VÄÄRÄN INFORMAATION NAVIGOIMINEN
- tolkun saaminen hölynpölystä

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
7.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ulkoinen maailmamme ja jokapäiväinen elämämme on nyt arvaamattomien ylä- ja alamäkien kohteena, osana yhteiskunnan uudelleenjärjestelyä rakastavammaksi maailmaksi. Muutos on sotkuista, ja tarvitsemme sitä paljon luomaan maailman, joka toimii kaikkien kannalta ja ylläpitää planeettamme. Megamuutos oli jo hyvin matkalla ennen vuotta 2020, ja pandemia kiihdytti vauhtia kovasti. Tapahtuu massiivista henkistä heräämistä, vaikkei sitä ehkä huomaa, jos katsoo uutisia. Tässä artikkelissani hahmottelen avainteemoja ja asioita, joihin on syytä kiinnittää tarkkaa huomiota. Faktoilla ja totuudella on merkitystä, mukaan luettuna korkeammat totuudet siitä, mitä tapahtuu. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin pulmamme saada tolkkua hölynpölystä.

Tausta

Se hulluuden taso jota näemme nyt maailmassa, on ennenkuulumaton. Sen lähde on vallan väärinkäyttö, mukaan luettuna tahallinen kaaoksen ja levottomuuden hämmentäminen kampanjoimalla väärää informaatiota. Tämä ei ole mitään uutta – historia on täynnä esimerkkejä tästä nokkelasta taktiikasta. Diktaattorit ja itsevaltiaat ovat käyttäneet sitä kuluneina vuosisatoina vallan saavuttamiseen ja säilyttämiseen.

Miksi se toimii ja miksi se on niin tehokasta? Harhaanjohtavaa ja valheellista informaatiota sekä käsiteltyjä kuvia esitetään faktana. Perustarkoitus: horjuttaa julkista mielipidettä, herättää tyytymättömyyttä, jakaa ihmisryhmiä ja luoda hämmennytä. Alatarkoituksia: kylvää niin paljon epäluottamusta, että ihmiset vieraantuvat ja irtaantuvat; lietsoa pelkoa ja väkivaltaa, jotta kansalaiset toivottavat tervetulleeksi nykyjohdon jatkamisen tai poikkeustilan; vaikuttaa vaaleihin muuttamalla ihmisten tapaa äänestää tai tekemällä heistä niin pettyneitä, etteivät he viitsi äänestää.

Tolkun saaminen hölynpölystä

Sen korkeampi todellisuus, mitä maailmassamme tapahtuu, on niiden aataminaikuisten järjestelmien vallankumouksellinen kaataminen, jotka eivät ole palvelleet meitä vuosisatoihin. Ikään kuin ihmiskunnan varjo olisi tullut pintaan ilman suodattimia, jotta näemme sen ja alamme tarttua siihen.

Tuo varjo ei myöskään mene takaisin pinnan alle. Miksi? 1) Nykyaikana massat näkevät sen yhdessä, kun teknologia yhdistää meidät enemmän kuin koskaan. Kun ihmiskollektiivi on nähnyt jotain tässä laajuudessa, se pysyy näkyvissä. 2) Kuten kirjoitan kirjassani "Ennusteita 2020", tänä vuonna meillä on harvinaisia planeetta-asetelmia, joita meillä ei ole ollut satoihin vuosiin. Kun meillä oli tämäntyyppisiä tapahtumia aiemmin, oli vallankumouksia, imperiumien kaatuminen ja eeppisiä tapahtumia. 3) Amerikalla on Pluton paluu 2020, mikä merkitsee käännekohtaa, joka heijastuu globaalisti. Pluton paluun myötä, Amerikan varjo paljastuu jatkuvan myllerryksen keskellä.

Mitä voimme tehdä

Ehdotan pysymään mahdollisimman läsnä, asumaan sydämessä ja ankkuroimaan parhaansa mukaan rakkautta kaikkialle, minne menee. Myllerryksen ei tarvitse estää valosi käyttämistä ja olemista paras versio itsestäsi. Tämä on todellakin aikaa astua esiin ja antaa energiasi levittää positiivisuutta ja hyvyyttä.

Pysy informoituna. Laajenna informaatiolähteitäsi, käyttäen arvostelukykyäsi erottaamaan faktan fiktiosta. Vältä sivussa olemista. Jos maassasi on vaalit, äänestä.

Ota lukuun ihmisen ehdollistuminen

On hyödyllistä ottaa lukuun ihmisen ehdollistuminen ja miten se vaikuttaa meihin. Meillä kaikilla on sitä. Useimmat teistä jotka luette tätä ja olette heräämispolulla, olette avanneet tietoisuutenne, voimaannutatte itseänne ja kehitätte erottelutaitoa, kun pyritte kehittämään itseänne. Nämä ovat tietysti kehittyviä taitoja, ja kohtaatte epäilyjä ja esteitä polun varrella. Se on luonnollista.

Keskivertoihmiseltä kuitenkin usein puuttuu se itsensä voimaannuttamistaso, jota tarvitaan nykyisen sekasorron taitavaan navigoimiseen. Heillä on ehkä vähän käsitystä omasta voimastaan tai sen käytännön soveltamista luomiseen, ajattelemiseen, valitsemiseen, erottelukyvyn käyttämiseen sisäistämäänsä informaatioon ja tehokkaan yhteistyön tekemiseen muiden olentojen kanssa. Tämä tekee heistä alttiita väärälle informaatiolle ja pelkopohjaisille dynamiikoille, joita käytetään sosiaalisessa mediassa ja vaaleissa.

Kokemus- ja tietoisuuskuilu

Mainitsen tässä "kokemus- ja tietoisuuskuilun" antamaan kontekstin sille myötätuntotasolle, jota meitä kutsutaan tuomaan maailmaan. Meidän jotka tiedämme, ettemme ole todellakaan voimattomia, on vaikeaa täysin tajuta, millaista on ihmisillä, joilla ei ole vielä meidän laajempaa näkökulmaamme. Siksi meidän täytyy pitää tilaa heille ja olla parhaamme mukaan tukena. Loppujen lopuksi, olemmehan kaikki tässä yhdessä.

Kaikkiin meihin vaikutetaan suoraan tai epäsuorasti, kun näemme vuosisatoja vanhojen teemojen – epäoikeudenmukaisuus, eriarvoisuus ja syrjintä – tulevan valoon uudella ja korostetulla tavalla. Iso kuva: tämä heijastaa heräämisen kiihtymistä ja herätystä niiden vanhojen haavojen parantamiseen, jotka estävät rakastavan maailman.

"Ennusteissa 2020" kirjoitin:

"Älä anna voimaasi pois sallimalla turhautumisesi tai vihasi tapahtumista värittää näkemystäsi ja estää sinua ryhtymästä rakentaviin toimiin. Omista ja käsittele vihasi. Älä anna pelon sulkea silmiäsi ja korviasi elämältä. Jumalaisena muutoksentekijänä, joka elää nyt ollakseen muutosten eturivissä parempaan maailmaan, energiallasi ja osallistumisellasi on merkitystä. Pyri reagoimaan tasapainoisesti siihen, mitä näet. Pysy läsnä. Kyseenalaista. Vältä olettamusten tekemistä. Löydä sisältäsi vahvuutta vaikuttaa joka päivä."

Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.