JUMALAISTEN MUUTOKSENTEKIJÖIDEN UUDET ROOLIT

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

27.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokaisen vuoden 2017 kuluneen viikon myötä, maailman energiailmasto on tullut kaoottisemmaksi ja epävarmemmaksi – ja kriisejä syntyy niin säännöllisesti, että se alkaa tuntua normaalilta. Tässä artikkelissa hahmottelen uutta lähestymistapaa katsoa näitä ennenkuulumattomia aikoja ja siirtyä niiden läpi.

Keskityn erityisesti jumalaisten muutostentekijöiden uusiin rooleihin. Aloitan kertomalla vähän taustaa sille, miten polkusi on jo erilainen. Sitten annan näkemyksiä siitä, mikä sinulla muuttuu nyt, kun maailma kulkee tämän nopeutuneen heräämisprosessin läpi.

Täysin uusi maailma

Tiesitkö, että sinut tarkoitettiin ennen syntymääsi olemaan niiden jumalaisten muutoksentekijöiden joukossa, jotka kanssaloisivat täysin uuden, rakkauteen perustuvan maailman? Sinut on "johdotettu" DNA-tasolla tähän rooliin, mikä merkitsee, että olet muutosten eturintamassa, kun ihmiskunta kehittyy. Se merkitsee seisomista eturivissä ja asioiden tekemistä ensimmäisenä näyttäen tietä toisille.

Luultavimmin se merkitsee myös, että välität intohimoisesti maailmantilasta ja haluat nähdä muutoksia rakastavampaa ja oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa kohti.

Kyse ei ole vain muutoksesta. On fakta, että aloit varhaisessa iässä tajuta, että olet ytimeltäsi jumalainen. Aloit janota tapoja integroida jumalaisen itsesi ihmisitseen ja prosessin aikana toteuttaa itsesi.

Miten polkusi on erilainen

Katsoessasi taaksepäin omaa polkuasi, luultavimmin voit nähdä, miten se on ollut erilainen kuin massoilla. Koit asioita, joita muut ympärilläsi eivät kenties ymmärtäneet. Avauduit aikaisemmin intuitiiviseen tietämiseen ja energiatietoisuuteen. Jotkut teistä ovat ehkä vaistonneet entisiä elämiä.

Jumalaisen muutoksentekijän "johdotuksellasi" oli myös toinen vaikutus. Sain herätyksen luultavasti aiemmin kuin muut ympärilläsi. Tähän mennessä sinulla on saattanut olla useita sielun pimeitä öitä, herätyksen ollessa niin voimakas, että olet kyseenalaistanut, miten voisit jatkaa.

Jos voisit nähdä itsesi niin, kuin henki, et epäilisi kykyäsi mennä läpi tuntemattomien asioiden tulesta. Sinulla on tosiaan enemmän rohkeutta, kuin tunnistat. Todiste tästä on, että elät nyt, sielusi järjestettyä syntymäsi aikana, jolloin sinulla voisi olla suuria valaistumistilaisuuksia ja äärimmäinen kyky olla keskeinen voima ihmiskunnan heräämisessä. Ymmärrät nämä asiat paremmin myöhemmin – tällä erää luota vain jumalaisen järjestelyn tapahtumiseen. Se on kvanttista eikä lineaarinen mieli pysty täysin tajuamaan sitä.

Uuden energian kynnykset

Kun ihmiskunta menee läpi uuden energian kynnyksistä – seuraavan kerran toukokuussa Wesak-aikana – intensiivisyys voi lisääntyä ja tarve uusien valintojen tekemiseen korostuu. Tätä tapahtuu sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla. Jokaisen kynnyksen myötä tulee tilaisuus tehdä todella suuria muutoksia.

