HOPEAREUNUSTEN LÖYTÄMINEN

- Kriisimme näkeminen hengen silmin

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
4.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos sinusta tuntuu, että olet nyt vapaassa pudotuksessa, niin et ole yksin. Pelottavimpia asioita vapaassa pudotuksessa on kontrollin puute ja epävarmuus siitä, mihin laskeutuu ja miltä tuntuu päästessään perille. Mielenkiintoista kyllä, vapaa pudotus voi katalysoida myös riemun ja puhtaan ilon tunteita! Kun annat mennä ja sallit itsesi yhdistyä näihin positiivisiin tunteisiin, pelkosi häviää ja voit nauttia pelkästä olemisen hetkestä. Jatka lukemista ymmärtääksesi, miten tämä pätee covid-19-kriisiimme ja mitä voit henkilökohtaisesti tehdä, jotta olostasi tulisi mukavampi vapaassa pudotuksessa.

Vapaa pudotus haastaa

Sen lisäksi mitä juuri sanoin, tiedä, että sosiaalisen etääntymisen vapaa pudotus on kuin cocktail, jonka korkeampi itsesi on sinulle tilannut, mutta sinä et halua juoda sitä. Hengellä on aina korkeampi näkemys olosuhteistasi. Korkeampi itsesi käyttää kriisiä tilaisuutena tönäistä sinua lempeästi, ja se saa huomiosi nyt helpommin, kun olet kotonasi.

Älä yliajattele tätä. Tiedä pelkästään, että sinulle on tarjoiltu tuo cocktail, ja hengellä on ainoastaan paras intressisi mielessä. Tietenkin vie aikaa luottaa näkymättömään henkivoimaan elämässään. Ole kärsivällinen. Henki ei mene minnekään. Pidä vain mielessä tämä tietoisuus hengen avusta – ja priorisoi se lahjana, joka se on.

Mitä korkeampi itsemme haluaa meidän tietävän ja oppivan nyt? Jokaisella meistä tämä näyttää hieman erilaiselta. Kaikilla meillä on kuitenkin YKSI yksinkertainen asia: katsoa peiliin syvemmälle kuin koskaan ennen ja olla halukas näkemään henkilökohtainen varjomme.

Varjonsa näkeminen

Varjosi näkeminen tai edes sen myöntäminen, että sinulla on sellainen, voi olla tosiaankin pelottavaa. Kun olet vapaa liikkumaan maailmassa ja tekemään, mitä lystäät, sinulla on monia häiriötekijöitä, joihin fokusoitua ja joihin käyttää energiaa ja aikaa. On ihmisluonto haluta, että olo tuntuu hyvältä ja on hauskaa. On myös ihmisluonto alkaa elää tavanomaisesti ja sen myötä toistaa usein samoja virheitä automaattiohjauksella olemisen vuoksi. Tämä on tiedostamatonta elämistä. Se on tavallisesti niin kiireistä ja siinä on niin paljon melua, että korkeamman itsesi kuiskauksia ei huomaa.

Meillä on vain lyhyen aikaa "pysy kotona" -määräyksemme, ja ehdollistunut egoitsemme vaatii tietää, milloin tämä loppuu. Tämä osamme ei halua kääntyä sisäänpäin ja olla hiljaa. Tämä osamme huutaa kovaan ääneen: "En voi sietää tätä ja kaikkia sääntöjä, miten minun pitää olla. Haluan vapauteni."

Minulla ei ole kristallipalloa kertoakseni teille, milloin sosiaalinen eristäytyminen loppuu. Kuitenkin tuntuni on, että ihmiskuntana tarvitsemme tätä nyt kohdataksemme itsemme.

Kotona pysyminen tuo vääjäämättä luurankonne ulos kaapista tarkasteltavaksi. Jotkut teistä näkevät jo tätä saman tilan jakavan kumppanin kanssa. Loppujen lopuksi suhteet ovat avainkatalyytti itsestämme oppimiseen. Jos asut yksin, hengellä on runsaasti muita tapoja saada huomiosi. Yksi niistä on mainittu alla.

