RAKKAUSSALAISUUKSIA DNA:N AKAASISISSA TIEDOSTOISSA

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

27.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkauden voima tuoda yhteen ihmisiä ja luoda kestävä side on epäilemättä suhteiden yksi hämmästyttävimmistä magneettivoimista. Oletko koskaan ihmetellyt, miten olet voinut tuntea vetoa johonkuhun tai pysyä jonkun kanssa, kun hän ei sopinut ajatukseesi täydellisestä yhteensopivuudesta? Oletko vastaavasti ihmetellyt, miksi olet edelleen sinkku tai miksi henkilö, joka oli oletettavasti täydellinen sinulle, lähti selittämättä? Jatka lukemista ymmärtääksesi joitain tällaisten asioiden syitä ja opi, miten täsmällisiä vastauksia voi löytää DNA:si akaasisista tiedostoista.

Miksi rakkaudessa ei usein ole tolkkua

Ensinnäkin, tiedä, että rakkaudessa ei hyvin usein ole tolkkua, kun viitekohtana on sovinnainen maailma ja yhteiskuntanormit. Rakkaus voi näyttää epäloogiselta ja hankalalta niiden mukaan. Eihän rakkaudesta loppujen lopuksi voi neuvotella. Sitä ei voi laittaa laatikkoon tai manipuloida.

Rakkaus on elävää energiaa, jota voi täysin arvostaa vain kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Tämä laajempi kuva sisältää ne hienovaraiset voimat, jotka tuovat kaksi ihmistä yhteen. Nämä voimat ovat kvanttisia, valtavia ja keskenään yhteydessä sielutasolla.

Henkilökohtainen rakkauselämähistoria DNA:ssa

Tiesitkö, että koko henkilökohtainen rakkauselämähistoriasi on tallennettuna DNA:si akaasisiin tiedostoihin? Kyllä, se on kentässä DNA:n ympärillä, jota koulutettu intuitiivinen DNA-parantaja voi lukea kuin karttaa.

Kun sinulla on tietty suhdeongelma tai pelkästään este rakkauden löytämisessä, siihen on tavallisesti erittäin hyvä syy. Kun tätä tutkitaan DNA:n akaasisista tiedostoista, syy on voinut alkaa jostain varhaiselämän kokemuksesta tai kaukaa ennen sitä.

Useimmiten on kyse tekijöiden yhdistelmästä. Se voi olla varhaiselämän haava, jota lisää esi-isien mallit DNA:ssasi. Et ehkä ole koskaan tavannut kyseisiä esi-isiä, mutta heidän rakkauskokemuksensa voivat vaikuttaa sinuun siitä huolimatta. Vastaavasti ajankohtaisen ongelmasi juuret voivat olla menneissä elämissäsi – kokemus joka katkeroitti sinut, lupaus jonka teit tai pettäminen joka vei luottamuksesi.

Joskus ajankohtaiseen ongelmaasi liittyy sama ihminen, jonka kanssa olit aiemmin toisessa elämässä. On myös lukemattomia muita skenaarioita.

Onnellisen rakkauden salaisuudet

Vaikeudet rakkaudessa alkavat harvoin tästä elämästä. Useimmat tulevat sielun monista kokemuksista suhteessa toisiin. Henkilö joka oli isäsi jossain elämässä, voi olla aviomiehesi seuraavassa. Roolit muuttuvat joskus, jotta sielu saa eri kokemuksia ja joka kerta oppii lisää siitä, miten rakastetaan.

Joskus ihmiset tekevät sielusopimuksen tavata jälleen tiettyyn aikaan. Kaikkiin näihin ei liity romanttista kumppanuutta. Kyse voi olla enemmän ystävyys- tai bisneskumppanuudesta. Joka tapauksessa kun nämä kaksi tapaa taas, on voimakas side ja kenties välitön tunnistus intuitiivisella, telepaattisella tasolla.

Kun ihmiset ovat yhteydessä näillä hienovaraisemmilla tasoilla, se voin tuntua mystiseltä. Toinen tai kumpikin ihminen usein tuntee, että taustalla on jokin suurempi side.

Hyvin usein ihmisten ottaessa yhteyttä minuun saadakseen henkilökohtaisen session, siihen liittyy jonkinlainen side. On normaalia haluta ymmärtää tuo yhteys ja suhteen sielutason juuret.

Näiden asioiden mystisyyden poistaminen voi viedä pitkälle onnellisempaa suhdetta kohti. Esimerkiksi ennen naimisiinmenoa tai yhteisen liiketoiminnan aloittamista toinen tai kumpikin kumppani usein haluaa eräänlaisen etukäteistarkistuksen mahdollisesta harmoniasta ja mahdollisista ongelmista. Paljon tällaisia asioita voidaan nähdä DNA:n akaasisista tiedostoista. Kaukokatseisuus voi vaikuttaa paljon onnellisen ja kestävän kumppanuuden muodostamisessa.

Suhdehaasteet 2017

Kaikenlaisilla suhteilla on ainutlaatuisia haasteita 2017. Nämä ovat stressaavia ja epävarmoja aikoja. Jännitteet voimistuvat normaalia enemmän ja myös suhteellisen vakaat suhteet voivat horjua.

Planeettaenergiat edistävät sitä kaaosta, jota ihmiset tuntevat sisällään, kun he yrittävät sopeutua jatkuvasti muuttuviin tapahtumiin. Ihmisillä voi nousta pintaan kaikenlaisia hyvin vanhoja ongelmia. Tämä voi saada aikaan hyvin räjähdysherkkiä suhteita.

Muista kuitenkin, että sinulla ja kaikilla kohtaamillasi on rakkaus ytimessään. Tuo rakkaus on todellinen luontosi. Se on energia, joka saa sinut jatkamaan, kun lannistut eikä missään ole tolkkua. Se on parantava voima, joka tuo sinut takaisin yhteen rakkaasi kanssa väärinymmärryksen jälkeen.

Kulje lempeästi itsesi ja toisten kanssa. Salli virheet. Ota huomioon keskinäisten vuorovaikutusten ja suhdesiteiden suurempi kuva. Pyydä tietämystä kätketyistä palapelinpaloista, jotka selittävät ongelmia, kun niitä syntyy.

Pidä mielessä, että voimat ja elämäntapahtumat tietoisuutesi ulkopuolella – mm. esi-isiltä tai menneistä elämistä – voivat vaikuttaa nykyisyyteesi. Tutki niitä harmonian estävien ydinongelmien parantamiseksi.

Joka päivä kun kuljet polkuasi jumalaisena muutoksentekijänä, muista, että olet täällä nyt tarkoituksesta. Valitsit sielutasolla eläväsi tässä ihmiskunnan ratkaisevassa risteyksessä. Et ole uhri. Elät osataksesi elää tietoisella ja sydänkeskeisellä tavalla.

Olet täällä muistaaksesi sen rakkauden, jota olet, ja miten sitä ilmaistaan kaiken tyyppisissä tilanteissa. Silloin kun tuo rakkaus on polttoaineesi, syysi tehdä ja olla, et voi tehdä virhettä tai kadottaa tietäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.