MITÄ VOI TEHDÄ ODOTTAESSAAN
- päivitä elämäsi visio

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)
26.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä tammikuun viimeinen viikko on täynnä voimistuvia energioita ja tapahtumia. Sen keskellä on luonnollista, että arvioi elämänpolkuaan ja tuntuu siltä, kuin odottaisi vihreitä valoja. Odottaminen voi tuntua turhauttavalta. Mitä voi "tehdä" odottaessaan? Jatka lukemista saadaksesi korkeamman näkökulman, joka auttaa ottamaan parhaan irti tästä risteyksestä.

Taustaa

Uuden vuoden myötä tuntuu tyypillisesti toiveikkaalta ja päätetään aloittaa uusi elämä. Olemme ehdollistuneet näkemään tällä tavalla riippumatta siitä, millainen edellisvuosi oli. On tosiaankin ihmisluonne pyrkiä johonkin parempaan ja etsiä uusia vaihtoehtoja. Meillä on kuin luontainen taipumus haluta kääntää sivua entisessä ja tutkia ja ilmentää asioita, jotka heijastavat edistymistämme.

Tämän vuoden epävarmuus testaa kärsivällisyyttämme ja valmiuttamme kulkea eteenpäin ilman tavallista elämänkarttaamme. Hyvin paljon jokapäiväisestä elämästämme on kääntynyt ylösalaisin. Kaikkialla näemme maailman sekasorrossa – epävakaana ja ilman suurta suunnitelmaa siitä, miten ihmiskunta selviytyy hyvin monista kriiseistä samanaikaisesti. Kun sisäistämme tämän, meistä voi tuntua, että odotamme henkilökohtaisesti jotain ulkoista tapahtumaa, ennen kuin voimme mennä eteenpäin.

Odottaminen tässä yhteydessä

Käsityksemme on tässä ylösalaisin. Ei ole mitään henkilökohtaista odottamista, eikä laajemminkaan. Olemme osa kollektiivia, ja tämä ainutlaatuinen uudestisyntymävaihe sisältää kaikki olennot ja kaikki järjestelmät, joita ihmiskunta on rakentanut rinnakkaineloaan varten tällä planeetalla. Se ei ole nopea prosessi. Itse asiassa, kun otamme korkeamman näkökulman ihmiskunnan evoluutioon, oivallamme, että hidasta edistymistä ja heräämistä on tapahtunut jo vuosisatoja ennen syntymäämme.

Pikakelauksena tähän hetkeen. Myös tänä vuonna, kuten kirjoitin artikkelissa "Uusia alkuja", meillä voi olla uusia alkuja, jotka eivät olleet mahdollisia ennen tätä. Tätä tapahtuu, kun käytämme henkilökohtaista energiaamme ja evoluutiotamme tähän mennessä, joka tarvitsee nähdä, valjastaa ja jota tarvitsee soveltaa eteenpäin mentäessä.

Kun käytämme tätä henkilökohtaisen energian ja evoluution ainutlaatuista varastoa, asetumme ajajan paikalle siinä, mitä voimme luoda tänä vuonna. Tämä tapahtuu askel kerrallaan, joten rentoudu.

Silloin kun menemme itsemme edelle ja vaadimme nähdä kaikki askeleet ja kiirehtiä niitä, sabotoimme oman evoluutiomme jumalaista organisointia. Se tapahtuu kvanttisesti, ei lineaarisesti, mikä merkitsee, ettemme osaa mitenkään odottaa kaikkia ihmeitä ja tilaisuuksia, joita ilmestyy, kun tulemme vain esiin ja teemme parhaamme.

Täysikuu 28.1.

