SYDÄMEN KIELI
- silta ymmärrykseen

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
9.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Globaalissa yhteiskunnassamme jatkuu tänä vuonna vanhentuneiden rakenteiden arvaamaton romahtaminen. On oleellista löytää silta toistensa ymmärtämiseen, jotta mennään eteenpäin. Silta jota tarvitsemme, on sydämessämme. Jatka lukemista ja käsität tämän tärkeyden ja mitä se merkitsee jokapäiväisessä elämässäsi.

Taustaa

Koko 2020-lukua kuvaa muutosten kiihtyminen maan päällä, mukaan luettuna muutokset joita emme osaa edes odottaa tällä hetkellä. Olemme yksilöitä, jotka menevät tästä läpi, mutta olemme myös olennainen osa kollektiivia, ja olemme "ilmoittautuneet" jollain tasolla tähän kokemukseen, auttaaksemme itseämme ja maailmaa nousemaan pimeästä pelon paikasta rakkauteen, joka voi käynnistää tarvitun transformaation.

Tässä mainitun rakkauden täytyy olla ehdotonta ja tulla korkeasta tai valaistuneesta henkisestä sydämestä. Tämä ei ole jokapäiväistä rakkautta. Tämä ei ole sellaista, jolla meidät kasvatettiin tai jota näemme tänä päivänä ilmaistavan ryhmissä, jotka tuntevat ylempiarvoisuutta toisiin.

Meillä kaikilla on elämien aikaisia haavoja, jotka estävät meitä "majoittamasta" luontaisen henkisen sydämemme täysin ja ilmaisemasta sitä. Luultavasti emme muista noita entisiä haavoja, ja kenties egoitsemme vakuuttaa, että sydämemme on täysin vapaa ehdollistumisesta.

Tässä on herätys: maailmamme voi peilata meille vain sitä, mikä vielä asuu sisällämme.

Kuten luet uudesta kirjastani, jota tehdään valmiiksi parhaillaan – The Spiritual Compass to 2021 (= henkinen kompassi vuoteen 2021) – meillä on pitkä yhteinen historia tällä planeetalla. Meillä on ollut elämiä, jolloin olimme suhteellisen epäitsekkäitä ja välittäviä, ja toisia elämiä jolloin olimme narsistisia ja hyväksikäyttäviä. Meidän oli tarkoitus elää nyt edesauttaaksemme suurinta transformaatiota korkeampaan tietoisuuteen, jonka ihmiskunta koskaan näkee, suhteellisen lyhyessä ajassa. Kukaan meistä ei haluasi jäädä ilman tätä, jos todella käsittäisimme, miten merkittävää tämä on meille ja ihmiskunnan tulevaisuudelle.

Henkisestä sydämestä

Henkinen sydän on korkea valaistunut sydämemme – peloton, tuomitsematon ja ehdottomasti rakastava. Se ei valitse puolta. Se ei yritä todistaa olevansa parempi kuin kukaan muu. Se on salliva, kärsivällinen ja ystävällinen. Tämä osamme – ja meillä kaikilla on se sisällämme – voi kehittää kyvyn keskustella ihmisten kanssa, joilla on vastakkaisia näkemyksiä. Ei ole tarvetta olla oikeassa. Ei ole vaatimusta, että toinen ihminen muuttuu. Henkisen sydämen meditaatiossamme 13.2. sinulle esitellään tämä aspektisi ja tunnet sen konkreettisesti. Se on kaunis kokemus – aito, avoin ja kykenevä muuttamaan suuntaa tarvittaessa.

Sydämen kieli

Henkisellä sydämelläsi on kieli tai viestintäkyky. Synnyit sen kera tähän elämään. Jos ei olisi ehdollistumistasi ja ymmärtämättömyyttäsi, miten se toimii, voisit helposti päästä siihen päivittäin. Tällä korkealla sydämellä on oma kielensä, hyvin erilainen kuin jokapäiväinen kommunikointi. Lyhyessä prosessissa joka on alla, voit tutkia sydänkommunikointisillan luomista. Ehdotan työskentelemään tämän kanssa ennen meditointiamme ja koko helmikuun auttamaan uuden itsetietoisuuden ankkuroimisessa.

Sydänkommunikointisilta-prosessi

Kokeile päivittäin soveltaa seuraavia henkisen sydämen kommunikointiperiaatteita – kun puhut itsellesi, kommunikoit yksilöjen ja ryhmien kanssa ja kun otat informaatiota ulkoisesta maailmasta. Korkea sydän kommunikoi koko ajan, myös silloin kun olemme hiljaa ja silmäilemme sosiaalisen median uutissyötettä. Vaatii läsnäoloa ja alla mainittujen taitojen kehittämistä voidakseen osallistua elämään korkean sydämensä kautta. Vaatii kärsivällisyyttä oppia ja tunnistaa sen hienovarainen ääni. Sitä odotellessa luota, että se on siellä!

Kuunteleminen

Kuuntele enemmän kuin puhut, kuuntele syvemmältä kuin pinnalliset vaikutelmat ja kuuntele tarkkaavaisesti luodaksesi sillan ymmärrykseen. Se voi olla henkilökohtainen ymmärryksesi maailmasta. Se voi liittyä muiden ymmärtämiseen. Kun kuuntelet tällä tavalla, sallit energiavirran, sen sijaan että luot esteen tai ennakkoluulon siitä, mitä kohtaat.

Tarkkailu

Ajattele kuin tiedemies. Ole itsesi, muiden ja maailmasi tarkkailija. Tarkkaile niin, kuin et tuntisi sitä lainkaan. Tarkkaile leikkimielisesti kuin tutkimusmatkailija. Tarkkaile tarkkaavaisesti oppiaksesi jotain uutta. Myös asioissa tai dynamiikoissa, jotka ajattelet ymmärtäväsi täysin, anna itsellesi tilaa tarkkailla täysin uudella tavalla, jota et ole tehnyt aiemmin.

Itsereflektio

Kun pysähdymme tarpeeksi pitkäksi aikaa pohdiskelemaan itseä, avaamme oven suurempaan itseymmärrykseen, vähempään muiden tuomitsemiseen ja harvempiin "uudelleentekemisiin", joita usein tapahtuu toimiessamme liian nopeasti tunteiden tai ajatusten pohjalta. Itsereflektio antaa meille hetkiä, joita tarvitsemme optimaaliseen toimintaan, ja ajan kuluessa harvempia reagointeja.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.