Mielessä puhumisen hopeareunus

Kriisissämme on runsaasti hopeareunuksia. Tästä hetkestä sanoisin, että näin meitä tönitään kuuntelemaan tuota ääntä omassa päässämme. Tämä ääni on jatkuvaa egopohjaista jaarittelua nykytodellisuudestamme, menneisyyden virheistä ja siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tämä ei ole mitenkään tuottoisaa. Ainoa hyvä asia siinä on, että olemme kotona yksin sen kanssa, joten luultavammin huomaamme sen.

Esimerkkejä mielessään puhumisesta nyky-ympäristössämme. 1) Pääni sekoaa täällä, kun ei ole mitään tekemistä. 2) Miksi menin naimisiin X:n kanssa – se mitä hän teki viime vuonna, johti tarpeeseemme asua tässä talossa suuremman talon sijasta, jota minä halusin. 3) Mitä jos menetän tulolähteeni tai saan viruksen – mitä sitten?

Kaikki nämä esimerkit mielessä puhumisesta tulevat puutteesta. Mikään niistä ei auta sinua nykyhetkessä. Kaikki ne vievät voiman – ja voivat saada sinut tuntemaan, että sinulla ei ole vastauksia ja olet tuomittu. Tämä on tietysti puppua, mutta egoitse ei osaa päätellä tai päästä käsiksi korkeampaan näkemykseen. Sillä on heikentävä putkinäkö.

Yhteenveto

Muista, että aina on suurempi kuva, johon egoitse ei pääse käsiksi. Yksi parhaista asioista jonka voit tehdä nyt, on fokusoitua lasersäteen lailla mielessäsi puhumiseen. Ei tuomitsemisesta. Tarkkaile vain sitä, kun ajatuksia tulee mieleen. Mitä enemmän opit valvomaan puhetta mielessäsi, sitä nopeammin suurempi kvantti-itsesi pystyy astumaan sisään ja lopettamaan tuon hyödyttömän höpinän.

"Ennusteissa 2020" annan ajankohtaisen oppaan tähän harvinaiseen vuoteen, mikä auttaa sinua yhdistämään pisteet, jotta pystyt saamaan eniten irti tästä arvokkaasta ajasta. Puhun maailman tapahtumista ja trendeistä ja myös avainenergiasykleistä. Yksi noista energia-asetelmista on TÄNÄ viikonloppuna, Jupiterin ja Pluton yhtymän tapahtuessa noin joka 13. vuosi. Meillä on kolme näitä yhtymiä vuonna 2020: 4.4., 30.6. ja 12.11. Kun nämä syklit tapahtuvat, meitä kutsutaan menemään syvemmälle itseemme ja myös tarkastelemaan historiaa, miten kollektiivina tulimme tähän risteykseen. Kyse ei ole syyttelystä tai salaliitoista tai "me vastaan he". Kun teemme sisäisen työmme, voimme löytää uudelleen, millä oikeasti on merkitystä. Sanon tässä "löytää uudelleen", kun korkeammalla tasolla TIEDÄMME jo.

Meillä on myös HYVIN paljon tukea tämän kriisin navigoimiseen. Muista tämä päivittäin. Kukaan ei ole yksin. Yksinoleminen on lineaarinen käsitys. Meillä on toisemme, myös ne joita emme ole koskaan tavanneet. Suostuimme jollain tasolla kauan sitten tulemaan tänne nimenomaan tähän kriisiaikaan. Korkeammat itsemme tiesivät tarkkaan, mitä järjestivät. Ei virheitä. Ei häviäjiä. Vain voittajia – sitä olemme, kun vastaamme hengen kutsuun pysähtyä ja katsoa sisälle. Katsoessamme sisään ja toimiessamme sen mukaan, mitä löydämme, luomme loputtomia ihmeitä. Luota tähän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.