Ehdotan, että käytämme hyödyksi tämän risteyksen, jossa olemme. Sen tekemiseksi meidän täytyy hyväksyä, että on kaaosta ja planeettaenergioiden vuoristorataa, joka saa aikaan vallankumouksellisia muutoksia yhteiskunnassa. Tämän kuukauden kohokohtiin sisältyy täysikuu Leijonassa 28.1. Tämä tuo voimakkaita ja mahdollisesti häiritseviä transformaatioenergioita, joiden mukana tulee bonus: luovia lähestymistapoja siihen, miten elämme maan päällä, miten näemme toisemme ja miten näemme itsemme.

Merkuriuksen perääntyminen

Merkurius alkaa perääntyä 30.1., mikä antaa meille tilaisuuksia pohtia, ajatella uudelleen ja tehdä tarkistuksia henkilökohtaiseen elämäämme perustasolla. Kun näemme tämän "hidastumisen" lahjana universumilta ja otamme aikaa tutkia tavoitteitamme ja arvojamme, kolmen viikon perääntyminen voi olla siunaus valepuvussa ja auttaa meitä näkemään itsemme ja polkumme eteenpäin hengen perspektiivistä. Alla on yksinkertainen tutkimisprosessi, jonka kanssa voi työskennellä tästä 20.2. saakka.

Päivitä elämäsi visio

Koska sinulla on mahdollisuuksia, joita ei ollut ennen vuotta 2021, harkitse elämäsi vision päivittämistä – mitä arvostat, mitä ovat tavoitteesi ja mikä on paikkasi maailmassa. Näiden kolmen asian pohdiskelu nyt auttaa sinua arvioimaan elämäsi aivan uudelle tasolle.

Mitä arvostat

Ajattele, että se mitä arvostat, on eri asioita kuin vuosi sitten ennen pandemiaa. On oleellista tietoisesti pohtia, mikä on tärkeää sinulle sieluna. Kun olet hiljaa ja pohdiskelet, sinulle tulee esimerkkejä siitä, mitä voit päivittää. Kirjota ne, jos se auttaa sinua yhdistymään paremmin ja konkreettisemmin.

Tavoitteesi

Tutki pohdiskellen elämäsi tavoitteita ja miten niiden ilmentyminen vaikuttaa iloosi, tyytyväisyyteesi ja sydänyhteyden tuntemiseen tässä fyysisessä maailmassa. Mieti pohdiskelun aikana tiettyjä tavoitteita, jotka kaipaavat jonkinlaista tuoreuttamista. Tämä merkitsee tavoitteidesi tarkastelemista kvanttisesti, lineaarisen sijasta – kutsuen korkeampaa näkemystä tarpeettomista itselle asetetuista rajoista ja ehdollistuneesta taipumuksesta etsiä hyväksyntää ulkoisesta maailmasta. Merkitse muistiin päivitykset, joita teet.

Paikkasi maailmassa

Koska päivität arvojasi ja tavoitteitasi, se muuttaa luonnostaan sitä, miten näet paikkasi maailmassa. Näin on, koska nämä tekijät ovat kietoutuneet yhteen. Siksi ole hiljaa ja pohdi paikkaasi maailmassa – aloittaen perheestä ja sieluperheestä ja laajentaen sitten ryhmiin, aatteisiin, organisaatioihin ja globaaleihin huoliin. Kun päivität tarkoituksella sitä, miten näet oman paikkasi maailmassa, pane merkille, mitä teemoja tulee mieleesi. Kiinnitä huomiota niihin planeetan ongelmiin, joiden ratkaisemiseen tunnet myös henkilökohtaista mieltymystä. Kirjoita nämä muistiin, ankkuroimaan oivalluksesi ja vaikutelmat siitä, mitä voi ilmentyä ponnistelujesi ja fokuksesi tuloksena.

Luota, että tämä pohdiskelu auttaa sinua kylvämään suotuisia laajentumisia ja tilaisuuksia, jotka ovat harmoniassa sen kanssa, minne sinun on sieluna tarkoitus kulkea 2021.

Odotan innolla palautettanne tästä artikkelista sekä tietääkseni, miten voin palvella teitä laajemmin vuonna 2021. Ottakaa vapaasti yhteyttä minuun nettisivujeni kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.