TIE ETEENPÄIN – ASTU VALOON

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

9.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka maailma ympärillä muuttuu salamavauhtia, tunnetko joskus olevasi jumissa ja kyvytön muuttamaan jotain elämässäsi? Tällä hetkellä on hyviä uutisia tähän yleiseen pulmaan, koska meillä on planeettaenergioita auttamassa läpimurtojen tekemistä myös haastavimmissa ongelmissa. Jatka lukemista kuullaksesi, miten voit käyttää näitä energioita ja miten hyödyt niihin asioihin tarttumisesta, jotka ovat pidätelleet sinua.

Siirtyminen eteenpäin

Tietyissä energiakierroissa on hetkiä, jolloin voi olla helpompaa tehdä sitä syvempää transformaatiotyötä, jota tarvitaan eteenpäinliikkumiseen. Olemme yhdessä noista hetkistä nyt, kun edessä ovat 11-11- ja 18-11-energiaportit. Nämä energiat tukevat kykyä nähdä itsestämme asioita, jotka ovat tyypillisesti tietoisuustutkamme ulkopuolella – haudattuna syvälle DNA:n akaasisiin tiedostoihin. Kun etsimme ja olemme avoin avautumaan itsetuntemuksen syvemmälle tasolle, se on, kuin sytytettäisiin valo pimeässä huoneessa. Voimme silloin nähdä suoraan, mitä siellä on.

Ensimmäinen askel jonkin parantamiseen on sen tiedostaminen. Mitä selkeämpi olemme ongelmasta ja mitä suoremmin pääsemme käsiksi siihen, sitä suurempi on ratkaisun todennäköisyys.

Astuminen valoon

Kun ongelmamme valaistaan, meillä on resurssit tehdä muutoksia lähestymistavassamme ja ottaa askelia, jotka olivat aiemmin tutkakatveessa. Kun teemme syvempää transformaatiotyötä ja parannamme juurisyyt, voimme astua valoon. Asiat näyttävät hyvin erilaiselta silloin. Asiat tuntuvat myös erilaiselta. On ikään kuin henkilähtöistä polttoainetta vaikeuteen, joka meillä on ollut hyvin pitkään.

Irtipäästäminen – itsensä antaminen kukoistaa

Tämä on se aika vuodesta, jolloin luonnostaan pohdiskelemme elämäämme ja ajattelemme, millaista elämämme on ensi vuonna. Loppuvuoden energiat tukevat irtipäästämisprosessia, joten on viisasta hyödyntää vuoden viimeiset viikot niiden vanhentuneiden ja toimimattomien asioiden siivoamiseen, jotka estävät etenemistä. Kun päästämme irti siitä, minkä täytyy lähteä, pohjustamme olosuhteet kukoistamiselle ja sen laajentamiselle, miten ilmennämme sielun tarkoitusta.

Ennusteet

Yksi syy miksi aloin kirjoittaa vuosiennusteartikkeleita vuosia sitten, oli auttaa itseäni ja muita hedelmällisellä päivitysprosessilla. Mitä enemmän voimme ymmärtää itseämme henkisesti maadoittuneesta perspektiivistä, sitä paremmin varustautunut olemme käyttämään luonnollisia uudestisyntymä- ja uudelleenfokusoitumissyklejä.

Olemme ikuisia kvanttiolentoja ja muutumme jatkuvasti. Meillä on oma polkumme, olemme kuitenkin myös koko ihmiskuntaa, joka kokee nyt elämää maan päällä. On elintärkeää, että yhdistymme tietoisesti kumpaankin tasoon. Tosiasiassa nämä kaksi eivät ole irrallisia.

Jumalaiset muutoksentekijät – heränneitä ja rakentavia

Roolimme jumalaisina muutoksentekijöinä on olla hereillä sille, mitä tapahtuu, ja olla positiivisten muutosten rakentava voima. Palvellaksemme tässä roolissa on tärkeää, että tiedostamme energiasyklit, oman sielupolkumme, Maan historian ja mahdolliset yhteiskunnalliset trendit. Siksi vuosittainen katsaus siihen, missä olemme henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti ja minne olemme matkalla, on oleellista. Kun olemme ajan tasalla näissä asioissa, näemme todennäköisemmin kivet tiellä, ennen kuin kohtaamme ne. Meillä voi olla myös enemmän vaikutusta tulevaisuuden kurssin ohjaamiseen tuottavampiin tapoihin.

Herätykset

Kirjoitin Facebookissa tällä viikolla: "Ihmiset saavat nyt ympäri maailmaa herätyksiä toimimattomuudesta yhteiskunnassa ja tarpeesta yhdistyä myötätuntoisella tavalla. Jokainen meistä voi tehdä oman osansa ystävällisillä teoilla ja olemalla läsnä itsellemme ja muille. Planeettaenergiat tukevat itse asiassa nyt hyvin suuria tietoisuusmuutoksia ja ratkaisun löytämistä pitkäaikaisiin ongelmiin."

Päivittäinen muistutus

Muista päivittäin, että olet tärkeä osa sitä, mitä maan päällä nyt tapahtuu. Valoasi tarvitaan. Rakkautesi on olennaista. Myötätuntosi kylvää loputtomasti toivon siemeniä tuleville sukupolville.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.