SUHTEET KUKON VUOTENA

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

7.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vinkkejä haavojen parantamiseen ja harmonian löytämiseen

Suhteet tulevat keskiöön kiinalaisena kukon vuotena, joka alkaa virallisesti 28.1. Tuo dynamiikka rakentuu nyt, mikä vaikuttaa sekä henkilökohtaisiin suhteisiin että suhteisiin kansalaisten ja valtaeliitin välillä. Avainesimerkki on USA:ssa, jossa uusi johto valmistautuu ottamaan vallan 20.1. ja herättää ennenkuulumatonta epävarmuutta ja levottomuutta. Tämä on todellakin ainutlaatuista aikaa elää meille kaikille. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä se merkitsee henkilökohtaisille suhteillesi ja ulkoiseen maailmaan liittyville kokemuksillesi.

Mikä on erilaista nyt

Olemme olleet vuosia vallankumouksen keskellä siinä, miten ihmiset yhdistyvät toisiinsa. Vuoteen 2017 tultaessa, ylösnousemusprosessissa saavutettiin kuitenkin uusia tasoja, kun ihmiskunnan herääminen nopeutui ja toi pintaan enemmän asioita, jotka oli piilotettu kaappiin.

Valo on loistanut vähitellen kirkkaammin ihmiskunnan varjopuoleen.

Yksi esimerkki: erimielisyyttä aiheuttaneet USA:n vaalit 2016 paljastivat runsaasti syvään juurtunutta vihaa. Kun tämä energia tuli esiin varjoista, hyvin vanhoja haavoja tuli pintaan.

Kun aloitamme vuoden 2017, haavat tarvitsee hoitaa ja varjoelementteihin jotka ovat nyt valossa, täytyy tarttua. Meille kaikille, riippumatta asuinpaikastamme, tämä on tilaisuus pohtia omia varjoelementtejämme, jotka estävät meitä olemasta niin rakastava ja ystävällinen kuin haluamme. Kaikilla on näitä – kyse ei ole vain hullusta maailmasta, joka näyttää varjonsa meille.

Henkilökohtaiset suhteesi

Henkilökohtaisissa suhteissasi kukon vuoden energiat katalysoivat ratkaisemattomien asioiden syvempiä tasoja. Tähän sisältyy asioita, jotka jo tiedät, ja kenties myös "uusia" asioita nousee entisten elämien mallien vuoksi, joita on DNA:ssasi. On tavallista näinä aikoina, että ratkaisemattomia entisten elämien teemoja tulee pintaan nykysuhteissa. Kun niitä ilmestyy, ne voivat näyttää uusilta, mutta itse asiassa ne ovat ikivanhoja.

Jin tulikukon vuosi ja suhteet

On jin tulikukon vuosi, mikä sisältää mahdollisuuden hermojännitykseen ja räjähtävään dynamiikkaan sekä innovatiivisiin ratkaisuihin ja uudestisyntymään.

Suhteiden hallitseminen voi tällaisena vuotena merkitä valtavaa uutta alkua kumppanisi kanssa – melkein kuin sen käsikirjoituksen uudelleenkirjoittamista, jonka kanssa tulitte yhdessä. Millainen tahansa suhteenne oli aiemmin, se voi kehittyä valaistuneempaan dynamiikkaan.

Vinkki: on hyvin suositeltavaa, että tutkit sitä, mikä tulee esiin kumppanisi kanssa tänä vuonna, ja parannat sen. Tee tämä, vaikka olisitte eron partaalla. Tavoitteena pitäisi olla saattaa loppuun oppiminen tästä suhteesta ja tuoda se valaistuneempaan tilaan. Jos sitten haluat edelleen lopettaa asioita, voit tehdä sen korkeimmalla tavalla – ilman uudelleen tekemistä ja tarvetta kohdata taas tuo ihminen tai joku hänen kaltaisensa viimeistelemään oppitunti.

DNA-tason ymmärtäminen

Tässä on tapa ymmärtää paremmin nykysuhteidesi DNA-tasoa.

Suosittelen suhteidesi pitkää tarkastelua. Olet nopeutuneen heräämisen polulla. Luultavimmin et ole nyt sama olento, joka olit muutama vuosi sitten. Jokaisen henkisen kasvuvaiheen myötä pystyt pääsemään uusille tietoisuustasoille. Energia-astiasi on ikään kun suurempi.

Tämä merkitsee, että kun astut uudelle tietoisuustasolle, olet sieluna kykenevämpi tarttumaan kätkettyihin osiin, jotka tarvitsevat parannusta. Ne ovat olleet kaiken aikaa, mutta ne eivät tule kaikki kerralla pintaan. Siksi astuessasi uuteen sykliin, asiat joista et edes tiennyt, voidaan laukaista.

