KÄÄNNÄ VIHA POSITIIVISEKSI YHTEISKUNNALLISEKSI MUUTOKSEKSI

- Miten reagoidaan tuottavasti hulluuteen


Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
26.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos olet kuin useimmat meistä, tunnet sekä vihaa että lannistuneisuutta maailmamme tilasta 2020. Asioista on tosiaan tullut hullumpia, räjähdysherkempiä, pikkumaisempia ja huolestuttavampia. Se mitä nyt tapahtuu, on laajempi versio siitä, mitä koimme vuoden 2019 loppujaksossa. Jakautuminen, polariteetti ja vihamielinen mielipidevaihto tuntuvat olevan ennätyslukemissa. Meistä sensitiiveistä tämä voi tuntua julmalta. Jatka lukemista tietääksesi, miten reagoidaan tuottavasti tähän hulluuteen.

Vertauskuva sille, missä olemme

Tässä on vertauskuva siitä, missä olemme ihmisyhteiskuntana. Kuvittele, että tiikerit ja kaikki muut eläimet – myös kauriit ja villisiat – on lukittu eläintarhaan, jossa ei ole raja-aitoja erityyppisten eläinten välillä. Kaikenlaiset eläimet tekevät vaistomaisesti jompaakumpaa kahdesta asiasta: etsivät turvallista piilopaikkaa tai hyökkäävät syötävän saaliin kimppuun.

Meillä ihmisillä on sekä vaistomainen pelkopohjainen luonto että jumalainen rakastava luonto. Tuo rakastava luonto – muistin virkistämiseksi – on todellinen luontomme. Elämme kaikki yhdessä tällä omavaraisella planeetalla, joka on ainoa kotimme. Olemme yhteydessä tosiimme 24/7. Kyllä, on joitain keinotekoisia rajoja, mutta rajat eivät luo rauhaa. Vaistomainen soturiluontomme on vuosituhansia mahdollistanut loputtomat sodat ja keinotekoisen tunteen jakautumisesta "meihin ja heihin". Ei ole mitään "heitä". Olemme "me" – yksi ihmisperhe.

Tämän dynamiikan muuttaminen on sisäistä työtä, jokaisen meidän sydäntasolla. Sydämemme voi muistuttaa meitä päivittäin sekä ahdingostamme että oikea-aikaisista ratkaisuista, joilla tartutaan asioihin rakkaudella kvanttitasolla.

Ensimmäinen askel nyt on tunnustaa se, mitä olen kuvannut tässä. Älä ota sitä henkilökohtaisesti. Olemme kaikki tässä yhdessä. Ei ole vihollisia. Ei ole syytä kostaa. Seuraavaksi hahmottelen joitain yksinkertaisia käytännön asioita tiedettäväksi ja tehtäväksi vastauksena hulluuteen.

Miten reagoidaan tuottavasti hulluuteen

1. Tiedä, että on ok tuntea raivoa, kun näet maailmamme hajoavan ja johtajien turvautuvan pelkopohjaisiin temppuihin. Muista kuitenkin, että se mitä nyt tapahtuu, on osa jumalaista suunnitelmaa muuttaa toimimaton maailmamme rakkauteen perustuvaksi. Palaa tähän muistutukseen päivittäin suuremman sisäisen rauhan saamiseksi. Ja muista, että esität jumalaisena muutoksentekijänä oleellista roolia sillä, miten elät elämääsi ja reagoit ulkoiseen maailmaan. Opi lisää päivitetystä roolistasi vuodelle 2020 ja paljon muuta uudesta Ennusteita 2020 -e-kirjasta – ilmestyy pian!

2. Ehdotan, että tarvitsemme vielä enemmän meditointia, sisäistä työtä, vapaa-aikaa ja leikkisyyttä navigoidaksemme tätä vaikeaa risteystä. Meidän täytyy muistuttaa itsellemme, että olemme tässä loppuun saakka. Kyse ei oikeasti ole vuodesta 2020 tai seuraavasta vuosikymmenestä, vaikka tämä aika on ratkaisevaa. Meidän kannattaa ottaa lukuun sielumme pitkä matka ajan kuluessa, joka on valmistellut meidät tähän huippuhetkeen. Tulimme varustautuneena yli sen, mitä voit kuvitella! Ja meillä on paljon annettavaa. Esittääksemme roolimme tehokkaasti, meidän täytyy säännöllisesti saada resursseja sisäiseltä tasolta ja muistuttaa itsellemme, miksi olemme täällä nyt.

3. Älä tee tästä yksilöitä koskevaa – on kyse sitten kansallisista johtajista, johtajiksi pyrkivistä tai ahneista miljardööreistä, joilla ei ole mitään huolta tavallisista ihmisistä tai planeetasta. Ongelmat ovat fokusoitumisen kohde. Niihin sisältyy sellaisia teemoja, kuin ihmisoikeudet ja kaikkien kansalaisten terveys ja hyvinvointi. Menen näihin enemmän tulevassa kirjassani, joka antaa maadoittuneen henkisen näkemyksen niistä taustalla olevista ongelmista, joita meillä on ollut lukemattomia sukupolvia. Ellemme löydä tapoja tulla yhteen, emme voi alkuunkaan ratkaista näitä pitkäaikaisia ongelmia, jotka estävät rakastavan maailman.

4. Vältä olemasta kuin nuo eläintarhan häkkieläimet, jotka sallivat vaistomaisen pelkonsa laukaista "taistele tai pakene" -heimoreaktion. Näemme tätä reaktiota nyt monilla tavoilla: irrottautuminen julkisesta keskustelusta, kiinnostuksen menettäminen siihen, mitä tapahtuu, ja väsyttävän hulluuden salliminen estää tuottava toiminta. Olemme parempia kuin tämä. Parhaasi mukaan kiinnitä huomiota, pysy informoituna ja osallistu täysin yhteiskuntaamme. Sinun äänelläsi, tietoisuudellasi ja toimillasi on merkitystä. Jos maassasi on vaalit, äänestä. Tee tämä, vaikka inhoaisit kaikkia ehdokkaita. Tee tämä, vaikka egomielesi vakuuttaisi, ettei äänelläsi ole merkitystä. Sillä on merkitystä.

5. Muista suurempi kuva siinä, mitä tapahtuu nyt. Silloin kun huomaat, että asiat ovat myrkyllisiä ulkoisessa maailmassamme, ole parhaasi mukaan myötätuntoinen kaikkia olentoja kohtaan, itsesi mukaan luettuna. Kaikki me olemme täällä nyt tarkoituksella – ja hulluuteen on korkeampi syy. Kun ihmiskunta herää enemmän 2020-luvulla, totuus monista asioista tulee valoon. Vältä tämän prosessin aikana parhaasi mukaan tuomitsemasta ja etsi korkeampaa näkemystä siitä, mitä tapahtumat merkitsevät. Luota, että omassa sydämessäsi on etsimäsi vastaukset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.