UUSIUDU JA TEE INVENTAARI VUODEN LOPUSSA

- Valmistaudu vuoden 2020 megamuutoksiin

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

4.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun lähenemme vuoden 2019 loppua, intensiivisyys lisääntyy ilmassa. Tunteet ovat enemmän pinnassa. Monet haastetaan pysymään riittävän keskittyneenä välttääkseen ylireagoinnin tai hyppäämisen johonkin tilanteeseen, jota he pitävät myöhemmin ongelmallisena. Jännite joka liittyy monien asioiden käsittelemiseen kerralla, voi tuntua pakahduttavalta. Jatka lukemista ja saat taustaa ja joitain yksinkertaisia työkaluja ratsastaaksesi intensiivisyysaalloilla helpommin ja sisäisen rauhan kera.

Taustaa

Jos joulukuu tuntuu tänä vuonna vaikeammalta, niin et kuvittele sitä. Syyt vaihtelevat ihmisestä toiseen. Kuitenkin useimpiin meistä vaikuttavat seuraavanlaiset asiat:

1. ulkoisen maailmamme yleinen epävakaa tila

2. sen tietäminen, miten paljon täytyy muuttua saadaksemme elinkelpoisen planeetan ja rakkaudellisen globaalin yhteiskunnan

3. huoli ilmastosta ja Maan tulevaisuudesta, vaikka se olisi tiedostamatonta

4. energiasyklit ja planeettojen megayhtymät, jotka alkavat vaikuttaa jokaiseen meistä riippumatta siitä, ymmärrämmekö astrologiaa vai emme

5. meidät katalysoidaan yksilöinä sisätasoilla – joskus tiedostamatta – tekemään valtavia muutoksia siinä, miten elämme henkilökohtaisesti ja toimimme maailmassa

6. kaikkien asioiden tempo on kiihtynyt

7. hyvin monien asioiden lähestyessä meitä nyt samanaikaisesti, voimme jumittua pikkuasioihin ja päätöksiin, jotka olivat aiemmin helpompia käsitellä.

Samaistutko mihinkään näistä esimerkeistä? Sisällytän paljon enemmän kaikkea "Ennusteita vuodelle 2020" -ekirjaani, jota valmistelen nyt. Sitä odotellessa, alla on joitain käytännöllisiä lähestymistapoja siihen, missä olemme – asioita joita voit laittaa paikoilleen nyt ja pitkin joulukuuta.

Valmistaudu vuoden 2020 megamuutoksiin

Tässä on kolme tapaa aloittaa valmistautuminen vuoden 2020 megamuutoksiin ja vuoden päättämiseen onnistuneimmin.

1. Tee inventaari itsestäsi ja elämästäsi

Mainitsen tämän ensimmäisenä, koska se on oleellista tunteaksesi itsesi syvemmällä tasolla ja alkaaksesi käyttää intuitiota siihen, mitä täytyy muuttaa henkilökohtaisessa elämässäsi. Inventaarin tekeminen on kuin itsensä sisäistä henkistä tarkastelua korkeamman itsesi perspektiivistä. Meillä kaikilla on taipumusta sivuuttaa tarve muuttaa vanhentuneita lähestymistapoja itsemme ja maailmassa olemiseen. Se on egopohjaista ehdollistumistamme. Ironista kyllä, meidät on DNA-tasolla ohjelmoitu muuttumaan ja kehittymään. Samaan aikaan meidät on ehdollistettu pitämään parempana sen turvallisuutta, minkä tunnemme ja mitä ajattelemme, että voimme tehdä tai olla. Ehdotan menemään meditaatioon, sulkemaan ajattelevan mielen ja kutsumaan energeettisesti oivalluksia itsestäsi. Ole rohkea ja peloton, kun katsot sisälle. Se ei ole pelottavaa. Itse asiassa kun teet inventaarin, huomaat monia asioita, jotka saavat sinut hymyilemään ja antavat lohtua.

2. Selvitä vanhojen energioiden ja DNA-mallien painolasti

Nyt on erinomainen aika arvioida ja selvittää vanhat jumiutuneet energiat, jotka voivat muuten pidätellä sinua, kun astumme 2020-luvulle. Monet niistä ovat luultavasti juurtuneet DNA-tasolle entisistä olosuhteista, perheen antamasta kasvatuksesta, esi-isien malleista, entisistä elämistä ja ongelmista, joihin sielusi haluaa sinun tarttuvan tässä kallisarvoisessa elämässä. Ellei sinua ole opetettu työskentelemään DNA:n kanssa, et näe näitä, sillä ne ovat piilossa alitajunnassa ja ne katalysoidaan, kun tiettyjä asioita tapahtuu elämässä.

3. Uudistu ja täydenny

Ennen minkä tahansa vuoden loppua, mutta erityisesti tänä vuonna, on tärkeää varustaa itsesi energeettisesti tulevaa vuotta varten. Uudistuminen ja täydentyminen voi saada monia muotoja. Oma lähestymistapasi saattaa olla erilainen kuin muiden. Virity siihen, mikä virkistää sinua eniten ja auttaa sinua nollaamaan energiasi. Kysy itseltäsi, ennen kuin suunnittelet joulua, miten voit kiertää sen stressin, jota aiheutuu usein tyypillisesti perheen kokoontumisista, matkustamisesta ja vapaa-ajan ottamisesta. Ole hyvä itsellesi. Sinun ei tarvitse sanoa "kyllä" kaikkeen tai kaikille. Muistuta itsellesi, että sinua rakastetaan ja ansaitset ajan ja tilan täydentää kehosi ja mielesi. Itse asiassa, anna lomaa myös liika-ajattelevalle ja liikasuunnittelevalle mielellesi.

Odotan innolla yhdistymistä kanssasi taas pian. Kerro minulle, mistä haluaisit minun kirjoittavan 2020 ja miten voin palvella sinua korkeimmilla tavoilla niillä muilla asioilla, joita tarjoan globaalisti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.