KUN MAAILMA HERMOSTUTTAA – LÄÄKKEITÄ PAKAHTUMISEEN

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

9.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt tapahtuu niin paljon niin nopeasti, että elokuun auringonpimennys saattaa tuntua viime vuodelta. Maailmamme uudelleentekemisestä tulee joka päivä sotkuisempaa. Useimmille herkille tämän evoluutiomaanjäristyksen läpieläminen voi tuoda pakahtumisen tunnetta ja epävarmuutta siitä, mitä kaikki merkitsee ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Tosiaankin, suuri Amerikan pimennys 21.8. vahvisti tapahtuvaa horjumista USA:ssa ja muualla. Jatka lukemista ja saat sisältöä siitä, mitä tapahtuu, ja joitain yksinkertaisia lääkkeitä pakahtumiseen.

Taustaa

Ei ole mielikuvitustasi, että maailma on tullut hullummaksi tänä vuonna. Yhteiskunnan polariteetti-, klikkiytymis- ja epäluottamustaso on aistittava. Kuten olen kirjoittanut hiljattain, paljon tästä on erittäin vanhaa, mutta näiden aikojen energiat auttavat tuomaan ikivanhaa haavoittunutta ehdollistumista varjoista esiin.

Tämä ei ole myöskään tavallinen "ulostulojuhla". Tämä johtuu siitä, että kokonaisuutena ihmiskunta on kehittynyt henkisesti viime vuosikymmeninä, mikä sallii suuremman ja pitkäaikaisemman valokeilan toimimattomiin juttuihin niiden asioiden pimeässä kellarissa, joita kukaan ei ole halunnut nähdä. Meillä oli myös vuosisatoja sitten valokeiloja, mutta nyt meillä on kriittinen massa herääviä ihmisiä.

Tietenkin riippuu meistä, miten reagoimme. Jumalaisina muutoksentekijöinä olemme muutosten peräsimessä ja tietoisia näiden hetkien merkityksestä maan päällä. Olemme täällä nyt tarkoituksella auttamassa luomaan parannusratkaisuja. Meillä on elämien ajalta kokemusta, joka auttaa meitä olemaan täällä nyt. Luota tähän ajatellessasi, ettei sinulla ole vastauksia, tai epäillessäsi, ettet voi jatkaa eteenpäin.

Pakahtumisen syy

Kun kaikkea tätä tapahtuu, on ymmärrettävä, että toisinaan hermostuttaa. Myös pakahtumisentunteet ovat yleisiä. Ajattele kuitenkin, että pakahtumisen syy ei ole ainoastaan se, mitä tapahtuu, vaan myös miten kuulet tapahtumista ja prosessoit sitä.

Vasta viime vuosikymmeninä meillä on ollut maailman tapahtumista välittömiä uutisia kuvineen 24/7, miljardien ihmisten seuratessa traagisia tapahtumia samalla hetkellä, kun ne tapahtuvat. Internetin ja välittömän uutisstriimauksen vuoksi, ei ainoastaan ole viivettä sen kuulemisessa ja näkemisessä, mitä on tapahtunut, vaan on myös samojen uutisten näkemistä toistuvasti niin monta kertaa, että kehon hermosto voi ylikuormittua.

Mainitsen tämän tässä, koska monet ihmiset eivät tiedosta tätä vaikutusta. Tässä yksi asia joka voi lisätä pakahtumisen tunnetta: oleminen sosiaalisessa mediassa pitkään jonkin katastrofin jälkeen lukemassa ystävien kommentteja uutissyötöstä. En ehdota välttämään sosiaalista mediaa tai internetiä, pelkästään tulemaan tietoiseksi, miten nielet informaatiota, ja mahdollisista vaikutuksista, jotta voit lääkitä niitä alla mainituilla tavoilla.

Viisi vinkkiä pakahtumisen helpottamiseen

1) Kun on jokin katastrofi uutisissa tai sinulla on henkilökohtainen kriisi, pyri olemaan läsnä ja muistamaan hengittää. Läsnäoleminen merkitsee sen tiedostamista, mitä sanot ja teet ja miten pitkään. Energiaseuraamukset tunnin traagisten uutisten näkemisestä tai keskittymisestä henkilökohtaiseen kriisiin, pahenevat, kun teet samaa useita tunteja. Virity itseesi, jotta tiedät, milloin ottaa energiatauko.

2) Riippumatta siitä, mitä kuulet jostain katastrofista tai omasta tilanteestasi, kyseenalaista asiat ja pyydä korkeampaa näkemystä. Hyvin usein puuttuu informaatiopaloja tai kenties ne esitetään tavalla, jota et täysin ymmärrä. Älä oleta, että sinulla on kaikki informaatio.

3) Kuten kirjoitin tällä viikolla Instragramiin: "Käytä valoasi pahuuden vastustamiseen, älä vihaa. Valo voittaa."

4) Muista, että hankalina aikoina on aina valoa. Kun yhdistyt henkeen ja sisäiseen olemukseesi, sinulla on rajattomat resurssit kohdata se, mitä tulee, ja voittaa kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

5) Tiedä, että kaikkien olentojen ydin on hyvyys, myös niiden jotka vahingoittavat toisia. Ole hyvyyden puolustaja ja pyri näkemään sitä maailmassa myös synkkinä päivinä. Elä elämääsi esimerkkinä toisille siitä, miten ollaan rakastava ja ystävällinen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.