ENNUSTAMATTOMAN MYRSKYN KOHTAAMINEN
- muutoksen huippukohta

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
30.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuvittele olevasi polulla, jota et ole kulkenut aiemmin, ja edessä oleva maisema on vähemmän ja vähemmän tuttu. Alkuun tämä polku on täysin uusi sinulle. Normaalit suunnistusnormit eivät päde. Ja nyt joka askeleella sinusta tulee aina vain hämmentyneempi ja huolestuneempi ja mietit myös, käännyitkö väärään suuntaan. Tuntuu aavemaiselta. Sitten alat epäillä itseäsi ja kykyäsi löytää tiesi. Seuraavaksi sinusta tulee turta, kun et pysty arvioimaan tilannettasi ja mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Kuulostaako mikään tästä tutulta, tuoden mieleesi, millaista on elää tällä hetkellä? Jatka lukemista saadaksesi kontekstin ja lääkkeitä tähän välitilaan, jossa me olemme nyt. Sanon "me", sillä olemme kaikki tässä yhdessä, jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen kokemuksensa yhteiskunnan romahtamisesta.

Taustaa

Maailmamme on muutoksen huippukohdassa. Riippumatta asuinpaikastasi, jo kauan ennen syntymääsi liikkeelle laitetut voimat katalysoivat vanhentuneiden rakenteiden ja olemistapojen romahtamisen. Ne romahtavat omalla painollaan – energeettisesti niin tasapainottomina, että niistä on tullut toimimattomia.

Kuin olisi saapunut megamyrsky, jollaista ennustajat eivät olleet koskaan aiemmin nähneet ja jonka lopputulosta kukaan ei pysty ennustamaan. On ihmisluonto haluta saada vastauksia ja koko kuva jostain. Silloin kun dynamiikkoja ei voi määrätä ennalta, ehdollistunut itsemme huolestuu ja tekee kaiken voitavansa saadakseen kontrollintunteen.

Miltä se tuntuu

Voi olla hermostuttavaa nähdä jatkuvaa kaaosta, katsella johtajia, jotka ovat kyvyttömiä johtamaan, ja oivaltaa, ettei ole mitään pelikirjaa näissä käänteissä ja kiemuroissa suunnistamiseen. Kun meistä tuntuu tältä, pelokas egoitsemme kertoo meille kaikenlaisia tarinoita, mitä voisi tapahtua, ja pitää öisin meidät hereillä jatkuvalla huolehtimisella. Se ei tietenkään vie meitä minnekään ja lisää vain stressiämme.

Mitä tiedämme historiasta

Kuten olen kirjoittanut aiemmin, ilmiönä tämä yhteiskunnan romahtaminen ei ole uusi – voimme tuntea sen tulevan. Historia on täynnä yhteiskunnallisia romahduksia ja imperiumeja, jotka hajoavat tai muuttavat muotoa. Ja tiedämme, että tänä päivänä tietyt maat ovat alttiimpia.

Yhtenä esimerkkinä, Amerikalla on Pluton paluu tänä vuonna, mikä katalysoi maan varjopuolen ja sen harvinaisen paljastumisen, mikä tarvitsee parantaa. Tämä on transformatiivinen käännekohta, joka pakottaa katsomaan syvemmin vanhoja, parantumattomia haavoja. Kuten kirjoitin kirjassani "Ennustuksia 2020", tämä energiasykli on tarkka vasta 22.2.2022, ja tunnemme luultavasti sen vaikutuksia monta vuotta sen jälkeen.

Samaan aikaan kun Amerikan vaalit 3.11. on iso polttopiste, samanlaisia toimimattomia dynamiikkoja tulee esiin muissa maissa ympäri maailmaa. Loppujen lopuksi, olemmehan kaikki yhteydessä, elämme globaalissa yhteiskunnassa ja jaamme saman planeetan.

Voimme valita

Voimme sivuuttaa sen, mitä tapahtuu oman takapihamme ulkopuolella – omalla vastuullamme – tai voimme hyväksyä, että maallisessa elämässä on käynnissä radikaali uudelleenmuokkaus, ja osallistua ennakoivasti sen uuden maailman muovaamiseen, joka ilmestyy esiin.

Kirjoitin Facebookissa tällä viikolla: "Tärkein muistettava asia nyt on, että voit valita elämässäsi. Valitsemattomuus on lineaarinen valinta, joka pitää sinut jumissa ja voimattomana. Arvioi ainakin vaihtoehtosi ja valitse yksi."

Viisi asia jotka voit tehdä

Tässä on viisi asiaa, joita voit tehdä nyt lievittämään stressiä ja hankalia tunteita.

1. Muistaen, että voit valita, valitse tietoisesti joka hetki, miten reagoit vaihtoehtoihin ja tilanteisiin. Käytännössä tämä merkitsee, että jos on vaalit, äänestä. Jos joku käyttää riidanhalusta keiltä kanssasi, valitse aktiivisesti diplomaattinen ja sydänkeskeinen vastaus. Jos tunnet pakahtuvasti, pidä huolta omasta energiastasi hengittämällä syvään vähän aikaa tai ottamalla aikalisän.

2. Ota huomioon planeettaenergiat, jotka vaikuttavat kaikkiin, myös sinuun. Esimerkiksi, olemme lokakuun viimeisessä viikossa, kuukauden toisen täysikuun ollessa Halloweenin aikaan. Jätä sijaa epävakaille tunteille ja laajentuneille tuntemuksille jokapäiväisistä asioista ja itsellesi tärkeistä asioista. Ole myötätuntoinen myös muille, sillä heihin vaikuttavat nämä samat planeettaenergiat.

3. Käytä positiivisten mahdollisuuden energiaikkunat, kun kuulet niistä. Esimerkiksi, juuri nyt on vuoden paras aika saattaa loppuun projekteja ja saada korkeampi näkemys suhteista ja raha-asioista. Käytä tämä aika arvioidaksesi näitä asioita ja keksi toiminta-askelia, jotka voivat auttaa kohottamaan kokemuksesi elämästä.

4. Tasapainota aikasi. Tämä merkitsee, että vältät liian paljon huomion antamista uutisille tai vaikeille ulkoisen maailman tapahtumille, jotka vaarantavat itsesi hoitamisen, suhteesi ja tuottavuutesi.

5. Koska olemme edelleen Merkuriuksen perääntymisjaksossa 3.11. saakka, käytä tämä aika luoviin projekteihin, kuvitellen, mitä haluat luoda seuraavaksi, tehden syvää sisäistä pohdiskelua, parantaen ongelmia, jotka pidättelevät sinua, ja kuulostellen, mitä muuta tarvitsee muuttaa sisälläsi ennen vuoden loppua, jotta voit aloittaa vuoden 2021 suuremman itseluottamuksen ja optimismin kera.

Ehdotan, että yhdistämme kollektiivisesti voimat positiivisilla tavoilla. Yksittäinen ihminen ei saa meitä näiden synkkien ja epävarmojen aikojen läpi. Tarvitsemme toisiamme. Luodaanpa SATEENKAARI sydämiimme niiden positiivisten muutosten ennakkojuhlana, joita luomme yhdessä tällä hetkellä!

Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.