MITEN PÄÄTTÄÄ VUOSI 2017 ONNISTUNEESTI

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

28.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sisäinen rauha vuoden lopussa

Kun tämän historiallisesti ennenkuulumattoman vuoden viime päivät kuluvat, on erinomainen aika arvioida, missä olet energeettisesti. Tämä on aina hyödyllistä vuoden lopussa, mutta sitä tarvitaan erityisesti nyt. Jatka lukemista ja saat muutamia yksinkertaisia vinkkejä siihen, miten päättää vuosi 2017 onnistuneesti ja miksi se on oleellista kehityksellesi ensi vuonna.

Taustaa

Vuoden 2017 tapahtumat ovat olleet niin mullistavia ja herpaantumattomia, että myös taitavinta tarkkailijaa saattaa huimata jo. Se mitä maailmannäyttömällä tapahtuu, on normien megapurkamista ja melkein päivittäinen annos järkyttäviä paljastuksia.

Vaikket seuraisikaan yksityiskohtaisesti, mitä omassa maassasi tai muissa maissa tapahtuu, rauhatonta järkytystä on ihmisten energiakentässä yleisesti ottaen. Herkkänä ja sellaisena joka on päättänyt kulkea henkistä polkua, sinuun luonnollisesti vaikutetaan.

Juhlapyhät saattavat olla eräänlainen häiriötekijä ja pystyt väliaikaisesti siirtämään sivuun sen vaistonvaraisen tietämyksen, jota sinulla on nyt maailmamme kaoottisesta tilasta. Hauskat ja hupsut hetket rakkaiden kanssa voivat olla juuri sitä, mitä tarvitset rauhoittamaan kiristyneet hermot. Rauhalliset lisähetket voivat johtaa suurempaan sisäiseen rauhaan.

Sisäinen rauha ja muutos

Vaikka muutos on ainoa vakio maailmassamme, olemme ehdollistuneet vastustamaan sitä. Kaikilla meillä jotka elämme nyt, yhteiskunnallinen muutostahti on nopeutunut eksponentiaalisesti elinaikanamme. Tämän vuoden muutostahti on monumentaalinen, ja näin monet muutokset näin nopeasti herättävät luonnollisesti epävarmuutta.

Ollessamme epävarma ja hermostunut, sisäiseen rauhaan pääseminen voi olla haastavampaa. Rauha on tietysti aina siellä, sillä meillä on ytimessämme luonnostaan rauha. Tähän sisäiseen rauhaan pääseminen asioiden ollessa ongelmallisia ulkopuolella vaatii jatkuvaa ponnistelua ja hyviä keinoja.

Vuoden 2018 ennusteet

Valmistellessani nyt vuoden 2018 ennusteita, menen enemmän siihen, mitä on edessämme ensi vuonna ja miksi on elintärkeää, että kiinnitämme enemmän huomiota sisäisen rauhan luomiseen. Laitan siihen mukaan erityisiä, henkisesti maadoittuneita työkaluja auttamaan tulevien tapahtumien ylä- ja alamäkien navigoinnissa.

On todella tärkeää tietää, että sinulla on vaihtoehtoja eikä mikään, mitä nyt tapahtuu, jätä sinua avuttomaksi tai ilman ääntä. Itse asiassa, kaikista vuosisadoista joille olisit voinut syntyä, tämä on kaiken hulluutensakin kera se tilaisuus, jota sinä sieluna tarvitset kehittyäksesi henkisesti.

Alkuja ja loppumisia

Hyvin usein se, miten lopetamme vuoden, vaikuttaa raskaasti siihen, miten aloitamme seuraavan. Tämä pätee kollektiiviin, ja se voi päteä myös hyvin henkilökohtaisella tasolla.

Jos katsomme vuoden 2016 loppua jälkiviisaana – ajatellen, mitä silloin tapahtui maailmassa – voimme löytää monia avainteemoja, jotka ovat olleet valokeilassa 2017.

Henkilökohtaisemmalla tasolla mieti, mihin keskityit vuoden 2016 viimeisessä osassa. Mitä haasteesi olivat? Mitkä suhteet aiheuttivat sinulle ahdistusta? Katsoessasi nyt tuota aikaa jälkiviisaana, mitä opit sellaista, mikä alkoi auttaa sinua samanlaisissa teemoissa 2017?

Loppuvuoden valintapiste

Ajattele loppuvuotta eräänlaisena valintapisteenä. Meillä on niitä jatkuvasti pitkin vuotta, mutta loppuvuonna siinä voi olla suurempi mahdollisuus radikaaliin henkiseen transformaatioon. Tämä voi tapahtua, kun kiinnitämme aktiivisesti tietoista huomiota henkilökohtaiseen henkiseen kehitykseemme.

Loppuvuoden henkilökohtaisen inventaarion aikana voimme päästä ajan tasalle itsemme kanssa – pohtien hyvää, huonoa ja tuntematonta. Voimme kutsua laajentunutta näkemystä todellisista mahdollisuuksistamme, henkiperspektiivistä. Osana sitä voimme yhdistyä siihen tietämykseen, mikä estää meitä oivaltamasta mahdollisuuksiamme ja mitä kurssikorjauksia voimme tehdä.

Kun saat tuollaisia oivalluksia, sinulla on enemmän taustaa tuntemattomalle ja enemmän inspiraatiota luoda positiivisia muutoksia. Se "sinä" joka tekee tätä arviointia, on sama "sinä", jolla on samat haasteet, mutta vahvempaa sisäistä tukea on käytettävissä. Tuo sisäinen tuki on kouriintuntuvaa ja voi auttaa sinua pääsemään enemmän sisäiseen rauhaan.

Vanhaa ulos, uutta sisään

Tässä on joitain vinkkejä, miten lähestyä loppuvuoden pohdiskelua.

1) Kun mietit, mitä tapahtui 2017, ja kenties se jatkuu edelleen, pyri olemaan positiivinen suuresta kuvasta ja keskity siihen, mitä hyvää voit löytää. Positiivisuus pitää taajuutesi korkealla ja auttaa sinua vetämään enemmän sisään, mitä haluat.

2) Tee vähän henkilökohtaista feng shuita sen määrittämiseksi, mistä elämäntyylissäsi on tullut vanhentunutta. Jos jokin ei palvele korkeinta hyvääsi, kutsu tietämystä optimaalisista uusista vaihtoehdoista. Lisää asioita, jotka ovat hauskoja, ja yhdisty leikkitunteeseen.

3) Anna itsellesi lupa sanoa "kyllä" sille, mikä on hyväksi sinulle, ja "ei" sille, mikä ei ole. Olethan jumalaisena muutoksentekijänä oman elämäsi ohjaksissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.