Ajattele, että tuo henkilö jonka kanssa sinulla on riitaa, on ollut kanssasi toisissa avainelämissä, ja hänellä on tärkeä syy ilmestyä nyt taas. Intuitiivisessa DNA-parannustyössäni asiakkaiden kanssa näen usein tällaisia yhteyksiä. Sen parantamiseksi, mitä nyt tapahtuu, auttaa, kun yhdistää asiat menneisyydestä ja saa suuren kuvan. Ratkaisu saadaan nykyhetkessä myös, kun voimme nähdä ja selvittää entisten elämien tilanteet DNA:ssa. Nämä täytyy parantaa DNA:sta entisen elämän juuritasolla muutoksen tapahtumiseksi nykyisyydessä. Olen kiitollinen kyvystä tehdä tätä työtä ja auttaa tällä tavalla.

Vinkkejä haavojen parantamiseen ja harmonian löytämiseen

Aloita sinusta

Paranna suhteitasi toisiin olemalla parempi ystävä itsellesi. Älä ole saita. Ansaitset oman rakkautesi ja huolenpitosi. Oletko koskaan sanonut, että menisit maailman ääriin auttamaan jotain rakastasi? Tekisitkö saman itsellesi?

Päätä nyt, että aloitat terveen itsestäsi huolehtimisen 2017 ja ylläpidät sen. Itserakkautesi toiminnassa – paremman itsestä huolehtimisen kautta – muuttaa sitä, miltä sinusta tuntuu elää, ja se sallii sinun olla hyödyllinen voima maailmassa.

Lääke suhteisiin toisten kanssa

Katso ulkoisen vaikutelman yli ja ole valmis menemään syvemmälle tutkimaan esteitä ja löytämään ratkaisuja. Jos jotkut ongelmat tulevat jatkuvasti uudestaan esiin, ajattele sitä tietoisuuslahjana, joka näyttää sinulle, että on syvempiä tasoja tutkittavana.

Vuoden 2017 energiat tukevat syvempää suhdetarkasteluasi. Älä ylläty, jos olet joinain päivinä tyytymätön siihen, miten asiat ovat avainsuhteessa. Tämä voisi johtaa niiden tilanteiden uudelleenajatteluun, joita kadut. Tee parhaasi, jotta pääsisit irti menneisyydestä. Et voi muuttaa niitä tapahtumia, jotka pilasivat suhteesi. Voit kuitenkin tietoisesti päättää oppia niistä ja olla rakastavampi eteenpäin mennessä.

Hyvät suhteet eivät vain tapahdu. Ne energisoidaan tietoisesti olemaan ja niitä hoidetaan säännöllisesti pysymään hengissä ja kukoistavana.

Kun rakastat itseäsi tai jotakuta muuta, annat tilaa. Tähän sisältyy hiljaiset ja rentoutumishetket, jotka sallivat keskustelujen, ajatusten ja tunteiden prosessoinnin. Suhde ei ole kilpailua – anna asioille aikaa.

Ihmisyyden näkeminen hengen silmin

Kun olet tekemisissä ulkoisen maailman kanssa ja tarkkailet ihmisyyden pimeää puolta, ota huomioon suuri kuva. Etsi valoa muista ja löydä enemmän rauhaa eläen tässä maailmassa. Kukaan ei ole täysin paha. Kaikkien olentojen ytimessä on valoa ja valaistuimisen mahdollisuus.

Luota, että herätyssoittoja kuuluu koko ihmiskunnalle näinä hetkinä. Tähän sisältyvät ne, jotka ovat menettäneet muistinsa omasta valostaan. Nämä ihmiset ovat tietämättömiä todellisesta itsestään tai muuten he eivät tekisi, mitä tekevät. Anna anteeksi heidän tietämättömyytensä.

Tiedä, että universumilla on tapa energeettisesti tasapainottaa vaaka. Myös vastenmielisimmät diktaattorit reagoivat jossain kohtaa tulevaisuudessa hengen herätyssoittoon. Pidä heille tilaa tämän tekemiseen ja luota, että hyvyys hallitsee.

Ole niiden keskuudessa, jotka valitsevat rakkauden ja ystävällisyyden joka päivä. Älä salli maailman negatiivisuuden sammuttaa kokemustasi toivosta. Muista, että olemuksesi ytimessä olet toiveikas ja täynnä valoa. Salli tuon valon opastaa sinua eteenpäin.

Päätä nyt sitoutua aktiivisesti jumalaiseen muutoksentekijäpolkuusi 2017. Pyydä henkeä näyttämään, mitä tämä merkitsee jokapäiväisellä tasolla. Pyydä tulla ohjatuksi ihmisten, aatteiden, kurssien, sisäisen työn ja tilanteiden luo, jotka auttavat sinua täyttämään roolisi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.