VANHAN JA UUDEN VÄLISEN TYHJIÖN NAVIGOIMINEN

- Henkilökohtaisen elämän tarkastelua

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
9.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin usein paikka vanhan ja uuden välissä on erittäin haastava – tunne, että on tyhjiössä olleen ja tulevan välissä. Mielenkiintoista kyllä, tuossa tyhjiössä meillä on kuitenkin eniten potentiaalia luoda jotain radikaalin uutta ja upeaa. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin tuota tyhjiötä ja miten sitä käytetään parhaiten tässä kuussa.

Toukokuu tuo vielä lisää muutoksia elämäämme. Nämä muutokset ovat hyvin henkilökohtaisia – mennen covid-viruksen ja maailmamme yleisen toimimattomuustilan yli. Mitä nämä muutokset ovatkin, tässä kuussa meitä tönitään henkisesti tekemään ne, vaikkei covid-virusta olisi koskaan tullut.

Planeettojen perääntymisenergioita on mukana, mikä katalysoi suuren elämäntarkastelun vastuuseen, suhteisiin ja menestykseen liittyen. Kaikki kolme perääntymisjaksoa alkaa tulevalla viikolla: Saturnus 11.5.–29.9., Venus 13.5.–25.6. ja Jupiter 14.5.–12.9.

Perspektiivin saamiseksi, perääntymisjaksot antavat meille tilaisuuden tarkastella, arvioida ja kuvitella uudelleen. Se voi tuntua vakavalta ja raskaalta toisinaan, osittain sen vuoksi, että alitajuisesti vastustamme sitä, haluamme viivyttää sitä tai olemme mieluummin näkemättä sen, mitä täytyy tarkastella. Lisäksi meneminen perääntymisjakson läpi – haasteineen kohdata oma varjo ja tehdä sisäistä työtä muutosten tekemiseksi – voi tuntua vähän ylivoimaiselta globaalin kriisin aikana.

Hopeareunus: perääntymiset ovat 2020 erittäin voimallista aikaa tehdä henkilökohtaisia muutoksia, jotka olivat aiemmin mahdottomia järjestää. Se on erinomaista aikaa puhdistaa DNA-tasolta esi-isiltä perittyjä kaavoja ja varhaiselämän ehdollistumista.

Suuri paljastus

Pidä seuraava mielessä. Samalla kun jokainen meistä kasvaa henkisesti osallistumalla aktiivisesti omaan paljastukseemme siitä, mitä meidän täytyy henkilökohtaisesti muuttaa, maailmamme kokee "suurta paljastusta", kuten kutsun sitä.

Kuten kuvasin enemmän uudessa kirjassani "Ennustuksia 2020", tähän vuoteen ja tulevaan muutosvuosikymmeneen sisältyy merkittävä arviointi siitä, miten päädyimme ihmiskuntana tähän vaikeaan ja kestämättömään paikkaan.

Tuon prosessin aikana alkaa tulla valoon historiallista informaatiota, jota ei ehkä kirjoitettu muistiin, joka kätkettiin tarkoituksella tai joka hukkui.

Historian uudelleenarviointi

Historiamme ei ole, mitä luulimme sen olleen. Miksi? Yksi syy on, että historioitsijoilla kautta aikain on saattanut olla jokin ennakkoasenne, heiltä on puuttunut koko kuva tai he yksinkertaisesti ymmärsivät väärin tapahtumien sisällön. Osa tästä voi liittyä käännöksiin eri kielille ja murteisiin. Toiseksi syyksi voidaan lukea, että vaikutusvaltaisilla egon motivoimilla johtajilla on ollut vaikutusta informaation kontrolloimiseen.

Mainitsen molemmat näistä tässä osittain, koska tällä informaation vääristelyllä – joka on läsnä jälleen tänä päivänä – on ikivanhat juuret. Olemme kokeneet sitä monta kertaa!

Tämä on meidän aikamme

Tiedä, että tämä on se elämä, johon kukin meistä tuli koodattuna 1) haluamaan totuuden, 2) haluamaan todisteisiin perustuvia faktoja, 3) oppimaan havaitsemaan egon motivoimat johtajat ja 4) oppimaan kehittämään erottelukykyä.

Kuten kirjoitin viime viikolla ("Vapauden ja varmuuden tarve – arvostelukyky kaaoksen aikana"), elämme ajassa, jolloin meidän täytyy kehittää arvostelukykyämme ja kykyä lajitella hämmentävää tai ennakkoasenteista informaatiota löytääksemme faktat ja oman totuutemme.

Arvostelukyky/erottelukyky on kehittyvä taito. Niin on myös taito pidättäytyä tuomitsemasta ja välttää pelkoa tutkiessamme informaatiota. Toukokuun aikana kumpaakin näistä taidoista täytyy hioa, jottemme jää kiinni viimeisimpään hysteriaan tai nimittelyyn.

Valaistuneet mestarit

Jos valaistuneet mestarit, kuten Buddha, eläisivät tänä päivänä, he säteilisivät valoa niihin vääristymiin ja tasapainottomuuksiin, jotka ihmiset ovat hyväksyneet normaaleiksi. He muistuttaisivat meille, että olemme täällä – me kaikki yhdessä tällä pienellä planeetalla – muistaaksemme, miten rakastetaan ja ollaan toistemme ja Maan kanssa.

Itse asiassa heidän viisautensa on pysynyt hengissä meille tähän päivään, kun navigoimme näitä haastavia aikoja. Luota siihen. Ja luota, että niin hulluiksi kuin asiat voisivat mennäkin, meillä on korkeampi tarkoitus näille hetkille. Tulevina aikoina jokaisella meistä on potentiaali yhdistyä tähän hyvin henkilökohtaisella tasolla ja ryhtyä sitten toimiin, jotka heijastavat ainutlaatuista rooliamme. Näin muutamme itseämme – näin muutamme maailmaa.

Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.