Tässä kohtaa sinä tulet jumalaisena muutoksentekijänä yhtälöön mukaan. Vuoden 2017 energiakynnykset avaavat huomattavia ovia muutosten kiihtymiseen ympäri planeettaa. Koska sinut on "johdotettu" osallistumaan aktiivisesti – ei katsomaan sivusta – huomaat tuntevasi enemmän intohimoa käyttää ääntäsi hyvään ja edesauttaa rakentavia muutoksia.

Yhdessä tämän kanssa luultavasti havaitset, että uusia kerroksia hyvin vanhoista keskeneräisistä asioista nousee esiin, jotta tartut niihin. Sen sijaan, että sanot tätä negatiiviseksi, pidä sitä lahjana, joka suoraan kohdattuna ja käsiteltynä nopeuttaa valaistumistasi.

Wesakin suurentuneet mahdollisuudet

Tiettyinä aikoina, kuten Wesak, mahdollisuudet suurenevat niiden ongelmien valaisemiseen, jotka ovat aiheuttaneet sinulle tuskaa ja polariteettia – luultavasti elämien ajan. Näitä asioita voi olla esi-isälinjassasi sekä akaasisissa tiedostoissa omassa DNA:ssasi.

Näiden asioiden tapahtuminen samanaikaisesti merkitsee, että roolisi jumalaisena muutoksentekijänä kohoaa uudelle ja laajentuneelle tasolle. Energialla jota lähetät ulos ja sisäisellä työllä jota teet, on voimistunut suotuisa vaikutus tuollaisina aikoina.

Tämä merkitsee, että sanoillasi on merkitystä, reaktiollasi on merkitystä, aktivismillasi on merkitystä. Kommunikointisi sävystä ja ajoituksesta tulee tärkeämpi. Menestymisellesi on myös elintärkeä kyky olla hiljaa paikallaan, arvioida ja valvoa itseään ja reagoida tietoisesti sydänkeskeisellä tavalla. Nämä asiat ovat olleet tärkeitä tietysti aiemminkin, mutta ne ovat välttämättömiä nyt.

Vuoden 2017 energioiden navigoiminen

Kuten kuvaan enemmän "Ennustuksia 2017" -e-kirjassani, meitä kaikkia jotka elämme nyt, kutsutaan vastaamaan vaikeaan tehtävään. Tämä sisältää astumisen täydemmin jumalaiseen muutoksentekijärooliimme ja lahjojemme ja energiamme käyttämisen jakautumisen korjaamiseen ja rauhan luomiseen.

Ja näinä nopeasti vaihtuvina hetkinä tehtävämme on ylläpitää päättäväisesti visiota rakastavasta maailmasta. Meidän täytyy tehdä tämä silloinkin, kun maailma näyttää olevan katastrofin partaalla. Visiotamme pitää täydentää sinnikkäillä ja rakentavilla toimilla, joita ruokkii rakkaus. Tällä tavalla laajennamme rooliamme ja kasvamme henkisesti prosessin aikana.

Jotta menestyminen on suurinta, luota joka päivä parhaasi mukaan sisäiseen kompassiisi ja ota toimenpideaskelia. Askel kerrallaan on parasta. Erityisesti näinä aikoina kun hyvin paljon muuttuu hyvin nopeasti, alkuperäistä suunnitelmaa jonka tunsit parhaaksi, täytyy ehkä päivittää. Käytä maalaisjärkeä ja intuitiivisesti opastettua järkeä, kun harkitset tuollaista päivitystä. Jos muutos on tarpeen, kunnioita itseäsi ja muita ihmisiä, mukaan luettuna sitoumukset. Tällä tavalla pysyt tinkimättömänä ja sinulla on vähemmän väärinymmärryksiä hoidettavana myöhemmin.

Kohtele elämäsi jokaista päivää ja jokaista hetkeä kallisarvoisena. Ajattele elämänvoimaasi jumalaisena nektarina, joka oikein käytettynä nopeuttaa heräämistäsi ja tuo lisääntyvän määrän iloa. Kuvittele, että tämä ilo kuplii sisältäsi ja auttaa sinua elämään parasta elämääsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.