UUDELLEENARVIOINTI – VALMISTAUTUMISTA UUTEEN MAAHAN

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

29.1.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme ratkaisevassa muutoshetkessä energioiden muuttuessa taas tällä viikolla. Jollain tasolla prosessoimme edelleen energiaporttia 12.1. – Saturnuksen ja Pluton harvinainen yhtymä Kauriissa. Tuo transformoiva katalyytti pysyy kanssamme vuoden 2020. Suuri kuva on, että olemme kollektiivisesti mukana uuteen Maahan valmistautumisessa. Henkilökohtaisella tasolla tämä vaatii meitä arvioimaan uudelleen monia asioita siinä, miten elämme, mitä todella haluamme ja mihin toimiin meidän on ryhdyttävä. Jatka lukemista ja saat esimerkkejä ja ehdotuksia tämän risteyksen navigoimiseen.

Taustaa

Elämämme uudelleenarviointi vaatii sisäistä työtä – pohdiskelua, meditointia ja itsetutkimusta. Koska olemme tapaolentoja ja ehdollistumme, meillä voi olla vaikeuksia erottaa vanhentuneet elämän kaavat ja kätketyt motiivit, jotka kumpuavat hyvin vanhoista ja tällä hetkellä epärelevanteista kokemuksista. Itsensä ymmärtäminen on tosiaankin elämänmittaista toimintaa.

Mikä on erilaista nyt? Muutumme kvanttitasoilla niin nopeasti, että voi olla haastavaa pysyä kärryillä! Tätä tapahtuu monista syistä, joihin menen enemmän "Ennustuksia 2020" -e-kirjassani, jota tehdään nyt.

On hyödyllistä tulla tietoiseksi omasta muuttumisestamme ja tarkkailla itseämme suhteessa ympäröivään maailmaan. Kaikki muuttuu salamannopeasti! Mikä päivä tahansa voi tuntua siltä, että ei ole aikaa, ajan nopeutuminen on suurta tai aika on pysähtynyt jollain tavalla. Tämä kaikki on osa kvanttista elämistä vs. lineaarinen. Se on melkoinen muutos.

Uudelleenarvoinnin konteksti

Nyt tarvittava uudelleenarvointi ei ole kertaluonteista. Tämä ei ole mitään sellaista, kuin joitain vuosia sitten, jolloin saatoimme astua uuteen vuoteen kokonaisen listan kanssa muutoksista, joita halusimme, ja uusista lopputuloksista joita halusimme nähdä. Jos muistelet aiempia aikoja, luultavasti muistat tekemäsi aikomuksia ja suunnitelmia – kenties joitain toimia muutamissa asioissa.

Nyt uutta on säännöllisen uudelleenarvoinnin tarve. Meidän täytyy olla päivän tasalla itsemme kanssa voidaksemme menestyä, löytää sisäisen rauhan, yhdistyä tarkoitukseen ja löytää motivaatiota tehdä asioita kaukana laatikon ulkopuolella. Itse asiassa ei ole enää laatikkoa.

Älä anna tämän pakahduttaa sinua. Salli tämän energisoida ja inspiroida sinua! Nämä ovat niitä merkityksellisiä aikoja, joita synnyit navigoimaan ja joista hyötymään. Se on syntymäoikeutesi, kuitenkin sinun täytyy vaatia se. Tämä merkitsee liioitellun kiireisessä elämässäsi riittävän tilan antamista sisäiseen työhön, jota tarvitaan jatkuvaan muuttumiseen. Tähän ei ole käsikirjaa. Polku etenee askel kerrallaan.

Ei pelkästään soolomatka

Henkilökohtainen kasvuprosessi joka liittyy elämän uudelleenarviointiin, on yksilöllinen sinulle. Sinussa on ainutlaatuisuutta, kuten myös siinä, miten ilmaiset itseäsi maailmassa. Kukaan muu ei voi tarkastella tai tehdä asioita niin kuin sinä. Hyväksy tämä ainutlaatuisuus. Samaan aikaan tiedä, ettet ole yksin tässä hankkeessa.

Esimerkkejä: 1) Henki on aina kanssasi. Vaikket joskus tunne sitä 2) kollektiivisesti yhteiskuntana, on siteitä muihin, joita et ole koskaan tavannut – kaltaisiasi ihmisiä jotka ovat nyt tässä samassa uudelleenarviointiprosessissa. Yksi syy globaaliin kurssi- ja meditaatiotarjontaani on yhdistää teidät toisiinne, 3) sillä useimmilla meistä on aikoja, jolloin kaipaamme inputia luotetulta kolmannelta osapuolelta, mikä auttaa meitä näkemään itsessämme asioita, joita emme ole pystyneet paljastamaan ja parantamaan. Se on oleellinen osa polkua tällä hetkellä. Kukaan meistä ei ole saari – on ok pyytää apua.

Pysy kuulolla. Lisää näistä teemoista on tulossa pian. Sitä odotellessa ehdotan tällä hetkellä seuraavaa. 1) Hiljenny ainakin kahdesti päivässä ja käänny sisäänpäin – ensin selkeyttääksesi mielen ja sitten kutsuaksesi oivalluksia siitä, miten alat nähdä elämäsi eri tavalla. 2) Tule tietoisemmaksi palautteesta, jota saat maailmasta – sitä on aina ja se on hyödyllistä. Se antaa sinulle ajatuksia siitä, mikä elämässä toimii ja mikä ei. 3) Pyri kehittämään lisää itserakkautta ja halukkuutta tehdä syvempää työtä, joka liittyy elämäsi muuttamiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.