HYVÄT, PAHAT JA POIKKEUKSELLISET
- kolme askelta inspiroitumiseen

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
30.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nämä henkilökohtaisen ja yhteiskunnallisen transformaation harvinaiset ajat tuovat valoon hyvyyden, jota on kaikissa olennoissa, sekä ne parantamattomat varjoaspektit jotka täytyy paljastaa tutkittavaksi ja transformoitavaksi. Jos tunnet uupuvasi loputtomalta tuntuvasta kaaoksesta ja epävarmuudesta, kehotan sinua ajattelemaan niitä poikkeuksellisia mahdollisuuksia, joita on nyt käytettävissä. Jatka lukemista kosmisen vastalääkkeen käyttämiseksi elämässäsi.

Taustaa

Valitsimme kollektiivina – kauan sitten – tämän ainutlaatuisen ajan yhdistyäksemme luomaan tietoisuuden megamuutoksen, joka ei ollut mahdollinen aiemmin. Vaikka olisit kuullut tämän aiemmin ja tajuaisit, mitä se merkitsee, jokapäiväiset kamppailut ja turhautuminen hitaalta näyttävään muutostahtiin voivat saada kenet tahansa uupumaan, kyllästymään ja tulemaan kärsimättömäksi.

Nämä egosta tulevat reaktiot ottavat meidät pois kuskin paikalta omassa elämässämme ja vievät kykymme olla tehokas muutoksentekijä. Kun egomme saa meidät kitisemään siitä, miten huonosti asiat ovat, sillä on taipumusta niputtaa asiat yhteen ja nähdä todellisuutemme huonona/pahana. Oletko huomannut, että kun väliaikaisesti unohdat korkeamman viisautesi, leimaat haasteet ja kriisit huonoksi asioiksi?

Muista päivittäin

* Ei ole huonoa.

* Joskus se mikä vaikuttaa huonolta, on itsekasvun katalyytti.

* Mikään positiivinen megamuutos ei ole mahdollinen ilman aktiivista osallistumistasi.

* Sateenkaaria on – kuitenkin sinun täytyy joskus kulkea kuran läpi nähdäksesi ne ja seurataksesi niitä.

Jatkuva negatiivinen puhuminen itselle

* Pitää sinut pienenä ja voimattomana.

* Alentaa taajuuttasi ja ilmentämismahdollisuuksiasi.

* Pitää sinut valitusurassa, mikä peittää korkeamman itsesi viisaan äänen.

Inspiroituminen, silloin kun ei tunnu inspiroituneelta

Olemme kaikki olleet siinä 2021 – ja kenties koko vuoden 2020, siitä lähtien kun yhteiskunnalliset normit alkoivat muuttua – ja valittaneet itsellemme ja muille, miten vaikeita asiat ovat. Tuosta kitisevästä äänestä tulee sitä addiktoivampi, mitä enemmän sallimme sen hallita ajatuksiamme ja keskustelujamme muiden kanssa. Epäilemättä voimme joskus hyötyä siitä, että jaamme toisten kanssa esimerkkejä omista kamppailuistamme, erityisesti kun teemme sen voimaantuneella tavalla, pelkän valittamisen sijasta.

Kosminen vastalääke

Riippumatta siitä, miten tyytyväinen tai tyytymätön olet omassa elämässäsi ja maailmassa vallitsevaan tilaan, muista, että vastalääke on sisälläsi. Se on tarkoituksellinen positiivisuus – etsien hyvää tai hopeareunuksia kaikista asioista.

Kuulostaa helpolta. Kuitenkin joskus se voi tuntua haastavalta, koska tyytymätön egoitsesi saa enemmän huomiota kuin sisäinen viisautesi. Voi vaatia ponnistelua etsiä jalokiviä, joita tosiaankin on suoraan edessäsi.

Kolme askelta inspiroitumiseen

Tässä on kolme askelta, jotka voivat saada sinut negatiivisesta itsepuhelusta voimaantuneeseen inspiroitumiseen.

* Kutsu konkreettista tietoa poikkeuksellisista hetkistä ja mahdollisuuksista. Luota, että niitä tosiaan on, hyviksi tai huonoiksi leimaamiesi tilanteiden rinnalla. Kyllä, näitä poikkeuksellisia hetkiä ja mahdollisuuksia on, kuitenkin sinun täytyy olla valppaana niille ja toimia niiden mukaisesti. Toimintasi, vaikka vain yksi askel tai yksi puhelu, katalysoi inspiraatiota ja yhteyttä mahdollisuuksiin.

