017 ennusteissani, täydellinen auringonpimennys 21.8. on tämän vuoden SE taivaallinen tapahtuma ja kaikkien silmät ovat Amerikassa, kun siellä valaistaan yhteiskunnallinen muutos ja sille annetaan kosminen tönäisy.

 

Ei ole tavallista aikaa Amerikassa tai missään muualla tällä hetkellä. Vaikken näe tämän pimennyksen ennustavan maailmanloppua, kuten jotkut tuomiopäivän nettisivustot väittävät, se on ehdottomasti iso herätys ihmisille.

 

Viime viikkoina olemme nähneet kiivaan ja hillittömän julkisen sananvaihdon lisääntymistä niiden avainsupervaltojen välillä, joita hallitsevat johtajat, joilla on sotaa lietsova asenne. Pimennyksen 21.8. energian vuoksi voimme nähdä tämän sanasodan eskaloituvan.

 

Rauhanrukoukset

 

Kaikille meille jotka olemme kiinnostuneita rauhasta, tämä on aikaa lisätä rukouksia rauhallisen maailman puolesta ja pitää rakastavaa tilaa johtajien tulemiselle järkiinsä. Sen osana on tärkeää ylläpitää visiota rakastavasta maailmasta. Tee tätä erityisesti niinä päivinä, jolloin viha näyttää voittavan. Palaa jatkuvasti takaisin rakkauteen sydämessäsi ja mielessäsi.

 

Muista, että olemme täällä ruumiillistamassa ja kokemassa tämän rakkauden. Rakkaus on ajatonta energiaa, joka nousee kaaoksesta ja pimeydestä – se on ainoa asia, joka kestää tai ylläpitää elämää. Tämä rakkaus on sinä, minä ja kaikki muut tällä planeetalla – kyllä, myös ne jotka ovat tilapäisesti unohtaneet sen.

 

Avaudu säteilemään

 

Älä anna tämän maailman hulluuden saada fokustasi sivuraiteille tämän pimennysoven aikana. Käytä tämä aika viisaasti, ja ota hetkiä itsepohdiskeluun ja suuren kuvan pyytämiseen omasta elämästäsi ja mahdollisuuksistasi. Pyydä tietoa siitä laajemmasta kuvasta, joka hengellä on suuremmasta kohtalostasi.

 

Ajattele, että jotain hyvin merkittävää voi olla horisontissa nyt – niin uskomaton tilaisuus tai muutos, ettet ole edes ajatellut sitä. Mikä se onkin, voit alkaa yhdistyä noihin mahdollisuuksiin tässä ovessa. Nämä mahdollisuudet voivat auttaa sinua säteilemään valoasi laajemmin.

 

Vinkkejä jumalaisille muutoksentekijöille

 

Jumalaisena muutoksentekijänä opettelet olemaan elämänvirrassa, aistimaan jumalaisen ajoituksen ja pyrkit olemaan läsnä tilaisuusovien avaamiseksi. Monia sellaisia ovia tulee ulottuville tässä kuussa. Ilmaise aikomus, että "näet" ne ja ryhdyt tarkoituksenmukaiseen toimintaan.

 

Riittävä läsnäolo ryhtymiseksi toimeen näissä ovissa ei ole helppo tehtävä näinä hetkinä, kun maailman hullua tanssia on keskusnäyttämöllä. Se, että maailma horjuu, ei kuitenkaan merkitse, että sinun täytyy horjua. Hengitä sisään rauhaa ja hengitä ulos stressiä.

 

Muuta fokuksesi rikkaaseen sisäiseen olemukseesi. Anna itsellesi lupa uneksia elämästäsi ja siitä, miten se voisi olla iloisempaa. Mieti, mitä loisit, lisäisit tai poistaisit. Kun teet tätä pohdiskelua, keräät oivaluksia siitä elämänmuutoksesta, joka on mahdollinen 21.8.-ovessa.

 

Energiavuoristoradan navigoiminen

 

Voi tuntua vähän vuoristoradalta kahden pimennyksen myötä ja Merkuriuksen alkaessa perääntyä 13.8. Kaikki nämä energiat yhdessä lisäävät yhteiskuntamuutoksen volyymiä. On oleellista pysyä läsnä, fokusoituneena ja sydämessä, ratsastaakseen elokuun aaltoja helposti ja sujuvasti.

 

Jokaisen aallon myötä on normaalia olla joskus kireä – ethän tiedä, mitä on tulossa seuraavaksi. Keskipaikassa oleminen – entisen ja tulevan välissä – on tyypillisesti epämukavaa. Saatat löytää itsesi siitä ollessasi jossain elämän megasiirtymässä. Muihin katalyytteihin sisältyvät energiasyklit, kuten nyt, kun meillä oli juuri kuunpimennys ja sitä seuraa auringonpimennys. Kun olet tässä välitilassa, rentoudu parhaasi mukaan ja päästä irti ennakkonäkemyksistä, millaista elämän pitäisi olla. Universumilla voi olla upeita yllätyksiä sinulle!

 

Energiat tuovat nyt monia asioita pintaan. Herkillä se voi olla haastavaa. Käyttäkää ekstra-annos itserakkautta.

 

Kun mielettömien edellytysten määrä nousee yhteiskunnassa, vältä menemistä lauman mukana. Löydä rauha saamalla omat vastauksesi ja pääsemällä korkeampaan näkökulmaan. Jos huomaat viettäväsi unettomia öitä tuntemattoman tai uutisten vuoksi, ota hetki muistuttaaksesi itsellesi, ettei kannata menettää yöuniaan "jossittelun" vuoksi.

 

Hyviä uutisia Merkuriuksen perääntymisestä

 

Vaikka Merkuriuksen perääntyminen voi aiheuttaa rypyn tai pari suunnitelmiisi seuraavien kolmen viikon aikana, on joitain bonuksia, joita hahmottelen tässä!

 

Mitä edistymiseesi loppuvuoden aikana tulee, niin Merkuriuksen perääntyminen voisi olla sinulle ihanteellinen jakso sisäiseen työhön, itsetutkiskeluun ja elämänsuunnitelmasi päivittäiseen. Käytä se viisaasti ottamalla muutama hetki miettiä suuria ja pieniä parannuksia, joita voisit tehdä – myös täysin uudet asiat, joita et ole koskaan ennen tehnyt.

 

Tietysti sinun kannattaa ottaa huomioon tavalliset varotoimet, jotka liittyvät aikavääristymiin ja projekteihin. Muutamalta minuutilta tuntuva aika voi muuttua tunneiksi. Lisäksi lentoaikataulut voivat muuttua matkalla lentokentälle.

 

Näitä harmeja lukuun ottamatta, Merkuriuksen perääntymisen tarkastelu ja kelaus voivat auttaa tarpeellisessa elämän uudelleenkäynnistyksessä, jota et muuten tekisi. Saatat yllättyä miellyttävästi tuloksesta!

 

Vaikka tämä perääntyminen ei ole parasta aikaa aloittaa uutta projektia, voit tehdä paljon lisätäksesi elämässäsi uuden kipinän siihen, mikä on jo käynnissä! Esimerkki: pysähtyneeltä tuntuva kirjaprojekti voi saada uuden elämän, kun käytät tämän ajan – ja pimennysikkunan – innostuaksesi uudella tavalla juonesta tai viestistä. Siis älä pidättele – vain taivas on rajana.

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.