ENERGIAPÄIVITYS – MAALISKUUN ENERGIOIDEN ESIKATSELUA

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)
26.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuun aikana tulee voimakasta energiaa, mikä mahdollisesti auttaa aloittamaan uudestaan asioita, jotka on laitettu hyllylle, tai synnyttämään täysin uusia projekteja. Tässä artikkelissa annan teille suuren kuvan siitä, mitä on kehittymässä, ja joitain vinkkejä tämän myllerryksen navigoimiseen taitavasti. Reaktiosi maaliskuun energioihin auttaa määrittämään etenemisesi seuraavina kuukausina.

Maaliskuun teemoja

Epävarmuus – Jos et jo tunne ilmassa voimakasta epävarmuutta, valmistaudu yhdistymään tähän teemaan maaliskuussa. Epävarmuutta näkyy maailmannäyttämöllä, liiketoiminnassa, yhteiskuntareformeissa ja hyvin henkilökohtaisella tasolla.

Intensiivisyys – Tiedät jo, miltä intensiiviset ajat tuntuvat. Tämä teema on ollut kanssamme melko pitkään, kun maailma siirtyy pois vanhoista toimimattomista malleista ja vastakkaisia näkemyksiä esitetään aina vain taistelunhaluisemmin. Tunnet tätä maailmassa ympärilläsi ja myös itsessäsi, kun kohtaat henkilökohtaisia ongelmiasi.

Henkiset avautumiset – Sarja kosmisia katalyyttejä voi auttaa sinua yhdistymään enemmän henki-itseesi. Jotkut näistä katalyyteistä voivat auttaa myös ihmiskuntaa kokonaisuutena käynnistämällä kenties valaistuneempia näkemyksiä ja avaamalla ihmisiä kätketyille totuuksille.

Alkuja ja loppuja – Ihmiset keskittyvät sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla uusiin alkuihin ja miettivät, minkä täytyy loppua. Sinulle henkilökohtaisesti tämä voi olla mitä tahansa, vaikean ihmissuhteen parantamisesta selkeyteen seuraavista askelista elämäntarkoituksesi ilmaisemisessa.

Maaliskuun avainenergiat

Maaliskuussa on useita avainenergiapäiviä, jotka kannattaa mainita tässä. Kullakin niistä on rooli yllä hahmotelluissa teemoissa. Näiden energioiden huomioonottaminen jokapäiväisissä toimissasi voi auttaa sinua yhdistymään enemmän iloon ja menestykseen. Päivät on alla tapahtumajärjestyksessä.

Maaliskuun 8-9 – Uusikuu (superkuu) psyykkisessä Kalojen merkissä on myös täydellinen auringonpimennys. Pidä silmällä yleisesti lisääntynyttä herkkyyttä, intuitiivisia oivallusvälähdyksiä ja tavallista kiihkeämpiä tunteita. Kiinnitä huomiota myös uniin, mikä antaa sinulle sisäisen tuntuman omaan tiedostamattomaan osaasi sekä mahdollisia uusia elämänsuuntia, joita et ole nähnyt aiemmin.

Maaliskuun 13 – Tänä päivänä suuri osa Pohjois-Amerikasta siirtyy kesäaikaan ja kelloja siirretään tunnilla eteenpäin. Tämän mainitseminen auttaa kansainvälisissä yhteyksissä toistenne kanssa. Toinen tekijä huomioonotettavaksi on mahdollisuus aikavääristymiiin ihmisen järjestämän aikamuutoksen jälkeen. Syklit voivat mennä vähän epätahtiin, joten salli se.

Maaliskuun 19-20 – Tämä vuosittainen Oinas-päiväntasaus on voimakas henkinen portti. Uuden vuodenajan alku, päiväntasaus, tapahtuu suuren tulikolmion aikana, joka on Kuun, Uranuksen ja Saturnuksen välillä. Täydellinen päivä keskittyä kaikenlaisiin suotuisiin ilmentymiin! Se on myös upeaa aikaa päästä kosketukseen henkisen näkökulman kanssa elämästäsi ja optimaalisista seuraavista askelistasi.

Maaliskuun 23 – Vaa'an täysikuu kuunpimennyksen kera voi auttaa sen valaisemisessa, mikä on ollut varjoissa. Tunteet voimistuvat luultavasti. Henkilökohtaiset oivallukset joita aloit saada aiemmin tässä kuussa, voivat tulla nyt täydemmin. Kiinnitä huomiota kaikkiin intuitiivisiin tönäisyihin, joita saat nyt toiminta-askelista.

Miten maaliskuun energioita navigoidaan parhaiten

Luultavasti alat jo yhdistyä maaliskuussa tuleviin superlatautuneisiin energioihin. Tietoisuutesi tästä voi olla konkreettista ja odottavaa tai hienovaraista ja tutkakatveessasi. Energiamuutoksilla on tavallisesti rakentumisjakso. Herkät voivat alkaa tuntea ne jo paljon ennen saapumista. Yksinkertaisesti parempi ymmärrys siitä, minkä jo ehkä tunnet, voi auttaa sinua kulkemaan näiden energioiden läpi helpommin.

Vinkkejä maaliskuun energioiden navigoimiseen:

1) Yritä pysyä maadoittuneena. Tällä tavalla voit olla läsnä ja sydämessäsi optimaalista toimintaa varten. Vaikka maadoittuminen saattaa näyttää ilmiselvältä, ajattele, miten helppoa on tulla "haaveilevaksi" ja joko pohtia entisiä vaikeuksia tai murehtia tulevaisuudesta. Luot tulevaisuutta nykyhetkessä – se on voimaantumispaikkasi.

2) Päästä irti kaikkien vastausten ja täydellisen luomisen tarpeesta. Luota, että olet jumalainen muutoksentekijä, joka tulee jatkuvasti taitavammaksi omien vastaustensa löytämisessä ja parhaan elämänsä luomisessa. Salli yllätykset, tietämättömyys ja "virheet". Koko universumi on todella sisälläsi – kaikki vastaukset ja luomisen potentiaalikipinät ovat siellä.

3) Kysy sisältäsi päivittäin, mitä valaistumisen avainominaisuuksia voit kehittää lisää saadaksesi enemmän iloa ja menestystä. Tiedät luultavasti jo osan niistä – kysy joka tapauksessa. Sellaisten ominaisuuksien kuin kärsivällisyys tai sietokyky tuominen tietoisuuteesi päivittäin voi olla tärkeä askel henkisessä kehittymisessäsi.

4) Tue säännöllisesti ulos päästäsi ja fokusoitumisesta itseesi. Pyri auttamaan muita. Tee jotain ystävällistä jollekin päivittäin. Jos jokin suhde kaipaa korjausta, ole se, joka ilmaisee kiitollisuutta ja näyttää rakkautta – odottamatta mitään vastineeksi.

5) Kun energiat ovat epävakaita ja ennustamattomia, löydä enemmän rauhaa ja menestystä hidastamalla ja ottamalla askel kerrallaan. Käänny sisäänpäin säännöllisesti ja kuuntele sydämesi opastusta. Muista: elämä ei ole kilpailu, vaan hämmästyttävä seikkailu, joka tulee näkyviin ajan kuluessa. Tänä vuonna on tarkoitus astua tietoisesti omien luomustesi peräsimeen, tullen tietoiseksi todellisesta voimastasi luoda ja muuttaa oma kohtalosi.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.