UUDENLAISTA VAHVUUTTA
- kriisin lahjat

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
30.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syyskuu alkaa korkealla energiavivahteella Kalojen täysikuun myötä, mikä saa aikaan kuukauden, jossa paljon sattuu ja monia uusia asioita tulee valoon. Ehdotetaan turvavöitä – ei pelkästään maailman hulluuden näkemisen vuoksi, vaan myös henkilökohtaisten ylä- ja alamäkien navigoimista varten. Jatka kulkemista saadaksesi suuren kuvan siitä, mitä on edessä ja mitä ehdotetaan etukäteisvalmisteluiksi.

Taustaa

Kuten tiedämme, planeettaenergioilla 2020 on ollut taipumusta olla voimistuneita ja jotkut yhtymät ovat historiallisia pelin muuttajia, jollaisia emme ole nähneet maan päällä satoihin vuosiin. Nämä asetelmat viittaavat megamuutokseen heräämisessä, kuin myös toimimattomien järjestelmien purkamiseen ja uusien infrastruktuurien rakentamiseen alusta saakka. Tämä on enemmän kuin sotkuista, ja pelkästään se määrä, miten hyvin paljon transformoituu hyvin nopeasti, voi hermostuttaa.

Kalojen täysikuu

Kalojen täysikuu 2.9. laittaa valokeilaan luottamuksen ja arvot. Kumpikin näistä teemoista on nyt esillä globaalisti, kun jakautuneen yhteiskuntamme kansalaiset arvioivat tulevaa informaatiota. Näemme "totuussotaa", jossa faktoista kiistellään, ne sivuutetaan tai niitä vääristellään.

"Me vastaan he" -mentaliteetti on myös voimistunut ja se läikkyy liiketoimintaan ja myös perheisiin. Päätöksenteko ja todelliset ratkaisut maailmamme ongelmiin ovat vaarantuneet. Kasvava ongelmamäärä – kuten rasismi, epäoikeudenmukainen tulonjako, vanhentunut infrastruktuuri, terveydenhoito ja ilmasto – on kuin tikittävä aikapommi. Tämä dynamiikka lisää kiireen ja kriisin tuntua elämiseen.

Kriisienergiaa ilmassa

Kriisienergiaa on tosiaan ilmassa, kun hyvin paljon jokapäiväisestä elämästämme on käännetty nurinpäin. Kaaos on aistittavaa, mikä herättää levottomuutta ja epävarmuutta sisällämme. Näin on, vaikka tuntisimme olevamme suhteellisen erillään joistain maailman ongelmista. Olemmehan kaikki yhteydessä, ja henkitasolla "energiajohto" yhdistää kaikki asiat ja olennot.

Heräämistasomme estää meitä palaamasta takaisin uneen ja teeskentelemästä, ettemme osallistu maailmamme mullistamiseen sellaiseksi, joka toimii kaikkien kannalta. Aivan asioiden juuritasolla kaikki epäoikeudenmukaisuudet ja tasapainottomuudet ovat yhteydessä. Ei ole erillisyyttä.

Unia ja intuitiivisia oivalluksia

Tämänviikkoisen Kalojen täysikuun bonuksena on, että se voi auttaa meitä yhdistymään konkreettisemmin uniin ja oivalluksiin, joita tulee sisätasoilta nukuttaessa. Nuo oivallukset voivat tulla seuraavana päivänä tai monta päivää myöhemmin intuitiivisena viisausvälähdyksenä, joka auttaa ratkaisemaan jonkin elämän arvoituksen.

Kalojen energia on hyvin psyykkistä, joten älä ylläty, jos keksit jonkin ratkaisun, joka avaa ovia ja kenties muuttaa elämäsi kurssia. Avain tähän lopputulokseen on oleminen läsnä intuitiivisille tönäisyillesi – milloin tahansa niitä tuleekin – ja toimeen ryhtyminen. Kuten tiedämme, hyvin paljon elämästä on jumalaista ajoitusta ja jumalaista järjestelyä – palapelinpalojen sopimista yhteen, kun toimimme intuitiivisen tietämisemme mukaan.

