MAAILMA RAIVOAA JA SUREE
- amerikkalaiset protestoivat, kun poliisi tappoi George Floydin

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
3.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme historiallisessa hetkessä, jolloin koko maailma on fokusoitunut amerikkalaisen poliisin julmuuteen, joka on striimattu suorana kaikkien nähtäväksi. Fokus on Amerikassa, mutta tällaiset asiat eivät ole vain amerikkalainen ongelma. Useimmat meistä jotka katsovat suorana, kun poliisi tappaa George Floydin, tuntevat luonnollisesti raivoa ja surua. Jatka lukemista ymmärtääksesi paremmin näitä dynamiikkoja ja miksi tunnet niin, kuin tunnet.

Taustaa

Rasismi on ikivanha arpi yhteiskunnassamme. Se on systeemistä ja rakennettuna siihen perustaan, jolla elämme. Se on siellä pinnan alla rodustasi riippumatta. Rasismia ilmenee lukemattomilla tavoilla, usein näkyvimmin poliisin julmuutena. Kaikissa muodoissa rasismi on epäinhimillistä, epämoraalista ja loukkaus kunnolliselle ihmisyydelle. Se on ihmisyyden pimeä puoli, ja se on julmaa.

Aika ajoin kansa nousee protestoimaan, kun värillinen ihminen on hakattu tai tapettu poliisin käsissä. Usein vaaditaan oikeudenmukaisuusuudistusta ja uusia lakeja, jotka suojelevat sorrettuja. Näemme sitä nyt jälleen George Floydin kuoleman myötä.

Näemme myös johtajuuden puutetta liittovaltiotasolla, USA:n presidentin käyttäessä tilannetta hajottavalla ja opportunistisella tavalla. Sen sijaan, että osoittaisi inhimillisyyttä tapettua miestä kohtaan ja auttaisi maata alkamaan korjata haavoja, presidentti lietsoo lisää vihaa ja rotujännitteitä. Sen sijaan, että sallisi raivostuneiden amerikkalaisten käyttää perustuslain ensimmäisen lisäyksen mukaista oikeuttaan kokoontua rauhanomaisesti protestoimaan, presidentti korosti tarvetta kovan linjan "laki ja järjestys" -taktiikkaan ja uhkasi käyttää USA:n armeijaa omaa kansaa vastaan. Kymmeniä kansalliskaartin jäseniä asettui protestien aikana Washingtonissa voiman näytöksenä riviin Lincolnin muistomerkin sisäänkäynnille. Lisäksi Valkoinen talo käytti voimakeinoja rauhanomaisten protestoijien häätämiseksi, jotta presidentti voisi kävellä läheiseen kirkkoon valokuvattavaksi poliittisena temppuna. Tämän kaltaiset dynamiikat olisivat olleet mahdottomia kenenkään muun demokraattisen Amerikan johtajan aikana.

Deja vu – Taivaallisen rauhan aukio

Kuten tiedämme, demokratia on usein haurasta ja "piiritettyä". Tässä on esimerkki, jonka annoin tänään "Selacia, Kahdentoista neuvosto" -sivuillani:

"Tänä päivänä vuonna 1989 Kiinan armeija nujersi demokratiamielisen protestin Taivaallisen rauhan aukiolla. Kun maailma todistaa nykypäivän autoritaaristen hallintojen yritystä estää demokratiaprosessin ja protestit, kuten olemme nähneet tällä viikolla ympäri Amerikkaa, emme saa katsoa poispäin."

Taustaa voimistuneille tunteille

Jos olet tavallista tunteellisempi, tässä on sille taustaa, joka ottaa huomioon DNA:n esi-isiltä perityt kaavat, nykyelämäsi teemat, ajankohtaiset planeettaenergiat ja Amerikan harvinaisen Pluton paluun, joka alkaa virallisesti 2020.

DNA:n esi-isiltä perityt kaavat

George Floydin kuolemasta saakka jotkut asiakkaat ovat kokeneet parannustyössäni tavallista voimakkaampia tunteita ymmärtämättä syytä. Yleinen teema on ylireagointi tapahtumiin, jotka olisivat tyypillisesti olleet stressaavia, mutta helposti käsiteltäviä. Yksi esimerkki: kultuaan Amerikan poliisin julmuudesta eräs asiakas alkoi heräillä ahdistuneena ilman syytä. Jäljitimme sen DNA:ssa entiseen elämään, joka liittyi orjuuteen ja julmuuteen.

Ajattele tätä. Olemme DNA-tasolla 99-prosenttisesti samaa. Ja olemme kaikki yhdistyneet ajan halki DNA:n kautta. Tähän sisältyvät kokemuksemme ja uskomusjärjestelmämme. DNA:ssamme on muisto näistä asioista ja voimme päästä käsiksi siihen DNA-parannuksen avulla.

Tässä on toinen asia. Kaikesta kuumentuneesta rotuun liittyvistä väittelyistä huolimatta, olemme yhtä ihmisperhettä. Lisäksi tutkimus osoittaa, että olemme kaikki samaa rotua ihomme alla. Genograafisen projektin johtavan tiedemiehen, tohtori Spencer Wellsin mukaan:

"Sinä ja minä, itse asiassa kaikki ympäri maailmaa, olemme ihon alla kirjaimellisesti afrikkalaisia, sisaria ja veljiä jotka erottaa vain kaksi tuhatta sukupolvea. Vanhanaikaiset rotukäsitykset eivät ole ainoastaan sosiaalisesti erimielisyyttä aiheuttavia, vaan myös tieteellisesti vääriä."