* Lakkaa vertailemasta. Tämä merkitsee itsesi vertaamista muihin siinä, missä olet omien tavoitteidesi ja niiden keinotekoisten tavoitteiden osalta, jotka tietämättäsi olet hyväksynyt omiksesi vanhentuneiden yhteiskunnallisten ihanteiden vuoksi. Päästä niistä irti. Ole sinä, aito itsesi, joka hetki. Ei kilpailua. Ei tuomitsemista. Ole. Samaan aikaan kun tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta – ja se on – luota, että kun osaat tämän, innostuksesi nousee niin korkealle, että se sinkoaa sinut uusiin ja positiivisempiin suuntiin, inspiroiden samalla muita.

* Älä odota ketään tai mitään ulkopuoleltasi "korjaamaan" elämääsi tai saamaan haastettasi häviämään. Sinä olet tuo korjaaja. Kyllä, muut voivat ohjata sinua ratkaisuihin ja muistuttaa sinua korkeammasta kutsumuksestasi ja polustasi, mutta vain sinä voit tehdä sisäisen tutkiskelu- ja seurantatyön ja ryhtyä toimiin, jotka askel askeleelta saavat aikaan positiivista muutosta ja innostusta. Kun teet tämän, mallinnat, mitä merkitsee olla poikkeuksellinen ja katalysoida innostusta muissa. Tämä voi olla tarttuvaa!

Positiivisia tarinoita oikeilta ihmisiltä – "Henkinen kompassi vuoteen 2021" -kirja

Seuraten näitä ajatuksia, haluaisin kutsua lukijani osallistumaan uuteen osioon, jonka lisään tämän vuoden kirjaan: "Positiivisia tarinoita oikeilta ihmisiltä". Ehdotukset 15.4. mennessä.

Lähetä sähköpostilla minulle ehdotuksena lyhyt kappale, joka kuvaa jotain positiivista kehitystä elämässäsi sen vuoksi, että normit ovat muuttuneet vuoden 2020 alun jälkeen. Laita kappaleen loppuun itsestäsi: nimi (mieluummin koko nimi, mutta etunimi ja sukunimen alkukirjain on ok), kaupunki ja maa. Huomaa, että vain rajallinen määrä ehdotuksia otetaan mukaan ja niitä voidaan editoida tilan vuoksi. Siksi laita ehdotuksesi mahdollisimman pian.

Esimerkkejä ehdotuksista: ilo enemmästä ajasta perheen kanssa; vähentynyt stressi, kun ei tarvitse ajaa pitkää matkaa töihin, koska työskentelee kotona; asiat joita opit itsestäsi ja kyvystäsi sopeutua uusiin asioihin; ilo yhdistymisestä jälleen koulutovereihin tai entisiin työtovereihin jotka löysit netistä; innostus jota tunsit huomatessasi, että ihmiset ympärilläsi ovat myötätuntoisempia ja välittävämpiä; mikä tahansa hyöty tai positiivinen elämänmuutos jonka liität uusiin normeihin sopeutumiseen.

Ideana on antaa inspiraatiota näinä aikoina, jotka ovat usein haastavia, kun paljon uutisistamme liittyy siihen, mikä täytyy korjata – eli epäoikeudenmukaisuuteen, valtaepätasapainoon, ilmastokriisiin.

Hyötyjä tarinan kirjoittamisesta

Riippumatta siitä, lähetätkö jonkin positiivisen tarinan ja valitaanko se kirjaan, tässä on hyötyjä sellaisen kirjoittamisesta:

* Kun kirjoitat positiivisen tarinasi, innostuksesi ja taajuutesi kohoaa.

* Kirjoittaminen auttaa sinua ankkuroimaan positiivista energiaa, mikä vahvistaa inspiraatiotasi.

* Noiden sanojen sanominen itsellesi ääneen on kuin positiivisuuseliksiiriä, joka nostaa fokuksesi pois ongelmista.

* Kirjoittaminen luo sillan korkeampaan tietämiseesi ja muistuttaa siitä hyvästä, jota on tässä maailmassa ja sinussa.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.