Kriisistä selviytyminen

Kun aloitamme uuden kuukauden, meihin vaikuttaa edelleen pandemiakriisi ja ne lukemattomat tavat, joilla se on kääntänyt elämämme nurin. Tämä kriisi on paljon enemmän kuin virus, joka leviää maailmanlaajuisesti. Siinä on kyse joukosta ongelmia, jotka liittyvät siihen, miten elämme yhdessä maan päällä. Meillä on nyt suurennuslasi joissain niissä, ja näemme ne uudessa valossa. Esimerkiksi terveydenhoidon tila ja yleisesti epäterve väestö. Tämä pandemia on tilapäinen, mutta muut kriisiongelmat pysyvät, kunnes ne ratkaistaan.

Kehittynyt sielutiimi

Inkarnoiduimme nyt ollaksemme osa sitä kehittynyttä sielutiimiä, joka todistaa yhteiskunnallisen toimimattomuuden massapaljastumista ja osallistuu aktiivisesti megatransformaatioon, joka muuttaa asioita tasapainoon.

Kyllä, kuulostaa suunnattomalta tehtävältä, ja se on. Kuitenkin meidät on johdotettu DNA-tasolla osallistumaan tähän täysillä. Olemme tässä yhdessä, joten muista myös se, kun tunnet pakahtuvasi tai ihmettelet, onko sinulla mitään vaikutusta.

Kriisin lahjat ja oleminen täällä nyt

Jos sinua uuvuttaa sopeutuminen kasvavaan määrään "uusia normaaleja" pandemiamme aikana, et ole yksin. On ainakin yksi avainhopeareunus tässä kriisissä. Kehitämme uudenlaista vahvuutta, kun siirrymme toistuvasti täysin uusiin normeihin. Pelkästään se määrä, mihin kaikkeen meidän täytyy sopeutua, ja se että sopeudumme valonnopeudella, auttaa meitä tulemaan sinnikkääksi.

Kaksi pakollista ominaisuutta osata ja ruumiillistaa 2020-luvulla on sopeutuvuus ja sinnikkyys.

Mikä tahansa tuollainen henkinen taito kehitetään ajan kuluessa toistamalla ja saamalla viisautta. Ne eivät tule automaattisesti tai helposti. Kurssissa pysyminen vaatii olemaan luja ja omistautunut. Valaistuneimpien ominaisuuksien kehittyminen kestää elämiä ja tapahtuu vähitellen. Tässä elämässä saamme eräänlaisen törmäyskurssin – universumi pakottaa meitä kehittymään nopeammin.

Riippuu kuitenkin meistä, miten nopeasti kehitymme. Ei ole takuita. Meillä on ego ja monta elämää, joissa se on hallinnut ilmaisuamme. Pikakelauksena tähän hetkeen, jolloin herääminen ja henkisen itsemme ruumiillistaminen on osa tarkoitustamme.

Tässä harvinaisessa megamuutosten ajassa ehdollistunut egoitsemme kapinoi ja pitää vallitsevaa tilaa parempana. Kun tätä tapahtuu, se on kuin tahtojen taistelua – ego vastaan korkeampi viisautemme. 2020-luvulla meidän täytyy pysyä valppaana tämän dynamiikan osalta ja valita viisauspolku.

Harkitse tätä. Jos pandemia tai jokin muu globaali kriisi olisi kestänyt vain 6 viikkoa tai 6 kuukautta – ja se olisi ollut ainoa kriisi, joka vaatii huomiota – emme olisi tässä otollisessa paikassa. Meitä ei olisi jatkuvasti pakotettu sopeutumaan uusiin asioihin. Meidän ei siksi tarvitsisi sopeutua niin paljon tai tulla sinnikkäämmäksi. Siinä on meidän lahjamme.

Vaikka käsitän, että tällainen lahja tunnistetaan tyypillisesti siunauksena vasta paljon myöhemmin, kun vastoinkäymiset ovat ohi, otetaanpa se avosylin vastaan ja käytetään sitä omaan valaistumiseemme ja maailmamme transformoimiseen. Voimme tehdä sen.

Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.