Nykyisen elämäsi teemat

Ota huomioon nykyisen elämäsi teemat, kun reagoit protesteihin ja muihin asioihin uutisissa. Vuoden 2020 alusta saakka sinun on tarvinnut sopeutua lisääntyvään määrään erilaisia tilanteita. Tähän sisältyy covid-19-viruksesta kuuleminen sekä elämäntyylisi muuttaminen niin, että sosiaalinen etäisyys on mahdollista. Jos olet nyt työskennellyt kotoa käsin eikä se ole normisi, saatat tuntea stressiä, ahdistusta ja väsymystä. Jos et ole töissä ja olet huolissasi taloudesta, se on yksi stressitekijä. Kun siihen lisätään kuuleminen laajamittaisista rodulliseen epäoikeudenmukaisuuteen liittyvistä protesteista, kentässäsi on luonnostaan epävarma taustatunne. Sillä ei ole merkitystä, tiedätkö mitään yksityiskohtia tai näitkö tuon tapahtuman suorana. Energiakenttäsi rekisteröi sen ja hälytyskellot alkavat soida taustalla. Elämme nyt globaalisti yhdistyneessä maailmassa. On mahdotonta eristäytyä sen vaikutuksilta. Siitä syystä sisäinen työ, meditointi ja muut parannus- ja itsehoitomuodot ovat hyvin tärkeitä nyt.

Ajankohtaiset planeettaenergiat

Meillä on sekoituksessa mukana merkittäviä planeettaenergioita tässä kuussa – jokaisella niistä on yksinään mahdollisuus katalysoida suuria muutoksia ja avata mieliä ja sydämiä uusille, radikaaleille lähestymistavoille. Meille sensitiiveille tämä energiasekoitus on aistittava. Sen voi tuntea kehossa, ja se voi tietysti vaikuttaa tunteisiin. Erityisasioita huomioitavaksi: 1) Kolme pimennystä, jotka tapahtuvat 5.6., 20.–21.6. ja 5.7. Pidä silmällä intensiivisyyden lisääntymistä, uusia oivalluksia sisäisen työn kautta, ja mahdollisia uusia ovia jotka voivat dramaattisesti siirtää elämäsi korkeampaan oktaaviin. 2) Kesäkuun 30. meillä on toinen kolmesta Jupiterin ja Pluton yhtymästä, joita tapahtuu joka 13. vuosi. Yksi mahdollinen vaikutus on, että tunnet sisäistä työntöä vapautua ja luoda jotain uutta tai hioa nykyistä taitoa käytettäväksi hyvään maailmassa. 3) Merkuriuksen perääntyminen, vuoden 2020 toinen, on 17.6.–12.7. Sillä saattaa olla vaikutusta kommunikointiin ja ajoituksiin tuona aina. Se on kuitenkin erinomaista aikaa pohtia tavoitteitasi, tarkastella uudestaan jotain suunnitelmaa tai ajatella radikaalisti uudelleen sitä, miten toimit maailmassa.

Amerikan Pluton paluu

Kuten kirjoitin vuoden 2020 ennusteissa, tänä vuonna alkaa virallisesti Amerikan Pluton paluu. Energiat ovat rakentuneet tätä paluujaksoa kohti jonkin aikaa, sillä Pluto on hidasliikkeinen planeettaa ja energiat rakentuvat ennen sen "saapumista". Radikaali väkivalta ja protestit ovat iso merkki sen olemisesta täällä. Covid-19 on toinen merkki. Kumpikin dynamiikka pyytää yhteiskunnan perusrakenteiden megatarkistusta. Tämä menee pelkän pintakorjausten ja muutaman lain muuttamisen yli. Siinä on kyse kokonaisesta tietoisuusmuutoksesta ja sen myötä maailmamme perusteellisesta uudelleenrakentamisesta.

Ote vuoden 2020 ennusteista

"Pluto herättää tyypillisesti vallankumoustyyppisiä värähtelyjä ja levottomuudentunnetta. On epämukavaa, ja tuntuu, ettei ole kontrollia. Asiat ovat sotkuisia, ja muutoksia katalysoidaan ajan kuluessa. Pluto-energia liikkuu hyvin hitaasti. Ei ole mitään nopeaa salamanvälähdystä ja sitten loppuhuipennus. Itse asiassa tämä jakso kestää useita vuosia."

Miten käsitellään tämä epävarma aika

Tässä on muutama vinkki tämän epävarman ajan käsittelemiseen. 1) Ota huomioon tässä kuvaamani suuri kuva, kun sinua ahdistaa ja sinusta tulee epävarma. Tunnemme kaikki sillä tavalla. 2) Ota enemmän lyhyitä taukoja ajattelemisesta, suunnittelemisesta ja tekemisestä. Salli enemmän virtausta ja tilaa elämässäsi. Yhdisty enemmän muiden kanssa. Todella tärkeät asiat tulee tehtyä. 3) Tiedä, että et ole yksin tai vailla tukea. Meillä on toisemme, ja sen lisäksi koko universumi järjestelee juuri sen tilaisuuden, jota kukin meistä tarvitsee säteilläkseen valoaan korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Odotan innolla palautettanne näistä teemoista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin 2020. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.